Söndag 30 Maj - Grabb-fest & söndags-shopping.

God kväll!

Ligger nergowsad i sängen nu och ska snart sova. Imorgon börjar mina morgonpass på jobbet och jag kommer att jobba 8-15 hela juni, så jäkla gött!

I helgen har jag varit ledig från fredag tills idag, eller jag har jobbat på Solo iofs i fredags och igår kväll. Det var bra drag båda dagarna, men igår blev jag fan döv. Pitu var där och spelade och han satte nog volymen på högsta möjliga och det var OMÖJLIGT att höra va folk sa. Alvaro åkte till Almeria igår morse för att spela i Mojacar igår och idag. Det är en stor strandklubb som verkar vara väldigt populär hos spanska turister, och dit ska vi åka igen i augusti.

Igår efter Solo gick jag och Alvaros grabbar (utan Alvaro) till Club Hyde för att fira Basis 25-årsdag. Det var 7 killar och jag, haha! Jag hade riktigt jävla kul!! Iofs så hittade Mario 3 svenska tjejer som gärna ville bli bjudna på sprit, dock hade han oturen att ragga på 3 svenska tjejer med pojkvän, så han fick inte med sig ngt napp hem.. 
Dock såg jag Quim hångla upp ngn brud i soffan i slutet på kvällen, undra hur det slutade tro...?



Quim posar och är sugen på lite skumpa.



Jag, födelsedagsbarnet Basi & Joe. Satan vilka bruna ben jag har!?


Mario köpte nog in minst 3 flaskor skumpa + en Absolut om jag minns det hela rätt. Stackars Basi, han blev så jäkla packad.. När jag, Mario och Basi tog taxi hem på morgonen stannade vi 3 ggr (nej, jag ljuger inte!) för att han var tvungen att spy och sträckan mellan Club Hyde och min adress är 20 min gångavstånd, hahaha! När dom sen åkte vidare hem till Mario berättade han för mig idag att dom hade stannat ytterligare 3 ggr. Puff, stackare...


Ruben, bästa officen på hela Solo (office=diskplockare) jag & Raul, som jobbar som clown utanför Solo.
Japp, dom står en 2-3 clower utanför Solo (dom jobbar för Solo) som "ssschhy:ar"  och tystar folk när stället stänger eftersom att Solo ligger granne med ett kvarter med studentboenden. :) Vilket jobb !


Jag & Raul, som även jobbar som stå-uppkomiker.
Han är så JÄVLA rolig och vi cp:ar alltid när vi är ute och röjjer.


Jag och Alvaros bästa vänner Mario & Basi. Vilka underbara killar det är!

Trots att inte jag själv spydde igår, spydde min lilla röv rätt mycket på skit idag. Jag gick även där 3 ggr på dass innan jag kände mig någorlunda tom och hellllllvete va det sved! Dagen-efter-fyllan-skiten- är ju ändå den värsta sortens toalett-besök man kan göra.. Håller ni inte med?

Runt 18 kände jag mig någorlunda säker på att jag faktiskt kunde gå utanför ytterdörren för att förhindra att jag bajsade på mig, så jag klädde upp mig bekvämt och tog metron ner till hamnen och köptcentret Mare Magnum som har öppet 365 dagar om året. Dit tänker jag inte åka igen, iaf inte på en söndag då det verkade som om hela jävla Barca hade fått för sig att vilja shoppa idag. MEN jag fick iaf med mig hem ett par nya high heals igen, hihi!
Dom är grå-beiga och gick på 350 kr och så blev det ett beige-vitt randigt linne med ngn form av spets på ryggen oxå. Jag avslutade min söndags-shopping med en frappocino ifrån Starbucks innan jag tog metron hem igen..


Hamnen idag.


Jag tar ett kort på mig själv.


Berskha 350 kr. Min sko-fetisch börjar bli farlig. Dom är mycket snyggare i verkligheten eftersom att blixten förstör den riktiga färgen.

