Lordag 28 Mars - Last night a dj didn't save my life.. :/

God lordag! Gardagen pa Otto vart kul, men jag maste erkanna att jag smatt borjat trottna pa skiten. Det ar med andra ord dags att hitta sig ett nytt favoritstalle. Dock ganska svart att gora sig av med en vana. Fast iofs, sa ar jag inte sa festsugen numera heller, men sen vet jag inte battre att hitta pa en fredag/lordag enda. Det skulle vara kul om nagon kunde komma ner och halsa pa mig nangong, jag behover svenskt sallskap hemma fran sverige faktiskt. Ni ar mer ar garna valkomna ner NAR ni vill. Iallafall, som vanligt satt jag i baren och chilla med min whisky/cola och kvallen slutar alltid uppe pa vipen. Kvallen i sig vart javligt lugn, jag var ganska trott igar och jag ar minst lika trott idag.. 

Har legat i soffan sen klockan 14 och surfat runt pa natet hela eftermiddagen, hittade ett par nikes som jag fan i mig SKA kopa. Dom finns dessutom i min storlek 35 !!! Ska bara vanta pa att lonen ska ramla in pa onsdag, hehe...

MER FARG AT FOLKET - dom har nike'sen ska jag fan i mig HA ! :)


Ska hoppa in i duschen strax, sen aka hem till Alvaro som kom hem fran en spelning i Marocko for ett par timmar sen. :)
Ikvall blir det en massa house pa Club Solo med han och hans galna vanner - far se vad vi hittar pa denna gangen.
Forra helgen gick allihopa fulla som as klockan 11 pa morgonen, nerfor Passieg de Gracia (en storre version av Avenyn i Gbg) med byxorna nerdragna ner till fotterna. Ok, jag visade enbart roven, men karlarna visade hela paketet. Detta finns pa kort och aven pa film - tvyarr dock inte pa min kamera, men jag ska forsoka att snatta bilderna ifran Mario.. hehe. Da ska ni fa se pa snutt ! Hohoo, langtar sa sjukt mkt tills jag kommer hem nasta vecka..!! Ska bli saa kul! 



Phatt poserar snyggt i vart kok, det var hennes tur att laga mat..



Jag satt snallt och sletet och titta pa nar Phatt laga mat - ny solerad dessutom och luktar brant bacon. Mmh Mmh Mmh!


Antligen en bild pa alla 3 tjejerna som numera bor tillsammans - Phatt, Jag & det nya tillskottet Miriam. :)
Alla ar lika langa, har samma storlek nar det galler klader, sa ni kan jue tanka er varan garderob har hemma!


Puss i baren.. :)


Edgar och hans van, Alex och Carlos. Vi rojer till 80-tal. Ice nice!


Senare uppe pa vipen. Miriam, Laura, Cristian, Mark och Pitu. :)


Ha en kalas lordag!
From Barcelona with love /  Cariño.

Fredag 27 Mars - Lang vecka

Hejsan alla dar hemma. Antligen fredag, man kan inte vara missnojd over att det ar fredag alltsa..
Jag har sovit i princip heeeela dagen och det var varit sa jakla skont. Klockan ar snrt 20 och jag ar nyvaken, kanns fint.

Veckan har gatt oerhort sakta tycker jag. Vi borjade jue med kundtjanst utbildningen 8-17 varje dag. Riktigt seegt.
Killen som lar ut ar inte heller den basta.. Tank er att man sitter pa en plast stol 7 timmar och bara lyssnar och tittar pa projektor hela dagen. Jag med min otur har ju somnat ca 80 % av alla timmarna sa jag kan jue inte ett skit om det nya kundsystemet. Dessutom sa ska vi ha ett prov pa allt nasta vecka. Idag skulle vi haft en genomgang med alla datorer sa vi fick testa pa lite sjalva. Aset till larare bestamde att vi skulle borja 07-16 idag da. Jag kom upp vid 5, kom aven fram till jobbet. Klockan slog 08.30, vi alla satt och vantade pa att han skulle komma, men sen gav vi upp. Det visa sig att han var sjuk - KAN MAN INTE MEDELA OSS DETTA PA NGT SATT DA?!? - man undrar jue. Sa idag har jag gatt upp klockan 5 helt i onodan.. Innan jag akte hem och sov min langa siesta sa tog jag metron till Alvaro en svang, han skulle aka till Marocko idag och spela pa ett kalas ikvall, sa han kommer hem imorgon..! Jag vackte honom, sa han vart smatt chockad over att jag inte vart pa jobbet. Iallafall, karl begav sig ivag och jag solade 20 min i solariet - nybrun sa att saga.

