Tisdag 29 Juni - Suecia en jueves!

Hej hej allihopa!

Jag e ledsen for mitt superdaliga bloggande, men jag har varken haft tid eller haft en fungerande dator. Det verkade som om datorn tog sitt sista andeag haromdagen och jag kan varken ladda batteriet eller fa datorn att fungera med kabel. Jag hoppas verkligen att jag bara behover kopa ny kabel och nytt batteri annars slanger jag fan data-helvetet och koper mig en ny mac.. Har enbart haft otur med den och har sammalagt ut 16 000 kr for alla reparationer och kostander och jag har inte haft den mer i an 2,5 ar. ROV..
Min karaste soulmate har varit har i 6 dagar, men akte hem i igar pa morgonen. Vi har haft riktigt kul tillsammans och det har blivit bade stranden, shopping och fest sa det har rackt och blivit over. Vi var pa Catwalk i fredags da Alvaro spelade och jag lyckades med NYKTERT tillstand tappa bort min kamera jag fick ifran Alvaro i fodelsedags-present i januari. Jag vart sa lack att jag inte ens hade ngt att saga.. Om jag bara hade varit riktigt pruttfull, kan jag forsta, men att vara nykter och ju oacceptabelt att tappa bort nagot.
OK, jag har 3000 kr i presentkort pa Mediamarkt som jag ska anvanda nar jag kommer hem till sverige, men det suger, da jag faktiskt kunde kopt nagot annat for pengarna lixom... Jag vet inte varfor men jag lyckas alltid ha otur precis innan jag ska aka till sverige...?? Forra gangen tappade jag min planbok pa metron dagen innan jag skulle aka vilket bidrog att jag inte hade ett anda ore, men det varsta var att jag fick tillbaka min planbok nar jag kom hem, da nagon hade hittat denna och lamnat in den pa polis-stationen, full med id och bank-kort. Man hade inte tagit nagot... Pa nagot satt sa hoppas jag pa att jag ska fa samma tur med kameran - sa hittar ni ngn kamera full med tuttar och rov sa kan den tillhora mig! Aleksandra vart ju givetvis lack da hon forlorade alla sina semesterbilder...helvete!
Jag, Alle & Lili nar vi var i Cunit/Calafell och festade i helgen!
Lili & jag grisar oss lite :)
FYLLE ! :)
MEN pa torsdag aker jag iaf hem till sverige och det ser jag fram emot! Traffa familj och vanner. Pa fredag ska jag aka till Vastervik med Nicko och Madde, sola och bada och bara snacka en massa skit! :) Och helvete va vin vi ska dricka HELA helgen!!
Alvaro har brant 2 skivor med house-musik sa nu ska jag smitta ner alla andra med detta hemma oxa, mohahhahaha!! Ska snart ivag och jobba kvall 14-21, sen hem till Alvaro igen.. mysa in i det sista!
Hoppas att ni alla far en kalas-dag. Rov-svetts-varmen har antligen natt Barcelona!!
From Barcelona with love // Thai

Måndag 21 Juni - Pinnsmal

Hej hej!

Jag borde sova, men jag ska SNART ! Så var det måndag igen och det känns fan gött, eftersom då kan jag säga att NÄSTA vecka så är jag hemma i sverige, äntligen. Jag har dagarna fullproppade med planer fram tills dess, så jag slipper "vänta". Jag får nämligen besök av min soulmate i veckan och det ska bli så kul ! Vi ska fira Sant Juan och vi ska gå ut och vi ska shoppa och vi ska leka turister och jag ska visa henne hur jag bor och vi ska åka till Cunit och vi ska festa mer och vi ska och vi ska...! :)

Idag efter jobbet åkte jag hem till Alvaro, han var full igång med Pedro att mixa till en barn-ramsa till ett housebeat, vi får se hur resultatet blir. Det lät bra men efter 2 timmar med repeat på hela låten, så satte jag mig i vardagsrmmet och kollade Aftonbladets tv-snuttar om det kungliga bröllopet! Åhh, jag blev helt tårögd av Daniels tal. Han har inte riktigt varit min favorit tidigare, men han verkar ju vara riktigt charmig! (inte för att jag heller är så jävla insatt i kungligheter menne...)

