Fredag 28 Oktober - Vitlöks-os i köket.

Fredag kväll var det ja..

Idag har jag haft hsby (homestandby) och har i princip inte gjort ett skit. Som vanligt! Min frukost står inne i ugnen och det blir grillad kyckling med ris! Mumma! Hade lite crawings för det igår och eftersom att jag gillar att tillfredsställa mig själv så blev det kyckling idag. Förra gången jag lagade till detta så slutade det med att hela lägenheten luktade fuckin vitlök, så jag ska försöka undvika detta med att sätta fläkten på max och öppna köksfönstret. Mat-os är ju så fruktansvärt äckligt! Urk!

Sina kom förbi en sväng innan och jag bjöd nog honom på alldeles för starkt kaffe tror jag, hehe.

Vi satt iallafall och pratade en massa och vi åkte en sväng ut till Skavsta för att hämta våra nya vinterjackor, så nu slipper jag iallafall se ut som en blottare när jag jobbar. Min jacka är smurfblå och så stor det RYANAIR på ryggen. As-snygg är jag i den. Haha!

Annars idag så har spel-listan på gammal hiphop & RnB spelats upp rätt fint. Jag undrar varför jag blir mer hiphop på vintern och super house på sommaren? Hur kommer det sig..? Hmm..

I vilket fall så har mitt musik lyssnande bidragit till ett litet sug efter whisky-intag IGEN.. Mjaa, Famos Groose flaskan står på köksdisken och viskar: " Drink mee, I know that you want mee.." Typ. Dock fattas det coca cola, fast ICA ligger jue inte så långt bort, heheeeee... Vilken loser jag ÄR!

Är ledig måndag-onsdag och då åker jag ner till Småland en sväng, har inte varit hemma sen tidigt i september, så det är dags känner jag nu. Mamma fyller 54 år på tisdag, så jag hoppas att vi hittar på något kul, hon och jag. Jag ska träffa mina damer oxå är det planerat, så blir skitkul, då NÄSTAN alla är samlade hemma i Nässjö. Jag antar att det blir några vinboxar uppdruckna under min smålandsvistelse tror jag... hehe.

Noo!!
Helvete, nu börja det osa vitlök här.. dags och dra!
Hoppas att ni får en fantastisk fredag!


2010, när jag lite coolare och testade rött, så att jag såg ut som en geisha. :)

Puss i ljumsken!
// Thailand!


Torsdag 27 Oktober - Överdos på lycka.

Jag har satt på full volum på hiphop & RnB listan idag. Gamla (mest gamla) som nya låtar har gjort min förmiddag både jävligt glad och fått mig att få en liiten längtan efter att få vara någon annanstans. Flashbacks hela förmiddagen!

Idag saknar jag våren 2009, när jag flyttade ihop med min spanjorska Phatt i vår lilla lyai Barcelona. När vi hade katten Cookie ifrån helvetet själv, när vi frös ihjäl i lägenheten men tände upp den med värmeljus och kollade på Desperate Housewives, om vi inte var ute och shakade ass givetvis. Jag minns hur Phatt var och varann dag ville att jag skulle laga köttbullar med kokt potatis och gräddsås vartenda jävla dag.

 Det var DÅ det, men jag tänker tillbaka på hur kul jag hade då. Lärde känna en massa vänner, levde som om det inte fanns några bekymmer alls och njöt av att få vara någon annanstans. Jag blir lite sentimental nu här, men hur ska man beskriva en känsla på bästa sätt..? Det var då det.
Nu befinner jag mig på en annan plats och jag ska ta en överdos på lycka här med..



Dance until the morning comes..


Otto zutz, Barcas bästa ghettoclub!


Phatt & Jag!


Jag, Edgar & Phatt.

Nu, tillbaka till verkligheten, pytt-i-panna, duschen sen flyga till Pisa.

Yo! // Thai


Söndag 23 Oktober - Airport standby 13-21.

Fan är hela sverige bakfulla idag lr? Läser status-uppdatering efter status-uppdatering på Facebook om hur dåliga alla idag. (dock har spanjorerna inte klagat.. kan det vara så att vi svenskar är sämst på att dricka?.. *host*) Jag är iallafall minsann inte bakfull och tackar för det.

