Tisdag 24 November - Ja, svininfluensan ja...

God kvall. Sitter hemma hos Alvaret och vi har precis kakat kvallsmat, han, Lili och jag. Dom ar ensamma hemma dan har veckan, da paronen har en veckas semester i sodra spaninen. Mamma Maite sa till mig att jag skulle halla ett oga pa dom, sa att dom inte brakar (vilket annars ar valdigt vanligt mellan dem..) Tja, varfor inte...? =) Hitills ar ingen som brakar iallafall..  

Tisdag och snart onsdag. Veckorna gar for snabbt, men just nu gor det inget, da jag langtar tills jag far andas svensk luft snart. Det ska bli skont att komma hem. Jag tror att min helg kommer bli lugn, da jag ar sa JAVLA trott pa att festa. Jag vill hellre sitta hemma i soffan med vanner och ata god mat tillsammans och bara tjota!

I helgen jobbade jag, dock inte pa fredagen som vart bestamt, men pa lordagen iallafall. Vi har fatt en ny resturangchef, som jag bokstavligt talat avskyr. Han skriker och har sig och tror sig vara kung i den dar resturangen. Skulle ni vart dar skulle saga samma sak. Han lyfter inte ett finger, men an att han slickar gasternas rov non stop. Jag kan inte beskriva han med ord, men han ar ett riktigt svin! Det varsta av allt ar att han ar stjartgosse, BOG! Det gar inte ihop sig, for bogar ar inga svin! Han har darmed den forsta bog-svinet jag traffat. Jag ger han 2 chanser till innan jag sager upp mig sjalv. Punkt.

Det var meningen att jag, Nina, Hannah, Jossan och Hanna skulle se New Moon i sondags, men icke. Fullsatt pa alla 6 visningar mellan 17-22. Vi ska dit imorgon efter jobbet och kopa biljett, efter det blir det smorgas-lunch pa ett café vid Ciutadella. Ice Nice. Jag hoppas att de blir lika fint vader som idag, dvs kofta och solglasogon. :) I love it !

Iallafall.. Last mycket i bloggar men valdigt lite i tidiningar ang svininfluensan. Shit det ar ju skitmanga som har tagit sprutan!?! T.o.m min mamma och Nisa har tagit den. Sjalv kanner jag ett direkt NEJ. Jag vill inte ta den, da den kan innebara bade vark och allergichockar och har t.o.m forbjudits i vissa lander. Och med tanke pa att vaccinet ar sa pass nytt, tror jag inte heller riktigt pa det... Blir jag sjuk sa blir jag sjuk, darmed forsoker jag att halla mig frisk genom att inte vara i narheten av sjuka och forkylda personer, tvatta handerna konstant och undvika "ta pa" offentliga saker.. sa som stangen man haller i sig pa metron, handtag osv. Annars ar jag faktiskt inte sa nojjig, men tycker att folk har i Barca som bar masker for nasa och ansiktet (som jag tippar bar pa sjukan) ska stanna HEMMA och inte ga och pesta runt !! Ni som inte har tagit den annu..? Hur ska ni gora?

Fan, sov siesta mellan 15-19 idag, inge bra. Kommer inte somna forrens valdigt sent inatt vilket innebar en valdigt trott dag imonn, fy !! Nu ska jag lagga mig och gowsa med min karls mag-matta.. mmmh ! :)

Puss & godnatt!
From Barcelona with love // T

Fredag 20 november - Dubbel-jobba 14-02

Jag har inlett min fredag med veckans längsta dusch, men jag får fortfarande damp på vattnet eftersom det antigen för kallt eller skollhett så man bränner sig. Men vältvålad och nytvättat hår blev det iallafall.
Nu har jag gjort iordning mig ska äta lite frukost hade jag tänkt. Klarar inte av att äta dirket när jag vaknar på morgonen utan jag måste lixom vänta tills magen börjar kurra lite.. :)

Iallafall. Idag blir det dubbel-jobb. Först på OneContact från 14-21, sen vidare direkt till Solo mellan 22-02.30.
Alvaro ska spela på Rosebud mellan 03-06, men jag vet inte om jag ska föjla med, med tanke på att jag tror att jag kommer vara dö-trött + att jag gärna vill vara pigg en lördag.

Morgondagen är ganska oplanerad för jag vet fortfarande inte om jag jobbar på Solo på kvällen, men jag hoppas iallafall. Är i nöd av cash, då jag endast har 45 euro kvar tills löning. Men jag vet iallafall att jag och Nina ska springa bort till bio, så vi får säkra biljetter till New Moon på söndagskvällen. Det ser jag fram emot !