Självklart så somnade jag i soffan mellan 18-21, därav skitpigg just nu. Jag hann med ett sol i solariumet innan jag stack hem. Nu har jag städat och bytt lakan för min finbesök i veckan. :)

Något som dock gjorde mig smått irriterad, jag skyller först och främst på att jag vaknade upp klockan 21 och därmed missade att handla mat + att jag hade massa att göra hemma och därmed av den sena bloggningen är att när jag skulle gå ifrån Alvaro, kläcker hans kära mor ett suckande "att jag har blivit så smal", vilket får mig i mitt redan nyvakna sura humör, surar ihop totalt.... Jag får en flashback av alla dessa år min Egna mor tjatat om att jag är så förbannat smal... Även bekanta och vänner har för länge sedan kommenterat detta säkerligen..

Det jag vill göra klart för mig är säkerligen lika mycket som en tjock person säkerligen skulle hata att får höra att hon är "skitfet och behöver banta" jämt och ständigt så är det jobbigt att höra folk säga att jag är så smal, så smal och att jag bör äta mer och bla bla bla bla...!!

Jag har aldrig någonsin haft tanken med att banta och har aldrig varken satt fingrar eller tandborste i halsen för att jag mått illa efter att jag har ätit. Jag är matglad så in i helvete och äter mig mätt och äter jävligt mycket för att vara så "liten" i min storlek. Vill jag äta en pizza, så äter jag en pizza. Vill jag äta en bulle, så tar jag en bulle...

När jag var mindre käkade jag Herbalife, av den versionen av att man kunde gå upp i viket, vilket iofs inte resulterade till ngt.. Jag testade dock på någon vecka att äta "nyttig" mat, vilket dock resulterade att jag gick NER, så jag gick tillbaka till min vanliga matcirkel, dvs äta vad jag vill, när jag vill..

Innan jag flyttade ner till Barcelona våren 2008 vägde jag som jag gör idag 50 kg. Efter ett halvår med spanska studer, fylla varje dag och pasta 5 gånger om dagen kom jag hem till sverige med 10 kg extra på pattar, mage och framför allt RÖV. Jag ökade från 25-26/32 till storlek 30/32 i jeans!
Mamma var ju som sagt överlycklig för att jag fått kött på benen och även vänner tyckte jag såg "friskare ut. Jag själv brydde mig inte om vikten och var mest glad vilken jävla het RÖV jag hade fått, men vart dock lite gråtfärig för att alla jävla jeans var ju bara att slänga i sopporna. Men jag trivdes i det, lika mycket som jag trivs med den vikten jag har idag..

En månad senare hade jag förlorat redan 5 kg, jag kom in i vardagen började jobba och stressa som vanligt - MEN jag åt fortfarande mig mätt och mycket. Sedan dess har mina kilon fortsatt att gått ner och idag väger jag 50 kg igen, lika mycket som jag alltid gjort och blir lika trött och sur på alla jävla männsikor som tittar suckande på en; " Nämen va smal och spinkig du är lilla flicka..."

Jag äter fortfarande vad jag vill när jag vill och hur mycket jag vill tills jag blir mätt & nu lämnar vi min spinkiga vikt ifred,  kapisch?? Jag tycker även att alla andra som är smala, normala och tjocka ska gotta sig i precis vad dom vill... Det handlar inte om vad folk ser på dig, det handlar om att du själv ska trivas i den vikt du har !!!

Vem fan orkar bry sig om vikt när det finns så helvetes god mat i världen !!!!???


I LOVE FOOOD! Bilden är tagen i fredags när jag och Marina var ute och käkade på Hollywood fosters
(tror jag det hette) Helvete va käk det blev !!


Marina var mest chockad. Hahaha!

Time to go to bed! Buenas noches!
FROM BARCELONA WITH LOVE // THAI


Fredag 18 Juni - HOMESICK AS HELL!

JAG LÄNGTAR HEM, JAG LÄNGTAR HEM TILL SVERIGE, till mina underbara vänner, jag saknar er något så grymt att ibland får det mig verkligen att undra vad jag gör här... Jag saknar att bara kunna åka hem till någon, knacka på dörren, ligga i soffan, sitta i köket, snacka skit, snacka minnen och bara sådana där kärringrejer som bara vi kan. Jag saknar att veta vad ni gör och det är svårt atta hålla reda på minst 10 privat liv ifrån ett helt annat land.