Kom hem runt 11 och sov fram tills nu. Phatt haller fortfarande pa att sova pa sin siesta, men jag tankte vacka henne snart sa vi kan ga och handla lite kak. Ikvall sa ar jag pank, vilket kan vara surt om man vill sitta i centrum i en bar med sina arbetskamrater, MEN det hindrar mig aldrig ifran att ga till Otto en svang, med tanke pa att jag far allt gratis. ;)

Annars i veckan har inte hant mkt.. Jag har spenderat ratt mkt tid med Alvaro. Vi var ute i son-mandags med Phatt och ett par vanner till. Det var riktigt skoj.. Sen har vi chillat ratt mkt. Sprungit pa stan med hans polare och hans nya fruga, kakat middag och at sushi igar!!! :D Gott var det..

Imonn, sa tankte jag att jag kanske skulle lura i han lite svensk mat, men vi far se. Han har sakerligen andra planer da han ville att vi skulle ut och kaka thaimat - men vi lovade varandra att vi skulle supa oss fulla iaf. Alltid ngt ! :)

Fick aven lite nya grejer in i lyan i veckan oxa, TV thank god. Iofs sa vet jag inte varfor jag har gatt och tjatat om den, forstar anda inte 80 % av programmen anda. Men men..

Hoppas att alla far en kalashelg ! Vi ses nasta vecka - boka in mig for fan!


Sitter i solen med nagra utav jobbarkompisarna. Fint med varmade sol i ca 17-18 grader.
Ge mig mer var!! Kanns lite skumt att man ska komma hem till kalla sverige nasta vecka dock..?



Vardagsrummet borjar att se rikttigt mysigt ut. Soffan ar latt det basta kopet.
Budgetsoffa - men sa sjukt javla skon.


Sa sweet bild, inte sant. Fragan ar vem som ar sotast? Alvaro eller Kikes hund?



Jag & min familj kommer till Sverige nasta vecka, inte katten forstas..


From Barcelona with Love / thai

Lordag 21 Mars - Man blir ju kar.

God kvall folket. Antligen blev det fredag igar och det firade jag som vanligt med whisky cola. Jobbet borjar verkligen att bli jobbigt, med tanke pa att jag har tappat motivationen till att salja, sa har jag inte salt alls mkt, dvs... jag far knappt nagon provision. Har insett att salja pa en massa saker till folk som kanske inte vill ha det kanns fel. Sen ar jag inte sa saker pa om jag tror pa proukten heller, med tanke pa att det ar saa manga som klagar pa comhem. I veckan fick jag ett erbjudande om att sitta i kundtjanst och det tackade jag ja till. Sjalva grejen ar att jag har superbra kundkontakt, men nar det kommer till salj sa vill det sig inte. Det kanns battre att jag kan hjalpa folk istallet. Sa nasta vecka innebar en ny utbildning. Jag skulle tippa pa att den vara i i ngn vecka innan vi far satta igang med kundtjansten, men det ska bli kul. Dessvarre blir det ytterligare en vecka med morgonpass - och hur mkt jag an sover dagen innan, sa somnar jag likt forbannat pa jobbet anda. Det gar verkligen inte. Ska be om att fa jobba eftermiddag sen efter utbildningen och da jobbar jag 14-21 - lugna puckar. Kan vara lite surt i sommar men va fan. 

Igar vart det fredag och pa kvallen bar det av till Solo och joina Alvaro och hanns vanner. Det vart riktigt skoj. Min cariño har lart sig vad jag gillar for typ av house-musik numera och igar startade vi pa ett eget bit hemma hos han, det var riktigt kul.
Efter att Solo stangde klockan 04, sa gick hela ganget till Otto for att avsluta festen dar. Det var riktigt flippande kul :)
Vid 07 kom vi hem till honom och vi sov fram till 15, da hans kara mor hade lagt mat till oss. Hon kom in och satte sig pa sangen och kramade om oss bada. Hon ar sa snall Maite. Haha, jag ska folja med henne pa vatten-aerobics ngn nasta vecka tror jag. Hon vill att jag sa garna skulle folja med henne och hans syster. :)Vi far val se.. hehe. Dom snackar ju katalanska, som ar en blandning av franska och spanska. Man borjar numera fatta vad som sager, men dom oversatter anda till kastallano, dvs den vanliga spanskan.

