Torsdag 29 Oktober - Kvällspromenad & Starbucks

Har just ätit en tallrik carbonara med en massa vitlök och det ska jag säga att det var väldigt gott. Blev lite över till lunchen imonn, gött då kommer det lukta vitlök där med.

Dagen som har gått ja. Vaknade klockan 6 i morse igen, som sagt vidare till jobbet och var där vid 7. Asså, jag tycker det är ok att börja vid 8, men sju är alldeles för tidigt. Visserligen slutar man en timme tidigare, MEN det är sååå jobbigt att gå upp sååå tidigt på morgonen. Nästa veckan byter vi till kvällspass igen, vilket känns skönt. Då SKA jag fanimej ut en dag antingen på Jamboreé på måndag eller Shoko på tisdag. Det måste jag !!

I vilket fall, jobbet gick bra sålde 6 och imonn behöver jag sälja lika mycket för att komma upp i provision. Förhoppningsvis så sänker dom säljmålet med tanke på att vi har suttit vissa dagar utan samtal väldigt länge, vilket gör det lite svårare att sälja.

Efter jobbet blev det en timme siesta och ett greys avsnitt så klart. Sen mötte jag upp Alvaro på Solo för att gå en kvällpromenad längs Passieg de Gracia i den friska/icke friska gas lukten i Barcelona. Vi stannade även upp på Starbucks där det blev en Frappocino så klart och en cheesecake de dulce de leche. MUMMA!

Efter det blev det hemgång för min del, då min karl skulle börja spela för kvällen. Väl hemma har jag inte gjort mycket. Sällskapat med Phatt medans hon gjort sig iordning för kvällen och pratat med folk över nätet.

Jag kom att tänka på en sak. Jag vet inte hur ni andra kvinnor tänker men.. Men när man har det väldigt bra i ett förhållande, så bra att man nästan inte vill tro det själv, så att man börjar faktiskt leta efter att ngt fel ska hända.
Nått jävla fel måste det vara, det kan inte vara så här bra !!

Genom andra erfarenheter med tidigare förhållande jag haft som både har gett underbara och fördjävliga följder så vill jag inte tro på att det är så bra som det är just nu. Även om ingenting är fel "egentligen" så känner jag att letar efter ngt som inte ska vara rätt. Det känns lixom "för" bra. Pfft ! Kanske man borde vara lycklig istället för att tänka så, men sen är ju vi kvinnor kända för att vara universums sjukaste varelser, näst efter männen så klart.. Hmmm... skumt.

 Lite kärlek då.


Helgen dåra. Imonn vankas det jobb både morgon och kväll, vilket känns rätt gött, så man slipper dränka sig i sprit, som i sig låter väldigt lockande, men jag tänkte spara det till lördag även om jag jobbar eller inte.
Istället jobbar jag kväll på Solo och får lite cash, nice! På lördag funderar jag på att följa med Alvaro till Atlantic som är en och verkar vara en rätt skön nattklubb, där han och el-violinisten Dani-Vi ska uppträda tillsammans. Ni som inte har sett det tidigare ska veta att det är sjukt vackert att lyssna på, man ryser lite lätt lixom. Vi får se iallafall, ska kolla upp med Nina och Marina om dom har några planer för helgen.

På söndag ska jag och Alvaros lillasyster Lili gå på bio. Vi ska se Mj's dokumentär This is it. Det ska bli trevlig och umgås med syster lite. Jaa, sen va ju den helgen över.

Snart kommer lönen dessutom och då ska jag köpa årets första julklapp födelsedags-present till min karl tänkte jag. Det blir en weekendresa OM priset fortfarande gäller, men jag säger inte vart vi ska, tihi..





















 
 
 Who said that you need to be pretty?


GODNATT! Nu ska jag sova!
From Barcelona with lots of love // Thai


Onsdag 28 Oktober - Lili 21 años!

God kvall.
Har just proppat i mig en stor pase rakchips. Det var gott, men en aning mattande, vilket kanns dumt nar mama Palau Marimon star i koket och lagar en jattemiddag med alla havsdjur man kan tanka sig i koket hemma hos familjen Palau Marimon. 

Jag kom for en timma sen hem till Alvaro och idag firar vi hans lillasyster Lili's 21-arsdag. Det blir en ganska lugn dag, men med massor av kak iallafall. Jag kopte en jacka ifran Zara och en sjal till henne och den tyckte hon om. Damen har aven fatt en massa smycken fran Tous och av Alvaro blev det ju sa klart sneakers. Han koper sneakers till alla hans polares fodelsedagar, vi har lika dalig fantasi for presenter bada tva. Haha!

