26 Juni - All day.

Asså, gårdagens fest måste nog vara en bland dom roligaste festerna jag någonsin varit på. Jag inget fan av högtider och midsommar är speciellt en högtid som jag faktiskt inte firat. På midsommarafton som flög jag. Jag hade standby och Nicko var här, men så ringde dom jävlarna in mig och jag jobbade hela jävla dagen. Stackars Nicko, så fick vara ensam i Nyköping.

På kvällen så var det chill. My kom oxå in och joinade oss i Nyköping. Vi grillade hamburgare och drack cider utan alkohol i vår trädgård. Okejdå. Jag tog ett glas vitt för Malin kom förbi och hade faktikst en flaska med sig, men inget mer. Jag hade standby på lördagen oxå, men dom ringde INTE så jag var väl typ överlycklig och firade det med att sova ut halva dagen.

Vi taggade till kvällens "midsommar"fest hemma hos Aline, en arbetskompis till mig. Vi hade förberett med marinerat kött, pasta sallad, sill, jordgubbstårta och SPRIT! Klockan 15 slog första mojiton in och stax där efter kom även den andra. Jag tog en siesta i soffan medans tjejerna fixade iordning sig och vid 18 så var vi hemma hos Aline, taggade för fest.

Och fest... Det blev det. Det grillades gööörgott kött. Folk dansade på bordet. Några utav polackgrabbarna gick i kalsonger..(?) Det snattades 2 liter vin av Nickos vin-box som vi lackade över. Det sjöngs "La gente esta muy loca" så många gånger att jag numera faktiskt bokstavligt hatar låten. Mitt i allt skulle vi gå ut och då blev det Cock's & Dreams (stället heter egenligen Cocktail's & Dreams, men döper man ett uteställe så där så får man ju skylla sig själv.) Dock på vägen dit, så kände jag att jag kunde spela ner hela mig med whisky&cola, så vi gick hem lite snabbt och bytte om. My hann bajsa lite oxå...

Inne på Cock's & Dreams kan ju bartenderna inte blanda någon drink UTAN redbull. Jag tappade mitt whisky&cola glas, men det var äcklig whisky ändå så det gjorde inte så mycket... Jag dansade en massa och så käkade jag upp hela pizzan vi köpte på Kosmos efter.

Sen så blev det efterfest hemma hos Aline och det var kul. Där drack fransmanns-fittan upp min sista whisky, det var btw han som hade tattat på dom 2 literna vin av Nicko, som hon inte visste om. Nicko och jag somnade i sked, eller jag hade hennes ansikte i mitt arsle typ.. och så vaknar vi upp av att Aline och hennes flickvän har sex. (ska poängtera att Aline bor i en 1:a, där soffa och säng står i samma rum)

Och jag är inte ens bakfull idag. Typ asnöjd. :)

Det var min midsommar dag. Hoppas att ni hade en minst lika rolig midsommar. Vi ses i nässjö nästa helg :)











Hej hej !

// Thai


Onsdag 22 Juni - 2:a standby dagen. Minst lika död.

Dagens To-Do-List:

* Städa?
- check!!
* Tvätta? - check!!
* Laga en dunder-middag som tar typ 3 timmar att tillaga? - check! Det blev thaimat!
* Dricka MAX 3 whisky/cola? - check!! Jag är inne på 4:e nu! :)
* Dansa lite i vardagsrummet? - check!! Medans jag plattade håret.

* Sexchatta med en främligt på nätet? - Har tyvärr inte hunnit med detta. Men det verkar som om Fröken Thai ska ut i Nyköping ikväll. Kanske man snackar snusk med en främling då?
* Onanera? - För tidigt på dagen lixom.
* Somna gött..! - Klockan är ju bara barnet !!

Jag måste ju ändå hålla med om att jag varit duktig idag :) Uppdaterar sen kanske... wooop wooop!

// Thai

Tisdag 21 Juni - Årets tråkigaste kväll pågår just nu.