Kom hem vid 17 och Phatt och Miram var hemma och chillade i vardagsrummet..
Vi ska ivag och handla snart for det ar tomt i kylskapet har hemma.. illa illa... Ikvall gissar jag pa att det blir Otto for min del. Man kan jue inte umgas med sin karl 24-7 !! HAHA! (Aven om jag sa garna vill !!...:P )

Lite kort ifran igar pa Otto Zutz. :) Enjoy! (Det har kommer Janni gilla..) :P


Edgar, Alvaro, moi & Pitu.

Den har bilden ar sa mysig!

Fotografen fick med ytterligaren en mys-bild. :)


Phatt, Alvaro & Pitu utanfor Otto pa morgonen..


Njepp, dags att aterga till mitt! Hoppas att alla har en bra helg!

From Barcelona with love / La Chinita

Onsdag 18 Mars - Vila i frid Farfar.

Vila i frid min alskade farfar. Det kanns tungt att man ar i Spanien och inte hade mojligjet att saga hej da.
Forhoppningsvis sa fixar pappa att begravningen sker under veckan som jag hemma i pask.
Tack for alla fina minnen du har lamnat och jag hoppas att du redan traffat farmor.

Ratt tung dag, sa jag fick ga hem ifran jobbet efter beskedet. Men.. alla blir vi gamla en vacker dag.
Inte sant?



From Barcelona with love. / La Chinita

Mandag 16 Mars - Cunit

God mandag pa er gott folk! Jag maste ursakta min daliga uppdatering, men forra veckan var full rulle med flytt och helgen slutade 7 mil soder om Barca, i Cunit. Jag hoppas att alla dar hemma mar bra. Vadret har nere ar fantastiskt. Vi har borjat med morgonpass nu denna veckan igen och imorse vid 8.30 nar jag gick till jobbet var det soligt och varmt och skont. Sista biten till jobbet gck jag i t-shirt for det var alldeles for varmt. Slutade vid 15 och hoppade av en station innan och gick hem den sista biten - det var harligt. Varen har kommit och jag ser redan fram emot sommaren.

Forra veckan gick sjukt snabbt, det var full rulle hela tiden. Vi packade ner mkt saker i borjan pa veckan, forsokte stada och satta ihop lagenhetens gamla sangar osv. Vi flyttade totalt pa onsdagen, men sov forsta natten dar pa torsdagen. Jag trivs redan har, det kanns mer som hemma, aven att vi fortfarande inte har skaffat vare sig en soffa, matbord eller TV. Men jag och Phatt ska till Ikea senare idag och inhandla lite hade vi tankt. Jag tankte forsoka kopa ngt att ha i mitt rum oxa, det ser sa javla trakigt ut. Jag har en sang och en svart byra.. Kanns valdigt mysigt, NOT. Vi far se vad jag hittar - har namligen inte sa mkt av det som kallas for cash sa att saga. Jag har betalat 10 000 kr i hyra denna manaden, sa jag snyltar ratt mkt pa Phatt, men hon ar lika pank hon, haha. Det ar nudlar som galler resten av manaden. :) Och pa tal om mat sa har jag gatt ner lite tror jag, mina byxor borja sitta lost igen. Kanske man kan bli liiite fit till sommaren iaf, jaja...

Dessutom sa har jag spenderat vartenda dag i 2 veckor med Alvaro, trivs som fan med den dar karl. Han ar sjuk alltsa, men han far mig att skratta och gora minst lika sjuka saker.. Love it! Var hemma o kakade middag med han o hans familj i fredags. Var och solade solariumet och gick hem till honom efter for och ta det lugnt och sa.. Det slutade med att hans mamma tvinga in mig i duschen och hans lillasyster som ar frisor, blaste och plattade mitt har nar det serverades mat vid bordet - har blev man val omhandertagen ma jag saga! Men vi hade trevligt iallafall. Egentligen sa skulle jag till SOLO samma kvall for o joina honom, men jag var sugen pa Otto for en fredagsfylla - efter allt slit den veckan. Och FULL, det blev jag. Phatt gjorde sitt jobb valdigt bra, det ena glaset hann inte ta slut innan det kom ett nytt. Tack gode gud for att Alvaro kom efter sin spelning. Jag satt namligen utanfor Otto och kramade om ett trad, sittandes pa backen.. Jag skamtar inte om att jag inte kunde sta. Som tur var bor vi numera ca 50 meter fran Otto, sa det va jue inte sa varst jobbigt att ga hem...Dagen efter fick man jue iallafall sota for. Vaknade kl 19 och skulle aka till Cunit 3 timmar senare, mindre sugen pa det. Men jag kom ivag iallafall.

