Tisdag 31 Maj - 30 Bloggämnen - Nr 1 - Om mig själv.

Hej igen!
Eftersom att jag nu har såå himla mycket egentid och inte verkar kunna slösa den på vettiga saker så hade jag tänkt att lägga upp lite olika bloggämnen. ( det tycker ni säkert är jättekul och tar nu fram anteckningsboken för att skriva ner allt, eller hur?! ) Sökte på nätet och hittade rövlånga listor, men dom är ju smått tråkiga tycker jag, så jag snattade dessa ämnen istället..

1 – Om mig själv

2 – Mina syskon
3 – Mina föräldrar
4 – Mina vänner
5 – Vad är kärlek?
6 – Hur det är att bo i där jag bor
7 – Framtiden
8 – Saker som jag älskar att göra
9 – Min tro och livsfilosofi
10 – Det här hade jag på mig i dag
11 – Min personlighet
12 – I min handväska
13 – Den här veckan
14 – Mina resor
15 – Mina drömmar och önskningar
16 – En vanlig dag
17 – Önskar mig mest av allt
18 – Min favoritfödelsedag
19 – Detta ångrar jag
20 – Den här månaden
21 – Det här är jag bra på
22 – Vad jag inte klarar mig utan
23 – Det här gör mig glad
24 – Det här gör mig ledsen
25 – Hemma hos mig
26 – Mina rädslor
27 – Mina favoritsaker
28 – Det här saknar jag
29 – Saker som jag är tacksam över
30 – Saker som jag vill göra innan jag dö

Japp, och eftersom att det är första inlägget idag så handlar ju detta givetvis om Mig.






Jag 2007.


Bloggämne nr 1 - OM MIG SJÄLV:



För er som inte visste så heter jag Tina Maria Erlandsson. Jag är född 1987 och är glad över att jag är ett januari-barn. Meningen var att jag skulle födas 31 december 1986, men jag blev 3 veckor försenad och blev därmed 87:a. Mamma ville att jag skulle heta Rebecka, men jag är glad att man tog pappas förslag istället. :)
Anledningen till Thai är givetvis för att mamma är ifrån Thailand och pappa är svensk.


Jag som keff..

Jag kommer ifrån dom småländska skogarna nere i Nässjö, men ser mig själv inte som snål för det. Snarare tvärtom, generös och kanske lite för generös ibland. Som person skulle jag nog beskriva mig själv, förutom generös är nog att jag är social med värlens snuskigaste och dåligaste humor. Jag är lite smått störd oxå nu när jag kommer på det. Jag har lätt för att träffa andra människor, men jag vet vart jag har mina närmaste vänner så att säga. Jag skiter nog rätt mycket i vad andra säger eller tänker om mig och jag gillar inte heller bråk eller annat lafs, så jag är bra på att skaka av mig "problem" och bara skita i saker. Jag har en enorm skadegläjde, dvs.. jag tycker det är askul när folk halka på gatan och slår sig eller när folk är så fulla så dom rullar ut på gatan och inte vet vart dom är.. haha! Just det, jag är väldigt öppen av mig. Alltså jag kan prata om saker som handlar om mig själv som jag egentligen kanske inte ska säga.. Ja, jag kan prata om allt med alla.

Men givetvis har jag dåliga sidor oxå, men dom kan vi ta en annan dag.

Jag gick aldrig dagis, utan tyckte det var roligare att vara hemma hos farmor och farfar och baka hela dagarna, men började lekis som vanligt och gick ut Brinellgymnasiet med "nästan" toppbetyg, efter 3 år på mediaprogrammet med inriktning rörlig bild. Jag är glad över valet över programmet, men har nog insett att jag inte vill jobba med detta i framtiden, dock har jag lärt mig såå mycket.

När jag blev tonåring var jag nog den klassiska fjortisen som vart full varje helg och gick på stan och var cool typ. Jag hade Dr. Martens, svart hår och svartsotade ögon, men det ändrades sen och jag fick lite ziggenare-stil med singoallatröjor och armband till armbågarna och hade håret invirat i halsdukar typ. Det var nog först när jag började gymnasiet som jag fick en någorlunda "normal" stil om man kan kalla det så. Idag har jag nog ingen typ av stil alls, men tycker det är kul att sticka ut lite.

