Fredag 29 April - Fördelen med Ryanair.

Den enda fördelen med att jobba på Ryanair, speciellt i Skavsta är att jag ofrivilligt raggar skjurts när jag ska gå till jobbet. Jag står nämligen på näst sista busshållsplatsen ut mot Skavsta när jag väntar på att statsbussen ska komma, men har nog blivit uppplockad vartenda dag. Av andra flygvärdinnor (som jag tidigare inte ens träffat), piloter ett par gånger och idag stannade flygbussen (som jag egenligen inte åker med). Det är nog det ända positiva med att gå runt i en uniform så man likar en smurf hela dagarna.
Förra veckan stannade en röd bil och där inne satt en gammal gubbe. Han ville så gärna skjutsa mig, men där gick fan gränsen... Han såg visserligen snäll ut, men jag ville inte chansa, haha!


Kom hem för en timme sen och ligger i sängen nu. Klämde i mig en Billys panpizza för jag orkade inte riktigt och ställa mig och laga mat nu.

Idag flög vi till Palermo (Italien) och det var fanimej den segaste flygningen. Fullt flyg är 189 passagerare och vi hade 75 på vägen dit och 100 på vägen hem. Sen tog det 3 timmar och 50 min både dit och hem. Dock ska jag säga att Palermos flygplats var ritkigt fin, den låg precis vid havet och hade branta berg in mot landet. Sen idag var jag ensam tjej i hela besättningen.. Jag och 5 män i flyget, både piloterna och flygvärdarna. DET kunde ju inte gå fel...! Haha!! Hur kommer det föresten att killar ska vara så lätta att umgås med medans tjejer man träffar på kan bete sig som riktigt sura fittor..?? Imorgon åker vi till Italien igen och då blir det Milano och hem igen.

Nähe, kanske man skulle uppdatera sig lite om dagens bröllop kanske..? Har inte sett det alls... Vad tyckte ni om det?

Puss & Godnatt // Thai

Torsdag 28 April - Hemma efter 2 dagar i Norrköping.

Hej hej!

Kom tillbaka hem till Nyköping efter att ha varit och hälsat på Nicko & My i Norrköping nu i 2 dagar. Haft det gudomligt bra där. Dom bor i en JÄTTE stor lägenhet med 10 min promenad till stan och igår var vi sprang där under dagen. Det blev både lunch och fika, vilket var jättetrevligt. Vi besökte systemet och köpte med oss hem en 3 liters vin box och lite cider. Jag kan säga att boxen var inte långt ifrån tom när vi gick (deckade?) och la oss i natt. Även idag hann vi med en lite runda på stan och så träffade jag Patricia en snabbis oxå, det var jättekul och se henne igen, senast jag träffade henne var när hon bodde i Barcelona för 2 år sedan. Sjukt!

Men att hälsa på Nicko var skönt, äntligen kände man sig hemma för en stund, träffa vänner man känner och inte massa nytt ytligt folk ifrån jobbet. Det har jag saknat. Tack Coxen! Jag kommer snart igen!

Jag hittade en jättefin väska inne på Gina Tricot som jag var sugen på trots att jag egentligen är snorpank, MEN sen kom jag på att min kära syster som jobbar på Gina får 50% rabatt på allt hon handlar på nätet, så det blev ett kort samtal till henne och jag köpte väskan via henne! Man måste ju vara smart! Hahaha!



Väskan jag köpte - Nina Bag, Gina Tricot 249 kr (125 kr för syster-pris :)

Sen hittade jag 2 t-shirts som jag oxå köpte med mig hem, en vit-prickig med en bild på Pichi! Haha, jag var bara tvungen att ha den!

Det blir sängen för mig snart, men jag tänkte se om det fanns ngt att titta på, på nätet. Börjar jobba vid 15 imonn och då flyger vi till Italien igen. Samma sak på lördag, sen har jag 3 standby dagar innan jag är ledig igen. Nästa onsdag åker jag till Barcelona, home sweet home... usch, vilken hemlängtan jag har.