Väl här hemma blev det rensning av garderob (nej, det blev inte så mycket utrensat!) och lite kvällskäk lagat.
Saknar min man, det känns lite tomt utan min karl - men imonn kommer han hem och då ska vi ut och käka middag innan han ska iväg och spela på Popcorn-nights på City Hall igen!

Buenas noches!
From Barcelona with love // Thai


Lördag 29 Maj - Missade solen.

Men tjena!

Jag kan väl säga att jag är lite bitter på att jag missade stranddagen idag. Det har varit soligt hela dagen och varmt så i..! Jag vaknade vid 13 och DÅ var det molnligt som fan, så jag tänkte att det skulle fortsätta vara molnigt hela dagen. Jag gick därför till solariet och åkte hem till mig, efter det gick jag till Consum och inhandlade lite käk och vid 3 var det strålande sol på moln-fri himmel. Man blev jue lite bitter, men jag hade ingen energi att sätta mig på metron ner till stranden ändå + att jag redan hade varit på solariet.

Jag har varit hemma hela dagen och fått HELA lägenhetenstädad. Fin och luktar gott gör den nu. Tänkte lyxa till det mig lite thai-mat till mig själv nu innan jag åka iväg och jobba igen. Idag är Alvaro i Almeria och ska spela på Mojacar där idag och imorgon, vilket bertyder att jag har lite quality-time med mig själv idag och imorgon, vilket är GÖTT.
Tänkte svänga förvi Mare Magnum (köpcenter) imorgon och jag är tillräckligt pigg och inte för bakis. Vi ska fira Basis födelsedag idag efter Solo, så drar vi till Club Hyde och öppnar skumpan. Det blir JAG och grabbarna, kanske kan se mig själv som kille eftersom att jag trivs att umgås med killar. Jag har lixom bara "köttet" på fel ställe, haha!

I torsdags träffade jag Hanna, Sofia och Cattis efter jobbet. Vi drog till Pippermint för ytterligare 6 liter rom/cola. Rom är definitivt inte min grej, men det gick ner. Vid 3 tog vi taxi vidare till Oshum på Wavy party - vilken miss... Visst, det va bra musik (eller OK iaf) men det var ju alldeles för lite folk ! Men jag hade kul iallafall !


Sofia & Hanna på Pippermint.


Sofia, Hanna, Cattis & jag på Pippermint.


Med stil på Oshum.


Igår sov jag & Alvaro bort halva dagen, men vid 16 fick vi ändå båda fingret ut röven och gick en sväng på stan. Han köpte sig ett par SKITsnygga solglasögon på Billabong, jag vill oxå ha.. Dom var iofs inte så jävla farliga, 750 kr tror jag..?


Jag på Placa de Jaume.


Vi stötte på en helt wrong gubbe - haha! Han åkte bara runt, runt runtt..!


Alvaros snyggaste glajjor - Jag vill oxå ha dom! Dom e så jävla coola!

Men själv fick jag ett par ill-rosa high heals utav honom! Jag velade så in i om jag skulle ta röda eller rosa, men det blev rosa igår iallafall.. Lönen kommer på tisdag och det KAN hända att jag springer ner på stan för ett par röda med... moohahaha!


Testar rosa skor.



Ifrån Bershka 350 kr.

Nyttig är jag!
Sitter och bloggar med godade nymixade juicen med jordgubbar, kiwi och citronsorbét.. mmh mmmh mmhh ! När Lianna flyttade in till oss, fick hon en mixer utav sin mamma i inflyttningspresent - vilket har glädjt oss alla - JUICE JUICE JUICE !!




Nymixad juice - mmmmmh !

Nje, nu ska jag sova lite siesta innan jag sätter igång med min thaimat !
Bona niiiiiiit!

From Barcelona with love // La chinita!