Jag saknar ER, Jag ÄLSKAR ER  för jag vet att ni alltid finns där...!! När jag kommer hem ska vi sitta på ballen och dricka bag-n-box, en efter en och njuta av att få vara tillsammans! JAG LÄNGTAR TILLS JAG KOMMER HEM - 1-12 JULI ! :)


Jag & mina bästar vänner när vi gick i 7:an, 13 år gamla.


Jag & mina bästa vänner när vi avslutade 8:an, 14 år gamla.


Jag & mina bästa vänner när vi avslutade 9:an, 15 år gamla. Skolavslutnings-fest hos mig.


Jag & mina allra bästa vänner våren 2008.

JAG VILL KOMMA HEM NU !


Fredag 18 Juni - Sonar music festival

Hej.

Idag har jag varit på Sonar music festival som äger rum i Barca över helgen. Jag hade ett gratis dags-pass som vi gick på idag... Det var intressant och roligt. Jag tog ca 100 bilder som jag råkade radera bort helt, så nu finns dom varken ej i datorn eller kvar på kameran. Jag är bajs-förbannad, så jag tänker inte skriva något mer. Jobbar resten av helgen... hej.

"JÄVLA FITT-FANS-KAMERA!!"


Tisdag 15 Juni - Chill eftermiddag

Heeej folket!

Jag känner att jag lite torrt om att prata om saker idag, inget speciellt har hänt eller kommer att hända.
Tänkte laga lite korv stroganoff innan jag packar väskan till Alvaro ikväll. Känner mig en aning trött och hängig idag. Kan säkerligen bero på fittvädret vi har här nere... Det är grått men ändå varmt.

Det KAN vara så att jag är en aning seeg och trött på jobbet, jag är grymt plugg-sugen nu, men får vänta iaf minst till våren 2011. Måste få ihop pengar för jag vill inte låna hela summan av CSN.. :(

Jag tänkte lägga upp lite bilder ifrån i söndags när vi alla var hos chefen på Solo och hade grill-fest. Vi var på hans terassi hans feting-snygga lägenhet vid havet. Inte illa pinkat säger jag bara.. Det var jacucci-bad och chill i soffan, samt en massa gott grillat ! Alvaro stod som vanlig för musik och hade med sig sin dj-utrustning så vi störde granna hela dagen. Mario hade även han en naken-show med en hatt. Japp, han visade ALLT... som vanligt...


Vi blev upplockade av Mario och körde en pose vid hans bil innan vi åkte.
Bikinin fick jag låna utav Alvaros lillasyster och jag älskade den!


Mario på terassen.



Jag chillar i ägg-soffan. :)


Magda & Alessandra.



Halva terassen fick jag med...



Grabbarna som stod för grillen..!


Nästan hela Solo-personalen med diverse respektive.



Ok, jag fick lite ångest över att jag missade MARTINEÈ SUMMER WEEK i söndags då... :´(
Speciellt när jag såg den här bilden som är ifrån söndags...




Men på fredag blir det iallafall en annan musik-festival nämligen Sonar-festival. Jag har fått en dags-intré tills fredag och den ska utnyttjas. Egentligen har jag ingen aning om vad som väntar mig, men det blir nog kul, haha.

Jag längtar tills nästa vecka, då Aleksandra kommer neeeeer !! :) Resan är bokad och betald!

Nu är det dags med att laga lite käk.
From Barcelona with love // Thai


Måndag 13 Juni - Bra avslut på en måndag.

Så var det måndag igen dåra.. usch! Det finns ju inget värre än en måndag, inte sant?!

Jag fick iallafall iväg 2 sälj idag vilket är bra för en måndag för min del. Jag är nöjd. Efter jobbet kände solen även idag för att strejka, så jag gick hem och bytte om till lite varmare kläder och åkte ner på stan och mötte Alvaro.

Jag köpte present till Justin, min systerson och nu fattas det bara en present till pappa och det blir whisky, som  alltid.. :) Jag köpte även ett par badshorts till Alvaro, kände att det va dags att byta ut hans snart bajs-märkta gulsmutsiga shorts som han alltid har. (dom var vita ifrån början..)

Hittade även lite prylar till badrummet på ett Natura casa -outlet som finns här i gracia - I LIKE.

