Söndag 31 Juli - Vardagsalkoholist.

Det här med att dricka whisky&cola som vatten kan inte sluta bra asså. Vardagssupning kan inte sluta bra någonstans och inte bättre blir det när man absolutamente inte känner en gnutta bakfylla...
Jag kan säga att det är lite farligt att bo i Nyköping, jobba som flygvärdinna och kunna köpa med sig billig sprit hem när man är ute och flyger. Istället för att pröjsa 260 kr/flaskan för en Balletines whisky så köper vi den istället i Palma Mallorca/Riga/Rijeka eller vart vi ny flyger för gnutta 12 euro för 1 liter. Och köper inte jag så finns det 20 andra flygvärdinnor som köper... Så billig och bra whisky och vardagsfylla finns det gott om här i Nyköping. Jag kan lätt jämföra detta med att gå i gymnasiet ibland.. Bokstavligt talat. MEN det viktigaste av allt är ändå att jag har kul och trivs och DET gör jag.

Sedan senast jag bloggade har det inte hänt så ovanligt mycket. Förra helgen tog vi det ovanligt lugnt eftersom att vi hade tidig (kl: 04-15) standby både lördag och söndag. Dom ringde givetvis inte, men det var trevligt med hemmakväll och film med några i gänget.. Och sen är jag ju megasocial när jag typ somnar till alla filmer oxå.. heheeee...

På min två lediga dagar fick jag besök, först av Nicko i tisdags som kom hit över dagen. Vi käkade god lunch här hemma, sen gick vi en sväng på stan. Vi fikade med Sina innan vi alla gick till hamnen för att dra några cider/öl på Skeppsbron i solnedgången. Det var ytterst trevligt. Tack Nicko för att du kom! :)

Sen på onsdagen kom min Lotta in till stan, det blev årets godaste pasta som blev tillagad med röd pesto, feta ost och färsk basilika med mera.. Skitgott blev det. Sen satt vi i köket halva kvällen och söp till på min sista whiskyflaska och snackade skit innan vi tog på oss klackarna och gick ner mot hamnen och Skeppsbron igen.
Det var jättekul, men jag hade nog haft ÄNNU roligare om jag hade fått gå i flipflops, haha!


Jag och min fet-goda pasta jag fick till på onsdagskvällen. mmh!


Lotta & jag påväg ner till hamnen.


Lotta & Damir kör till på en pose ute på terassen på Skeppsbron. Coola?

I fredags var det dags för fest igen.. Vi firade Marcos och Carlottas födelsedag, samt så hade Sergi leaving-party eftersom att han fått transfer till Barcelona-basen. Allt firades med EN jättefest på deras gård med BBQ och trevligt folk och senare mot 12-slaget gick vi alla till Skeppsbron igen...!


Manuel & Fran stod för grillen, dock var det inte kö för att få ngt grillat. Folk gick på alkoholen direkt!


Mieria, Eva & Eva snackade om en superhet 2:e pilot som befann sig på festen. Det var "bita-sig-i-läppen-moment".. haha!


Och jag minglade runt som en jävla idoit. Btw så blev Pedro till vänster pruttfull och jag vart mest chockad över att en så lång och stor människa faktikst kunde ramla i buskar och cykla sönder cyklar..?


Marcos i mitten fyllde 20 år! :) Det firade han i matador-dräkt. Typiskt spanskt, inte sant?


Ett utav basens sötaste par! :) iiish!


Carlotta, "prustin" i blått hår fyllde oxå år, med sina italienska vänner. Spagettiii !!


Efter Skeppsbron blev det ett kort innan vi gick hem och käkade fyllemat.
Ruben, Mieria, Damir, Sergi, Marcos, Elias, ngn svensk kille? och Giovanni.



Denna jobbvecka har jag jobbat 2 dagar, sen har jag haft 3 standbydagar. Inte fått mycket gjort tyvärr. Hemma och fiser runt, träffar vänner och vardagssuper. Men! Jag njuter...!
Är ledig tisdag-torsdag nästa vecka så det blir en tripp hem till Nässjö dessa dagar, då båda mina systrar och kidsen är på besök hos mamma och pappa, så då blir hela familjen samlad igen. Hade behövt och hämta lite mer utav mina saker oxå, men det blir lixom lite åt gången, lite i taget. Dock innan jag drar till småland, så blir det först ett natt-stopp hemma hos Nicko och My i Norrköping imonn, lovely!

