Onsdag 28 September - Likblek.

Tacka gud för smink! Jag ser inte det minsta levande ut på morgonen...! Fan, jag borde gå till ett solarium, så man ser någorlunda rätt ut. Idag är det jobb heeela jävla dagen. Börjar 12:30 och landat 23:30 ikväll igen. Vi flyger London-Eindhoven idag och jag kommer vara No: 2 för första gången, jag dööör. Hur ska detta gå!?

På lördag åker jag till London med tjejerna, rätt coolt. :) Men det som är mindre coolt är att jag börjar bli sjuk IGEN...?! wft, förra veckan urinvägsinfektion och veckan innan det förskylning och NU igen!?... Big nooo!


Jag, Barcelona 2009. När man var lite solbränd. :)

Ha en fantastisk dag! // Thai

Måndag 26 September - En spontan helg i Barcelona.

Hej hopp!

Jag landade i svea klockan 23:00 igår kväll med flyget, Lotta var ute på Skavsta och hämtade mig. Efter senaste uppdateringen om varandras liv, så gick vi och la oss vid 00:30 och jag satte klockan på 03:30 för att gå upp och jobba idag. Jag var död, men dagen gick bra. Egentligen skulle jag behövt en siesta, men jag ska tåget till Södertälje och hjälpa Lotta med att städa hennes lägenhet som hon har flyttat ut ur, sen blir det middag, mums!

Jag fick efter många om och men ett impuls-damp i onsdags och bokade biljett ner till Barcelona för att spendera min helg där, trots att pengarna kanske inte tillät detta. Jag vill inte ens veta hur mycket jag har kvar på kontot... :/ Men det va fan värt det!

Tog eftermiddagsflyget ner i fredags efter att jag jobbat och fredagskvällen bestod av sushi, film & chill med Alvaro hemma hos hans föräldrar. Jag bokstavligt talat deckade i soffan...

Dagen efter så tog jag tåget till Cunit (FFS!) och hälsade på mama Maite, papa Alvaro, Lili och Pichi. Det blev lite väl senitmentalt och träffa mama och papa eftersom att vi inte har setts sedan jag och Alvaro gjorde slut. Mama grät en massa när vi möttes på perrongen och jag kunde väl inte undgå att skvätta några tårar jag heller...
Hela dagen spenderade jag hemma hos dom, jag och Lili satt på Jijoneco och pratade, vi gick en promenad med Pichi.. ÅÅh, vad jag blev glad av att träffa Pichi, har inte sett henne sen maj och hon är så söööt! Min lilla bebis, jag tog miljoner med kort typ.. Vi låg en stund på stranden och njöt av eftermiddagssolen och Marina kom ner och sällskapade oss, vilket var huuur trevligt som helst.


Ett molnigt men vackert Cunit.


Världens sötaste hund på promenix.


Pichi & jag.


Lili & Pichi myser.


Mama Maites paella serverades till lunch, yummi !


Sen tog vi det lugnt på balkongen och tittade på tv..


Trots att det inte fanns något kvar på tallriken, så försökte Pichi lukta sig till maten..


Molnen försvann och solen sällskapade oss nere på stranden på eftermiddagen..


Lili. Min syster.


Jag, Marina & Lili på stranden, massa tjejsnack. Massa uppdateringar.

När klockan slog 19:00 tog jag tåget tillbaka till Barcelona för att träffa Jeera och förfesta med henne och ett par vänner till henne. Meningen var att vi skulle ner till Fiesta de la Merce och sen gå en sväng till Hotel W, men det blev inte riktigt så. Vi satt hemma hos henne hela kvällen och sen tog vi alla taxi ner till Catwalk och öste loss till klockan slog 07 på morgonen. Jag hade riktigt kul, träffade vänner som jag inte träffat sedan länge, Mario, Basi, Marina & Isa och det är alltid kul och få en dos av ordentligt bra house-musik tillsammans med en alldeles för stark whisky&cola.


Flaskan kom upp och vi drack cava/mousserat på Catwalk... ah jag kom inte ihåg!


Alvaro, Basi, jag & Mario.


Jag & Jeera öste loss!


Jag träffade Isa, som varit på Ibiza hela sommaren, dessvärre hann vi inte uppdatera varandra! :/


Jeera dansade på scenen ett tag.


Basi omringad av brudarna!


CATWALK.


Var ju tvungen att lira lite.. :P


Jag mådde skapligt när jag vaknade klockan 14 igår, men baksmällan kom smygande när jag åkte ut till Gironas flygplats. Dock räddade jag mig själv ifrån den med lite käk på flyget tillbaka hem till sverige.