Tja, i veckan som jag har varit har sa har min karl spenderat en massa tid med att producera ny musik. Tja, kan bli en aning trist for mig, men jag later honom va. Framgangsrik ska han bli och pa hans pengar ska jag leva, mooohahaha. Vilka taskiga tankar hans framtida fru har. Men som mamma sager: "Tina, gift dig rik for helvete!!"
Skamt o sido. Han ska till Marocko pa fredag igen och spela pa en nattclub i Casablanca. Man hade ju velat folja med, kanske inte for festandets skull utan mest for den billiga shoppingen. :)
 
Han ska borja spela pa Otto pa torsdagar fram over, och ville att jag skulle spela uppe i redroom (som faktiskt numera ar blatt) swedish party..... eeeh, njae, SA bra sjalvkanla har jag inte alskling !! Hemma i sverige ar en annan sak, men Barcelona ar weeey too big for en lite smalanning som jag for att spela mina skivor. En annan dag eller ett annat liv kanske.

Idag vart jobbet som vanligt, ganska lugn och inga overdrivet otrevliga kunder, efter jobbet gick jag snabbt hem for ombyte av klader innan Mark kom och plockade upp mig och vi akte till Mami's resturang och kakade lunch. Det var bade trevlig och gott. Shit, jag har inte umgats med Mark pa typ ett halvar, sa vi pratade en massa minnen, lite crazy men det var trevlig. Han madde bra iallafall och var valdigt glad over att antligen dagen D hade kommit, da det premiar for M J's film "This is it". Vi lar ju fa hora mer om den senare..

Jag kom hem vid 17 och da blev det sangen i 2 timmar, kollade pa Greys, samtidigt som jag halvsov till och fran. Lagade lite snabbt lunch till morgondagen, sen akte jag hit. Vi ska ata fodelsedags middag och jag rakade aven hitta en tarta i kylskapet !! :)

Lili & Jag ikvall, lite sletna men va fan ! :)


Och sa en annan apa... :P



Hoppas alla ha en skon kvall.
From Barcelona with love /// THAI.

Fredag 23 Oktober - Jävligt chill.

Men god fredag!

Jag hoppas att ni andra där hemma/ här hemma har betydligt roligare ikväll en vad jag har.. Efter jobbet gick jag till solariet för att bättra på bränna och handlade även lite käk som behövdes här hemma.

Har varit hemma heeeeeeeeela dagen och verkligen inte gjort ett skit, vilket faktiskt har varit väldigt skönt. Bara få slappna av och chilla. Dock jag sytt in ett par jeans som börjat bli förstora...

Mina 10 kg som jag gick upp förra sommaren bidrog till att jag fick sprätta upp alla jeans jag hade, men nu verkar det som om jag åter igen har fått tillbaka mina "vanliga" 50 kg's vikt och därmed ska det börjas om och sy in igen. Att jag har gått ner i vikt, har jag inte gjort medvetet alls, visserligen har det blivit en jävla massa nudlar, men det har inte varit för att banta, utan för att jag vart totalt pank.

Kan väl INTE heller säga att jag INTE saknar min fina stjärt som jag fick till förra sommaren, lite större och liiite fylligare. Men nu är den platta och beniga arslet tillbaka igen, som alltid.
En annan anledning till att jag tror att jag gått ner är nog även att jag börjat jobba igen, vardagsstressen sätter igång osv... tja ni vet.

Iallafall. Suget efter att gå ut idag vart inte riktigt på topp heller, ibland känns det som om man ska gå ut enbart för att det är helg och fredag, inte för att man vill lixom. Sen har jag suttit och väntat på jobb oxå, men ikväll blev jag ledig ifrån Solo med tanke på att det inte fanns så mycket reserverade bord, men imonn ska jag iaf jobba!

Tänkte hoppa in i duschen nu, äntligen, då jag har gått runt och luktat bränt bacon hela dagen efter solningen och vart enbart lat. Men ska hoppa in i duschen nu och sen vidare ner till Solo strax innan stängning så min karl kan skjutsa hem oss med hans fixie-bike återigen. Sen ska jag soooova hela natten och ev så kanske det blir lite chupa! chupa!, haha! (mest skämt från dagens jobb!)