En annan stor nyhet är att mina vänner Micka och Freddie ska fuckin gifta sig! WOW! För en gångs skull, skicka inbjudan så jag kan ta ledigt ifrån jobbet ffs!! :)

Jag hoppas att ni haft en göör-trevlig helg oxå!!

Nää, nu är det dags att ta hand om tvätten, sen kommer Malin på kaffe och senare ikväll kanske det blir Chili Nam Nam med min roomie Andreas.

Tjo tjo!! // Thai

Fredag 22 Juli - Tv-helgen har just börjat!

God fredag på er!

Jag typ bokstavligt talar älskar när jag inte vet vilken dag det är! Ligger i soffan och har slagit på TV'n och DET är stort i Thais värld. Jag tittar nämligen inte på TV.. MEN eftersom att jag typ har 700 kr kvar på kontot och lönen inte kommer förrens 3 veckor så startade jag just TV-helgen så här. Imonn ska vi sitta ett gäng och kolla på film hela kvällen, så det blir en vit helg för min del oxå. Dock står whiskyn inne på rummet och väntar på att jag ska dricka upp den. Iofs så finns det en annan anledning till varför min helg inte kommer vara mer livande och det är för att jag har standby imorgon och på söndag mellan 04-15, så jag pallar inte att gå ut OM dom skulle ringa mig... Så TV lär blir super till helgen.

Det är min andra dag på jobbet idag och det har gått bra hitills. Idag efter att jag kom hem så slängde jag in två tvättar som nu håller på och torkas upp i torkskåpet. Städat och skurat toaletten oxå, så nu luktar den normalt i ngn vecka till. Gött är det..

Jag var ledig i måndags till onsdags och fick med mig Sina, Ruben och Mireia, 3 arbetskollegor ifrån jobbet som har samma schema som jag. Vi hyrde bil och åkte mot Göteborg och Liseberg och övernattade på hotell i 2 dagar. Det var sjukt kul och komma iväg! Vi badade jacuzzi, åt persisk mat inne i gamla stan, åkte Atmosfear på Liseberg 3 gånger och jag sket på mig alla gånger. Vi drack olika drinkar på hotellbaren och njöt minst lika mycket av hotellfrukosten på Scandic. Måste tacka pappsen för dom frinätterna vi fick :) Innan vi nådde hem till Nyköping igen, så stannande vi en snabbis i Jönsköping och det blev en sväng på A6 och inne i stan. Lunchade även på Jensens Bofhus som förövrigt måste ha årets suraste personal..
Jag var helt slut när vi kom hem i onsdags och det blev sängen direkt. Men guuuud va kul jag hade!


Hela gänget i hyrbilen på väg till Göteborg!


Testar jacuzzin på hotellet, fin var den! Med utsikt ifrån 6e våningen :)


Ruben, Sina, jag & Mireia.


Sina & Mireia, där vi käkar persiskt i gamla stan.


Stackars Ruben, han fick varken rätt mat eller rätt dryck. Haha!


Testar drinkar i hotellbaren! Nöjda!


Första åket, klassikern: Lisebergsbanan! :)

Meningen var att jag skulle uppdaterat lite igår, men jag var alldeles för deppig med det vädret som var. Idag vaknade man ju dock upp av ett sju helvetes åskväder och det blixtrade hela tiden, men under dagen har det blivit jättefint väder och varmt igen, sjukt bra!

Imorgon blir det inte mycket gjort. Ringer dom mig inte, så hade jag planerat och handla lite käk för dom sista pengarna jag har och sen ta världens längsta dusch! Luktar som om jag kommit direkt ur ngns röv typ.

Haha, en annan rolig sak.... Det knackade på dörren för ngn timme sen. "Inte fan väntar jag besök?" - tänkte jag. Öppnade dörren och där stod en Lover ifrån Holland. Han letade visst efter min roomie som inte var hemma och vi tjötade lite smått innan han gick, trevligt när snygga främlingar och knackar på.. coolt :P

Nähe, mer uppdatering får ni inte. Nu blir det Simpson på tv och godis!
Asså, man blir ju lite sugen på en whisky&cola ändå. Kanske man ska ta sig en...?