En tråkigare kväll har jag nog fan inte haft asså...! Vilken dag/kväll ärligt talat! Okej, fikan med Malin och Therese var ju helt trevlig, men sedan jag kom hem har jag inte gjort ett skit. Jag har pösat i soffan framför tvn och kollat på sämsta serier, käkat mat, ätit en massa nacho chips... och tänkte ge mig på den sista glassen snart oxå!
Jag döööör va rastlös jag är. Sämsta är att detta är min första standby-dag denna veckan och det väntar 2 dagar till innan jag iaf får besök och sällskap. VAD SKA JAG GÖRA UNDER DESSA DAGAR??!?

Försökte att få ihop en lista jag skulle göra om jag får lika tråkigt imorgon och det är:

* Städa? (lägenheten är iofs rätt jävla städad, men en dammsugning kan den få.)
* Tvätta? (har inte mycket som ska tvättas, men vi kan säkert få ihop något.)
* Laga en dunder-middag som tar typ 3 timmar att tillaga? (frågan är bara vad man ska laga till som tar så lång tid att tillaga..)
* Dricka MAX 3 whisky/cola? (måste gå till ICA och köpa coca colan..)
* Dansa lite i vardagsrummet? (antingen blir det hiphop & RnB och försöka dansa sexigt, eller så blir det house-listan och bara ösa lite. Det beror helt på whisky-resultatet.)
* Sexchatta med en främligt på nätet? (aldrig gjort det men det är säkert en intressant och kul tidfördriv när man är lite salongsberusad efter whiskyn.)
* Onanera? (har ju ingen pojkvän och alternativa kk'n är ju typ år bort..)
* Somna gött..!

Det blir säkert en jättebra plan. Vad tror ni? Har ni andra tips så får ni gärna skicka dom!


Såhär ser jag ut när jag är utrråkad.


Rasssstlööööös!!




Jag hittade en bild på mig & Linda när vi röjjde Otto i lördags. Vi är typ bajspackade på bilden, men jag kan inte riktigt bestämma mig för om det syns eller inte?? Vad tycker ni? Visst ser jag lite packad ut?? Jag själv tog inga bilder under kvällen på Otto, men Rudi gjorde det och jag Måste se bilderna!! Shit!

På tal om en helt annan sak. Gud va jag vill ha Pichi! Jag saknar det lilla håriga ruffset och tyvärr fick jag inte träffa henne i helgen eftersom att hon var i Cunit med faster och farmor! Dock skickade Lili en bild till mig och jag ville typ dö. Det är helt sjukt med att ha hund, vilka underbara djur.. Min lilla Piccchiiii! Man ville ju bara gosa in hela ansiket i hennes nylle och mysa på!


Pichi, min älskling!

Nä, nu ska jag käka den där glassen och hoppas på ett mirakel. Hej hej !

// Thai


Måndag 20 Juni - Att älska något så hårt.

Det är sjukt, hur mycket en så vacker stad kan påverka mig. Dom senaste gångerna jag suttit på flyget hem till sverige ifrån spanien får jag en sån ångest över att jag inte längre bor i Barcelona. Jag har gråtit och jag har velat ge upp allt och bara åka tillbaka igen..

Jag har förälskat mig så mycket och det gör ont att inte få kalla det "hem" längre. Jag kan inte beskriva känslan om hur "ohemma" jag kan känna mig i sverige ibland. Bland (förlåt) torra och kalla svenskar, kölden och bara den gråa vardagen. Bland problem och deprissoner... Nää, imorse mådde jag inte bra alls. Jag ville bara tillbaka... Och jag kommer fan åka tillbaka. Jag vill fortfarande ha möjligtheten att bada i havet i min vardag.. :)

Jag var iallafall i Barcelona i 48 timmar
och det var huuuur kul som helst. Jag åkte direkt till centrum när jag kom med bussen till busstationen och inne i stan träffade jag älskade Linda. Vi gick en sväng till La Boqueria och köpte kött till kvällens grillfest och lime och mynta till kvällens mojito-bål. Eftersom att jag inte hade mer kläder med mig än det jag hade på mig, blev det en snabbshopping oxå.

Vi mötte upp grabbarna Rudolf, Asse, Murat, Emil och Mahdi på Pl. Cataluyna och vi tog alla en taxi hem till Linda. (Mia, Niklas och Filip) Grabbarna har haft semester i Costa Brava och tog bussen in til stan för att se Barcelona en dag. Givetvis tvingade jag dom kvar till att uppleva Barcelonas nattliv!!