Jag, Alvaro och hans 2 kompisar Mario och Bruno, drog oss 8 mil soderut mot Cunit - en mysig liten strandstad dar storstads-spanjacker har sina sommar-lagenheter inklusive Alvaro och Bruno sjalva. Min karl skulle spela pa ett stalle som hette The Suite, men mysig bar dar han spelade betydligt battre house an vad han gor pa Solo. Jag kan ju pasta att forsta drinken var svar att ta alltsa, men det gick ratt bra tillslut trots bakfyllan. Nar klockan slog 03 och han hade spela klart for kvallen sa, drog vi oss vidare till grannklubben. Dar flippade vi ut oss totallt, satan va skoj vi hade. Karl sjalv gick runt i en hula hula kjol, mina stora oronhangen inklusive en i nasan och truckkeps med skarmen upp. Och sadar gick han runt hela kvallen och rockade loss..Vi flippade totalt, haha. Val hemma i lagenheten (som ligger 100 meter fran stranden!!) sa slutade med att jag gick runt, utkladd till tjur, valdigt roande det oxa... 

Vi vaknade upp pa sondagen och spenderade hela dagen pa balkongen i solen, vilken sommarkansla det var. (Aven om Mario lag pa golvet med halva paketet utanfor kalsongerna, charmigt...Finns bild pa Alvaros facebook) Nar det var dags att aka hem, sa tog vi en svang forbi Sitges, annu en liten strandstad, dock annu vackare, men oxa lite mer turister. Vi gick en runda i hamnen, och at glass och gick utmed langs stranden tills det blev morkt och lite kallare.. Somnade snabbt i bilen hem. Val hemma bestamde jag mig for att inte lata Alvaro sova over och att jag inte skulle folja med Phatt ut. Jag skulle stanna kvar hemma ensam och chilla - dock sket ju den planen sig nar karl skicka mess och ville mysa..! Woah!

Om 2 veckor ar jag hemma i Sverige, woho ! Phatt kommer att komma over en helg oxa, sa da far ni traffa henne. :)

Nar vi kom hem till hans lagenhet, var det dags att kla ut sig.. :)


Jag trivdes i tjur-drakten.


Morgonmys pa balkongen i solen...

Jag, mindre snygg pa balkongen.. men bara 100 meter fran stranden..


Senare samma dag, sag vi solnedgangen i Sitges i hamnen, det va vackert.


From Barcelona with Love / Chinita.


Mandag 9 Mars - Flytten.

God Natt vanner. Klockan ar 03.30 pa natten sa jag antar att mang utav er sover just nu. Phatt som ligger brevid somnade for 2 timmar sen, da vi sa att vi skulle kolla pa film i sangen. Jag lovar, efter 20 min var hon borta...hehe. 
Sjalv sa forsoker jag att ladda upp bilder pa den har javla bloggen, men ar mindre sugen pa att vanta 30 min pa varje kort!? Fan! Sa nu har jag uppdaterat hela min BildDagBok for er som ar nyfikna, sa ar det bara att kika. :)

Forst vill jag saga Grattis till Jeppe som fyller 22 ar idag. Jag hoppas att du har haft en bra dag och att du firat eller ska fira den rejalt nu i helgen! KALAS!

Idag har jag jobbat som vanligt, kom hem vid 21.30 och va dohungrig. Med tanke pa att Alvaro och jag bor 2 kvarter ifran varandra och att han bor mittemot metrostationen, sa halsade jag pa honom en svang innan jag gick vidare hem.. Det var trevligt. Han ville att jag skulle joina honom nar han spelade pa Solo imonn, men det vet i fan om jag orkar. Jag fick nog med housemusik i helgen tycker jag, men man vet aldrig. Jag kan ju alltid angra mig. 