Trots skolan, så började jag jobba tidigt, som 14-åring hade jag mitt första riktiga sommarjobb och har nog jobbat sedan dess. Arbeten som jag haft är barista, servetris, bartender, dj, postenarbetare, dansledare, telefon-försäljare, kundservice och nu flygvärdinna.


Jag som dj 2007.

Jag talar 4 spårk varav svenska är mitt modersmål, sen kommer nog engelska, spanska och thailändska. Thailändskan ligger längst ner på listan eftersom jag endast pratar thai när jag väl är i Thailand. Jag pluggade franska i 4 år oxå, men det gick inge vidare med franskan så fort jag började lära mig spanska. Jag mixade ihop allt då.. Anledningen till att jag pratar spanska är för att jag nyligen flyttade tillbaka till sverige efter 3 år i Barcelona. Barcelona är mitt andra hem och jag älskar det av hela mitt hjärta. Det är en stad jag defenitivt skulle vilja flytta tillbaka till.

Mina intressen är inget utöver det ovanliga. Jag gillar att shoppa, festa och dansa, sola och ligga på playan, umgås med vänner och familj, men mitt stora intresse är nog att resa. Visst, jag reser inte mycket, men är det något jag är avundsjuk på så är det människor som sett världen och är flerspråkiga. Uff, asså!


Jag på Balen 2006.

En annan sak jag oxå gillar är mat, speciellet asiatisk mat, eller okej mammas thaimat för att vara helt ärlig. Jag tycker att det är kul att laga mat, så länge man inte lagar till sig själv. Det kanske inte syns på mina fjuttiga 50 kg, men jag äter mer än vad en normal människa gör, men det går rätt igenom och ut genom röven igen. Jag är 1,63 m lång och är längst i familjen om jag står på tårna.

Vad mer då..?
Jag har haft mitt körkort i över 6 år. (asballt!) Jag har csn-lån på över 100 000 kr. (inte lika ballt..)

Var det allt kanske...? Hoppas att ni har antecknat allt nu, för nu säger jag godnatt!



Tisdag 31 Maj - BBQ

Att jag blir lebb snart skulle inte vara otippat med tanke på att jag nästan bara umgås med gay-folk typ. Jag gillar't men hoppas inte att jag blir lebb för det. Jag trivs bra med att jaga det andra könet!

Idag hade vi iaf bbq hemma hos Pedro och hans franska karl Gael. Aline var med och Sina var med, så alla gay, utom jag. Malin kom ifs 2 timmar senare så hon joinade min straight-klubb iaf. Bbq'n var hur trevlig som helst och käket smakade smaskens. Jag åt mig mätt för hela dagen kan jag säga. Det dansades lite oxå och så låg vi på pläden och solade och snackade massa skit. Trevligt värre.


Jag & Sina. Mer gay (och passiv! :P) kan man nog inte vara!!! Hihihihi..


Pedro, Aline & Sina.


Jaa, ni ser ju...


Käk! Grillat, pasta sallad och tinto de verano!


Deras trädgård. Jättemysig!


Sen spelade det typ 2 min volleyboll tills Sina sköt bollen på grillen..!


Aline hade oxå standby, men dom ringde in henne så hon fick jobba... buuuhuuu..!

Imorgon har jag oxå standby, men har ingen aning om vad jag ska hitta på. Det sägs att det ska regna, men vi får väl hoppas på det bästa.

Förövrigt har jag lite smått klädpanik här hemma. Mina grejer är fortfarande nere i Barcelona och jag väntar på att dom ska skickas någon jävla gång så jag kan hämta kartongerna i Göteborg. Visst har man kläder så det räcker, men vi vet. Vi "kwennor" gillar ju att ha en garderob för en hel familj just för att vi ska kunna vraka och välja bland det vi har. Men icke för min del just nu... buhuuuu!

Är det någon som har vägarna förbi nyköping får ni gärna säga till. Jag är ledig hela dagen!
Puss & Kram!
//Thai

Måndag 30 Maj - Underbara Korv

En sak ska ni veta: Det är inte kladdfritt att äta korv!

Btw, det soool ute. Så jäkla härligt. Imorgon blir det nog ett litet försök till en solbränna på gräsmattan här ute. Hoppas inte huggormen är i närheten bara. Jag själv har inte sett honom, men Malin träffade på honom för någon vecka sedan.

Tjohej!

// Thai

Måndag 30 Maj - Lyckorus.

Just nu befinner jag mig i lyckorus 24/7. Jag är glad oc njuter av tillvaron trots att Ja, jag hatar att det regnar, blåser och att jag behöver ha skinnjackan på mig på natten, MEN det är okej..