Idag har väl annars varit en ganska B-dag, har inte alls känt mig på socialt humör, mest seeg och framförallt trött så det blir sängen direkt efter detta. MEN jag fick ändå ett jävligt bra slut på den: Aleksandra har nu bokat resan ner hit och kommer nästa tisdag!! Jag är överlycklig !! :) Vi kommer ha såå kul tillsammans, min soulmate och jag!

Imorgon ska jag slappa hela dagen hemma efter jobbet, sen blir det solariet innan jag drar hem till Alvaret och umgås med honom och hans familj..! Lägger även upp bilder ifrån BBQ'n hos chefen ifrån igår, det vara riktigt kul trots att jag var så jäkla trött!

Bona niiiit !

From Barcelona with love // Thai




Lördag 12 Juni - Update på BBQ´n hos Basi.

Hej hej !

Det blir ett lika snabbt inlägg idag. Jag ska iväg och jobba snart och jag måste hinna käka innan! Kom hem för 2 timmar sedan. Vi har varit hos Basi hela dagen och grillat, lyssnat på musik och chillat i solen och så haft vattenkrig. (Jag kastade en hink med iskallt vatten med is i på Alvaro, för att han tidigare var ett jävla jobb-as som lekte med vatten slangen hela tiden.)

Det är alltid skönt att komma iväg ifrån Barcelona och koppla av, Basis hus är riktigt riktigt fint, ett typiskt sådant jag vekrligen skulle vilja ha! Dom har byggt det själva, så jag förstår varför tanken mellan varje rum är så perfekt. Men bakgården är ändå den bästa. Den vill jag gärna ha på min takterras!

Lägger upp bilder ifrån dagen!


Jag & Basi förbereder maten.
Vi hade med oss en tårta till Basi oxå, då han fyllde 25 för 2 veckor sedan!





Basi, Alvaro & Mario vid grillen.


Alvaro försöker visa sin manliga sida... hehe.


Marios skapelse... så klart.


KÄK !





I LOVE LIFE....


KLOCKREN !


Basi's hund Luna hittade sin del av BBQ'n.


Från Basi's tak.


Det vackraste i världen & jag.

På måndag kommer mer bilder, men ifrån grillningen hos chefen ifrån Solo!
Puss och heeeeeeeeej!

From Barcelona with love // Thai

Saturday 12 June - BBQ & pool-party!

God mornin!
I'm writing in english cause Im at Alvaros place and his laptop doesn't have a's and o's with dots above.
After Solo yesterday I went to Catwalk alone, but when I came Qium was there so I was hanging with him all night when Alvaro was playing. It was a good night, very crowded and great music. (of course..! haha) I did got lots of questions abot my hair yesterday and it was fun, haha! Miss mini-punk.

Just woke up 20 min's ago and we're going to Basi's place today and having a BBQ in his backgarden with fake grass and a poool ! Im gonna enjoy good food and a mojito in the pool. Life is good..!


Last year 2009 when we had the BBQ at Basi's place.
Everybody ended up very drunk that day.

Bruno, me, Alvaro, Basi, Guti & Mario.


All the guys were naked in the pool... not me though. Haha!
Its a naked Mario flying in the sky!



Enjoy life!
From Barcelona with love / Thai



Fredag 11 Juni - Helg & Jobb, det är väl härligt ?

God kväll!!

Det blir ett snabbt inlägg nu, jag ska strax iväg och jobba på Solo igen! Jag hoppas på skitlite folk. Ju mindre jobb desto bättre, men iofs så går kvällen jävligt långsamt... men men! Efter Solo drar jag till Catwalk då Alvaro spelar på House-golvet ikväll. Vem jag åker medförutom med honom, det får vi se.. Hoppas på att ragga upp ngn på Solo som man känner.. haha!


Al munoz at Catwalk 2night! (bilden är ifrån november förra året!)


Annars saker jag gjort idag var att käka pizza, sova siesta 3 timmar och efter det gick jag till solariet. Sol-helvetet har ju för fan strejkat nästan hela veckan... buuh !

Efter att ha fixat och trixat frissan fick jag till kvällens frisyr den känns iaf lite mindre nazzig. HAHA!