Onsdag 26 Maj - Fira midsommar i Barcelona?

1200 kr tur&retur från Norrköping (Skavsta) till Barcelona mellan 22-28 juni... tisdag till måndag
(jag jobbar fredag 9-16, sen är jag ledig resten av perioden)

ÄR DET NÅGON SOM VILL HÄLSA PÅ MIG och fira midsommar i Barcelona? :) Buy the fuckin ticket !

puss & gonattt!
Nu ska jag hoppa in i duschen och vänta på att min karl ska komma hem..!
From Barcelona with love // Thai


Måndag 24 Maj - Plugga kanske..?

Buenas noches..

Nu ligger jag i sängen, jag bör egentligen sova just nu och det ska jag göra...snart!
Men jag har suttit och letat efter utbildningar i spanien hela kvällen - tro det eller ej, men suget efter att börja plugga börjar kännas lite nu. Det trodde jag aldrig om mig själv, men det är sant...

Jag har hittat en utbildning på 3 månader som jag vill gå men det blir först i till hösten 2011, och jag får ta CSN lån (tror jag om jag har läst rätt på deras sida) MEN skolan är inte CSN-berättigad så jag måste punga ut 35 000 kr bara sådär, vilket jag inte kan skita ut varken imorgon eller om en vecka.

I kursen ingår dock 180 timmar spanska på schemat och DET kan jag låna pengar av CSN till + att jag kan ta medkostnadslån, vilket är bra. Då kan jag alltså spara pengar till kurs-avgiften själv, men så kan jag låna lika mycket för att kunna överleva dom 3 månaderna som kursen är av CSN.

35 000 kr är iofs inte "jätte" mycket pengar att spara till, dock att det kommer gå lite långsammare eftersom att jag bor här nere och har fasta utgifter mellan 5000-6000 kr varje månad. :( Inte mycket att hurra för, man vill ju gärna leva lite oxå av resten av pengarna man får..

Sparar, det gör jag redan, men till Thailandsresan i november. Jag är smått nöjd över att jag har kunnat spara 8000 kr på 2 månader. Biljetten blir köpt inom kort (klappa axel :) Men känner jag mig själv rätt så kommer jag utan problem att kunna spara. Det är lättare att spara när man sparar till ett mål, än att bara spara för en buffet. VAD det är för kurs jag vill gå - det kan vi ta någon annan gång, hehe..

Nu sitter jag och planerar mitt liv igen, men det känns bra, för för ett tag sen så kändes det lite hopplöst om min jobb-karriär här nere i spanien..


ABC College Barcelona - Där jag pluggade spanska sommaren 2008.
Vilken underbart bra skola. Ligger 100 meter ifrån där jag bor idag. :)
Jag träffade på min favorit lärare Jordi här om dagen, men jag vågade inte hälsa eftersom att jag var bakfull och sliten som fan. Kändes lixom inte ok att hälsa på honom i det skicket, men jag hoppas att jag träffar honom igen!!


Nu ska vi sova! Puss & godnatt!
From Barcelona with love // Thai


Lördag 22 Maj - Jobb-iga lördag.

Men hallå eller!

Först vill jag gratta min gamla (jaa, har man gått upp i 20-års åldern så är man fan inte ung längre!) flamma Hanna som fyller 21 år idag! Jag hoppas att du få en helt underbar dag men din familj och din karl och att har du riktigt kul ikväll när det är fest! Jag saknar dig ditt Sötnöt!


Förövrigt så jobbar jag mödar-helg igen...
Igår fredags jobbade jag 12-19 på Kundtjänst, sen vidare på Solo 23-03.
Imorse var det bara att kliva upp för att gå att jobba 09-16. Gick hem som en dö säck och somnade 1 timme iaf.
Det var iallafall lugnt på jobbet, jag fick 2 samtal mellan 12-16, gitt som faen...!