Puss & Godnatt.

// Thai


Måndag 25 April - Bokat resor!

Idag åkte jag till Rom, dock var det sämre väder där än vad det var hemma i svea. Jag tror vi haft 22 grader idag, enligt vad kaptenen sa iallafall. :) Jag hade nog mer än gärna slöat hemma än och flyga måste jag erkänna. Dock gick dagen snabbt, vid 15 slutade jag redan och har lika kort dag imorgon... Jag har ätit korv med bröd idag. DET var gott kan jag säga, sen har jag suttit framför datorn och ugglat hela eftermiddagen.
Jag har hunnit städa oxå, Givetvis... dammsugat bort allt hundhår som legat här, skurat skiten och även skurat toaletten.. det ni !

Efter imorgon har jag 2 dagar ledigt och då ska jag åka och hälsa på Nicko i Norrköping. Det ska bli skitkul, men tanke på att vi inte har setts sedan i somras och att hon precis flyttat upp, så det ska bli kul och se hur hon bor och kolla läget i Norrköping.

Jag har idag förutom bokat tågresa till Norrköping även bokat resa till Barcelona, Nässjö och Lund. Haha!
Snacka om att resa runt! Planen för följande veckor ser iaf ut så här...


Vad kreativ jag ÄR. Man kan tid över till mycket här...

Jag håller även på att planera in Ibiza i juli för att hälsa på två kompisar där nere, förhoppningsvis kommer Alvaro och möter mig där om han kan planera in det bra.

Hur har ni planerat er sommar?

Nähe, nu ska jag käka lite kvällsmat hade jag tänkt, sen packa liten bag till Nicko imonn
Ha en fortsatt trevlig kväll!

Puss & Kram / Thai


Söndag 24 April - Frukost

God morgon!

Idag ar fröken vaknat upp med ett bättre humör än det humöret hon hade igår kväll. Jag vaknde vid 10 och gick en sväng bort mot citygross. Handlade lite käk andra nödvändigheter.

Det är lika soligt idag som det var igår, så jag ska inta solposition idag oxå och inte göra ett skit mer hade jag tänkt. Min standby började imorse och slutar vid 17, så vi får väl se om dom ringer..

Käkade en god frukost på ägg, bacon, macka, melon och vindruvor innan så nu är jag mätt ett tag till...


Frukost i lillstugan.


Hoppas att ni andra får en härlig söndag oxå!

Puss & kram / Thai


Lördag 23 April - Nu säger jag godnatt.

Yeess, Barca vann matchen ikväll. :)

Nu har jag suttit framför datorn i 6 timmar och säger nu godnatt för min del. Min standby börjar 06 imorgon bitti. Vi får väl se om dom ringer...

Pratade med mamma och pappa innan genom skype och jag måste nog erkänna att jag varit en aning bitter över att vara hemma i svea idag, synd bara att dom fick en massa negg av mig. mamma försökte iaf muntra upp mig med sina tröga kommentarer..

Jag: "- Jag är utrråkad..."
Mamma: "-Men drick lite vatten då...!"
(öhh, what ?? tänker jag..)
Jag: "- Nej, mamma jag är inte uttorkad, jag sa att jag var uttråkad!"
(pappa asgarvar i bakgrunden..)

Sen så skypade jag med Nicko, Anna, Hanna, Lisen, Natta och Nina när dom satt hemma hos Anna och förfestade innan dom skulle ut på hotellet. Det var så roligt att se dom och det fick mig att längta efter att komma till Nässjö och hälsa på! 11 maj verkar bli inprickat fint.. och givetvis i juni oxå!


Ibland glömmer jag bort att jag har en webcam, och ikväll var det intressant att ta några kort..?