                                                                                                                                  :)

Njepp, dags att dra! Puss & Kram på er!
From Barcelona with love // Thai

Torsdag 10 Juni - Nazze-frissa?

Men hej !

Nu ligger jag ytterligare en kväll i sängen och ska snart gå och lägga mig. Igår var jag dum nog att stänga av datorn vid 02, vilket innebar 4,5 timmes sömn. Jag var inte glad när jag vaknade i morse, men jag gjorde bra ifrån mig på jobbet iallafall och det var rätt skönt!

Efter jobbet idag så träffade jag Hanna på stan, det blev en Sandwich & Friends. Dom har riktigt goda mackor och baguetter där, men helvete va dyrt det är ändå. En läsk ligger på typ 3,5 euro bara den.. usch! Det var iallafall jättetrevligt att träffa Hanna. Mitt sug efter att få klippa av mig mitt hår blev dock inte bättre av att jag träffade henne, haha! Jag blev ännu mer sugen..

Jag har alltid gillat att ha kort hår och kan nog haft det så länge som jag nästan kan minnas. Det började nog med den där "robyn" frisyren när jag var runt 10, sedan dess har mitt riktigta hår inte nått axlarna förens idag. Självklart har jag trösat mig med lös-hår, men jag har nog haft det mesta inom kort hår.

Hockeyfrillan så klart, den där Rihanna-frisyren med en halvsnaggad sida och ena sidan lång och sen den jättekorta pojkfrisyren som jag trivdes så jäkla bra i. Men självklart drömmer man om det där lång, naturliga, lockiga porrstjärne-luffset oxå och jag ska verkligen inte klippa av det nu.

Jag ska verkligen försöka att spara det långt, trots att jag innerst inne vet att jag är en människa som passar betydligt mer i kort, det är mer jag och den framhäver mer vem jag är.. Men hur i helvete ska man då mixa en kort burrig frissa med ett långt naturligt växande hår..?

Jo, man klipper sig hos Hanna och får den nya Smyg-natzi-frillan. Dvs, vill jag göra moikan-frisyr så KAN jag göra det, vill jag sätta upp håret i en tofts så KAN jag göra det, vill jag låta skiten bara hänga så KAN jag göra det... Och så blev det !

Hanna klippte bort och tunnade ut mitt hår så in i, hon klippte upp skiten vilket gör att jag kan ruffsa till och tuppera min moikan. Hon framhävde luggen och snaggade ena sidan kort, så jag både kan vara söt eller vara fejk-nazze. Inte för att jag är nazze på riktigt men suget efter att snagga mer fick jag nu under kvällen... haha!

Tack Hanna! Så här blev resultatet och jag är jättenöjd. Min moikanfrisyr får ni se en annan dag. :)


2010. Uppklippt där bak, med snelugg och snaggad (egentligen klippt) sida.


Här kan ni ju se andra idéer (och konstiga färger) jag fick för mig under åren:

Jag visste inte riktigt vad jag tänkte på när jag trodde att en asiat skulle passa i blont?? (asg!)
Bilden längst upp till vänster är den hårfärgen som är mest lik min naturliga hårfärg,
jag är alltså inte svarthårig egentligen utan ljus-guld-brun...
Frisyrerna ifrån 2008 är precis samma frisyr, men den röda med moikan och den svarta när jag har "släppt" ner det normalt, shit va jag tyckte om den.


Imorgon är det äntligen fredag! Först jobb 8-15, sen ska jag mysa sönder Alvaro, då jag inte träffat honom nästan alls på 2 dagar, kan låta mesigt, men jaa det klart jag saknar honom. Sen ska jag förbi en sväng på solariet, antar att det blir mulet imonn och då är playan inte ett alternativ.

Helgens (ännu oklara) händelser:
Fredag - jobba på Solo, sen därefter har jag inget planerat.
Lördag - Grillfest på Basis bakgård med fejk-gräs och pool.
Söndag - Grillning med chefen ifrån Solo, på hans terass med en massa andra workmates.

På söndag är det Martineé summer festival i Vilassar och jag VILL SÅ GÄRNA åka dit, men känner att om det bara ska regna hela dagen lär det inte vara ngn hit att gå runt i en vattenpark och dansa till house-musik.. buuhuu.. Lite putt e jag..mmm..