Kvällen väntade en massa grillat kött, skeeeta goda mojitos och trevligt sällskap på Lindas & co's enorma terass. Jag skojar inte om bara terassen är på 50 kvm, fylld med gröna växter och grönsaker, en dagsbädd och mysiga lyktor, allt under bar himmel och utsikt över Barcelonas miljoner hus-tak och Montjuic långt där borta. Vilken underbar kväll. Vilken fest, vilka människor och vilken stämning... Jag ville inte att kvällen skulle ta slut.

Efter ca 5 timmars terass-häng tog vi en taxi bort till baren Ninfas och tog en förgrogg innan vi stack vidare till Otto. Jag tror att alla var RÄTT packade med tanke på att vi satt i baren hela kvällen. Grabbarna pallade inte trycket hela natten, så dom tog en taxi hem runt 4:30, men jag och Linda tog oss några trappor upp mot VIP:en och drack ytterligare några whisky/cola, därav min härliga deckning i taxin :) Vi slösade 30 euro på en taxi ner till Mc Donalds drive in, men käkade inte maten eftersom att vi båda slockna när vi kom hem.. Haha, vilken kväll.

Linda firade morgonen efter med att öppna en flaska cava till, men jag höll emot och käkade en espedifen istället. Dagen gick och vi tog metron ner till stan, käkade Wok to Walk och spatserade mot hamnen och köpcentret Mare Magnum. Det blev en Ben&Jerrys besök innan vi tog metron hem igen. Hela kvällen låg vi ute på terassen, i dagsbädden, sov, snackade och käkade pizza.. Jag satt uppe hela natten innan det var dags att ta taxi till buss stationen och åka hem till verkligheten. Jag vill fortfarande vara kvar i min dröm, jag vill fortfarande vara kvar i mitt Barcelona. Åh, det gör så ont att inte vara hemma..


Lindas (Mias, Niklas och Filips) enorma och helt underbara terass under bar himmel..


Småsnack medans mojiton förbereds och grillköttet marineras..


Mia & Linda förberedde grillen..


Asse & Madhi chillade i solstolarna i väntan på maten...


Foood & Boooze. Life is good!


Jag & Linda på metron igår påväg ner till centrum..


Jag var bara tvungen att åka Kitty-bilen. Förövrigt så hatar jag Hello Kitty av hela mitt hjärta.

Hoppas att ni andra haft en lika bra helg som jag. Jag längtar redan tills nästa off-dagar. Då firar jag midsommar en dag försent med folk ifrån jobbet och Nicko & My hemma i Nyköping. Vi tänkte förbereda en 5-kamp, hehe. Vi får se hur det slutar. Ha en trevlig kväll!

Puss & snusk // Thai

Fredag 17 Juni - Barcelona imorgon!

Wooop woooop! Imorgon är det Barcelona. Imorgon är det fest. Imorgon är det LOCURAS ännu en gång. Vi hoppas på det den roligaste kvällen på 2011 hittills!

Jag kommer att träffa Linda och Jeerra och sen kommer Rudi och co in från Lloret de Mar och hälsar på. Sicken kväll det kommer att bli. Mina mojitos står redan och väntar på mig!

Men innan det blir det först en sväng till Amsterdam och London innan jag tar ledigt! Hoppas att ni får en kalashelg!

ALL IN !









Puss & Snusk!! // Thai


Onsdag 15 Juni - Gula småhjärnor och högar med snorpapper.

Jahopp... Då var man inne på sin andra och sista sjukdag. Jag mår bättre än igår måste jag säga. Igår var jag ett stort hängberg... Idag är det väl bättre. Nu hostar jag upp ännu mer gula små delar av hjärnan. (undrar fortfarande vad det är för något!??!! Vet ni eller inte?!) och har lite snorpapper här och var. Imorgon hoppas jag att jag fit for fight iallafall. Har inte gjort något idag. Käka frulle och sen har jag varit nere och tvättat lite grann. Kände att trots att jag är sjuk så kan jag ju fortfarande gå ner 3 trappor för att slänga in en tvätt lixom.

Det är det som är så dumt egenligen... Hade jag jobbat på fabrik eller vad som så hade jag gått till jobbet ändå, men med tanke på att luften i ett flygplan är sämre så mår du automatiskt sämre om du skulle vara förskyld tex. Du DÖR typ.. Vi hoppas att jag klarar dom 2 sista dagarna iaf. Det känns okej lixom.