Igår kväll var Sina hemma hos mig och kollade på film och fettade loss med chips och godis. Filmen var superbra och efter det fick vi ngt jäkla dans-flipp och jag garvade mig så jag vek mig dubbelt. Sina, en helt fantastikt fin bög, den där. :) Jag svullade rätt fint igår, så mycket att jag fick gravid-mage.. Det var lite småkul och känna sig gravid, så vi fotade det och jag la upp det på fejjan. JEEZ! Folk tror verkligen att jag ÄR gravid.. Haha, jag döör va kul det är.. :)



Ser jag verkligen så gravid ut? HAHA! Det pinsammaste nog med detta är att bilden INTE retuscherad, utan jag hade verkligen den svullmagen igår. There's NO baby!


Sen gick Sina hem och jag slocknade fint i sängen. Jisses, min säng. Den må vara nästan för liten för 2 personer, men gud var underbart skön den är att sova i! Beautysleep a tope!

Satte klockan på 09 imorse och spenderade nog en timme i duschen, "vecko-duschen" satt fint den. Iväg för och ta buss-fan ut till Skavsta och här har jag suttit sedan 13:00. Idag har fröken Airport standby som det så fint heter. Betyder att jag får hoppa in och flyga om ngn annan crew får för sig att inte dyka upp, eller om ngn skulle typ bryta benet på parkeringen och inte får flyga. Jag har haft 2 standbys tidigare, men jag har aldrig fått flyga och det verkar inte som om jag inte får flyga idag heller. Klockan är 20 och jag har en timme kvar innan jag får åka hem.


..och såhär roligt har jag det på jobbet idag.

Jag har hunnit prata ihjäl mig med folk som har kommit till jobbet idag, jag somnade i en fin position i soffan och vaknade upp 2,5 timme senare av att det gjorde ont i ryggen. Trevligt. För att vakna till så fick jag mig en kaffe av en utav killarna som jobbar här ute och det blev en cigg och snack på det. (vad gliiiidit jobb dom har då!)

När klockan slår 21, tar jag bussen in till stan igen och sen blir det ombyte till mjukis för att sen åka till Nyköpings blatte-område, käraste Brandkärr där alla mina Ryanair-kollegor bor. Och DÄR ska fröken njuta av whisky&cola hela kvällen/natten med ytterst trevligt sällskap. Helt fukkin fantastic! Det ryktas om att jag blir bjuden på mat oxå så denna söndag kan ju inte sluta sämre.

Imorgon ska jag försöka ge mig på den där "Bara-ligga-i-sängen-hela-dagen"- dagen. Ni vet, vakna upp, ligga kvar, kanske gå på toaletten, kanske käka ngt, sen ligga i sängen lite till osv.. Jag har längtat efter en sådan dag..!

Men nu ska jag fortsätta att lyssna på elektrisk house i en timme till innan jag slutar för dagen.

Ha en fortsatt trevlig söndag vänner!

Puss&hej // Thailand


Fredag 21 Oktober - Luktar höst.

Nu ni, nu luktar det höst på riktigt här i svea!! Eller åtminstone i Nyköping.

Det är SVINkallt ute, speciellt på morgonen. Det är lixom inte okej att gå i uniform och  tunna strumpbyxor och i en "kappa" som är till för sommaren typ. Jag funderar på hur i helvete jag kommer att klara mig ute i dessa jobbkläder när det väl står -25 grader på termometern. Hmm.. Köldskada? Yeap..

Dock jag har nog inte riktigt fått den där höstdeppen jag alltid fick för längesen... (vilket är jävligt bra!) 
Det är okej att det är kallt, det är okej att jag inte gör ett skit när jag jobbar. Jag typ "små"njuter av att vara ensam och göra inget. Vara lat lixom..

I tisdags var jag ledig och följde med Sina till London, han skulle ha möte på Stansted och fick ha med sig moralist stöd så att säga... Och får man åka gratis, så varför inte..?? Efter hans 10-minuters möte checkade vi in på Stansteds taxfree... 


Jag och Sina på flyget till Stansted. Tog en ball panorama på det!