Just nu sa langtar jag mest till helgen, da vi ska flytta pa lordag. Iofs, sa kommer vi flytta till en helt totalt tom lagenhet, men och andra sidan en lagenhet som man iaf kan kanna sig hemma i. Kanns bra, sa i veckan ska jag packa ner en massa klader i soppasar - japp. Spanjackerna flyttar inte lika smart som vi svenskar. Ev ska Alvaro hjalpa oss, da han har en kompis som jobbade pa ett foretag som hade lastbil, sa man kunde lana. Thank god, for jag tanker INTE trycka in en sang i en taxi...!

Nje, gott folk. Det var bara ett kort inlagg idag. Jag kommer ev att ladda upp mer bilder, nar det inte tar san jakla lang tid, men jag fick upp 2 bild ifran forra onsdagen pa Roxy iallafall. 

God Natt, From Barcelona with love / Chinita


Al & Jag chillade  i hornet pa Roxy innan honsligan av amerikanskor stormade,
 nar 6 liters vodkaflaskan kom in till bordet...woah!


Dar har vi flarran.. Jag undrar hur mkt dom fick betala for den?
Jag holl mig till min whisky och drack inte en anda droppe av den dar.


Mmh mmh mmh!

Lordag 7 Mars - Betuttad eller bara nyfiken..?

God eftermiddag folket!

FORST maste jag saga GRATTIS TILL MICKA, som fyllde 22 ar i veckan. Har sett lite bilder pa kalaset och jag onskade att jag var dar och firade dig! Men jag hoppas att du hade en kalasdag och att ni mar bra!

Jag ar ledsen att jag har varit samst pa att blogga den har veckan, men det har vait fullt upp och jag har preoriterat annat istallet. Jag hoppas att ni alla har haft en lika bra vecka som jag. Vi borjar med en enkel genomgang av dagarna som gatt.

Jag var ute i sondags med Phatt, Nando, Mark & Kevin. Eller.. Mark & Phatt har varit osams sen forra veckan och meningen var att jag skulle ut med grabbarna, men Phatt ville snacka med Mark som i sin tur aldrig svarade i sin mobil nar hon ringde, sa hon foljde med mig till Peppermint for att snacka med honom. 
Det slutade mest med att vi andra satt och lyssnade pa deras gral och ville inget mer an att forsoka losa det mellan dom. Detta gralet & tjafset ar annu oklart, sa vi far se hur lange detta pagar.. Iallafall. Phatt & Nando akte hem for dom skulle jobba tidigt dagen efter. Jag, Mark & Kevin akte vidare till BroadBar - en bar i san dar snobb-klass dar alla damer gar i klanningar och mannen klar sig i kostym, men vem bryr sig om sant nar man heter Thai!? 

Iallafall... med tanke pa att Mark var lack pa Phatt, sa gick detta tydligen ut over mig.,, eller han var val inte lack pa mig, men mindre pratglad om man sager sa. Kevin va enbart en barnrumpa denna kvallen och mest stord, han akte hem sen nar han blev for trott. Jag blev ensam kvar med en Mark som inte var sa varst social. Jag gjorde mitt basta, men fan va trakig han var. 
30 min innan kalaset stangde traffade jag pa Alvaro, en gammal bekant och dj, ni vet - nar man har halsat pa varandra i en sisadar 8 man och vanner pa facebook, gemensamma vanner, men aldrig sager mer an " Hej! Allt bra? Kalas?...osv"
 
Ni vet... Iallafall. Han blev raddaren i noden och kvallen borjade helt plotsligt bli rolig. Jag dissade Mark totalt och shottade massa med Alvaro i baren istallet. Skoj, DET hade vi. Flippade som fan. Egentligen skulle jag vidare till nasta stalle med Mark, vi skulle till Jamboree, men han vart sa forbannat trakig sa jag hakade pa Alvaro till ett stalle som hette Madame. Ajjemen, fulla som as var vi och jag minns icke mkt av kvallen kan jag saga, men att jag halvt deckade i taxin hem och att jag spydde for forsta gangen pa vaaaldigt lange.