Jag spenderade halva helgen i Lund/Malmö med mamma, mina systrar och deras skitungar till kids. Det blev en snabb visit, men vi hann med att mysa, göra malmö på dagen och göra Malmö på natten innan jag åkte hem. Det var ur kul som helst och träffa familjen igen och jag försöker planerar in en helg igen!


Bus och lek med kidsen!


Camilla, här har du DEN! :) (hahaha!)


Simone och Fiffi. :)


Man blir aldrig för gammal för att leka.


Mina syskonbarn Justin & Simone.


Mamma, mina äldsta syster Nisa & jag.


Nisa & jag, med min supersnygga ring jag catchade in på Gina Tricot.


Heeeel syskonskaran. Äldsta syster Nisa, jag och mellersta systern Nipa på förfest.


Pusss!


Jag kom tillbaka till Nyköping i lördags vid 23, men kände inte ritkigt sug efter att vara hemma hela kvällen, men tanke på att jag skulle börja jobba 14 dagen efter så hade jag ju inte direkt något behov av att lägga mig tidigt, så jag hakade på Ryanairs största bög och flat-gäng ut på en kväll i Nyköping. Oh my fucking god... Jag finner inga ord. Svett, skratt, dans och naket var nog det som stod högst upp på listan den kvällen. Helt fuckin juicy kväll..!! Det måste vi göra om och dom ska inte har bög eller flat-skräck får gärna joina för kärlek det fick man både av det ena och andra könet! Awsome..!! (nu lät ju det där som om jag fick sex lr liknande, men jag menade inte så..)


Linda, Sina & Jag på Cocktails & Dreams.


Pedro, Aline & jag.

Just nu ja. Idag åker vi till Trapani (Italien) och sen har jag 2 standbydagar innan jag åker till Italien igen och sen är det helg i Nässjö för min del. GRYMT!

Puss heej! // Thai

Onsdag 25 Maj - Seperationsångest.

Jaa, det har jag. Jag har snattat grannens internet sedan vi flyttade ut it till skogen, men eftersom att hans internet inte fungerar som det ska (karln kan ju inte starta om sitt modem rättare sagt) och jag inte vet vem grannen och inte heller vart han bor så jag kan jue inte knacka på nånstans och säga.. "Hej, du.. asså jag har tattat på ditt internet här nu i 6 veckor och det fungerar inte längre. Du skulle inte kunna starta om ditt modem är du bussig?..."

Nää, ni ser ju hur fel det låter...?
Dessutom så ska jag ju flytta in till stan snart, och då lär ju inte grannens nät nå ända in dit heller. Så jag bestämde mig idag för att åka ner en sväng till Telia, Telenor och 3 för att se vad dom har för alternativ på mobilt bredband och vad priserna ligger på. Jag behövde alltså INTERNET...

MEN ! Jag kom hem med ett 18 månadersabonnemang och en svart Iphone 4...  Jag har alltså gjort slut med min Blackberry. Usch... Det är bara en telefon, men det gör ju lite ont i hjärtat asså.
Jag har aldrig varit fan av Iphones, men eftersom att svenskarna inte vet vad Blackberry är, så får man ta det som finns... Dock ska jag säga att givetvis så kommer jag att använda Iphonen som mobilt bredband oxå, eftersom att det var det jag var ute efter, men istället för att lägga 300 kr på kontantkort på mobilen, så la jag dom på telefonen istället, så mina månadskostnader ser likadana ut ändå på mobil och internet...

Men min Blackberry... usch, det gör ont att göra slut med dig!

Jag får Iphonen nästa vecka hemskickad på posten så under veckan tänkte jag och Blackberry har avskedsmys och sånt innan jag säger farväl. (dock kommer BB'n att användas när jag är i spanien... så SÅ slut är det inte mellan oss!)




Iphone, nu har du mycket att leva upp till !

Later, för nu ska det käkas!
// Thai


Måndag 23 Maj - Måndag i Nyköping.

Idag har jag umgåtts med Andreas som är min blivande kombo, sambo eller vad det nu heter. Jag ska flytta in i hans lägenhet och hyra ett rum av honom inne i Nyköping. Idag har vi lunchat och ätit för mycket glass. Nu är jag inte alls glass-sugen.. Vi var oxå och gjorde en kopia på en nyckel till hans lägenhet. Ja, jag tror att jag kommer trivas bra där. Mitt i allt så köpte jag mig ett par nya gula/vita converse. Vilket kap! Materiel lycka är det som gäller nu. Min dag har varit bra helt enkelt.