Nu ska jag mess-bomba Alvaro med lite kärlek, saknat honom en massa idag!
Puss & godnatt // Thai

Lördag 23 April - Fräknig, men inte brun?

God eftermiddag.

Min standby tid tog slut för en timme sedan och jag har under tiden funderat på om jag skulle ta och gå på en promenad, men det verkar som jag blir kvar här ett tag till. Inget är ju öppet på stan ändå? Fast det hade ju varit skönt och komma ut en sväng? Jag är ju ganska trött idag..? Äh, jag får se..

Idag har solen skinit hela dagen och jag har legat och solat hela dagen oxå, fräknar har jag fått men ingen bränna?! Känns ju kul när man har legat i 4 timme och inte ens ett bikini märke syns på en. Det blir nog babyolja imonn asså! :)


Här är lillstugan jag bor i. Den är mysig, men har typ inga möbler alls,
så har ni ngt som ska slängas tar jag det gärna.



Hallen och köket.


Vardagsrummet och den gröna fåtöljen som är den ända möblen vi har där om vi bortser ifrån vårt matbord.

Idag firar man Sant Jordi i Katalonien. Det är då männen ger sina kvinnor en ros och kvinnorna i sin tur ger sina män en bok. Eftersom att jag INTE befinner mig hemma i Barcelona och att Alvaro inte läser böcker överuvudtaget så köpte jag ett par tröjor till honom när jag var hemma i veckan. I torsdags så åkte han till Cunit för att spela där, men jag kunde inte haka på eftersom att jag skulle ta flyget på fredagsmorgonen, så jag träffade Linda och Mia och vi käkade sushi, men sen när jag kom hem så hade han planterat rosor på terassen. :)
Så nu har jag Sant Jordi-rosor varje dag!

Igår var jag ledig hela dagen och på eftermiddagen kom Lotta på besök till lillstugan. Vi åkte och hämtade Cissi, en tjejkompis till Lotta som bor i Nyköping, jättetrevlig tjej det där. Vi åkte till Willys och handlade massa mat och grillade på kvällen. Lotta var grillmästare och det blev jättegott! Efter det satt vi kvar ett tag i lillstugan och käkade chips med dipp. Dom söp på vodka, passoa och juice, men jag höll mig till päroncider. (alkoholfritt!)



Cissi & Lotta hunriga vid grillen igårkväll.


MAT !

Senare på kvällen åkte vi in till Nyköping och gick på en krogrunda kan man säga. Nu har jag besökt alla Nyköpings barer och Nattklubbar som finns och det tog 2 timmar sen åkte vi hem. På ngt sätt kände jag mig väldigt gammal igår, men försökte göra så mycket som möjligt för att smälta in bland alla bajspackade 18-åringar. Jag dansade fult och höll på och det var faktiskt skoj..

Lotta och jag kom hem till lillstugan runt 02:30 och det blev sängen direkt.. Min standby började vid 05, haha! Fyy på mig. Som tur var fick jag sova ut imorse eftersom att dom aldrig ringde och imorse så hade jag och Lotta frukost picknick på gräsmattan med Pablo i morgonsolen. Det var mysigt!

Ikväll har jag inga planer alls. Jag kommer att vara hemma hela kvällen för jag är så jäkla trött sedan gårdagen + att jag inte sovit ordentligt alls dom senaste 2 dagarna. Hoppas att alla andra fick en kul långfredag och har en ordentlig bakfylla idag.

Jag slappar vidare denna lördag.

Puss & Kram // Thai

Fredag 22 April - Långfredag i stugan

God eftermiddag på er.

Jag kom tillbaka till sverige imorse efter att ha varit hemma i Barcelona i 4 dagar. Det är lite småsjukt att jag faktikst känner mig mer hemma i spanien är i sverige, eller så kanske det beror på att jag nyligen är bosatt i Nyköping och inte känner en enda jävel är.