Mandagen kom och jag hade aldrig matt battre (NOT) Bakfull som ett javla as var jag men jag salde iaf. :) 
Nar jag kom hem pa kvallen sa fick jag ett sms fran Alvaro, han ville hitta pa ngt, men jag ville mest sova. Det slutade iallafall med att han kom forbi hem till mig och vi lag och chillade i sangen, snackade en massa skit och kollade pa film tills vi somnade..
Tisdagen kom och forutom jobb, sa gick vi ut och kakade sushi, vilket var bade gott och det var ett trevligt sallskap.
Onsdagen kom och han undrade om jag ville haka pa till Roxy, ajjemen. Det gjorde jag och vi festade tillsammans med hans vanner och det blev ett valdans festande da en utav grabbarna fyllde ar och det kom in en (minst) 8 liters vodka flaska. Detta lockade valdigt manga amerikanskor ska jag oxa notera. Iallafall, jag holl mig till min whisky och var nojd med det. Torsdagen kom och det var chill for min del.. 
Igar sa var vi och kakade middag pa det stallet som han jobbar pa, SOLO och det var trevligt. Han skulle spela efterat, sa det slutade med att jag stannade kvar tills det stangde. 
Sen hade jag lovat Phatt att jag skulle halsa pa henne pa Otto, sa jag gick dit vid 03... Gissa vem som dok upp 1 timme senare om det inte var Alvaro sjalv?! Jag blev paff, men vi hade kul iallafall. Idag ser planer ut sa att jag ska till SOLO igen, sen ska vi dra till Catwalk. Har aldrig varit dar och jag vet inte varfor, men det ska bli kul iallafall.

En summering med andra ord ar jag vart med Alvaro i princip HELA veckan. Vi har haft skitkul, han ar smatt (!) galen, men oxa valdigt snall och serios, vilket man aldrig kan tro om honom om man inte kanner honom. Vissa saker som han sager eller gor, far mig helt overaskad, men smatt knasvag, haha. Jag vet inte om jag ar smatt betuttad eller bara nyfiken, karln kan ju lasa mina tankar ffs !
Har "glomt" och namna vissa detaljer, men om jag ska besvara era nyfikenheter. ( JA, klart vi har pussats!  HAHA! )


Alvaro (Al) Muñoz

Iallafall... Flera nyheter da. Nasta vecka vi antligen flytta fran detta helvete till lagenhet utan fonster ut mot gatan.
Vi ska flytta till mitt gamla hood - Gracia till en superfin 4a. Det kommer att vara jag Phatt och en annan spansk tjej som heter Miriam, trevlig dam som jag enbart har traffat en gang, men det verkar inte vara ngt fel pa henne iaf. Lagenheten ar helt omoblerad sa vi maste dra oss till IKEA och inhandla lite mobler som matbord, koksgrejer, handdukar och sant dar. Vi maste aven kopa ett kylskap! Men nar det galler soffa, sa far vi lana Phatts brors soffa och aven hans TV, sa det kanns gott. Sa kommande vecka kommer det enbart vara en massa jobb och en massa packning, men det kommer att vara skitbra. Lagenheten ar pa 100 kvn, parkettgolv med vita vaggar och halva lagenheter bestar av speglar, woah. Den ar superfin och vi betalar lika mkt som vi gor nu, fast vi delar det pa 3 sa det kommer inte bli mer an 4000 kr/man per person
iaf och jag kommer att trivas dar som fan, for det kanns som ett riktigt hem!

Nje, nu ar det dags att aterga till att se vad Phatt ska ha pa sig pa jobbet ikvall.. :)
Hoppas att ni har haft en lika bra vecka som jag och att ni har en kul helg.

Sondag 1 Mars - Eftermiddag/kvall i sangen.

Har uppdateras det for fulla muggar...!
Jag satte klockan pa 13 idag for att jag skulle hinna ga och sola innan dom stangde. Japp, nu har jag fixat medlemskap pa solariet. Var dar i fredags och projsade 300 kr och for det far jag sola 2 ggr i veckan i ett stekhett solarie, men oxa ett skitbra solarie. Solade i fredags och blev rod som en krafta och jag ar lika rod idag. Gott ar det - back on track so to speak.

Phatt sov hos Carlos inatt - jag var inte sugen pa att kolla pa film klockan 7 i morse, sa jag har sovit ensam inatt. 
Har tillbringat hela dagen i sangen, bloggat, facebookat, surfat annan skit och pratat med min framtida man Jeppe via MSN. Min kattjavel har "a thing" for denna Macbook, da hon alltid ska lagga sig pa hela tangentbordet for en konstig anledning..? Foresten sa gav jag henne ett nytt namn i morse - George :)

En summering av helgen, sa vart den ganska bra. Borjar bli smatt trott pa att festa, men har dock inte kommit pa ett annat intresse som jag vill sysselsatta mig med.. Kommer inte pa ett anda om jag ska vara arlig.. Kanske man skulle borja trana..? - Nej usch va trakigt ! Ah, vi far se vad jag kommer pa..