Mina nya converse. 399:- KAP! Dom fanns i rosa oxå. Man blev lite sugen på dom med..

Jag är fortfarande off känner jag. Fortfarande lite hemlös, men det ordnar nog sig. Jag längtar tills torsdag för då får jag träffa mamma, mina systar och mina syskonbarn som jag inte sett sen förra året. Underbart.

Ska hämta tvätten och sen sova. Imonn flyger vi till Italien om inte ask-fan nått dit.

God natt.
Puss & Kram // Thai


Lördag 21 Maj - Hemlös.

Jag känner mig full av olika känslor som kommer upp på samma gång. Ena stunden vill jag bara skrika och gråta rakt ut medans 2 sekunder efter så känns det ok, näst intill bra. Jag har svårt för att överväga vilket som är bäst.. Hur mkt jag har förlorat eller hur mycket jag har vunnit och om det är/var värt det? Har försökt att trycka fram tårar men dom kommer inte. Tårkanalerna reagerar inte.. Vad är det för fel för det känns som om jag hade lipat lite så kanske jag släpper en liten del av den klumpen av tomhet som jag känner och så kanske det blir bättre sen.. Men nä, jag reagerar fan inte.

Kom hem imorse efter att ha varit i Barcelona 2 dagar. Resan kändes både bra och mindre kul. Höjpunkten var givetvis att jag fick träffa Camilla, Linda och Mia. Vi gjorde stan i torsdags och jag kom hem med typ 5 kassar kanske. På kvällen drack vi oss dyngraka på baren Ninfas och gick till Otto. Jag hade en krämvit kavaj, men fick inte en ända fläck på den. Mia försvann mitt i allt och det visade sig att hon hade gått hem och hade vinglat sig hem på 2 timmar. Jag var fortfarande full när jag vaknade på fredagen och Linda som sov hos mig var nog lika onykter hon. Vi öppnade en cava-flaska strax efter det och hade skitkul på terassen.

Under dagen var jag och Alvaro och fixade alla bank och telefonärenden. Vi la över autogirot på soffan på onom och vi la över min spanska mobil i mitt namn istället för hans. Jag var nog fortfarande full.. På eftermiddagen var jag hemma hela dagen och packade ner min del i det allt vi byggt upp, i kartonger som ska skickas hem till sverige om ngn vecka.. Just då var det ok. Både Linda och Camilla kom hem och dom fick med sig allt från skinnjackor, till currypasta och ljus. Jag orkar inte ta med mig det hem.. Mitt liv står i kartonglådor och jag känner mig hemlös. Att leva i resväska är inte fel, men det var inte menat att det skulle bli såhär.. Jag vet inte vad jag ska kalla hem längre. Jag vill åka hem men jag vet inte vart jag ska åka...

shit, där kom en droppe. vad jobbigt det blev nu..

//tina.


Tisdag 17 Maj - Ärvt pappas fötter.

Jag visste inte att mina fötter kunde lukta så jävla ruttet och det är ju pinsamt när man sitter ner och man känner den sura doften sakta men säkert stiger upp i näsborren, usch!! Stod och dampade loss fötterna i duschen med ngn liter tvål, så nu luktar dom som dom ska. Vet dock inte vad jag ska göra åt problemet? Byta skor eller byta fötter?

Idag var det meningen att jag skulle ha standby, men fick reda på igår att jag skulle jobba idag ändå och då åkte vi till Marseille igen. Ganska soft dag ändå, jag var hemma vid 22 och det är tidigt.. Imorgon åker vi till Ibiza, sen är jag äntligen ledig. Har jobbat alla 5 dagar nu denna "veckan" och jag är smått slutkörd. Det är tungt att flyga runt varje dag alltså. Dina fötter sprängs med blod och svullnar upp som om.... , naglarna vittrar sönder och du blir trött om du inte dricker vatten var 20:e minut. Förutom det, så gillar jag jobbet. :)

En annan sak, jag tror att vädergudarna har bestämt sig för att inte ge oss någon sommar detta året utan hoppar direkt till över till hösten.. Jävla skitväder. Regn är väl okej, men att det typ ska vara 8 grader när jag går upp på morgonen är fan inte acceptabelt.