Njepp, dags för frukost. Jag måste tacka för dom kommentarerna jag fick tidigare i veckan oxå, det värmde och det behövdes.. :) Gud vad jag saknar mina vänner hemma i Svea. Men snart kommer jag hem.

Jag hoppas att ni andra får en riktigt go fredag, utan jobb !!

From Barcelona with love // T

Onsdag 19 November - Helgen som var..

Idag lämnar jag känslor utanför, men jag har funderat och tänkt så det räcker och blir över idag, och nej fortfarande kommer jag ingen vart med mina tankar. Ligger i soffan, med tv:n på. Både Phatt och Mirian sover, så jag tror att det dags för mig snart oxå. Ska försöka vakna tidigt imorgon och få ngt gjort, som att äta och tvätta innan jag pallrar mig bort till jobbet. Iallafall...

Jag kommer att komma hem till Svea mellan den 18-23 dec. Det blir en snabbvisit innan jag åker ner tillbaka igen och firar spansk jul. Väl hemma ska jag nog ta det ganska lugnt, familjen kommer att vara hemma så jag lär tillbringa mycket tid med min systerson som jag inte träffat än. Det ser jag fram emot och då ska det bli en massa bebismys.

Och om jag inte har helt fel, så lär jag locka mina vänner hem på mammas thaimat en kväll oxå. Nicko, ja du ska få smaka på nudlar OCH geta-ost är så jävla gott! Har du inte smakat det så BÖR du genast! Jag hoppas verkligen att jag får träffar andra vänner som jag inte träffat på år och dar, som Aleksandra och Hanna Adolfsson, shit... way too long! Det ska nog hinnas med ett och annat. Jag saknar verkligen mina vänner, men det är grymt svårt att hålla koll på typ 10 privatliv, så dom som håller mig mest uppdaterade är faktiskt dom som bloggar..

Iallafall.. som sagt inget helg-jobb för min del denna helgen som passerade heller och det resulterade till fest både fredag, lördag OCH söndag.. I söndags var jag utmattad och när på döden. I fredags vart vi hemma på förfest hos mig, jag och tjejerna. Det var riktigt skoj, vi gick vidare till Otto sen där fyllan inte blev mildare. Kvällens fylle blev lilla Patricia som vart en aning agressiv ibland.. hehe! Tack för den kvällen. Ibland undrar man varför man går ut, det är ju alltid förfesten som är roligast.. typ?


Vi försökte först göra en Foki-pose, men det slutade helt förmycket asiatiskt... hehe.

Lördagen måddes det mindre bra, men jag fick iallafall i mig räkor, musslor och en massa fisk som vi hade till middag hemma hos Alvaro, då hans päron firade 28 år som gifta. Senare på eftermiddagen åkte jag, Alvaro, hans lillasyster Lili och hennes karl Joel till Roca Village, ett köpcenter som enbart har Outlet-butiker i massa märken. Det blev 3 nya skor och jag kom på att jag inskaffat mig 8 par skor på 8 veckor.. Illa, men liite lycka över det. :)



Det blev ett par rosa vans, svarta  och vit-gröna reebok. Dags för nytt skoställ igen..

 


Jag i en utav butikerna i Roca Village.


Syster och bror.

På lördagskvällen vart det ingen hemma-sittar-kväll det heller. Jag vart på Solo och träffade bla Marina och hennes vän. Jag var smått seg redan för gårdagen, men hade ganska kul ändå. Det visade sig att vi drog till Barcas ny-öppnade klubb som heter OSHUM, som nu ligger i det gamla Pacha. Stället var ingen större skillnad än Pacha tyckte jag. För "stort" lixom. Jag gillar ställen som är mindre och mysiga.. I nattklubbar ska man ju ändå småträngas lite, det hör ju till klubbkänslan..


Men jag ska ju inte påstå att jag hade så värst tråkigt på Oshum heller.. :) Alvaro kom rätt kvickt sen.. :P


Högen ja.. Innan vi åkte hem skulle alla visst slänga sig på hög och jag skulle ju naturligtvis ligga underst.

Söndagen kom och jag låg i sängen hela dagen. Bakfull igen. Det var meningen att jag skulle träffa Sebastian och Jonas för att vi skulle kolla på filmen 2012, men ICKE. Det var fullsatt på alla 3 föreställningar, så vi drog in till stan igen och käkade Wok to Walk. DET var gott och starkt. Bakfyllan försvann dirket, men har även skitit som ett as nu i 3 dagar. (tog personligt skitrekord igår på jobbet - 4 gånger på 6 timmar...) Efter det satte vi oss alla 3 på Starbucks och det blev en Frappocino och en cheesecake á dulce de leche.