Min 4 dagars visit hemma i Barna var iaf hur bra som helst. Alvaro hämtade upp mig i tisdags med sin moppe och vi moppade runt hela tisdagen, gick på stan och och mös runt. På onsdagen så åkte jag och hans lillasyster till Diagonal Mar och shoppade runt där, det blev inte så mycket köpt för min del. Nöjd, för jag har egentligen inte råd. Men jag köpte iaf en ny bikini och jag hoppas att jag kan inviga den snart.

På kvällen så var det för-påskmiddag hemma hos familjen med alldeles för mycket söta efterrätter och så lite fotboll på det hela. Jag grattar dom vita marängerna ifrån Madrid, en vinst efter 18 år kan dom få plus att det var roligt när dom tappar pokal-fan och låter busshelvetet köra på den, hahaha! Men jag måste säga att Real Madrid spelade jävligt fult, usch!


Lilla familjen med en massa efterrätt!! Mumma!


Lili med årets ÄGG!


Vi skrek och hade oss under matchen mellan barca och real madrid.

Annars under dagarna har jag inte fått mycket gjort, jag har njutit av att vara hemma med min man och våran bebis! Jag kan nog säga att jag aldrig varit en sån där hundmänniska. Jag har aldrig aft suget efter att vilja ha en hund, men jag tycker det är kul med små hundar. Men den dagen Alvaro kom hem med Pichi, så kändes det som att få en bebis, fast en hårig sådan. Pichi är helt underbar, hon är glad och gosig och tycker om att sova på mammas mage!


Jag och vår älskade bebis, hon är så fin och så gosigt mysig.
Så här hade jag henne under alla möjliga stunder jag kunde!


Här i sverige, i lillstugan i Nyköping har jag precis käkat köttbullar och makaroner och jag väntar på att Lotta ska komma tillbaka ifrån småland. Jag har har fått en idée om att vi ska grilla ikväll och det ska bli gott! Dock eftersom att sverige är så oerört tråkigt idag och att systemet är stängt, så blir det jue dessvärre inget vin lr ngt annat alkohol intag ikväll. Vi får se vad vi hittar på. Jag tänkte att jag skulle ta lite kort på hur jag bor här, det ser lite fattigt ut, men det är ok att bo här. Det ska ju inte vara föralltid lixom. :)

Imorgon och på söndag har jag standby igen och det suger balle. Men på måndag och tisdag jobbar jag och sen ska jag åka till Norrköping och hälsa på Nicko i ett par dagar, det ska bli skoj!

Nähe!
Nu ska jag göra annat! Puss & Kram // Thai

Lördag 16 April - Home standby dag nr 2.

Jahopp, så var det lördag och jag har home standby idag oxå mellan 12:30- 23:30. Har väl inte planerat dagen direkt och jag lär väl inte göra så mycket heller. Haha! Har ni vägarna förbi Nyköping får ni mer än gärna komma hit och hälsa på. Satt halva natten på nätet, läste nyheter, bloggar, youtube och massa shit. Lite rastlös sådär va..

Och eftersom att jag är sjukt rastlös just nu, så kopierade jag en liten lista, men den handlar dock Inte om mig!
Den handlar om min karl! Intressant...?

Vad heter han: Alvaro (många säger Alvarito)
Vad har han för favoritfärg?: Röd & vit.
Vad har han för ögonfärg?: Bruna
Klädstil: Normalt jeans och t-shirt/skjorta men viktigast är hans SKOR, karln äger mer skor än mig!
Har han färgat håret nån gång: Nej.
Längd: 1,74 m
Har han klippt sig någon gång: Hans syster är frisör så det är lite svårt att inte bli klippt, hehe.
Har han piercat sig: Just nu bara i strängen under överläppen och i öronen, men han har en massa ärr efter piercingar i över- och under-läppen, tungan, näsan, bröstvårtorna och i naveln.
Har han några tatueringar: Han har under tiden vi har varit tillsammans gjort 7 tatueringar, så nu har han väl runt 12 kanske. Hets?