Väl inne där inne så rensade jag nog hela Victoria Secret hyllan, så nu luktar man ju lite gott när man tar veckoduschen (höhö!) Förutom och fylla på skönhetskontoret så fick jag med mig 2 flaskor whisky, det gjorde bra i själen trots att jag nu återigen får leva på nudlar tills nästa löning typ. Men det är det fan värt, haha! Jag bara älskar hur jag prioriterar saker och ting...! Flaskorna står ännu oöppnade, men på söndag efter jobbet är jag så jävla värd minst en halv flaska, att njuta av efter denna helvetes veckan jag just nu jobbar.. Flygit och farit typ 10-12 timmar/dagen i 3 dagar i rad nu och jag har 2 dagar kvar att klara av innan jag typ dör. Kanske låter lite i vissa öron, men har man glidit runt med soft-schema hela sommaren så är det här schemat nära självmord asså.

MEN det är jävligt tur att jag trivs på jobbet och med människorna jag jobbar med. Att jobba på RYR är lite som att gå tillbaka till gymnasiet. Att jobba som flygvärdinna är ett fisjobb, dock med ett ganska stort ansvar.. (dvs, skulle vi nödlanda och evakuera, skulle fröken Thai snarare skrika: " We're fukkin crashing, saaave yourselves!!" Än att göra allt som står på den där rutin-listan vi går igenom dagligen.... ah, men typ.)
Om vi inte nödlandar eller ngt annat dramatiskt händer, slickar vi passagerare i röven genom att vara äckligt trevliga, iallafall jag... sen snackar vi en massa massa skit. Det är alltså jävligt chill uppe i luften tycker jag. Dock gör ju kollegorna allt, utan dessa människor som jag jobbar med hade jag nog slutat flyga för längesen. Men jag trivs i lill-Skavsta, hemma i skitkalla Svea. Låter sjukt att ngt sådant skulle komma ifrån mig som egentligen är så anti-Sverige som det bara går.. haha!

I slutet på oktober åker jag hem till Nässjö ett par dagar, måste packa lite vinterkläder och äta mammas mat. Shit va jag saknar mammas mat. Bråka lite med henne och mysa lite med vänner står väl på schemat. Ytterst viktigt är att jag får träffa Lotta. Min gamla fruga eller hagga kanske man ska säga..

Jag bodde hos henne i Järna första veckan på jobbet och nu har hon flyttat därifrån, sagt upp sig ifrån jobbet, sålt bilen och åkt ner till småland för att spendera 2 veckor hemma hos sina päron innan hon tar tåget på Transibiriska järnvägen, till Kina och gör sin livs resa genom Asien och Australien FUKKIN SJÄLV!! Samtidigt som jag undrar hur i helvete detta ska gå så är jag super glad & stolt över att Lotta kommer iväg..! :) Kom hem med 2 armar och 2 ben, så är jag nöjd! :)

Hittade bajsgamla (5 år) bilder på mig och Lotta när vi härjade hemma i småland som mest!




Lotta & Jag på våran bal 2006.

Njehee.. Jobbar imonn, gör BVA-RIX (som betyder att jag flyger till Beuvais(Paris)- Nyköping-Riga-Nyköping). Det blir att gå upp vid 03:30, jobba och förhoppningsvis landa vid 14:30... Jeeeez! På kvällen har jag lovat Sina att kolla på den sista filmen vi hyrde och sen är det tydligen födelsedagsfest på Tellus. Kanske inte det minsta sugen, men man får väl ge lite dåra...


Nähe, dags och äta lite tycker jag. Puss heeej!

// Thai


Onsdag 12 Oktober - Sola solarium.

Jag solade solarium idag. Det var nog i januari senast jag gjorde det...
Men God DAMN! Jag är röd i hela ansiktet och vårtgårdarna är typ... bajsbruna. Jeeez! Det tog visst lite, men det lär gå över till senare. Men nu ser man iaf levande ut.. Det blir nog några fler besök i vinter..

Dags att ta på sig blåa uniformen och idag flyger jag till Italien med Sina, rätt coolt. ah..

Hörs sen eller imonn. Hoppas att ni har en trevlig lilllördag.. Shit, det är ju onsdag..!? Kanske man skulle unna sig en W&C? Vi får se.. heheeeee...


Föresten så suger det rätt fett att jag vet att det är typ 25+ grader i Barcelona!




Sommaren 2010. Vi chillade rätt mkt hemma hos Basi och i poolen.