Jag FÖRRA veckan med en cider på en filt i trädgårn!  (nydumpad dessutom...haha!)

Jag kommer att flytta in till "stan" snart oxå kanske jag ska säga. Min syster har en vän som hyr ut sitt ena gästrum och där ska jag flytta in. Bajs-billig hyra och med min lön, så kommer jag nog kunna bli halvmijonär om ett år... haha! Kanske överdrev, men typ iallafall..

Så nu på torsdag åker jag ner till Barcelona, dels för att börja flyttpacka hem till sverige men oxå för att träffa Camilla, Linda och Mia. Vi tänkte vin-dejta och det ska blir riktigt nice. Jag har lovat mig själv att ta ut mig på shoppingrunda oxå .för jag vill köpa ngt i orange... en tröja eller en klänning kanske? :)

Nähe, käka upp sista chipsen och sen sängen! (tjock

Puss / Thai

Lördag 14 Maj - Nunna eller ligga skiten ur alla killar?

God natt säger jag snart, det blir ett inlägg sen är det sovdags.

Det har hänt lite sen sist ja.. Jag och Alvaro har gjort slut, eller rättare sagt han gjorde slut av vissa konstiga anledningar. Jag ska inte gå in för djupt på det hela, men jag känner mig just just nu mest besviken och en gnutta nedverderad. Kanske lite arg oxå..? Nej, det handlar inte om otrohet eller annat smaskigt.. (vad jag vet iallafall, haha!)

Men så ligger det till.. och hur mår jag? Hur känner jag? Normalt sätt är jag ganska känslig när det kommer till kärlek. Lipar floder och går ner på bara knän och hela den ramsan... Jag ger upp allt och jag älskar till 100 %...

Men ska jag vara riktigt ärlig har jag inte fällt en ända tår sedan han tyckte att vi skulle gå skilda vägar. Jag själv är rätt förvånad och lite chockad över att jag reagerar såhär. Endel av mina vänner är mer chockade än vad jag är.. Det kanske var menat så..? Det kanske är bäst så här..? Istället har jag kommit i andra banor och tänkt på vilka möjligheter jag nu har. Vad JAG vill göra nu, idag och imorgon.. Inte vi, inte han.. Det är en väldigt skön känsla måste jag erkänna. Jag har inte saknat Alvaro, men givetvis har jag varit nyfiken på vad han gör om dagarna, men nej jag har inte gråtit mig till sängs... Inte alls... Och det tycker jag oxå verkar vara så konstigt enligt mig. Skum känsla det där.. Istället ser jag allt de positiva med det här. Wierd is the word !

Det som gör mig mest ledsen är givetvis att jag inte längre kommer att bo kvar i Barcelona. Det var typ det första beslutet jag tog, att packa alla mina saker och ta med allt mitt liv tillbaka till Sverige. Det gör mig dock ledsen. Jag älskar Barcelona av hela mitt hjärta och så som det ser ut idag, just nu så vill jag gärna flytta ner igen inom framtiden. Men den planen kan ju ändras oxå. Sen vet jag att jag kan ta första bästa flyg ner till Barcelona och bara vara där, precis när jag vill..

Men det som är bra, den listan kan göras lång. Jag är "hemma" i sverige igen.. det är skumt, det är ovant, men det är OK. Det som förgyller listan är givetvis min familj och mina vänner. Jag kan träffa dom när jag vill och vi kan umgås igen precis som för och det är någonting jag saknat otroligt mycket sen Barcelona.

Jag kommer att ha så mycket tid för mig själv och mina behov. Jag måste erkänna att jag kommer sakna att älska någon, men känner just nu att jag måste lägga kärlek vid sidan och älska mig själv mer än någon annan.
Jag har dock funderat på om jag ska bli wannabe-nunna eller om jag ska ligga skiten ur alla killar..? Haha! Vad tycker ni?

Nog med det här.

I veckan var jag ledig onsdag tills igår och då tog jag tåget hem till Nässjö. Har inte träffat mamma och pappa sedan november förra året och det var skönt att komma hem till huset, käka mammas mat, prata med pappa och zappa på svensk TV.


Lilla mamma & jag. En fråga. Är vi lika?