Vilken rolig helg jag har haft!! :)

Hmm... Folk kanske undrar varför jag åker ner till Barcelona, träffar Alvaro och hans familj..?
Trots att vi har gjort slut, har jag ingen anledning till att inte fortsätta ha en vänskaps-relation med Alvaro, visst kan det vara jobbigt ibland, men han och hans familj är alldeles för underbara för att mista bara för att vårt förhållande tog slut.. Dom har funnits med alldeles för länge i mitt liv och har varit min närmsta familj under min tid i Barcelona och jag ser dom fortfarande som en del utav min familj. Att åka ner och träffa Alvaro, hans familj och alla gemensamma vänner vi har är bara roligt. Jag hoppas att slutet på på vårt förhållande istället växer till en stor och bra vänskap. Kanske vissa tycker att det låter konstigt, men det skiter jag fullständigt i ! :)


Sista timmen innan jag åkte till Gironas flygplats gosade jag sönder Pichi..

Hoppas att ni har fått en bra start på er måndag!
// Thai

Tisdag 20 September - Bloggtorka.

Jag måste ursäkta, men min bloggtorka har sina anledningar. Jag har absolut inget att skriva om, haha! Jag behöver lite insperation tror jag... hmm.

Dock kan jag bjuda lite på helgens händelser i bildform..:)
Efter att vi landat i torsdag trodde jag att jag skulle sitta hemma, dock blev det inte riktigt så. Vi gick ett gäng till Rockbaren som ligger i stan och som har rock-karaoke just på torsdagar. Det blev en spontan och jävligt rolig kväll. I fredags var det chill och film, med hemmagjord sushi på det. Det uppskattades kan jag säga!
Lördagen åkte jag in till Sthlm för att träffa Hanna M, vi käkade på Koh Phangan och hade Palm som sällskap. Efter det blev det en cider på Fenix innan jag mötte upp grabbarna och det var dags att ta sig ut till Frihamnshallen och bounca loss till Axwell hela (eller iaf halva) natten. Kvällen var gryyym!
Sov rätt fint hela söndagen och vaknade typ vid 16, höhö... :)


Hela gänget på Rockbaren i torsdags, alla cabin crew & piloter :)


Joana & jag sjöng karaoke!


Den thailänska restaurangen Koh Phangan med Hanna. Mysss!


Hanna & Palm.


Thaimaaaaat!




Liiiten mini-bläckfisk och liten minibläckfisk!


Jag & Hanna med en cider/öl på Fenix.


Kalle, jag, Pedro, Ruben & Fran innan vi gjorde entré på Carlsbergs Where's the party!


Frans ursnygga tröja.










Svettigt!!



Min 1:a planking! :) NÖJD.

Nu blire lite siesta för min del. Puss heeej.

// Thai




Fredag 9 September - Det luktar Norrköping

Idag har har friskförklarat mig själv och jag lär väl få sota för det imorgon eftermiddag igen... höhö!
Äntligen är jag ledig 2 dagar och det luktar Norrköping idag/ikväll/inatt/imorgon. Ska hälsa på min flamma Coxen och jag tar med mig coolaste Edden ifrån Estocolmo oxå. Skitcoolt!

Det luktar lasange oxå, det har Coxen lovat att hon ska bjuda på. Jag måste bara fixa lite pizzasallad. Det är ju ett MÅSTE till lasagne.

woop wooop, Norrköping. Här kommer kinesen!


Edden & Coxen & jag gör Norrköping ikväll. :P (bilden är ifrån västervik 2010.)

// Thai:en

Torsdag 8 September - Jodida pero contenta.

God morgon, eller god eftermiddag kanske låter bättre.

Fröken Thai har gått och blivit sjuk.. japp. Jag var kände mig redan dålig i tisdags men kände att det vara var en dag på jobbet så jag körde all in igår. Dagen gick bra trots att jag var hänging och det blir ju inte bättre av att man är i luften och jobbar. Men cabin-chefen en utav dom som tillhör i kategorin "Roliga och OK" så det gick rätt smooth ändå.
Dock när jag kom hem tillbringade jag heeeela kvällen framför soffan och somnade i princip om till vartenda program jag ville se på. När klockan slog 22:30 bytte jag mig till sängen och sov hela natten. Febrig och jävlig.
Idag mår jag en aning bättre, men det är ändå inte okej.. Vi får väl  se hur jag mår imorgon... :/

Planen är ju att jag ska åka till Norrköping och hälsa på Coxen med Edden..!! Så nu ska jag kura upp hela jävla dagen. I soffan..!


Lite nytaggade bilder ifrån Facebook av Quim.

Quim & jag på Sonar 2010, det var grejer det. Jag tog en massa bilder den dagen, men råkade formatera hela jävla minnet, så jag har inga som helst bilder ifrån den dagen.