Åh, känns helt skumt att jag och the-love-of-my-life-husband snart "firar" 8 månader tillsammans. SJUKT vad tiden går fort.. Och vi som ska gifta oss i maj 2010, tom ett datum är bestämt, haha. Mycket bestäms på fyllan, särskilt av min karl, men som om jag skulle säga nej till det... ? well, he's the best i ever had.


Bita i min karl's håriga stjärt i hans dj-bås är inte ovanligt... som besatt, som sagt.
Alvaro när han spelade på Solo, där vi firade Mario's födelsedag. (bild fr. Nina)


Imonn dock, ska det jobbas och festas minsann !! Hörs imonn!
From Barcelona with love // Thai


Torsdag 22 Oktober - Just an ordinary day

Good evening folks.

Well, tonight I have enough energy to acutally write in english. I have to admit that my blogging has been a bit "dry", but actually there's nothing much that have happend these days..

Anyway.

It's soon friday and only one day left at work before is finally weekend again. I have to say that I really enjoy going to work, even if there's REALLY bad days sometimes. Normally I have really fun, the different calls from the clients are like a comedi. And also beacuse of Sebastian and Jonas, my one only's !!

Unfortunatelly Jonas has started to work as one of the techniques so I dont see him so much these days, cause he's workin different hours. Well, the days sittin next to Sebastian is not bad either, boah!! I have realized that we have the same kind of really bad humor, and especially when we are both tired, we laugh at everything!! We're saying everyday that we gonna quit smoking but if I one day dont bring any ciggaretts, HE's the one that has and so on.. And also he have been saying since 4 weeks ago, that he's gonna start to work out in the gym, but he always find the worst excuses for not going.. Bad, really bad.


Jonas, Sebastian & Me.


I have to tell you about the last weekend, on Mario's birthday-party at Solo.
I had a preparty with Nina before, we coloured our hair and I finally decided to get the extensions on again (bad, cause I took them out the day after and almost got bold) Well, we were here at my place and drank some Lambrusco and later we went to Solo.

Well, we came and totally we were around 30 persons celabrating with food and wine.Nina and I was searching for every white-wine bottle that we could reach and drunk it up! HAHA! Hey, if you pay 25 euros for food and drink, YOU DRINK and that's it!

Mario also got his Clone-a-willy toy and I'm hoping for some results !! HAHA ! Best gift he got in the party !

Well, the night went on even harder so I sneeked out for a while, did my "when-you-have-been-drinken-too-much"-buisness so to speak, hehe. Don't jugde me, cause this is a thing I normally dont do! But I have to admit that the partynight's including the pjuking has been one of the funniest night I ever had...

Well, when I find myself back on track again I went in to the party and we all had an afterparty with the staff from Solo and Alvaro was dj:ing of course. I think we were aorund 40-50 persons. 

Boah...! Well, things that happend.. I think I "danced" salsa with every staff-boy from Solo including the bathroom-boy. Nina got raped-kissed by Sandro, one of the staffs, just because she wanted to take a photo of him. I think the whole party saw Mario, the birthday-kid himself strippin on the sofa infront of everybody, in just his underwear. (And yes, of course he showed his ass...) The night was REALLY REALLY great and I had really fun. The hung over I had the day after, was worth every drink I drank.


well, about this strippin... do i have to say more?


I must say that the day after I had enough energy to cycle with my man!! He had his new-love-wife-bike Fixie and I had his other BMX'one. Good, you feel like a kid when you're on a bike. From now on we gonna have our bike-sundays. (if it's not raining of course...) We'll see about that.. :)


BICCCCIIIIIIIIIIIIIII.....! I love!



BUT BTW! What do you guys think about Rihannas new single "Russian Roulette" - DAMN I LOVE IT !
It's a great song, now when the fall is here, dark and rainy days.. And as everybody know I've always been a sucker for miss rihanna. :)

It's time to go to bed now, cause I need to get up at 7 tomorrow. Planning to go to the solarium after work and after going home to my husband for a short siesta. Sleeping next to Alvaro, smelling his chest, is one of the best things I know.. You feel so small, but so so safe by someone you admire and love... I'm totally sold, deeply in love and crazy about him...