Ha en trevlig fredag! Puss & Kram // Thai


Onsdag 13 Juli - Flashbacks.

Flashbacks are funny, beautiful and lovely but could also be hard, sad and damn painful..!

Miss the sun, miss the city and sometimes I have to admit that I do miss...




Natti / thai

Tisdag 12 Juli - Limits are for pussys!

Om jag fick beskriva mitt liv med ett ända ord just nu så skulle det ändå bli två och dom är: KUL & GRÄNSLÖST!
Visst, dåliga dagar kommer alltid, men i de stora hela, helvete vilket liv jag lever..! Haha, jag har så kul!

Dom senaste 10 dagarna och det druckits alldeles för mycket alkohol 7 av dom, så jag måste erkänna att jag känner mig en aning sliten givetvis och jag tänkte sova länge inatt för imorgon flyger vi till Italien (Algero). Jag har haft lång helg och har varit ledig mellan lördag-tisdag och tänkte lägga upp en sån jäkla bildbomb på allt ihop...

Jobbade tidigt i fredags och bestämde med mitt crew (Ruben & Joanna) att det skulle vankas fest i hamnen. Vi firade dock löningsdagen med att käka ute, orka laga mat till sig själv lixom. Efter det blev det ngn timmes trevligt förfestande innan vi drog ner mot hamnen för ÖS!... trodde vi ja... Det var ett rockband som speladelive och headbangade och vi väntade tills klockan slog 01:30 innan vi fick dansa till house och annat dansvänligare i fjuttiga 30 minuter innan dom stängde. Kvällen var okej... Jag fick iallafall käka min capriciosa på Kosmos. :)


Joanna & Jag.


Dagens crew: Jag, Ruben & Joanna efter våran middag ute, på väg hem för lite förfest innan utgång.


Sina kom senare oxå så vi blev 4 på förfesten, woop wooop.
Sina, den heta och mest omtalade är mer feminin än jag!!




Lördagen kom och det blev sol&bad&grillning i Vrena med gårdagens festgäng och det var lika trevligt det. Grillningen vart super och resten av eftermiddagen bara låg vi där och taggade återigen till lördagens utgång på Tellus som var betydligt bättre trots att dansgolvet var tomt när vi kom dit...


Ruben & Fransisco i framsätet påväg mot Vrena!


Joanna & jag i baksätet, hungriga som fan!


Joanna testar en utav dom nya luftmadrasserna vi köpte för dagen.. nöjd.


Männen gör sitt, dvs sköter grillningen som förövrigt var superbra!


Lite chill i eftermiddags-solen...


.. och så lite luftmadrass krig blev det oxå.


På kvällen blev det fylla igen, men denna gången på Tellus och bra musik.


1 av 1000 bilder som togs den kvällen... woooh!



Söndagen vaknade man upp, härligt när man vaknar upp och har gosat in sig i sitt egna smink och fått 20 finnar som straff. Härlig känsla.. asså. Jag mådde inte dåligt, men jag var fan inte pigg.

Klockan 16 lyckade jag äntligen ta flygbussen från Skavsta till Stockholm och möttes av Hanna Martinsson, vi kom fram till att senast vi sågs var när hon var och hälsade på mig i Barcelona 200 fucking 9 !! Asså 2 jävla år sedan.. helt sjukt! Vi hade endel att ta igen och det gjorde vi med hjälp på Snaps på söder med lite vin/öl & cider tillsammans med min andra Hanna Adolfsson som bor i storstaden. Trevligt värre, men sen smög tröttheten fram och vi åkte hem när klockan slog 01 - somnade riktigt jävla gott.


Min ena Hanna (M) som jag inte träffat sen sommaren 2009!
Vi käkade buffé på mongoliskt & sushi, satans gott och hur trevligt som helst!!



Sen kom min andra Hanna (A) joinade oss och då hade vi ännu trevligare!


Alla gäster fick små buddha-statyer tillsammans med notan. Var inte det lite sött ändå..?