Just nu sa ser jag fram emot att komma hem till Nassjo i april, det ska bli saaa kul och traffa alla igen. Sen att jag ska stanna i 11 dagar kanns kanon, for da slipper man stressa. Da blir det svensk pizza, massa tid med familjen och massa tid med vanner - samt att jag ska klamma in ett par festdagar som jag ska tvinga mamma att betala - dottern ar fattig. Det ska iaf bli kul. Phatt kommer antagligen att komma till sverige oxa over nagon utav helgerna, sa det ska bli kul och visa henne hur jag bor. Men jag varnade henne oxa. "Dont be so surprised that my town is very very borring, just so you know..." Hon sag fram emot det anda. Nicko erbjod sig att hamta mig pa flygplasten, sa jag hoppas bara att hon far lana bilen fran hennes paron... Det ar jag grymt tacksam for. Sen ska jag bara hitta ngn som ar villig att skjutsa mig tillbaka oxa.

Som sagt, saker hander snabbt har nere och numera ar det bara jag & Phatt som bor i lagenheten. Det vart en massa problem med Hafsa som bodde med oss. Dittan och dattan, sa hon tog sitt pick och pack och drog. Otacksamma fanskap ar min summering efter allt som har hant. Men ska jag ta upp hela historien har sa kommer jag hinna somna innan jag berattat klart allt, sa jag avslutar det har nu. Jag & Phatt ska borja leta efter en ny lagenhet nu. En mindre & billigare. Vi hoppas pa att hitta en frasch 2a for max 8000 kr/man. Idag har vi en 3a och betalar med el- och vatten-rakning och for internet ca 11 000 kr / man.. SVINDYRT och jag lagger hellre pengar pa annat skoj an att sitta hemma och beromma min vackra lagenhet. Det galler dock bara att ta fingret ur roven och borja leta oxa... Onska oss lycka till..

Planer for kvallen, det har jag inga. Jag vantar fortfarande pa att Phatt ska komma hem ifran Carlos, sa jag kan satta igang med maten. Ett alternativ ar att ga ut och festa, men ORKA?! Jag faller latt for grupptrycket har, men jag ska forsoka att stanna hemma ikvall och kolla pa Desperate housewives. Vi far se hur det blir med det. 
Annars kan man ju alltid stada... :) Tack for mig! 

From Barcelona with Love / La Chinita.




Storstadning av lyan behovdes. Och rent och schnyggt blev det oxa. :)


Koket ar varat "vardagsrum" twentyfourseven.


Senare pa lordagskvallen sallskapade jag med Nando till Otto.
Vi holl till vid Phatts bar hela kvallen och fjanta oss rejalt. Det ar sa att Nando ar liiite fortjust i Phatt, tihi.. :)


Sen kom broderna Jimenez till Otto for att skilla med sina dance-moves.
Alltid lika roligt att titta pa /forsoka ge sig pa den dansen.
Visst ar dom lika? Men det skiljer typ 10 ar mellan dom!

Sondag 1 Mars - Historien bakom.

Med tanke manga dar hemma inte har en jota om vilka personerna ar som jag pratar om nar jag bloggar, sa kom jag pa idén att skriva en kort presentation om dom jag spenderar mest tid med har nere  i Barcelona. Med tanke pa att jag lart kanna nastan alla genom Phatt sa ar det nastan bara en massa nattklubbsfolk som jag umgas med har nere. Ni kan mer an garna kalla mig rastlos nu, det skiter jag... ! :) Men vi borjar lite latt iaf...