I min ensamhet gör jag inte mycket i Nyköping här. Suttit och facebookat och snokat runt på google. Jag vet inte om ni svenskar vet vem denna karl är men han heter Mario Casas och är ifrån Barcelona-området, men är skådespelare och bor nu givetvis i Madrid. Jag har sett endel spanska filmer med honom och jag ska säga att spanska regissörer är inte blyga för att visa hud och en och annan sexscen. Oh my dear fucking god.. !! (lite opera där i slutet..) 
Han är min ideal-karl till 100 %. Superhet, men ändå lite gullig. Mörkhårig med bruna ögon. Det mystiska flirt-leendet slår allt. Jag undrar vad han har för min i sängen? Lika het? Kroppen duger ju.. (!) hehe. Jaa, jag sitter här och dreglar lite jag... Hur ska jag få tag i honom är frågan?

MUMS FILLIBABBA !!




Mmm mmm mmm boom shacka-lack på den !

Vad ska jag laga för mat idag? Tips..?
Puss / Thai

Onsdag 15 Juni - 30 Bloggämnen - Nr 2 - Mina syskon.

Jag har 2 äldre systar. Egentligen är vi bara halvsystar men jag har alltid sett dom som mina helsystar trots att vi inte har samma pappa. Dom kom till sverige i början på 90-talet och ser numera som min pappa och är deras pappa då deras riktiga thailänska pappa är död sedan år tillbaka.

Mina systar är något äldre än mig. Nisa, som är äldst är född 1975 och Nipa är född 1978, så det skiljer endel år mellan oss. Den skillnanden la man märke till när jag var typ 10 och dom var runt 20, men idag så märker man inte ålders skillnaden alls. Mina systar har barn. Nisas dotter heter Simone och är snart 6 år. Nipa har en son som heter Justin och han fyller snart 2 år. Alla 4 bor tillsammans i Lund och deras vardag är väl kaotiskt med barn på väggarna.

Trots att vi inte träffas så ofta så har vi en superbra relation. Jag som trots allt är pappas enda barn, ser mig själv inte som ensambarn trots att mina systrar kom in i mitt liv när jag var 5 år gammal. Pappa själv ser väl att han fick 2 döttrar på köpet och ser även mina systar som hans barn.

Nipa är mer lik sin biologiska pappa och Nisa är lik vår mamma. Jag är väl inte lik någon av dem, men har fått höra att jag och Nipa är mest lika varandra. Jag och Nipa är väl oxå mest lika i vår personlighet, vi kan dampa loss totalt medan äldsta syster är mer lugn och ansvarsfull, hehe.


Nipa, jag & Nisa. Utgång på Bogrens i Skövde 2007.


Nisa, jag & Nipa i Lund för några veckor sedan innan utgång i Malmö.


Syskonkärlek!


Justin, jag & Simone. Mina älskade syskonbarn.

Jahopp, det var den korta versionen av mina syskon dårrå.
Jag uppdaterar mer under dagen.

Puss & Snusk! // Thai

Tisdagen 14 Juni - Jag har inga gränser.

Det är endel som frågat hur det är mellan mig och Alvaro. Jaa, hur är det egentligen? 

8/10 delar av mitt liv är fortfarande kvar i kartonger i Barcelona och skickas förhoppningsvis till sverige nästa vecka någon gång. Det skickas gratis, men det skickas till Göteborg, så jag måste åka dit och hämta allt.
Alvaros farbror jobbar på ett transportföretag och skickar det åt mig. Det kunde jag väl minst begärt av honom, men jag är tacksam över att han ställer upp för han kunde lika gärna skita i det.
Jag och Alvaro pratar, men bara om saker vi behöver prata om.. Frågar inte hur vi mår, Hur saker och ting går, Eller om vi träffar andra? Från min sida är vi givetvis vänner, men det kommer nog ta sin tid innan vi bokstavligt talat kan vara vänner. Jag har inte gjort honom något och han har inte gjort mig något (vad jag vet) men man kan ju lixom inte bara vända på steken och bara; "Men tjeeeena kompis, läget?? (och slänga en hand på axeln)..
Det får ta den tid det behöver och jag har inte heller bråttom. Han har sitt liv nu och jag har just påbörjat ett nytt hemma i sverige. Ibland måste jag erkänna att jag undrar vad han gör, men samtidigt vill jag inte heller veta för jag vet att han inte had gone bananas om han visste vad jag sysslade med... så att säga.