Nu har jag hunnit göra det lite fint här hemma, väntar på att min soppa (nope, inga nudlar idag!) ska bli klar, sen är det jobb igen 23-03... Imorgon ska jag oxå upp och jobba 09-16 och sen efter det ytterligare ett pass mellan 20-03 på Solo. Jag är inte ledig förrens fredag nästa vecka - JAPP och ni får gärna kalla mig workin-machine! Jag fattar själv inte hur jag klarar det..

Jag fick juni-schemat nu oxå och det ser ljust ut. Jag bad om att få jobba mycket morgon eftersom jag gärna vill ta del utav solen och dags-tid nu när det är så bra väder. Trodde aldrig att det skulle gå igenom, men jag jobbar 08-15 hela juni - woho ! Nu får man ju iaf lite av sitt liv tillbaka iallafall...!

Nje, nu e min soppa klar, sen är de dags att fixa sig va! Hörs imonn!!


Puss & Kraaam
From Barcelona with love // Tina


Torsdag 20 Maj - Back in Barcelona.

Heeeej !

Jag måste erkänna att det känns jävligt gitt att säga att jag inte behöver åka utomlands för att få en ordentlig medelhavs-bränna, för jag BOR redan här !!  (+ att vi lägger till Ursulas jättegarv i lilla sjöjungfrun som ett avslut på denna meningen...:)

I tisdags kväll tog vi tåget till Cunit som ligger ca 45 min söder om Barcelona, visst var det kallt på kvällen, men vi satt hemma i soffan med hemköpt kina-mat som mättade oss innan läggdags. Igår när vi vaknade upp vart det stekande sol på ballen, med utsikt till havet som hade klar-blå himmel - det var bara att byta om till bikni och springa ner till stranden och njuta av solen och dagen.


Cunit igår på dagen.


Den totala lyckan ligger 45 min från Barca!


STEK !


Chiringuiton (strandbar) som vi brukar käka lunch på när vi ligger på stranden i Cunit.


Alvaro geggar i sig mat.

Jag har sagt det 1000 ggr innan, men jag säger det igen. Att komma iväg ifrån storstan till lilla byn gör mycket - inte en människa på stranden och med dom fin fina sandkornen mellan tårna, bruset ifrån vågorna ifrån havet... ahh behöver jag säga mer... ? Detta lär vara bättre en extacy eller ngn annan drog! Efter 5 timmars stek i solen, men middag på chiringuiton (hur de nu stavas?, men det är namn på typisk stranbar på spanska) var varken jag eller Alvaro kaxiga. Han mest... usch, stackare.
Vi käkade en god pasta-sallad och kollade på film på kvällen, efter att vi vart inne i byn och käkat glass med ett par utav våra kompisar.


Maff-glass på strandgatan, den var skitgod och jag är en sucker för dulce de leche,
carmamel och allt sånt där sött!



Alvaro var jättekaxig med sin bokstavligt talat RÖDA bränna - NOT.
(jag fick tillåtelse att lägga upp bilden..haha!)


Jag vart oxå lite bränd, men det slog inte den röda hulken..

Idag skulle han iväg och fixa sina tatueringar och jag begav mig mot ännu en dag på stranden. Det var så jävla varmt att jag gick och badade i havet var 20 minut! Jag kan säga att vattnet var kallt men jävligt svalkande.. Tekniken är att man ska springa ut och slänga sig i vattnet för att sen tvinga sig själv att vara kvar i vattnet. ;) Den ni ! Runt 18 tog vi iallafall tåget hem mot Barna igen och nu är jag hemma... liite mer redo för 1 veckas jobb innan jag får 1 dag ledigt igen.. buuh! Jag tycker att jag har jobbat så mycket att jag är värd ett 2 månaders baja (spansk sjukskrivning som man får jättelätt.. :)

Har inte hunnit göra mycket än att sega i soffan, dock har jag fixat fransk manikyr efter 1 månad med H&M populära turkos-blåa nagellack :) Fransk manikyr är så fint när man har solbrända händer, inte sant??