Good night! From Barcelona with love // Tina



Lordag 17 Okt - Mario 23

God eftermiddag! 
Sitter hos Alvaret och har precis lagat middag till oss, det blev pasta och det var smaskigt. Innan det var jag och min karl och fixade en kedja till min nya cykel! Det ni, nu har aven jag gatt och blivit tillfallig cykelagare, da cykeln egentligen inte ar min... hehe. Men nu ska det cyklas iallafall. Alvaret som har gatt och fatt en ny karlek for cyklar, kopte nyligen en ny cykel utan bromsar, JA, utan bromsar och den ar livsfarlig. Jag cyklade pa en igar efter att vi kom ut fran Solo. Den ar rolig och valdigt oskon, men man riskerar livet sa fort man satter sig pa den...
Da man inte kan ta med cykel med taxi, sa fick jag sitta pa cykel-stangen nar min karl skjutsade oss hem mitt i natten i ett da, tyst och smakallt Barcelona. Det kandes som smatt i karleks-film.. haha.
Sa idag, tog vi bada fingrarna ur roven och fixade "min" cykel. Shit, det ar inte ofta man cyklar, men det ar ju egentligen sa himla kul !! 
Gardagen som servitris pa Solo gick bra, det var inte alls mkt folk och jag slutade redan vid 01, jobbade bara i 4 timmar. Efter det stannade jag kvar och tog mig en whisky&cola for att fira in helgen sa klart. Btw, sa jag nu att HELA resturang-personalen kallar mig China..?!


Ikvall blir det dock hogre doser av alkohol. Jag ska traffa Nina vi 17 och vi ska farga haret och hon ska aven hjalpa mig med at satta i mitt loshar oxa. Ikvall ska vi till Solo igen pa middag och fira Mario som fyller 23. Feliz cumpleaños Mario! Vi ar ca 35 gaster som ska ata middag och seb fortsatter kalaset dar, efter det har jag ingen aning om vad vi ska gora, men jag tror att vi kanske kommer att ha efterfest dar oxa, vi far se.
En sa jakla skon bild pa Nina och Mario nar vi var pa Catwalk en kvall. :) NOJD !


Var i stan med Nina i torsdags och kopte den dar "Clone-a-willy" till honom. Far han ga hem och gjuta, killen! Haha! Man ar ju lite nyfiken pa resultatet, men om jag far se den, det vet jag inte. 
Dagens i-lands problem, men usch! Vad ska jag ha pa mig?!?!? Vi ses och hors!


From Barcelona with love! // China

Tisdagen 13 oktober - Blogg-torka

Äntligen har jag tagit fingret ur röven och ska faktiskt ta och skriva ett inlägg!

Ligger hemma hos Alvaret nu. Vi har just ätit och nu ligger vi båda som vanligt med varsin laptopp och pular med våra grejer. Han har blivit så jäkla förtjust i cyklar, karl. Jaa, männen och deras leksaker..

1



3
Jag & Alvaret drygar oss litee.

Jag har varken haft tid eller lust att skriva ngt och dessutom så tycker jag det är så tråkigt att läsa blogga utan bildinlägg.. Och eftersom att jag har världens mest tjockaste kamera så har jag lixom inte tagit många kort dom senaste veckorna efter Svea. Känner att det är dags att köpa sig en kamera, men jag tänkte spra lite och köpa en kamera som duger ett par år, men vi får se.. Vi alla vet ju hur impulsiv jag är när det gäller shopping ibland. :)

Jag hoppas att alla där hemma mår bra, läst genom bloggar att det faktiskt snöat hemma i nässjö, Buuhu, va kallt och kyligt det måste vara. Här, efter i söndags (Som i sig var en perfekt dag för strand-solning..) har det blivit liiiite kyligare. Man går till jobbet i kofta, men svettas fortfarande när man går hem klockan 15. Jacka är alltså fortfarande inget måste..än.

I helgen så tog jag steget till att säga adjö till mitt helg-festande då jag började jobba som servetris på Club Solo. Helgen gick super, självaste jobbet är inga problem. Att servera och se trevlig och tillgänglig kan nästan vilken idiot som helst klara av, men det som är svårast är så klart spanskan och alla som jobbar där tar ju självklart för vana att jag fattar allt vad som sägs och skriks inne i köket, så det har varit många ("Vad ska du? Ursäkta, jag förståd inte vad du menade? osv..) Det är så klart skillnad för som spanskarna som jag umgås med på fritiden vet att dom måste prata liiite tydligare och lite saktare för att jag ska hänga med ordentligt. Men jag lär mig sakta men säkert.