Puss & Godnatt!
From Barcelona with love // Thai


Onsdag 9 Juni - Bio & hemmamys.

Tjohopp!

Idag var det inget vidare väder i Barcelona. Hade jag inte gått ut idag hade jag trott att termometern låg på 10 grader. Det har varit grått nästa hela dagen och regnat för det mesta, men under kvällen blev det bättre. Jobbade till 15, sen gick jag hem en snabbis för käka och för att hjälpa Phatt med att färga hennes hår.

Vid 18 träffade jag Alvaros lillasyster Lili på Rambla Catalunya och vi såg Sex and the City 2 på bio. Japp, den var dubbad till spanska, men det var kul ändå. Filmen var bra, men historian var för enkel. MEN JAG VILL INTE ATT SEIREN SKA SLUTA?!? Den måste ju fortsätta..! (panik!?) Samantha Jones är min favorit bland tjejerna, klockren kåt dam i sina 50 år... Så jävla skön, det är ju hon som gör hela serien fan. Efter det tåg vi metron hem till familjen där jag käkade en lätt tonfisksallad innan jag åkte hem till mig igen.


Hade jag varit 50 och singel hade jag drömt om att vara som Samatha, haha!

Både Phatt & Flavio var hemma och även Lianna och hennes kap när jag kom hem vid 23. Ena paret skulle ut för middag och fest medans andra paret låg i sängen och kollade på film. Min karl är på Solo och spelar, men det är ändå skönt att få egentid så den njuter jag av! :)

Nu ligger jag nerkrypen i min säng i mitt mysiga rum... Har tänkt ljus och rökelser så det ska lukta gott! Ibland har vi så mycket rökelser här hemma så man känner det redan i trapphuset, hehe..


MYS-kvalité på mitt rum.


Med Buddha på väggen så har jag alltid honom med mig.


Ni som inte redan visste så är jag fan av att inreda, när jag bodde hemma i Svea hade jag olika kategorier på mina rum till en början och ibland saknar jag att inte kunna måla om väggar, spika och spanka hur jag vill med mina möbler. Usch, det mesta ligger nere i flyttkartonger i källaren hemma i Nässjö.. Flyttar jag "hemifrån" här i spanien är det nästan värt att hyra en lastbil för att åka till sverige för att hämta upp all skit jag har där.


Haha! Mitt första kök 2007 gick i Barbie-rosa med schack-golv och
med lack svarta kökskåp och med discobollar i fönstrena.
Jag tröttnade efter ett år och bytte ut färgen mot bruna, beiga och vita väggar istället... heee


Mitt sovrum gick i "afrika-stil" med mycket detaljeroch skulturer i mörkt trä.

Åhh, vet ni vad? Min allra bästa vän som jag haft sedan 18 år tillbaka (vi träffades på en parkering, hon var 7 och jag var 5) kommer förhoppningsvis och hälsar på mig över midsommar! Det ska bli såå kul ! Vi har varit såå tajta och umgicks alltid när vi var yngre, men sedan hon flyttade vidare till Växjö för ca 5-6 år sedan har vi träffas ca 1 gång per år, men fyller timmarna med så mycket tjöt så vi skulle kunna behöva flera veckor tillsammans för att kunna uppdatera allt som hänt.. Senast jag träffade henne var över en 1-timmes fika i december förra året, innan jag skulle flyga tillbaka till Barcelona. Vad jag saknar henne, hur vi tänker likadant, fyller i varandras meningar och identiska vi är inombords, men så olika på utsidan. 

Jag ser så fram emot få att få egentid med min soulmate här hemma i Barcelona.  ÅH VAD JAG LÄNGTAR! :)


Aleksandra & Jag i Halmstad sommaren 2007 innan Måndagsklubben.

Nu ska jag mysa vidare i sängen och förhoppningsvis somna tidigt.
Imorgon snackar jag om hur besatt jag är på att klippa mitt hår just nu...!

Puss & Kram
From Barcelona with love // Thai

Tisdag 8 Juni - En vardag

God kväll gott folk!

Jag hoppas att allt är bra med er? Om tre veckor åker jag till sverige i 2 veckor, det ska bli så skönt och få andas in svensk frisk luft och få träffa alla där hemma som jag saknar. Jag hoppas bara att alla har tid att träffas och hitta på ngt med mig! Jag, mamma och systarna och ungarna ska till Göteborg och Liseberg någon dag och det ser jag fram emot - umgås bara med familjen ett par dagar. Jag tänkte även fylla resväskorna hem till barcelona med diverse "svenska" grejer... hehe..