Fransk manikyr på solbränd mage! :)

Nje, nu skriker magen efter thailändska nudlar, time to go!
Puss & godkväll!!


From Barcelona with love & sun // Thai


Måndag 17 Maj - Dåligt uppdaterande, jag vet!

God natt allihopa!

Jag ligger i soffan med en halvsovade Phatt brevid mig. Vi har legat här hela kvällen och kollat på film, skönt som faen har det varit måste jag säga, men det är snart dags för sängen, imorgon är det ännu en dag. Det var mer än en vecka sedan jag bloggade senast, men det kändes som om jag gick en igenom en liten mini-depp. Det finns många som vet att jag flyttade söder ut för många anledningar men EN utav dem var att slippa snö, och det är jag iofs rätt lycklig över att jag har fått slippa, men regn och rusk börjar inte bli roligt heller. Sommaren och våren var ju påväg men va fan hände strax innan det där vulkan-utbrottet?? Nåja, idag var det iaf soligt och en aning varmare och jag hoppas på att graderna stiger snabbt..

På jobbet är det oxå kris och jag finner inga ord på hur fult jag tycker vissa och saker ting görs på. Men det tar vi i ett annat kapitel och NEJ jag har inte blivit av med jobbet. Förutom en massa jobb, så har jag självklart hunnit med att träffa folk och festat till det. :)

I fredags träffade jag Ida en sväng, vi satt hemma hos mig och käkade pasta-sallad med dill-sås, helvete va gott det var. Blev ett par glas vitt på det oxå, satte fint innan man skulle iväg och jobba själv, hehe.. Det var iaf Idas sista helg så det var sista gången vi hann ses, men vi fick ändå till ett bra avslut ändå och JAG tror att hon kommer komma tillbaka till sommaren igen... vi hoppas på det!


Ida i soffan!


Dill-såsen var djälvulst good asså!

I lördags träffade jag Hanna och Sofia - även Hanna ska åka hem snart så vi gick en runda på stan tills det började regna iallafall. Även där blev det en jättegod pasta-sallad med skinka hemma hos dom nära stranden. Det var en jättemysig lya tyckte jag! :)


Redo för en solig (som senare blev en aning mer regning och mulig) lördag på stan!


Jag & Hanna tar en cafe con leche inne i Raval.


Carre de Ferran - fullt av giris!


Hann med en sväng inne på La boqueria innan vi tog bussen till barceloneta för nyttig kvälls-käk.

Senare på kvällen träffades vi alla på Club Mondo då Alvaro delade deck med Toni Verdi. Tja... kvällen var väl sådär... Det var rätt sällskap, men efter 2 flaskor Moet och en rom-flaska (som Mario kände sig väldigt generös med att bjuda på) kände jag mig fortfarande inte på topp, kanske mest för att dom spelade för hård house, vilket jag inte gillar. Men nu har vi testat Club Mondo och det tänker jag inte testa igen!


Hanna, Sofia, Nando, jag & Mario på Mondo Club nere vid hamnen.


Jag vet inte vad vi dansade riktigt..?

Igår söndags så firade vi Barcas vinst i La Liga. Skoja min dojja om det var fest här i stan...! Eftersom att jag var med och firade allt förra året då dom vann alla tre ligorna, så räckte det för mig. Istället käkade vi på Solo, jag, Alvaro, Mario och hans dejt, Quim och Nando - det var trevligt det med. Jag avslutade kvällen där med en jordgubbsmojito innan vi åkte hem till mig!


Teresa & Mario.


Quim & Nando.


Jag & min keliga bebis.


Förrätt, skinka i alla former, ost ialla former och sen kom sushin ialla former.


Hann inte riktigt fota varmrätten eftersom att jag var så hungrig, men var inte alls blyg på en dessert iaf!