Ni som inte vet hur restrangen är, så är räknas den som lite finare och lite dyrare. Maten är självklart supergod, men alldeles för lite mat för så mycket pengar. Vi alla servitörer bär svarta kläder och det ska serveras från höger och hällas upp vin som först ska smakas av innan man vill ha mer, osv. Fylla på med bröd och allt vad servis innebär. Det är kul det är det vekrligen..! Resturangen ligger på översta våningen som en balkong över planvången där klubben är... vilket är "jätte" kul och se när det är ett fullt dansgolv med super-bar housemusik dunkandes i högtalarna och där står jag efter stäning av resturang och putsar, brödtallrikar, silvetfat, bestik och vinglas och tittar på.. Haha!

Arbetskollegorna som jag arbetar med är sköna. Jag kallas redan för Kiiina. Kines-gängen i köket som lagar maten är sköna.. Ni vet, vi asiater har ändå ett band emellan oss. Dom som serverar är mest killar och vi är både spanjacker, italierna och sydamerikaner. Den indiska diskmannen som står och diskar hela dagen är hur gullig som helst! Ja, jag trivs bra, hittills iallafall.. och det känns bra. :)

I helgen ska jag dock bara jobba fredag, för på lördag ska vi alla fira Mario som fyller 23 och som ska ha jättefest på Solo, det ser vi fram emot. Jag och Nina ska springa på stan på torsdag och se om vi kan hitta en Clone-A-Willy till honom. Han som visar könet 24/7 oavsett vart han är kan stolt avgjuta sin kön och sätta det på hyllan tänkte vi. Jag tyckte att vi kunde köpa honom 2 exemplar, så Nina kan då ett ex att ta med sig hem till Sverige, haha! :P



Helgen har annars varit bra, efter jobbet på Solo i lördags åkte jag och Mario vidare till Cunit för att träffa Alvaro och dom andra som var där och festade. Vi var bara på Deja Vú en timme innan vi åkte hem till hans lya i Cunit igen. Jag saknar verkligen den varma sommaren just nu. När man spenderade hela helgerna i Cunit, låg på stranden och njöt av att vara där med vänner. Det var så härligt.

I veckan händer inte mkt förutom jobb. Ska hinna med att sola, handla thaimat, köpa Marios present med Nina, färga håret och lägga i löshår igen. På lördag ska det vara långt & svart minsann!

Föresten, så jag har bokat biljett hem till svea igen. Kommen hem i december mellan fredagen den 18:e till onsdagen den 23:e, innan jag åker tillbaka hem till Barcelona igen för att fira Jul och Alvaros 25-årsdag!

Puss & godnatt!

From Barcelona with love! / thai


Onsdag 7 Oktober - mitten på veckan.

Onsdag, mitten på veckan och det är fortfarande lika svettigt och varmt i Barcelona. Idag gick jag i jeans-shorts och linne till jobbet klockan 7.30 imorse, men kom ändå in på kontoret lika svettig som vanligt, vad är detta!?

Min ena visdomstand har oxå bestämt sig för att börja växa igen och det är inte alls skönt, för det gör för jävla ont! Lagom bra när man (antagligen) är en aning oförsökrad och säkerligen får vänta 6 månader för en normal tandläkartid som säkerligen kommer kosta förmögenheter. Men jag hoppas att det händer som dom andra visdoms-tänderna, att dom växte fram och sen vart det inga problem längre..

Idag har jag varit och fikat med Nina, det blev té och en bagge och så lite skitsnack så klart. :) Alltid trevligt.
Vi tjötade om det vanliga. Skolan, senaste helgen, sverige, spanska och svenska grabbar, sex och hushållsarbeten.  :)

Ikväll ska jag till Solo för en liten förberedelse för helgens jobb. Under veckodagarna SKA det inte vara lika mycket resturanggäster, vilket betyder att jag kan lära in allt jag behöver i lugn och ro inför helgen. Jag är så nervös så jag är kissenödig hela tiden, men vi hoppas på att det går bra. "Que desean comer?.. Que quieren comer?" Övar rupliker på ett spanskt service sätt... boah!

Imorgon bitti ska jag återigen till sjukhus för pisse-prov och blod-prov. Ingen aning om varför, men jag antar att dom vill kolla mina värden på ngt sätt, så jag hoppas att det ser någorlunda bra ut iaf..