Däremot en dag som denna så saknar jag Barcelona något så grymt! Jag satt i busskuren innan idag och väntade på bussen. Lyssnade på lite elektro house från 2009 och fick flashbacks på medelhavs livet. Det gjorde lite ont ärligt talat... Vilket depp jag fick då.
Jag hade hellre illrat runt i Barcelona stad i 30 graders hetta än och sitta i en jävla busskur i Nyköping en dag som denna. Sedan jag flyttade söderut har jag lixom fått ett begär av att inte leva och bo i sverige. Visst, det är tryggt, man vet hur saker och ting fungerar och bla bla bla... Men jag saknar Barcelona, jag saknar värme och den jobbiga luften. Jag saknar mojitos och jag saknar Bershka (en klädbutik). Jag saknar valet av nattklubbar, jag saknar stranden. Jag saknar dom bohemiska människorna, jag saknar att prata spanska!

Jag gillade det där med att inte riktigt ha koll på allt när man befinner sig utomlands. Istället för att ta semester och vara ledig för att åka på semester, vill jag hellre att hela mitt liv ska vara som en lång semester.. Det är ju betydligt bättre. Att ta ett morgondopp i havet behöver inte vara på semestern, det kan ingå i vardagen och det är det jag strävar efter. Att ha min semester inkluderad i vardagen.. Låter ju helt fantastiskt eller hur?

Och med mina fjuttiga 3 år utomlands VET jag att det går, det är ju bara ett helvete att luska ut HUR ? Jag ska nog försöka ska ni se. Ah, det kommer nog gå bra.. Jag åker till Barna på lördag, så jag får mig iallafall en liten drog-dos av medelhavslivet åtminstone...


Mitt öga. Mitt ljusbruna öga.

Och om vi går tillbaka till kärlek och allt vad det där heter. Jag måste säga att jag är sucker for love och det är nog inte många månader av mitt lilla liv jag faktiskt har varit singel och känt på att vara riktigt ensam. Nää, det är det fan inte... Jag älskar kärlek och jag vet att när jag älskar någon så älskar jag till 100 %
Men jag är lite chockerad över att jag inte är ledsen som jag bör vara, men samtidigt är det skönt... Varför ska man behöva lida om man inte vill eller behöver? Hur länge är regeln över att komma över någon..? Finns det någon gräns för när man får börja träffa nya partners?

Jag nämner inga namn, men en bekant/vän/bästa vän/en kompis till en kompis bröt upp med sin karl för ett tag sedan och hon har börjat dejta en kille "redan". Hon mår bra av det och det är ju helt fantastiskt eller hur?!?!
Men varför är det något innerst inne som säger att det är lite tabu och träffa en ny partner kort tid efter att man bruitit upp med sitt ex.  Man måste ge det lite tid till att komma över och bla bla bla...
Om jag inte behöver tid för att komma över någon så ska jag väl inte behöva och sitta och "vänta" ut den tiden heller? Eller...? Det är lite farligt att säga så, men som singel har jag inga gränser, eller rättare sagt jag kan nog inte sätta gränser som singel. Jag gör vad jag vill, när jag vill, med vem jag vill och hur jag vill... typ.

Jag vill dock påpeka att jag själv inte har träffat någon ny. Just nu så småspyr jag lite på den här pojkväns grejen... och det hoppas jag att det ligger på is ett tag.

MEN vem har sagt att man behöver pojkvän för att ligga? :P

Nähe, tvn nästa kanske?

Puss hej // Thai

Tisdag 14 Juni - Man får inte ha det för bra.

Man får inte ha det för bra.  Nää, det får man inte... Efter en kanon helg i Nässjö, att jag bokade biljett till Barcelona i helgen och att jag serverade kaffe till Tiesto & Ingrosso igår när vi åkte till Ibiza blev bara för mycket... Så bra får man inte ha det.. 

