Tisdag 21 April - Sjuk men väl omhändertagen

Det är tisdag. Jag har inte varit ute idag, men enligt balkongen fran Alvaros lägenhet ser det ut att vara minst 20 grader varmt ute idag och jag ser inte ett ända moln. Iofs sa täcker halva himlen av en massa hus, från min syn, men ändå. Det ser fint ut iaf.. Och så sitter man inne och är sjuk. Vilken härlig dag!

Igår när jag satt på jobbet i den otroligt fräscha lokalen och kände mig som ett varmt element, samt att jag snorade snor i  rekord. När jag kom hem, så var det siesta för min del och hoppas att det skulle bli bättre. Alltså, jag är ju inte dödens sjuk, men jag blir som en 2-åring när jag är minsta bacill-smittad och vill att alla ska tycka synd om mig typ. Synd, men sant.

Jag kom hem till Alvaro runt 9 då han erbjöd sig att ta hand om mig, dock tycker jag att hans mamma är bätte på detta. Hans mamma är GULD! När jag kom, överdoserade hon mig med diverse mediciner så jag inte visste vad jag hette, trots att hon är lika sjuk som jag. Hon bäddade ner mig både i soffan och i sängen, låg och kramade om mig som om jag va 10 år och aldrig vart sjuk tidigare. I morse kom hon in till oss och kolla min temp och gav mig en massa näsdukar och nu så fick jag precis frukost! Vilken mamma! Själv klart kom det ju ett - "jag är din spanska mamma och jag ska ta hand om dig, gumman...."
Blev smått rörd där ett tag. Jag trivs så jäkla bra här hos Alvaro och hans familj. Chilla med farsan Alvaro (Ja, han har samma namn som hans pappa) i soffan eller bli ompysslad i håret av familjens frisör - lillasyster Elisabeth. Men Mamma Maite är förstås bäst. Hon kan laga mat den damen och ser till att man alltid är mätt. Love it.

Just nu sitter jag i sängen med hans Mac och han själv sitter vid hans stationära dator och chillar. Vilket liv. Iallafall... Efter att vi har käkat, så ska jag åka till sjukhuset och få papper på att jag är sjuk, så jag kan ge det till jobbet imonn, så jag inte förlorar några pangar. Som sagt, ett sant skit-system dom lever med här. Ska se om jag ev kan vara hemma ifrån jobbet imonn med, men det beror på min doktor säger.. Vi far hoppas att han är snäll. 

Jag hoppas att jag blir frisk till helgen iaf, på söndag är jag bjuden till Alvaros kusins konfirmation och har fått rådet att säga att jag inte pratar spanska - annars kommer Alvaros mormor inte kunna hålla käften. Och det var ett råd ifrån hela familjen, haha.

Föresten... om man ska köpa en bok till en karl, va ska man köpa för ngn då? På torsdag nämligen så firar man Sant Jordi som är ngt jag vet inte vad, men då är det meningen att kvinnorna ska ge sina män en bok och männen ska ge sina kvinnor en ros. De verkar som det är stort här i Katalonien. Får dra mig en sväng på stan och se vad jag hittar för ngt. 

Hörs senare.

From Barcelona with love - La Chinita

Kommentarer
Postat av: Janni

ge han en svensk bok! fast de ar klart, de kanske ar lite val "snalla flytta me mej till sverige nagongang" hihi

2009-04-21 @ 14:42:20
Postat av: Hanna

Vad gullig mamma han verkar ha. Kul :)



Hmm.. kan du inte ge honom först en riktigt oseriös bok eller typ ngn med sextips så han undrar "what a fuck" sen ger du honom en seriös ;)

2009-04-22 @ 21:09:17
URL: http://martinssonhanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0