// Thai

Måndagen 10 Oktober - My crib

Jag skulle egentligen spenderat dagen med Sina, men han fick toalettproblem så han var tvungen att stanna hemma så att säga. Jag tänkte ta en sväng på stan, men tanken på att bara vistas i Nyköping när man är freakin ledig är ju en ångest attack, så jag åkte till Kungens Kurva och spatserade runt på Ikea, Heron City och alla andra butiker med Joana, Zeudi & Miguelito, 3 kollegor ifr¨ån jobbet. Det var skönt att komma härifrån för en stund, men plånboken mådde väl inte så bra efter idag, haha.

Jag börjar fatta varför jag lever in på sista kronan i slutet på månaden så att säga, haha! DOCK köpte jag faktiskt saker som jag behövde och inget annat. Satte upp ytterligare en stång för mina kläder. För ni som inte vet så hyr jag ett rum här i Nyköping och jag bor i min egna garderob. Fick lite panik i början med tanke på att det lilla fönster jag har är circus 50x50 cm, men nu jävlar trivs jag. Jag har 2 ggr i mitt ynkla lilla liv försökt att bosätta mig, bygga upp ett litet liv/hus/förhållande. Köpt möbler och skit för jag vet inte hur mkt pengar och sen när förhållandet skitit sig så har jag bara lämnat allt. Så nu är jag anti-flytta-ihop-med-någon eller lägga pengar på möbler eller inredning.

Dock med det lilla jag kan göra i mitt lilla crib är jag supernöjd. Känns som man har ett litet flick-rum igen. SUPER!!

Rummet med snedtak är 2x5 kvm och jag har satt upp en jävligt lång gardinstång som går längs hela väggen för att kunna få plats med alla mina helvetes kläder (som dessutom är typ bara sommakläder!)
Min säng ligger på golvet eftersom jag annars slår i huvudet, så räkna inte med att kunna komma in och hälsa på om du är lång.
MEN bästa mys & ligg-hörnan, DET har jag definitivt! :)



Med appen Autostitch kan man göra coola panorama bilder. Då får ju allt man vill ha med, på en och samma bild! :) Helt fantastiskt som pappa brukar säga!


Nu ska jag sova. Imorgon blir en riktigt bra dag, det vet jag. Som jag längtat! :)

Puss & Godnatt.


Söndag 9 Oktober - MUFF:ins

Vilken är du?



Hahaha! Vilka skapelser!

Vi hörs senare! // Thai


Fredag 7 oktober - Lat & Pank.

Det är ju tur att man får lön på måndag för jag har 130 riksdaler den här helgen, sen är ALLT slut och då menar jag ALLT... Att jag spenderat halva dagen med att titta på Lyxfällan på TV3play har ju inte gjort saken bättre. PANK!

Har legat i soffan hela dagen idag och har fortfarande pyjamasen och oborstade tänder och klockan slog precis 20... Jippi. Men ibland får man ha lata dagar och att jag har en tendens att ha haft typ 3 sådana denna veckan är väl att överdriva lite, men jag skyller på att vädret inte heller har varit lockande att gå ut i. Promenad i regn? Eh, nej tack.

Jaha ja.. Då var hösten i svea här, kallt och jävligt är det. Det blir min första höst och vinter hemma i sverige på 3 år. Jag vet inte riktigt hur jag ska lösa det här. Jag är van vid att få en dos sol varje dag, så jag lär väl få den där lyxen med depp igen... Ser vi fram emot, yeey!

Har haft en massa planerande veckor och helger fram tills nu... men nu har jag inga planer alls. Inte en enda. Funderar på att hälsa på i Nässjö och ev i Lund snart, men vi får se när det blir av. Jag har inte bråttom med det heller. Det är oxå dags att börja planera inför Barcelona nästa år. Jag ska åka tillbaka ner igen i 7 veckor för att gå färdigt skolan i januari-mars, så jag måste hitta en plats och sova dessa veckor. Höhö.. vi får väl se hur det går, kanske man kan crasha runt lite hos vänner för en liten slant.

Nähe... dags att slå på tv:n dårå. Fick genast ett konstigt sug efter whisky&cola. Och det ända jag har är vin i box... buhuuu..




Hittade en härlig bildserie på mig sen sommaren 2010. Haha! Dessa festkvällar..