Det ryktas oxå även om att jag kanske kommer hem på en snabb-visit i Svea mellan 18-23 dec. Vi får se hur det blir med den saken.. hmm.. :)

Jag hoppas att alla får en skön onsdag-kväll. När jag kommer hem ska jag mysa med min orakade (antyder på magen..) karl. Mmm, hår på rätt ställe är mysigt! Haha!

Puss & Sånt!
From Barcelona with love // Thai


Måndag 5 Oktober - Bortskämd värme.

Men god eftermiddag!

Stampade just hem och sitter i soffan och käkar pastasallad med creme fraise och rökt lax, mumma. (antyder mer på att det är fint att ha fått lön och slippa äta nudlar jämt och ständigt, heee..) Måste även antyda att jag fick en bra lön, så jag kommer säkerligen att spendera upp den så jag blir lika pank om 2 veckor ändå.. Matriell lycka?

Denna värmen vi fortfarande har kvar i Barca börjar bli outhärdlig! Det är 24 grader och stekande sol och jag är SVETTIGARE en ett rövhål efter ett träningspass. Att gå hem efter jobbet som tar 20 min är så jävla jobbigt för jag har solen i ryggen hela vägen hem. Usch, jag nästan skäms över att säga att jag faktiskt nu vill ha det lite kallare här nere.

Helgen som var, var riktigt bra. Det blev sushi i fredagskväll med Phatt, Nina, Marina, Hannah & Jossan. Det var både trevligt, gott och mättande. Självklart vart ju kvällen inte slut för det utan vi drog till Otto Zutz efter 3 timmar förfestade hemma hos mig. Kvällen där var rätt dimmig, men rolig som fan. Jag mådde ju som jag förtjänade dagen efter...hehe.

I vilket fall var jag tillräckligt kry att ta en dag på stan på lördagen med Nina och Hanna. Självklart blev det inhandlat ett par Uggs och 2 linnen på det. Hann även fylla mitt tomma kylskåp för månaden oxå och det känns bra. Maten för månaden är därmed handlad och klar. På kvällen vart det inte lugnare..
Efter 2 timmars förfestaden beslutade jag Nina & Hann ytterligare en kväll på Otto och det var tråkigt det heller. Vi var uppe på Vipen hela kvällen och jag träffade även andra vänner där.

Söndagen kom och den blev slapp. Jag gick på bio med Alvaro, hans syster Lili och hennes pojkvän Joel och med Mario och Basi. Det blev premiären för REC 2. Jag vet inte om ni vet vilken det är, det är iaf en spansk skräckfilm där första filmen gjordes med ganska låg budget, men belv tydligen succé så dom gjorde en 2:a. Filmen är inspelad i Barca och efter bion stack vi in till stan o kolla upp plasten, det kändes smått töntigt men väldigt coolt :P
Dock hittade vi varken zombiz eller kom in i trappuppgången där den större delen av filmen spelades in.

Vi käkade även söndagsbuffé på Solo som var gratis. GRATIS ÄR GOTT! Det var både sallad, sushi, pasta, pizza, paella och småplock. Efter det blev det hem för att ta det lugnt och chilla och somna gott.

Idag har vart en bra dag jobbet. Insåg att ag inte hade en ända sur kund idag och att jag var (och fortfarande är på strålande humör) Ska hoppa in i duschen strax, sen ner på stan med Phatt och ta en Frappe på starbucks, antagligen sitta på uteserveringen i solen på de innan en runda på stan... :)

En annan sak oxå. Jag ska börja jobba som servitris på resurangen på Solo på fredag. Jag pratade med bossen i helgen om att jag vekrligen ville ha ett extra jobb som bartender. Tyvärr vart plasterna fulla, men han erbjöd mig en plas i resturangen och jag är så himla nervös!!! Att ha en konversation med en full spanjack bakom en bar är inga problem, men att stå och servera mat till ett gäng spanjacker gör mig väldigt nervös, inte för just själva arbetet utanför själa språket. Men vi ska testa och se, det kan inte gå mer än åt helvete.. :) Ni som inte vart på Solo, ska dock veta att solo inte är som en pizzeria, utan det är ett gaaaanska fint och elegant ställe, vilket gör mig ÄNNU mer nervös. Jaja, vi får se hur det går. Ska köpa mig lite svarta kläder, eftersom att det är det som gäller... Buuuh! Men jag är reda för ett nytt projekt och jag ska fan i mig ha kul och lära mig!!

Over and out! Dags att duscha!
From Barcelona with love // Thai


RSS 2.0