Tiesto sov ifs nästan hela resan, Ingrosso satt brevid med sin laptop och festade lite ensam med sitt head-bangande. Han var trevlig, lite flörtig, men hade oxå den där typiska attityden "jag vet att jag ÄR känd, Hello ?!". Fast hans vänner var ta mig fan ännu värre. När vi stod vid bordningen så stod jag längst fram med första passageraren, då en utav hans polare kom fram och sa med äcklig stockholmska ; "Ehh, urschäkta menne... asså Tiesto och Sebastian Ingrosso ska med detta flyget, om du vet vilka dom är?? ... Och eeem, dom skulle vilja sitta långt fram i planet... Vi skulle inte kunna få gå före kön..? (Dude, ni åker med Ryanair, vad begär du??..) Och nej, dom fick inte gå före i kön, men hade tur ändå och fick sitta längst fram tillslut ändå.


Sebastian Ingrosso, moi & Tiesto.


En passande bild på när jag var på Pacha på Ibiza och såg Trion 2009. Sjukt bra var det !



Hade en liten förkärlek till Guetta den sommaren oxå.

Idag kändes det som om jag vaknade upp ur ett rövhål bokstavligt talat. Jag har blivit sjuk.. Jag har snor som sitter fast i näsan och som bara rinner vid fel tillfälle. Sen hostar jag upp sånna där gula små hjärnor hela dagen oxå. På tal om dom... Vad är det för något?? Någon som vet.. Dom är iaf äckliga som fan.

Givetvis när man är sjuk och ska sjuk anmäla sig så ska man ju ta arslet till jobbet och skriva papper och bla bla. Hade hellre legat i soffan/sängen och faktikst försökt att bli frisk. En annan rolig sak är oxå att man får skriva ner hur länge man TROR att man kommer att vara sjuk. Man bah: öööh, okej?? Jag skrev iaf att jag skulle vara sjuk idag och imorgon, men att jag är tillbaka på torsdag igen. Lite skumt system.. för om jag blir superfrisk imonn, så får jag inte jobba ändå. Wierdooo..!?

Men men. Väl hemma nu iaf och jag tänkte koka ihop mammas förkyldnings-kurs soppa och mest ligga i soffan hela dagen. Bokade en tvätttid tills imorgon oxå, annars kommer jag typ dö av rastlöshet. Men på torsdag är jag frisk igen, det har jag bestämt..

Jag lär nog köra ett par inlägg under dagen.. Keep ya'll updated!

Puss & Snusk // Thai


Söndag 12 Juni - Jag och min whisky igår.

Tillbaka i Nyköping efter en helg i Nässjö igen.  I fredags så åkte jag ifrån ett 23 gradigt varmt Nyköping i långklänning och svett mellan skinkorna, tog tåget 2 timmar söderut och kommer fram till Nässjö, 12 jävla fjuttiga grader och spöregn. Inte okej alltså.. Inte någonstans. Jag frös och det bara regna ner.

Syster som oxå var i stan och hälsade på hämtade mig på stationen och vi åkte hem till mamma och pappa. Där väntade underbara systersonen JJ och mammas thaimat. Lovely!! Jag mättade mig rejält, sen tog jag och syster bilen hem till Nina som hade en lite inflyttningsfest. Det var trevligt folk där och Hanna bjöd mig på några glas vin.. Kvällen blev rätt "kort", jag gick hem vid 03 och sooov gott.

Igår lördag var det studentdag här. Jag sket ärligt talat i det. Jag såg varken några flak eller studenter på stan när vi var där under förmiddagen. Syster och jag var inne på Systembolaget och shoppade kvällens krök, medans mamma var inne på Vila, stans ända klädbutik. Ja, Nässjö håller på att dö ut.. herregud.

Chillade rätt fint hela dagen hemma, tog det lugnt men vi korkade upp redan klockan fyra för att vi var så rastlösa, jag och syster. Vid halv sju skjutsade pappa ner oss till Anna där vi förfestade med tjejerna till 22. Det var skittrevligt tycker jag, men efter det så drog vi över gatan hem till Iris som hade hemma fest. Shit, hemmafester så ju waay much roligare än utgångar om jag ska vara ärlig. Whiskyflaskan som vi köpte tömdes under kvällen, varav Habbe fick för sig att klumka den sista 10-delen av flaskan. Haha! Syrran la tydligen en pizza utomhus. Lisens behå sprack där fram.... Ja, det var ritkigt kul måste jag säga. LYCKAT !