Dricker han: Det är ju inte helt omöjligt, men inte så ofta faktiskt.
Röker han: Väldigt lite.
Vad har han för mobil: Blackberry 
Vad vill han bli när han blir stor: Stor internationell dj och musikproducent.
Har han någon/några systrar: Ja, en lillasyster.
Har han någon/några bröder: Nej.
Är han född i Sverige?: Nej, i Barcelona/Spanien.
Vad är hans favoritmat?: Svårt att säga, men vit chocklad-kräm på burk kan han äta masssor!
Vilken mat hatar han?: Riktigt stark mat, det svider för mkt där bak sen tycker han..


Vad tror du att han skulle göra om han vann 1 miljon: Starta eget inom musiken, köpa låtar och göra sig känd.
Vad heter hans pappa och mamma: Alvaro & Maite
Har han bråkat med nån någon gång: Han undviker gärna bråk och våld, men är rätt jävla duktig verbalt när det behövs.
Vad brukar han göra på helgerna: Är hemma och umgås med mig på dagarna och på kvällarna/nätterna spelar han musik på nattklubbar.
Vad har han för musiksmak: Elektronisk house så det ryker..
Brukar han svära mycket?: Sådana ord är han duktigt på ja.. haha!
Vad för bil kör han?: Karl har inget körkort, men vi kör vår moped! :)
Hur/var träffades ni första gången?: Första gången jag SÅG Alvaro var ute på nattklubb sommaren 2008 och jag råkar ha ett kort på honom ifrån den kvällen, men vet inte varför. Första gången vi träffades igen var i baren på Broadbar i mars 2009 - det slutade helt sjukt men jävligt roligt. Det visade sig att vi bodde 2 kvarter ifrån varandra och att jag gått förbi hans hus varje morgon jag gått till jobbet... haha!


Vad är han rädd för?: Getingar för han är allergisk mot dom.
Vad brukar ni oftast skicka sms om: Typ,  Vad gör du? - jag älskar dig - jag saknar dig..
Är han beroende av något?: Musik, Cola Light & solrosfrön.
Vad kallar du han: Mest "Amor" men oxå "Cariño"
Vad kallar han dig: Samma där "Amor" eller "Cariño"
Tränar han: Han gjorde! Haha, men jag har gjort han tjock, tihii!
Hur länge har ni vart tillsammans: Lite mer i än 2 år.


Hårfärg: Mörkbrun, nästan svart
När fyller han år: December, på juldagen.
Om du skulle ge han en blomma då han fyller år, vilken blomma skulle det vara?: En blomma han kan plantera, han är duktig på att planera karln!
Om du skulle beskriva han med 3 ord, vad skulle de vara?: Omtänksam, snäll och vacker


Alvaro & jag, när han spelade på Otto zutz i måndags. (American party - 11/4-2011)







Vi hörs senare!
Puss & Kram

// Thai

Fredag 15 April - Home standby

God fredag kväll!

Min home standby tog slut för 6 minuter sedan, så nu kan jag dricka vin, gå och lägga mig eller göra vad jag vill utan att veta att dom ringer! GÖTT ! Jag har haft min första home standby idag vilket var på 11 timmar. Det innebär att jag kan bli inringd för att jobba och då ska jag vara på flygplatsen, klar och redo i min uniform inom 1 timma. Haft lite panik under dagen eftersom jag har bokstavligt talat haft min mobiltelefon med mig överallt idag. Svarar vi inte i telefon så blir det en "No-show" och det innebär 1 varning. 3 varningar och sen är du körd.. Det var en tjej som hade varit helt "prick"-fri i 3 år och hade en No-show för en månad sedan. Hon var tvungen att åka till Dublin där kontoret ligger för ett möte... Jag undrar hur det mötet gick..?