Idag har jag jobbat som vanligt 8-14, slutade en timme tidigare då jag jobbade över 1 timma igår,så idag cyklade jag och Alvaro ner till stranden och låg där i 3 timmar. Jag är nog den mest tråkigaste att umgås med på stranden för det ÄNDA jag gör är att sover. Jag vänder och vrider och snarkar så in i helvete. När jag vaknade upp satt Alvaro brevid med typ 6 kill-kompisar. "God morgon" sa jag... En fin siesta fick jag till iallafall... Dom håller på att lägga en massa ny sand på stränderna här i Barcelona - under vintern har typ vågorna ätit upp stranden så det var i princip ingen strand kvar och nu när dom lagt ny sand så är stranden dubbelt så stor... Den är fin, men sjuhelvete va det luktar skumt nu... Dom har ju grävt upp gammal sand-botten ifrån havet och lagt det där. Jag hoppas att lukten lägger sig snart...

Efter det cyklade vi hem till mig och jag kokade ihop poatatis med hemmagjorda biffar/hamburgare med creme fraise med gräslök - mmh !

Snart ska vi båda mysa ner i sängen och sova tänkte vi. Imorgon är en ny dag... Imorgon tänkte jag gå ner till stan efter jobbet och köpa ett par badshorts till Alvaro, han behöver ett par nya och jag har hittat ett par ifrån VANS, men jag vet inte om dom finns i stan, annars så har jag spanat på ett par ifrån Billabong - vi får se vilka det blir. Sen ska jag träffa Alvaros lillasyster Lilli på kvällen - vi ska på Sex and the City 2 och japp den är dubbad till spanska. Skit man får ta och lära sig...

Sen ska jag bara deeega hemma i soffan imonnkväll och hoppas på bättre väder...!

Puss & godnatt!

From barcelona with love // Thai

Lördag 5 Juni - Svettiga lördag.

Hej i svettvärmen!

Idag har jag jobbat på kundtjänst mellan 11-18 i en lokal där AC var av och där det inte fanns någon luft överhuvudtaget, gissa om jag har varit något lack idag!?

Jag cyklade iallafall hem och har suttit hemma sedan dess, laddat upp lite bilder på facbook igår, då vi hade White Party på Solo i samband med ett arbete av det nybyggna Hotel W, med olika utlottningar osv. Alla i personalen jobbade i vitt och det kändes riktigt fräscht och sommrigt(stavning?) Alla var så fina!


Nästan alla i personalen på Solo.


Jag och tjejerna + chefen nr 2 fr vänster.
Det roligaste är att det är enbart 2 utav tjejerna är som ursprungligen är ifrån Spanien,
vi andra är en mix av Polen, Cuba och Sverige(jag). SNYGGA DAMER!


Jag i min bar. Baren är så liten så jag jobbar alltid ensam vilket är väldigt skönt ibland.
Man får lixom sitt egna space. THE BAR IS MINE!

Jag ska strax hoppa in i duschen, ska möta upp Alvaro vid 22. Vi ska käka middag ute innan vi båda börjar jobba vid 23. Efter stänging vid 03 är det hem direkt för sömn, för imonn jobbar jag igen 11-18 innan jag får njuta av det sista av min "lediga" söndag.

Jag har hört att folk tar studenten idag hemma i Nässjö, hänger inte med för fem öre om vad som händer där hemma. Men grattis till alla utstrungna studenter i vita mössor! Känner iofs inte en ända jävel... haha!

Puss & Kram

From Barcelona with love // Thai


Onsdag 2 Juni - Cykla fixed bikes & hitta pengar

Tjohopp!