Historien bakom Phatt:
Phatt (19) oxa med det riktiga namnet Fatima, traffade jag i Juli forra aret, efter sa manga besok pa Otto Zutz att man tillslut borjade halsa pa varandra for att man kande igen varandra. Det slutade med en fika pa Dunkin Donut pa Passeig de Gracia en kvall och det "klickade" mellan oss direkt. Vi umgicks valdigt mkt dar i sept-okt 08 och sedan bestamde vi oss att vi skulle flytta ihop, dels for att jag ville komma tillbaka till Barcelona och dels for att Phatt ville flytta ifran sin davarande flatmate. Idag bor vi i en 3a tillsammans dar vi har kontrakt till nov 2009. 3 ord om Phatt: Att fa henne att lyssna pa nagot annat en Hiphop hemma ar omojligt, envis sa det ar ackligt, hon gillar att prata om sig sjalv och berattar garna om samma sak/problem 50 ggr.... men va fan, det ar hennes charm. :)




Historien bakom Mark:
Mark(22) larde jag kanna forra aret vid samma tidpunkt som Phatt. Mark jobbar oxa pa Otto Zutz som servitor/bartender/mini-boss. Hans syster ar gift med Puchi, killen som ager hela Otto Zutz, sa festar man med Mark har man formaner sa att saga. Mark ar snall staller alltid upp till 100 sarskilt nar det lonar sig till honom sjalv, dvs festa. Nar Mark inte jobbar, sa festar han och vill mer an garna dra med mig varje kvall. Mark ALSKAR verkligen Michael Jackson och ar inte blyg for at showa. Vi lunchar ratt ofta och som sagt det hander lika ofta att vi gar ut. Men som han sager sjalv - han har halvgay och det tror jag med.. Han ar alltid sugen pa att shoppa med mig & Phatt..?! 3 ord om mark: Umgas man med Mark ar det alltid hans motocykel som galler, fest och prata massa snusk/skit.



Historien bakom Kevin (Joan Marc):
Kevin(19), hans riktiga namn ar Joan Marc och han traffade jag pa Otto Zutz detta aret. Kevin jobbar som diskplockare, eller "office" som man sager har nere, och anledningen till att jag traffade honom ar for att han ar kompis med Mark, dom ar som broder. Anledningen till att han kallas for Kevin ar for att jag tyckte att han va lik Idol-Kevin. Sjalv har jag fatt nya smeknamn i det har landet tack vare Kevin och det ar " Matilda, Chinita & Titi". Pick one, choose one.. Kevin kan vara en aning svar, ena stunden ar han en bebisrumpa och andra stunden beter han sig som oss andra. Smabarn ni vet.. han ar ju yngst i ganget. Haha! 3 ord om Kevin: Han en stord men ett sott, harigt litet lamm, HAHA!



Historien bakom Carlos & hans lillebror Edgar, lika sot som en hundvalp:
Carlos (runt 30) traffade jag detta aret genom Phatt sa klart. Gillar musik, och spelar helst hiphip & reagge nar han ar ute och spinner skivor (dj Shout). Carlos ar en snall snubbe med bada fotterna pa jorden och vill ingen sjal nagot ont. Oftast mots vi pa Otto for att dra en svangom pa dansgolvet sa att saga. Han ar en GRYM & rolig dansare. Annars brukar Carlos halla till hemma hos oss med bade lite mat & film. 
Carlos lillebror Edgar (19) ar lika sot som en hundvalp och precis likadan som sin bror och det galler i alla egenskaper.
3 ord om Carlos & Edgar: Spanjorerna har nere skulle behova vara lite mer som Carlos & Edgar tycker jag.



Historien bakom Pitu:
Pitu - Joe - Dj'n - "Pelo Polla" (konsharet)  vet vi alla vid det har laget vem det ar. Han traffade jag forsta gangen jag var ute och clubbade i Barca pa Shoko. Han spelar den musiken jag alskar och spelar pa den vaningen pa Otto Zutz som jag foredrar att vara pa. Pitu ar en skon kille, flirtig & rolig som fan. Darav varfor jag var ett dreglande offer hela sommaren och hela hosten. Woff ! Men idag ar vi polare. som alla andra. Efterfester har hemma med Pitu ar sjukt roliga.
3 ord om Pitu: Basta djn, hans har liknar troligen mer hans konshar, men han ar skon for det.



Historien bakom Cristian & Nando (och hela det ganget):
Cristian, Nando och resten av det ganget traffade jag med Madde forra aret nar vi var ute och klubbade, 
sa dom har jag kant ett ganska bra tag. Alla grabbarna ar harliga att umgas med och dom har grabbarna ar dom anda i den har vanskapskretsen som Inte jobbar inom nattklubbslivet. Det ni ! 
3 ord om Cristian & Nando: BMW- grabbar som ar valdigt festglada och omtanksamma.


RSS 2.0