I morse sprang jag iaf en snabbis till Citygross och handlade lite mat, men sen har jag varit hemma hela dagen - vilket oxå har varit rätt skönt. Micka och Sanna som var på väg till Sthlm kom förbi lill-stugan och vi fikade kaffe och weinerbröd på trappan i solen innan dom åkte iväg igen. Det var jättekul att dom kom förbi! Jag har inte träffat mina kära vänner ifrån Nässjö på nästan 1 år snart! Helt sjukt !

Jag kan inte säga så mycket mer jag hunnit att göra idag, det finns inte så mkt att göra i denna stugan heller, hehe. Jag bokade resa hem till Barcelona igen nästa vecka mellan tisdag och fredag, det ska bli så skönt!

Jag har home standby imorgon oxå mellan 12:30-23:30, så det lär inte bli mkt gjort heller. Jag tänkte läsa igenom lite viktiga papper som jag har skjutit upp på ett tag, det kan ju vara ganska bra att veta hur man tänkte få sin lön menar jag. Sen har jag lite jeansbyxor som måste fixas till och det är väl tur att en flygvärdinna har med sig nål och tråd i alla lägen!? :)

Jag känner att min blogg börjar dö av lite sådär.. Inget nytt händer i Nyköping och när jag är hemma i Barcelona njuter jag av att göra så lite som möjligt. Har ni några idéer kanske?
Kanske man skulle göra en sån där lista som alla andra gör? :)

Hoppas att ni alla har en mysig fredagskväll!

Puss & kram

// Thai

Onsdag 13 April - Home sweet home.

När jag hörde "Flight F6367 to Barcelona is now boarding from gate 13.." så började jag nästan lipa bokstavligt talat, så lyckligt över att få åka hem. I måndags åkte jag hem till Barcelona för 2 dagars ledighet och det var så fruktansvärt underbart att komma hem till värme, mi casa och min familj. Jag har njutit av varje sekund och det känns som jag blivit kär på nytt. Jag har varit med Alvaro hela tiden och med Pichi som blev så jävla glad när jag kom hem. Jag har ätit familjemiddag och ätit mamas spanska mat och jag har njutit av 20 gradig sol och värme. Jag har suttit bakom Alvaro på moppe, kramat om honom och hållit honom i handen på stan. Vi har sovit hela nätterna och kramats och vaknat av att Pichi vill ligga emellan oss. Åh, jag älskar att vara hemma.


Det första jag gjorde på tisdagsmorgonen var att lägga mig ute på vår treass i solen, får energi av solen.
Givetvis kom Pichi och ville gosa oxå!



Terassen under morgonen.. Det är härligt att vara hemma.


Alvaros planteringar :) Fina blommor och MASSA mynta! mmmh, mojitos sen i sommar.


En glad Pichi i pappas knä :) - min lilla bebis.


Nämen! Hela familjen på bild (efter typ 20 försök av att ta kort!)


Och så idag började den långa redan hem via Ibiza innan jag kom "hem" till Nyköping. Imorgon börjar ytterligare 5 dagars arbete, men 2 utav dom så har jag home-standby vilket ska bli skönt. Annars ser övriga dagar sköna ut. Bara 2 flyg per dag, vilket betyder att det inte är så långa dagar alls.

Ska jag vara ärlig, så är det riktigt depprimerande att vara här. Inte jobbet så sätt och inte heller att jag fakstist har möjlighet att träffa mina vänner här, men hela situationen lixom. Sverige och vädert överlag ligger längst upp på depp-listan. Jag vet inte om jag vill vara här, men frågan är hur länge jag står ut... Jag säger väl så att det är väl tur att sommaren är på väg, men sen får vi fan se asså.

Ska boka biljett hem igen på tisdag eftersom att jag är ledig 4 dagar nästa vecka (SOFT!)

Nä, nu ska jag sova. Kände inte att jag dirket var på humör för att blogga. Hoppas att ni har det gått!

Godnatt.