På väg mot Söder och Snaps!


Mina 2 Hannisar!


Hanna & Jag på Snaps, drar 1 öl eller 2.



Måndagens väder sög getballe, men vi gick ändå ner till Lundsjön som ligger ute i Saltsjöbaden-området där Hannis bor. Vi var "barnvakter" åt hennes Sötaste lillebror Simon 6 månader. Helt sjukt söt och vilka ögon han HAR! Så jag har hunnit med en massa bebis-mys oxå!


Hanna & hennes ursöta lillebror Simon 6 månader. Vilket sötfrö!


Han charmade även thailändaren!


Thai fick köra barnvagn oxå!!


Fick med vitt och jorgubbar under sminkningen lixom... :)

Klockan slog 18 på måndagskvällen och jag och Hanna.M mötte upp mitt gamla Barcelona-gäng Camilla, Cattis och Jocke som bor i storstaden. Den andra Hanna:A kom senare och även tre utav Hanna.M's STORA killkompisar Rimi, hans bror Karolis och deras vän Mario. Vi satt ett fett gäng på Ojojoj och hade ytterst trevligt. Hanna drack 6 öl där och då hade kvällen inte ens börjat, därmed hennes härliga fylla hon hade imorse vid 03. :)

Efter 5 timmar på Ojojoj, tog vi tunnelbanan bort till Nivå, ett litet hak som var minst lik trevligt det. Billig sprit, det är fint. När klockan slog 01, var det meningen att vi skulle ta taxi tillbaka till söder för lite käk innan vi skulle åka hem, men på ngt sätt så stannade vi på ett ställe i gamla stan som hette After. Asså.. hade jag varit i nyktert tillstånd hade jag inte gått dit, men efter några cider/whisky&cola så skiter man i vilket och kvällen slutade suppperrr!!


Hanna.A, Hanna.M, Cattis, Camilla & jag på Ojojoj!


Jag & Jocke, gamla kollegor i Barcelona, fett nice!


Hannas ursköna vänner, Rimi, Mario och Karolis. Ytterst trevligt sällskap!


Barca-crew äger!!


Asså, jag är 1,63 m och DET är inte dvärg-varning på det, men dessa killar var ju gigantiska! (2,11 m)
Fatta va liiten, men ack så trygg jag kände mig den kvällen, haha!




Skostolek 50 vs. 35 - coolt!



Rimis 1:a plankning på tunnelbanan!


Rimis 2:a plankning på tunnelbanan!





Idag tisdag vaknade prinsessan upp, minst lika pigg som alla andra dagar och eftersom att solen sken så drog vi ner och solade och badade bland klipporna igen! Härligt underbart tills någon bestämde sig för att det skulle regna lite och vi gick hemmåt igen.. Det blev en sen-lunch på söder med båda mina Hannor, thaimat är så jääävla bra för "bakfyllan" jag inte hade.. Dom sällskapade mig hela vägen till Cityterminalen där jag klockan 20 tog flygbussen tillbaka hem till Nyköping. Nu är jag hemma.. TACK FÖR ALLA DAGAR JAG HAFT !!! Får se vad som väntas i helgen.. wooop wooop!


Hopp i Lundsjön! Underbart!


Hanna är oxå en livsnjutare..


Smålänningar äger Stockholm..





Stockholm, EAT THIS !

LIMITS ARE FOR PUSSYS!

Hoppas att ni haft en Minst lika rolig långhelg som jag. :)
Puss & Godnatt!
// Thai


Torsdag 7 Juli - Glass i hamnen.

Vilken sjukt underbar sommardag jag har haft! Sjukt bra dag asså.

Jag vaknade utan larm idag vid 11, somnade även med laptopen påslagen och lampan tänd. Jag måste ha slocknat riktigt rejält igår kväll. Kände iallafall att jag hade sovit ut riktigt ordentligt.. Det blev en snabbfrulle innan jag drog med pläden ut i trädgården och la mig i bikini och körde all in på att bli solbränd, gick väl sådär bra. Efter att ha legat och badat i mitt egna svett i 3 timmar så pallade jag inte värmen mer, inte en ända vindpust hade dagen att komma med..