Quim & jag utanför Bershka när vi gjorde reklam för Barcelona Summer Week 2010.
Som i sig var jävligt kul men det gick åt helvete.

Hoppas att ni har en trevlig eftermiddag. // Thai


Tisdag 6 September - Blää.


Höst ångesten är på topp!

Idag vill jag trycka på paus. Åka iväg. Och hoppas på att kunna njuta av livet någon annanstans.
Istället blev det ett bad och russin-fingrar.

Låt imorgon bli en bättre dag..





// Thai.


Måndag 5 September - Bra start på veckan.

Vet inte varför men jag hade en riktigt bra dag på jobbet, jag vaknade antagligen med världens bästa humör, haha! Dagen gick snabbt iallafall och jag har legat i soffan sedan jag kom in i dörren. Även om jag inte gör så mycket, så är det skönt att vara ensam, speciellet när man jobbat hela dagen. Bara chilla hemma.. Jobbar på rätt bra i september så förhoppningsvis får man en trevlig lön oxå.

Borde kanske inte säga att jag längtar efter helgen efter min helg hemma i Nässjö, MEN det gör jag. På torsdag/fredag åker jag till Norrköping och hälsar på Coxen, det ska bli väldans nice. Det blir säkerligen 3 liter vin, höhö..!

Var hemma i Nässjö mellan torsdag och lördag och jag tog nog priset i Värsta bakfyllan. Jag träffade Anna och Natta i fredags kväll och vi söp till på rom och sorbét glass, det var faktikst riktigt gott, därav min helvetesfulla när jag kände för att stå på fötterna efter typ 3 timmar på en kökstol. Kvällen var skittrevlig, men utgången på Hotell Högland var väl inte så mycket att hurra för.. jag fattar inte varför man går dit?

Kommer hem efter att har fått skjuts och genom den härliga helekopterfyllan jag har så blir jag tvungen att lägga en så fet pizza innan jag lägger mig. Att jag vaknar upp full på lördagen gjorde ju inte saken värre, det blev en pizza till.. Just det.. sen skulle man ju åka hem samma dag ja. Ingen bra idé... Lägger en lång och fin pizza inne på en utav X2000 fina tåg inne i den tysta kupén.. Killen närmast toaletten tittade lite konstigt på mig måste jag säga.. Lyckades halvsova i 1,5 timme när jag nådde Södertälje och där låg jag på bänken och sov och vänta på tåget till Nyköping. Kände mig bättre, men det var långt ifrån...

Sista pizzan lägger fröken Thailand MITT i perrongen på Nyköpins tågstation 15 sekunder efter att hon gått av tåget. Jag kunde inte hålla mig och FOLK sneglade lite snett när dom gick förbi. Jag var lycklig över att komma hem och komma ut i den friska luften så jag sket fullständigt om jag spydde rakt ut...

Har ni några fina bakfylle historier? :)

Nähe?!.... Lite mat kanske..?


På Catwalk 2010. Med 2 W&C. Nöjd. 

Söndag 4 September - Flashbacks 2009.

Jooder, Te hecho de menos Barna!


Fatima & jag när vi bodde tillsammans!


Vi gick alltid ut på Bikini och shakade ass!


Efter lite för mkt whisky&cola.




Fatima, jag & Mirian bodde på Lincoln 44.


Shoko-tider.


Phatt & jag på Shoko.


Fuckin Piqué på FCB's privata fest på Club Solo!




Cunit... åååh cunit i mitt hjärta!


Ahora aqui, Adios ayer.



Martineéeee!!


Matineé Summerfestival i Vilassar.




Nakenbad i poolen!


Paella... mmmhhhh!



Mojitos, mojitos, mojitos!




La Familia!






Min egna blom-habibi!


När jag fick mina jeans helt sönderslitna.




The Suite in Calafell baby!





Jag & Hanna på toppen av Barcelona.





Freakin out!


Barcelona Summer week 2009 at Bogatell beach.






Hanna, jag & Fatima.


Fedde Le Grand på Opium.






Im on the list bicth! :)


VIP !






Hanna, Quim & jag.


Marina & jag. / Mi Amol y yo!


Nässjö-brudar i Barcelona. Kick ass!














The Hives konsert!




Otto Zutz & whisky& cola.




HÖGEN!


Jag, Hanna & Jeera. :)


Nights at Apollo.


Nights at Catwalk..!


Fest med One Contact! Vi churn kickade asss!






I Spaninen motsvarar den här saken Tomten.. HAHA!


Nyår på Club Solo. Joel, Lili & jag!




DJ, play that song!!

// Thai

RSS 2.0