Hon mättade mig med thaimat alla dagar..... uuuufffff ! :)


Jag har oxå träffat mina vänner som jag inte sett sedan förra sommaren. Guuud!? Ibland undrar jag varför jag "lämnade" dom..? Helt sjukt underbara allihop och jag bara älskar att umgås med dom!
Sanna som fick sin dotter Nellie i vintras fick jag träffa för första gången och hon är så lik sin mamma. Dom hade ett dop för henne förra lördagen och det blev även ett överraskningsbröllop..!! Och jag var givetvis inte där. Dom visade bilder och jag fick ångest för att jag var tvungen att jobba. Det var så fint och alla tjejerna var så vackra.
Jag längtar redan tills jag åker hem nästa gång... :)


Körde BIL för första gången i år..! Vilken skön känsla och få sitta bakom en ratt, det har jag saknat!
Fick även tillbaka min sombreo av Nicko som hon har lånat i typ 2 år.. hahah! Varför ska man nöja sig med något som är mindre än det allra största??



Lilla söta Nellie med mamma Sanna. Lika eller lika är frågan?


Fika och bebis-gos hemma hos Sanna med några utav tjejerna.


Nellie & jag.


Söta UNGE!


Alla mina allra bästa vänner på Sannas (& Gustavs bröllop och Nellies dop). Världens bästa vänner..!


* * * * *

Idag flög vi till Marseille och det var en ganska chill dag, men imorgon flyger vi till Eindhoven (Amsterdam) och London. Röv-lång dag och jag ser inte fram emot det alls. USCH...! Dock ska jag vara lite glad. Fick nämligen lön i veckan och DEN var man inte van vid. I spanien har man ju lärt sig att vänd upp och ner ända ner till sista centen, men guuud vad rik jag känner mig nu, haha!
Men jag ska iaf jobbar 4 dagar nu, sen åker jag ner till Barcelona. Nu börjar den långa flyttpackningen hem till sverige. Jag dör bara jag tänker på det..

Sov gott.
Puss & kram // Thai


Måndag 9 Maj - Mini-paus.

God kväll på er.

From idag tar jag en kort kort paus ifrån mitt sååå himla mycket bloggande. Jag har visst blivit singel igen...(tror jag?...eller...?)
Jag mår konstig nog bra (?) och har en lättnad känsla i kroppen, vilket inte känns riktigt normalt. MEN i vilket fall så tänkte jag inte dra mer om det utan uppdaterar mig när jag har lixom"summerat" ihop allt.

Just nu så längtar jag iallafall efter MIN familj och MINA vänner i Nässjö. Vi ses på onsdag.

Ta hand om er. Livet är minst sagt överaskande. :)

Puss / Thai


Måndag 2 Maj - Nyköping is waaay to small.

God kväll..

Jag som ett tag där, i yngre dagar trodde att jag seriöst skulle ville bo kvar i Nässjö resten av mitt liv, har ju helt förstört den planeringen.. Misstolka mig inte. Jag tycker Nässjö är bra, eller jag förstår om man bor kvar där. Kanske inte händer lika mycket om man jämför i andra städer, men man känner alla, man känner till alla områden och man känner en trygghet. Det gör jag varje gång jag kommer hem.

Men efter att ha/eller bor i en storstad för att sedan "flytta" till Nyköping (=småstad) så har man gått ner sig lite.. Det blir lixom fel, särskilt i denna tidpunkt av mitt liv. Givetvis har den säkerligen sin charm och jag tverkar inte om att det är vackert här på sommaren, men det är äääääändå något som fattas. Jag har aldrig haft "så mycket dö-tid" över.. Jag tror att jag föredrar storstads-stressen, trots att jag egentligen inte gillar den...

Idag har både min roomie och jag haft standby och vi gjorde HELA nyköping på 2,5 timme och då räknar jag med typ Rusta och ÖB som inte ligger inne i stan heller. Jag kunde ju givetvis inte undgå ifrån att köpa en massa skit. Det blev allt ifrån ett silverigt paraply till en picknick-filt (jaa, en sån som du har Lotta, kalasbra!!), en lykta ifrån Indiska som jag tänkte släpa med till Barcelona när handbagaget väger mindre nästa gång.. Och så hittade jag en fin klänning på H&M oxå, kan man jue inte undgå...!

Kväll i lillstugan.






Nyinköpta klänning ifrån H&M. 100 kr - åh, vad jag älskar REA!