Jag gick upp och hoppade in i duschen. Till lunch blev det honungs melon och rambutan. Neej, jag bantar inte, men man blir inte så sugen på ordentlig mat i denna värmen. Dessutom tror jag att jag håller på att gå upp i vikt! I can feel some boobs and ass coming up, woop woop! :) Jag är nog den enda i världen som blir lycklig av att gå upp i vikt... hehe.

Iallafall... Klockan slog 16 och jag var nyduschad och klar, gick ner till stan och mötte 15 vänner för en mega-fika på Coffe by George här i stan. Mycket trevligt förutom att jag tycker att dom ska skaffa parasol oxå. Fan, solen RÄTT i ögonen fan. Det blev en ceasar-sallad oxå, tydligen räckte inte min frukt-lunch. Massa tjöt på både spanska, engelska och svenska. Ytterst trevligt måste jag säga... När hälfen skulle gå kände vi andra för en glass i hamnen här i nyköping, så vi traskade dit i söndags takt. Vilken underbar dag..


Nästan hela gänget på Coffe by George. Ryanair, det är fint folk där.


Joanna, Aline & Selva i solen.


Marcos & Jag bakom mina solglasögon och så Nyköpings "shopping" gatan i bakgrunden.


Mireia dricker färskpressad apelsin juice.


Knappar på nallen lite...

Det blev glass i mängder och titta på nyköpingsborna när dom njuter av sin hamn. Ja.. idag har jag haft en bra dag. Och sommarkläder med shorts och linne fick oxå gå på...! Man får ju passa på att visa skinn när vädret tillåter. Synd att brännan inte riktigt hänger med bara.


Marcos, Mireia, Selva & Aline på väg till hamnen för en glass i solen..


Nyköpings hamn satt det fullt med livsnjutare..


GLASSS FFS!


Solen ger allt för att värma med sina strålar in i det sista.


Marcos & Mireia på uteserveringen.


Aline & Selva njöt inte bara av glassen utan även av varandra..


Dagens sista bild får bli dagens butt-crack jag smygfångade på bild. Shiiit, människa. Skaffa kalsonger eller dra upp byxorna. Vart slutar röven lixom.. !??!

Imorgon blir det jobb alldeles för tidigt, 05:55 ska jag vara DÄR och vi pyser till Bauvais och Riga innan jag tar ledigt igen (standby lördag & söndag, ber till gud att dom inte ringer!!) Helgen vet i fan asså. Det finns planer, men vi får se vart jag hamnar. :)

Hoppas att ni haft en lika fantastisk dag som jag!

Puss & Kram // Thai

3 fyllor men ingen baksmälla. Hur är det möjligt?

Chuuuuuse på er!!
Det är onsdag, min första dag på jobbet denna veckan och jag har precis tryckt i mig en pastasallad med kyckling. Den blev fett god, men jag är typ övermätt så det fattas väl bara att jag spyr upp den snart och så blev det helt onödigt att äta den överhuvudtaget... Ääh, men skämt och sido, den är riktigt god...och jag är ritkigt mätt.

Idag flög vi till Bergamo och Lubeck. Jag blir fortfarande lika förvånad när italiernarna börjar prata italienska med mig eller när tyskarna spyr fram sin äckliga tyska på mig.. Då brukar jag typ göra den där keff-minnen och höja ett ögobryn och typ; "Ursäkta, jag har snea ögon, jag är gul..?! Vaddå italienska, vaddå tyska? Prata engelska människa...!! " Dagen kändes grymt lång, men imorgon har jag standby så jag hoppas att jag kan vila ut lite till. Kanske ligga i trädgården och sola min bleka spinkiga kropp..

Jahopp... Sen senast då.. Jag hade 3 dagar off sen i lördags kväll, så jag tog sista tåget ner mot småland på kvällen, och så var jag hemma precis till att få käka mammas thaimat till middag och även dra i mig 3 whisky&cola hemma hos Nagem innan vi fick Lina till fyllechaffis som körde ner oss till Hotellet. Hotellet sög ju åsna btw... Hur fick ni idéen till att byta lokal/dansgolv lixom..? Kändes som om man gick på nån jävla skol-dans lr liknande. Big no no..


Nagem & jag på Hotellet i lördags.