Lite egobilder hann med innan vi stack till Anna på förfest.


Min älskade syster Nipa och jag. Det skiljer 9 år mellan oss, men det märks inte!


Jag, Anna & Lisen hemma hos Anna. Fina tjejer!!


Ja. Sen hände ju annat oxå, men dom detaljerna lämnar vi tycker jag. Batterierna är iallafall laddade.. höhöhö!

Nu väntar 5 dagars flygningar och imorgon flyger jag till Ibiza. Jobbar sent hela veckan, sen på lördag åker jag till Barcelona. Det ska bli kul och jag ska våldgästa Linda och Mia hade jag tänkt. Vi får se vad vi hittar på !
Tänkte fylla garderoben och förhoppningsvis få en riktigt bränna på söndag på stranden kanske! :)

Nähe, snart blir det sängen. Hoppas att ni haft en kalashelg.

Puss / Thai

Måndag 6 Juni - Sammanfattning av helgen i Nässjö.

Hej hej!

Idag var det nog första dagen som jag somnade stående på rampen i Tallin måste jag säga.. Jag har varit trött hela dagen idag, men att jag vaknade av att jag höll på att ramla tog fan priset. Haha! Jag bara stod där ensam och kände att ögonen somnade till och rätt efter det vek sig kroppen, men jag hann vakna till. Dock måste det ha sett jävligt roligt ut.

Jag är nog trött efter helgen hemma i Nässjö. Dödens kul med grädde på moset blir nog en sammafattning av det hela. Uff, vilken helg! :) Jag tog tåget till Norrköping i fredags morse och där blev jag hämtad av Nicko och bil och vi åkte mot småländska Nässjö. Väl hemma väntade "marken" (=marknad på småländska) i stan och så hade vi picknick med tjejerna i parken tillsammans med barnen. Rövsvetts värme var det!


Jag & Nicko i bastu-bilen på väg till Nässjö. Döden!


Vad roligt man kan ha när man inte behöver köra.. :)


Jag måste få vara ärlig och säga att sverige är fan vackert på sommaren.


Picknick i stadsparken med tjejerna och kidsen!


Coxen & Lisen bland bullar och leksaker.


Jag i steker i solen, nerkladdad i BUS. (haha! moget!)


Senare på kvällen intog jag och Nicko våran balle med lite vitt vin och hemmagjorda mojitos. (dom var inte illa pinkade) Lina kom över och joinade oxå, men sen drog vi hem till henne, då hennes päron hade fest. Jag stannade där någon timme, sen blev jag uppplockad av Nagem och vi gjorde stan en sväng. Trevligt!

Lördagen kom och det blev Grimstorp hela dagen med Nicko, Lina, Anna och Malin. Där låg vi och stekte hela dagen och smed planer inför kvällen.
Och på kvällen ja... :) Vi satt hemma och förfestade hos Lisen innan vi stack till hotellet. Det var jättetrevligt, men väl inne på hotellet blev det lite väl dimmigt där inne. Men jag hade kul iallafall. Vilken sjuk kväll...!


Lina badar fötterna i Grimstorp. Hon doppade hela sig efter tag..




Jag och Anna badade inte denna dag...


Sandra & Vicke kom med lille söte Hugo oxå! :)

Vaknade upp och mådde bra, men sen kom baksmällan smygande under dagen, lysande! 
Men man kan ju inte må bra varje dag och det fick jag väl sota för. :)

Nähe! Hörs imonn!
Puss & Kram // Thai

Torsdag 2 Juni - Hem till Nässjö!

Jag får inte många kommentarer, men jag blir jätteglad av dom jag får. Ni är urgulliga allihop! :)
Åker till Italien idag och tillbaka och sen åker jag till Nässjö imorgonbitti och stannar HELA fuckin helgen!
Det har planerats in en picknick i parken med damerna, sen om jag får bestämma blir det 2 boxar vin under helgen och så vill jag ut och sola och bada någonstans oxå..!

Vi ses imonn! Puss & massa kram!


Jag saknar Barcelona ibland, speciellet att ha sanden mellan tårna.

//
Thai


RSS 2.0