Puss hej// Thailand.

Torsdag 6 Oktober - Londonresan.

I helgen var jag som sagt i London med chicksen..!!

Vi hade pratat länge om att vi var sugna på att dra iväg på en weekend hela gänget och att London var ett schysst alternativ. Från att vara 9 tjejer ifrån början så blev vi efter allt om och men tillslut 6 tjejer som kom iväg. Det var jag, Lina, Madde, Lisen och två tjejer ifrån Norrköping, Jannika som jag träffat en gång tidigare och så Anna som jag träffade där nere.

Jag hade inga förväntningar på London alls och jag var inte heller inne på shopping med tanke på att vi åkte 1 vecka innan jag får löning. Tog flyget ner i lördags morse med Lisen och landade i ett 25-gradigt London, där vi mötte upp dom andra tjejerna vid Hyde Park, checkade in på hostelet där vi delade sovsal med typ 15 andra personer. Lite läskigt i början, men det var inga problem. 100 kr/natten lixom... vad gör man inte?

Hela lördagseftermiddagen spenderade vi i Camden town, vilket var riktigt coolt, det var nog det jag gillade mest under hela resan. Bara gå runt och känna en schysst stämmning lixom. Senare på kvällen upptäckte vi China town och käkade sushi för hela slanten innan vi gick igenom Soho-området och jag fick typ damp på att det var så mycket folk överallt.

Vi åkte hem till hostelet efter en lång dag och somnade som stockar allihop. Söndagen kom och jag, Madde och Lisen käkade frulle på ett litet fik näst intill Hyde Park innan vi och resten av tjejerna såg Big Benne och shoppade stan på Oxford street. Lördagskvällen började vi med ett besök på Angus steak house, innan vi fortsatte till O'neills för live band som spelade all typ av rock, vilket blev ett suveränt avslut på hela fukkin resan.

Som tur var så var baksmällan mild dagen efter och vi kunde njuta av en medköpt frukost i Hyde Park, där vi låg en stund innan det var dags att åka hem.

Jag gillade London som fan och jag kommer åka dit flera gånger, dels eftersom att jag inte hann se allt och dels för att jag kommer behöva mer pengar så jag kan shoppa ordentligt nästa gång, haha!

Men samtidigt var London oxå lite för mycket, jag åker nog hellre dit på vardagarna än att åka över en helg, för det var så sjukt mycket folk och det gav mig typ panik vissa stunder.

Nästa weekend blir det Madrid eller Rom! LÄTT! :)


Jag i Camden town - vilket schysst ställe!


Lina, som är en gammal London-bo var vår guide under helgen. Helt fantastiskt bra guide! Thumbs up!


Folkmassa i Camden.


Jag med färgglad bakgrund.


Lördagsnatten startade på Picadilly Circus där vi fortsatte mot China town och Soho-området.


Det var converse all in.


Letar för fullt efter en restaurang i china town efter bra sushi.


Finally så hamnade vi på ett hak. Good mat, men servitrisen hade nog mens/pms.


Söndagförmiddag och vi såg Benne!





Vi tryckte givietvis in oss i en röd telefon kiosk. Moget.


Vårt hostel som vi delade med typ 15 andra tyskar, spanjorer, italienare och fransmen typ.


Redo för sista kvällen i Londres.


Avslutade middagen på Angus steakhouse med Sambuca shots! :) Sen fortsatte festen..!


Måndagmorgon. Liiiite bakfulla, men handlar frukost.


Vi begav oss mot Hyde Park för att pick-nicka!


MYS-morgon.


Tack tjejer för en riktigt kul och solig helg. Det får vi göra om snart igen. LÄTT !

Ligger i soffan resten av kvällen. Slappt och fint. // Thai





Onsdag 5 Oktober - Saknad

Jeeez...!? Vad är detta..!?

Jag är förvånad över hur mycket jag saknar en person. Du våldgästar mitt huvud dag som natt.. helt otroligt.
Kan du komma hem nu..?



Jag i Camden town, London i helgen.

Nu blir det nudlar & film med Lotta. Hon försöker övertala mig med att tömma vin-boxen jag har i kylskåpet.
Vi får väl se. Höhö...!!

Puss hej // Thai

RSS 2.0