Det var dock trevligt att träffa gamla vänner och bekanta man inte sett på en vecka eller år, kul och snacka och se vad folk sysslar med. Hotellet blev en kort visit eftersom vi kom dit rätt sent.. Givetvis var det ju kvällens bråk på stan oxå, och folk sprang ju som getter efter varandra.. Det är nog lite charmigt ändå...
Man kommer ut efter hotellet och så finns det lixom alltid kvällens bråk-föreställning som man kan titta på när man käkar sin babb. Fint är det..!

Efter det var det tydligen menat att det skulle vara efterfest. Jaa, eller hur ska man kalla det. Fanns ju inget och dricka men det var trevligt ändå.. Det blev sent i vilket fall.

Söndagen kom och jag typ slappade bort hela dagen hemma hos Mams och Paps. Käkade ännu mer thaimat och fick även känna på att DET var ju inte min mage van vid, så det blev någon svidande timme på dass innan man kände sig mänslig igen... Under kvällen kändes det som om någon besvarade min rastlöshet, då jag blev tillfrågad om att festa via sms.. Ah, varför inte?! Och så blev det fest hela natten igen...


Det blev en sen söndagsfest.


Habbe, jag & Rudi typ kanske vid 04 på morgonen...

Måndagen kom och det var väl menat att jag skulle åka till Göteborg TIDIGT för att hämta mina flyttkartonger som kommit ifrån Espana, men jag sköt upp på det ngn timme och kom iväg vid 10. Haha.. jag åkte till ngn jävla industriområde, värsta sletna stället med massa lastbilar och grejer.. Kommer in till receptionen och möter typ 10 svettiga polacker i 50 års åldern... Dom kom dit för att lasta sina lastbilar och ni kan ju tänka er tanken när lilla jag kommer in och typ... "heeeej?"


KAOS på min upp-packning av mitt sverige-flytt..


Jag fick iallafall mina lådor, mitt liv igen. Mina kläder, mina shoes, mina små onödliga saker jag inte riktigt fattar varför jag har dom!! Allt är iaf hemma i svea och det känns både sorligt och skönt. Vi får se.. jag har lagt det där lite på hyllan tror jag...

Hann även träffa Malin och Micka på en fika snabbis, vilket var trevligt, sen tåg jag och Anna tåget till Jönköping och gick till Twin och söp loss på mojitos och Captain Morgan&Cola. Mycket trevlig kväll ! Nagem kom in senare och hämtade oss, helvete va kul vi hade!


Slicka sked.


Jag & Anna, som några timmar senare går loss på mojito i Jönköping.


Söta Malin och Micka! :)

Men det som är helt fantastikst bra är att jag haft 3 fyllor på rad utan en enda bakfylla. Helt fucking Amazing!

Ikväll blir det inte mycket gjort. Jag kommer ligga i sängen resten av kvällen och bara njuta av att jag ligger i en säng. Till helgen blir det Estocolmo..! Fancy fancy..?

Puss & god kväll // Thai

Life in boxes.

God fredag på er. Fan, under veckan har ju sverige ändå visat att vi faktiskt kan få några ordentliga sommardagar. Men jag är fortfarande skeptisk till att det kommer hålla asså. Har vart lite torr på att uppdatera, men känner samtidigt att jag inte haft något att skriva om. Sedan midsommarhelgen har jag varit och badat i sjön. (årets första dopp!) Var där t.om 2 gånger och åkte med Ruben och Selva. Jag har druckit mer whisky&cola och umgåts med folk ifrån jobbet vilket har varit coolt och vi har varit vakna till 6 på morgonen.. Busigt!

Mitt liv i lådor anlände till sverige (göteborg) i måndags. I 7 fjuttiga lådor och en resväska ligger mitt liv i.. Känns helt sjukt. Jag ska till nässjö nu i helgen och stannar till tisdag, så jag tänkte åka till Göteborg och hämta mina flyttlådor på måndag. Kommer knappt ihåg vad jag packat ner lixom..

Mmm ja, jag känner mig nog lite tom idag ändå... men jag hoppas att helgens bravader kanske ändrar på det!



Hej hej!
Puss & Kram // Thai

RSS 2.0