Jag träffade även Marina och hennes supersöta polare på Solo
som jag ALDRIG kommer ihåg namnet på - Jorgina typ?

Imorgon flyr jag ifrån staden tills på torsdag kväll. Är ledig och det ända jag ska göra är att koppla aaav - låter som en tant på 50 år, men visserligen känner jag mig som en sådan ibland. Jag och Alvaro flyr till Cunit och ska spendera dagarna där. Jag hoppas på sol så jag iaf kan ligga åtminstone på tak-terassen och steka till det lite.
Alvaro ska även göra sin 7:e tatuering sedan vi träffades för lite mer än 1 år sedan - kan man ha mer bråttom när det gäller tatueringar. Han lär vara heltattuerad innan vi firar 5 år fan. Vi får se vad det blir den här gången..

Därmed blir det inget bloggande förrens på torsdag kväll då jag kommer tillbaka.
NU ska jag typ sova/chilla lite till i soffan...

Har sommaren nått sverige??

Puss & godnatt
From Barcelona with love // Thai


Lördag 8 Maj - Visst är hiphop bra men house är ändå bättre :)

Dom (gamla som nya) låtarna som ligger högst i min musiklista på blackberryn just nu :

*
Yolanda Be Cool & DCUP - We No Speak Americano - - (min FAVORIT!)
* The Caesars - Jerk It Out (Albert Neve & Sir Jay Private Remix)  - - (hård)
* Mike Posner - You Dont Have To Leave - - (sommarkänsla)
* DJ Gregory & Sidney Samson - Dama S Salon Feat. Dama S - - (lite salsa-aktigt)
* Laidback Luke - I Need your Love - - (classic one)
* Edward Maya & Vika Jigulina - Stereo Love  - - (den hatar vi innan sommaren kommer)
* John Legend - Heartbreaker (remix MSTRKRFT ??) - - (skön)
* J.Velarde & Luque feat, Giovana Vitty - Sundays at heaven - - (flyg-låten!)
*
Tom Novy & Jerry Ropero ft. Abigail Bailey - Touch me - - (tagga till kvällen)


Lyssna och
NJUT!


Space
nightclub - Ibiza 2009


From Barcelona with love // thai


REKLAM - Mondays --> Pop Corn-night at CITY HALL !



På måndag startar Popcorn-nights på Cityhall och fortsätter alla sommarens måndagar !

Kl: 24-05.30
Fritt inträde till 01, därefter 5 euro i inträde + drink!

Konseptet är likdant som Nasty Mondays på Apollo, men Alvaro spelar med housemusik blandad med bra rockklassiker!! AWSOME !

BE THERE!


Fredag 7 Maj - Hemma-dag.

Hej allihopa!

Ser att jag inte bloggat sedan måndags, men jag vetifan vad jag har sysslat med. Fullt upp har det varit iaf..!
Både igår och idag är jag ledig ifrån jobbet, men jag jobbade på Solo igårkväll och ska även jobba ikväll som vanligt.

Meningen var att jag skulle ut och röjja lite, men sen ringde dom och behövde mig och då var det bara att byta om till svart, men efter kvällen gick vi till Otto Zutz så jag fick i mig några whisky-cola ändå. :) Jag hann även att förlänga mitt hår lite snabbt här hemma, så nu är det liiite längre.


Alvaro spelar på VIP:en på Otto på torsdagar. Min skäggiga bebis & jag.



"La familia", jag & Roger.


Ruben (till hö) och hans 2 vänner var oxå med.


Jag och grabbsen hade rikigt kul tillsammans.
Har fortfarande ingen aning om vad dom heter, haha!