Och på tal om att världen är liten innan,  så träffar jag Erik "Lala" av alla människor i hela världen. Vi har nog inte setts på kanske... jaa 6,7,8 år sedan vi slutade 9:an och så träffar jag Han av alla människor i Nyköping. Erik har ju växt upp endel kan jag säga, men det var riktigt kul och träffa honom. :)

Idag har jag oxå hunnit att titta på en lägenhet inne stan. Min syster känner kille ifrån stan som hyr ut sitt gästrum. Jag skulle vilja säga att han hyr ut hela lägenheten med tanke på att han sa att han är där ca 2 helger i månaden, haha! Men lägenheten var jättefin! Stor och rymlig, jag gillade den starkt och jag hoppas att jag verkligen får flytta in ! :) Vi var ute och käkade mat oxå och det var trevligt att lära känna honom lite mer, trots att vi bara prata om Barcelona hela tiden, delat intresse blir aldrig fel !

Imorgon har jag standby igen och då ska jag in till stan igen och träffa Aline, jag vet inte vad vi ska hitta på. Käka lunch och chilla hoppas jag! :) Vi får se.

Dö längtar till Barcelona nu, men på onsdag åker jag igen. Kan inte låta bli att packa trots att jag inte ar ngt att packa egentligen, haha!

Hoppas att ni andra har haft en bra start på veckan!

Puss & kram// Thai


Måndag 2 Maj - From Barcelona with love.

Hmmm... Varför heter min blogg From Barcelona with love, när jag 80 % utav månaden inte ens befinner mig i Barcelona längre...? Kan tyckas verka skumt, men jag kommer dock INTE att ändra det till "From Nyköping with love" heller.. hur fel låter inte det?

Jag älskar Barcelona av hela mitt hjärta och oavsett om jag bara är där och träffar Alvaro och hans familj och min Pichi 2 gånger i månaden just nu så vet jag att det bara kommer att vara så en liten tid. SNART så kommer jag att få vara där igen, varje dag precis som vanligt.. snart*...

Anledningen till att det blev "From Barcelona with love" var nog för att innan jag åkte till Barcelona första gången 2008 med Madde som jobbade vi båda och tryckte på Posten i år och dagar. Jag kommer ihåg att jag satt och sorterade brev och fick ett vykort som såg ut så här: (och jag tänkte typ; It's a sign!!)


Taget med mobilkameran 2008 på posten, innan jag åkte till Barna första gången.

*= snart kan innebära typ 1-2 år. Frågan är hur länge JAG klarar av det..?

Puss & kram // Thai



Söndag 1 Maj - Rihanna konsert.

Uff! Jag hade kunnat betala för att se ut som fröken Rihanna. Damen är tom snygg i en röd svampfrisyr!
Det finns nog inget fel/fult på denna dam och JA jag är nog medveten om hur mycket Photoshop det används i hennes bilder, men låt mig ändå få tro att hon är så snygg som på är på bild! :)

Oh, dear God. Could you please turn me into miss Rihanna, just for a night..?

Eftersom Rihanna kommer till Stockholm/Globen den 1 och 2 november och har konsert så söker jag nu konsert mates. Någon som är sugen...?
Jag har Nicko och Rickard med mig :) Vi lär bli en asgött gäng!






Puss & Kram // Thai

Söndag 1 Maj - Maj och det kallt!

Jag vaknade upp idag och kände ett sug efter att bli på smällen.. (?) Ja, faktiskt. Jag vet inte varför, men det är väl all babyboom som härjar hemma i nässjö, människor i Barcelona som blivit eller ska bli föräldrar eller att bebisar på flygen som skriker och som inte besvärar mig alls. (haha!)

Men eftersom jag knappt ekonomiskt kan försörja mig själv så får det nog vänta. (men jag vet att mama hemma i barcelona allt är sugen på att bli farmor, DET har hon pikat snyggt om.) Men kanske imorgon så vill jag inte vara mamma sen.. hehe.

Jaha, idag har standby igen och efter som att solen vägrar att visa sig så är det ju svinkallt i sverige och det är MAJ. På onsdag åker jag iaf ner till ett minst 20-gradigt Barcelona och får träffa Alvaro, Pichi och resten av familjen. Längtar tills dess..

Kommer oxå hem till Nässjö onsdagen den 11 maj, men åker igen på fredag eftermiddag. Är det ngn som vill dejta så får ni höra av er. Jag ska njuta av mammas mat och jag har redan sagt vad jag vill käka :P

Satt och kollade igenom lite bilder ifrån Thailand ifrån förra året, ah... Man vill jue tillbaka...









Thailand 2010 November..

Hörs senare!
Puss & kram // Thai


RSS 2.0