Idag har jag varit ledig och imorgon är jag oxå ledig, därmed jobbar jag helg på kundtjänst, suger balle med det är sånt man får ta. Idag fick jag sova ut till 12, sen släpade Alvaro med mig till hans läkare som skulle fixa ngt papper. Han ska tillbaka sitt körkort (för motorcykel) som han blev av med för ca 2 år sedan, så nu ska han sitta bakom skolbänken i 2 veckors tid och klara ett prov innan han får sätta sig på en motorcykel. :)

Idag så käkade vi på en riktigt god pizzeria i hans område, vid hospital Sant Pau - den var snuskigt likt en svensk pizza så jag var nöjd och belåten efter den.
Därefter tog vi våra fixed-cyklar på en jäkla runda till stan/Solo för att han skulle fixa och greja med ngt där vidare till stranden genom Cituadella parken, hela vägen bort till marbella-stranden, sen vidare åt andra hållet mot det nybyggda Hotel W.
Vi stannade för glass på Barceloneta innan vi tog cykelvägen upp längs hela Marina och nådde Sagrada Familia och sen cyklade vi hem. Jag kommer nog ha kaxigt ont i kroppen imorgon, är ju inte bland dom mest vältranade... heeee..

Och vet ni vad? Jag hittade 500 kr på gatan idag, dom slank rätt ner i min ficka, Gud måste ha vetat att jag fått sämsta lönen. TACK!


Alvaros vita cykel med rosa detaljer och min röda med svarta hjul.
Man kan nästa tro att Alvaro är lite gay, men hans cykel är SÅ snygg!


Sötnötet.


Jag påväg till Hotel W. Joe, min bror ifrån en annan mor spelar där på söndagar på terassen, så dit måste den måste jag inviga snart.


Nice & Fresh.


Alvaro vid Hotel W.


Jag - bara allmänt cool på min cykel. ;)

Bilderna är tagna med Blackberryn därav, typ dålig kvalle.

Klockan slog 20 när jag tog metron hem och Alvaro skulle till Solo - dom har Heniken-party där idag och det bjuds på gratis ÖL hela kvällen.. ;) Lianna var LITE sugen när jag nämde detta.. hehe.
Väl hemma kokade jag ihop en lasagne med en riktigt god sallad, så nu sitter jag åter igen och är mätt och belåten, känner dock trycket där bak, så det är nog snart dags att göra nr 2. Ska hoppa in i duschen oxå och tänkte skrubba mig lite, för imorgon ska jag steka på stranden hela dagen.. :) woho!

Phatt är på Alicia Keys konsert just nu och hon har ringt hos hela kvällen för att vi ska kunna lyssna live, hahah!
Dörrvakterna på Solo jobbar oftast på ställerna när det är konserter i stan, vilket betyder att vi/jag kan snika in gratis och se konserter, MEN det kläckte ju Alvaro ut ca 1 timme innan konserten började idag....  det är ju tysikt..

Ne, nu ska jag på dass..!
Hörs imonn!
From Barcelona with looove // Thai

Måndag 31 Maj - Låt-tips

Idag tog jag äntligen fingret ur röven och tog reda på vad denna låt heter som jag hela tiden shakat till i baren när jag jobbat! Ladda hem, sätt på högsta volym (med bra bas) och NJUT !

Tuccillo ft. Patty Pravo - Bambola (dub mix)

Förövrigt idag så har jag sprungit på stan med Phatt, vi hade rikigt trevligt idag och vi kom hem med en massa shoppinkassar - som alla var hennes, haha! Hon fick med sig bla 4 par skor!!! Men imorgon får jag LÖN och då kommer jag komma hem med lika många kassar jag. :)

Sen har jag hunnit att välkomna hem min saknade karl som varit borta, vi käkade middag hemma hos honom. Hans mamma lagade den soppan hon är bäst på dvs gazpacho och till det blev det grillad kyckling - mmh! Hade jag inte haft henne, hade jag sett ut som pasta/nudel idag. Gracias por todo mami!

Kom hem för en timme sedan och har legat i hallen och chill-snackat med Lianna, men nu är det dags att sova. Imorgon är det en ny dag och sen ska jag och mina roomies till IKEA och äta köttbullar på svenskt sätt !
Sen ska jag träffa Lina för en fika senare på kvällen - trots att vi är nässjöbor båda två så ses vi fan aldrig, fyy på oss!

Imorgon firar även jag & min spanjack till karl, 1 år och 3 månader.
Inget att hurra över (eller joo det klart det är det!!), men ville mest påpeka att tiden gått alldeles för snabbt! Puff !

Nu är det sängen - Bona niit!
From Barcelona with love / Thai

RSS 2.0