// Thai


Onsdag 6 april - I sverige

Hej allihop!

Nu har jag bott i sverige i en vecka. Vi kom hit förra tisdagen och jag kan säga att jag aldrig varit i 5 länder på EN och samma DAG. Det ni!

Lotta kom och hämtade mig på flygplatsen. Kölden gav mig en lavett och påminnde mig återigen om att sverige kanske inte är mitt höjdar-land. Lotta bor i Järna och det ligger 6 mil ifrån flygplatsen, jag som hade planer på att evevtuellt stanna hos Lotta och bor där med henne fick ju nästan ändra planer dirket pga av avståndet till flygplatsen, så nu i helgen flyttar jag och Malin, en annan tjej som jag gått kursen med in till en liten liten stuga. Jag har aldrig varit där, men den ser jättesöt ut. Vi får se hur det går.

Hitills har jag tagit mig till flygplatsen med Lottas bil, hon borde få veckans alla roser för att hon lånar ut, skjutsar och hämtar mig i alla lägen. Vi har under veckan druckit vin, käkat skitmycket godis och cheese doodelz och igår så lagade vi thaimat. Helt hundlös är jag inte heller med tanke på att karln i huset, lille Pablo finns här och myser runt. Det känns lite surt att få lämna denna lyan, vi har ju haft det jättebra - men samtidigt så är jag ju nyfiken på lilla stugan jag kommer flytta in i. Hade inte avståndet varit ett problem till jobbet, hade jag stannat kvar utan tvekan!


Lottas fina lägenhet i Järna. MYS !


Hennes kök - svensk standrard är ändå LYX.


Medans Lotta var 100 % på att försöka äta nyttigt så köpte jag typ godis och chips och annat gott för 800 kr. DET var gott.. :)

Jobbet då? Jodå, jobbet är faktiskt kul ändå. Jättekul och gå i högklackat i turbulens, man åker och flyger upp och ner och fram och tillbaka typ... Några passagerare har jag inte haft problem med ÄN. Vi får väl se och vänta tills den dagen kommer. Arbetskamreter är till 80 % riktirgt trevliga och jag gillar att vi har endel spanjorer, så jag känner mig liiiite hemma iaf.

Jag fick hälsa på kapten och co-pilot i cockpiten under flygning häromdagen (kapten skulle pissa, så det va egentligen därför jag var tvungen att gå in dit) Jag tror jag aldrig sett himmelen så vacker i sen solnedgång. Det kändes som om jag svävade på moln och det var lugnt och tyst där inne.

Jag själv har kanske inte riktigt förstått att jag kan säga att jag flygvärdinna, känns skumt... för att för ett par månader sedan så var det så långt ifrån och såbara poff!

Jag är stolt över mig själv som kommit så här långt, inte enbart bara för att jag klarade kursen utan för att jag faktiskt valde att kämpa vidare i dom lägen som känts helt omöjliga. Dom lägen som jag känt att "Nä, nu vill jag inte mer, nu orkar jag inte mer och nu skiter jag i det här..." Jag är glad att jag inte är med bland dom som faktist inte orkade mer och faktikst hoppade av.

Avståndet med Alvaro känns väl mindre kul. Iofs denna veckan har jag haft så fullt upp så jag har knappt haft tid till att faktiskt sakna honom, men jag hoppas att vi få in en slags rutin på det kommande året oxå. Jag hoppas att han får tid till sitt jobb och sina projekt och satsar på sin karriär.

Jag åker hem till Barcelona nu på måndag och stannar 2 dagar innan jag kommer tillbaka hit igen. Hets! Hets! Jag planerar oxå in Nässjö en gång i månaden och jag hoppas att jag kan få in den 26-28 april (tis-tors) ELLER 11-13 maj (ons-fre).

Nähe, skulle man ta en sväng med hunden kanske?

Vi hörs. Puss & kram // Thai


RSS 2.0