Igår på dagen sov jag ut, men på eftermiddagen träffade jag Michaela som bor borta vid Diagonal Mar i den  fräschaste lägenheten jag sett hittils, man kände sig smått som hemma i svea - men det klart ska det vara fint, så får man betala oxå. Vi spenderade iaf eftermiddagen på Diagonal Mar supermall och det blev Primark så klart, man hittar alltid en massa billig skit där. Jag införskaffade mig även en parfym finally, det visade sig att Phatt har samma parfym (haha!) Jag kände igen den när jag var på Sephora, men kunde inte sätta fingert på vem som hade den, så jag köpte den.... Jaja!

Idag var man mindre pigg, men inte så bakfull heller. Har spenderat hela dagen hemma, vilket har varit skönt. Jag och Alvaro låg i soffan och slappade till 17 innan han gick hem till sig..



Jag använder ALDRIG min webcam.
Ibland glömmer jag bort att jag ens har den..?! Men idag blev det ett par bilder ifrån mys-soffan.


SCHMACK !!! Alvaro ser mest besvärad ut.

Just nu ligger jag i soffan och Lianna ligger här brevid och sover. Vi väntar på att Phatt ska komma hem så vi kan dricka rooibos-te med muffins och så färska jordgubbar med socker och grädde! MMMMHHH!

Sist men inte minst, så vill jag gratta min lilla skatt där hemma i Svea, Malin grattis på din 23-årsdag! Jag väntar fortfarande på att du ska bli andra mamman i gänget och det har jag väntat på länge!! Jag hoppas att du får en riktigt kul dag hur du än firar! Tänker på dig!

Nu ska det fixas teeee!!!

From Barcelona with love // Thai


Måndag 3 Maj - Blöt efterfest & spansk mors dag.

Tjoho!

Ligger i soffan och chillar med min karl, vi kollar på tv efter att ha käkat grillad kycklig med ris som jag lyckades så in i med ! :) Det blir ett snabbt inlägg om helgen, JÄVLAR vilken helg!

I fredags jobbade jag på Solo, chefen fyllde år det var fest fest och fest. Det var fri bar hela kvällen tills dom stängde och efterfesten varade i 3 timmar och den var blöt. Efter att ha kastat alla drinkar på varandra tog vi BOKSTAVLIGEN is-hinkarna och hällde vatten över varandra - tror ni inte mig, så kolla på filmen jag lägger upp på facebook senare, som jag spelade in innan vi åkte hem.. Hem eller hem åkte vi väl inte, det blev vidare för jacucci-bad hos chefen mellan 07-09 på morgonen... Kan jue säga att jag var rätt död resten av dagen.


Näääästan alla på efterfesten, från fotbollsspelare till diskoplockare.


Blött, blött, blött !


Blött, blött blött !


Alvaro & jag, mest blöta. Vilka tuttar jag hade denna kvällen..? Vart kom dom irfrån..?


Jacucci hemma hos chefen på hans terras klockan 8 på morgonen.

På lördagen så åkte vi ju på spa och det var riktigt bra, jag kände mig som en ny människa, men så sjukt trött efter 1,5 h bad och massage.  Det kommer jag defenitivt att göra om!

På kvällen efter Solo så tog jag med mig Ida till Cunit för att visa hur man festar där med by-spanjackerna, vi hade skitkul och jag vart på riktigt bra humör, trots efter ett trött pass på Solo. :) Det får vi göra om! När vi kom hem på sent på söndagen firade vi mors dag hemma hos Alvaros familj, där det bjöds på god mat och tårta naturligtvis. Mumma...


Hela familjen samlade - Mors dag!

Jag var inte riktigt redo för måndag idag och inte 9 timmars arbete, men jag fick ändå ett bra slut på dagen, sälj och omteckningar av abonnemang, så jag var nöjd.

Igår bokade jag även hemresa/semester till sverige mellan 1-12 juli, boka gärna in en grillfest hemma hos mig, det kan ni vara säkra på! :) Nu hinner jag inte mer, för nu ska jag mysa...

Bloggar mer på onsdag igen. PUSS!!!
From Barcelona with looove! / tina

RSS 2.0