Söndagen slutade med att jag fick med mig både Sebastian, Nina och Patricia till Catwalk, där Alvaro spelade för kvällen. Det var kul, som sagt förfesten var rolig, men det va inte mkt folk på Catwalk, men kvällen fick lixom duga. Hade det vart min första festkväll hade jag nog varit på topp. Men men.. Det slutade bra och kanske bättre för vissa andra den kvällen. Btw, så träffade jag även 2 tjejer ifrån England som jag även träffade under lördagen på Solo och på Oshum, det va trevligt !


Al Munoz at Catwalk.


Patricia, Nina & Sebastian.


Inne på Catwalk.


Sebastian, Jag & Nina.

JA! Det var min helg ja! Nu i helgen som kommer tänkte jag ta det lugnt. På fredag hoppas jag verkligen på att få jobba!! Om inte så ska jag på fredag sitta hemma och ta det lugnt och äta gott. Jag hoppas självklart på kvinnligt sällskap och kanske lite vin. På lördag, hoppas jag på en heldag i november-solen utomhus och sen ev på kvällen få jobba eller annars kanske vi festar till det. Söndag ska det gås på bio med Nina, vi ska se Twilight  NR 2 !!!!

Nu orkar jag inte mer.. godnatt.

From Barcelona with love // Thai


Tisdag 18 November - Sömnlösa natt

God natt. (Laleh - hide away) Skulle egentligen ha somnat för ett par timmar sedan, men efter att ha vridit och vänt på mig i 2 timmar idränkt av tankar och funderingar som jag inte kom på några svar till, så gav jag upp. Dags att skriva av sig och om det.. Jag vet inte riktigt vad vad det är med mig. Har på senaste tiden stängt in mig på ett sätt jag inte riktigt känner igen mig själv på. Jag har aldrig haft problem med att prata med folk. Jag är den som oftast och alltid avslöjar mest och mycket som jag inte ens ska öppna käften om. Sådan kan jag väl vara fortfarande, sant..
Men det är såå himla mycket som snurrar i min skalle som jag på senaste tid aldrig fått prata av mig om, någon som kan lyssna och bara lyssna på mig, som jag kan få snyfta min famn i och som kan krama om mig och ge mig ett råd. Jag saknar en nära vän som kan säga allt det där som bara en nära vän kan göra utan att jag ska ta illa upp. Som kan ge mig en smäll på käften utan att det gör ont, utan jag tar det som en mjuk smekning på kinden och tar vara på den minsta berörelsen jag får..Det är så mycket jag vill få svar på. Jag vet på ngt sätt långt inne att jag gör fel varje dag, men när jag försöker... eller dom gångerna jag försöker och känner att jag inte får ngt tillbaka, gör mig att jag ofta ger upp ett par dagar och skiter i vilket. Och på så sätt blir jag kall och stänger in mig, istället när jag faktiskt vill göra saken bättre. Vissa dagar gör det mig oxå så jävla förbannad så jag har en sådan lust att bara ställa mig och skrika ut all ilska jag har och har skrapat ihop lixom...slänga skiten rätt i ansiktet. Men hittills har jag bara sparat ihop allt skräp, försökt och svälja allt och låtsas som ingenting, vilket är precis det som är felet.. En annan sak jag ställer mig själv är  frågan: Kan man vara ledsen och känna sig olycklig även om man bör och förmestadels faktiskt känner sig rätt lycklig? Eller kanske fejkar jag allt för mig själv och försöker bara hitta annat och inte se, så som läget faktiskt är? Folk säger att man lär sig av misstag, själv känner jag att gör samma jävla misstag om och om igen. Jag hamnar alltid i samma håla och undrar varför jag aldrig lär mig. Varje gång har jag även inlett och sagt till mig själv att inte göra om samma misstag, men jag fattar inte vad det är jag missar, för nu står man där likt förbaskat ännu en gång? Kanske jag faktikst är sådan här som person, det kanske är så jag har blivit? Kan man förändras till en person med en personlighet som man faktiskt inte tycker om..? Åh,va jag inte tycker om den person jag blivit. Egoistisk, ensam... men varför och hur? Fan, jag som var en jävel på vänner, kärlek och sånt.. Nu är jag den där fega jävlen som inte har egna ben att stå på.. Igen.

(faan, ska jag publicera detta...?

From Barcelona with love/ T


Fredag 13 November - Fredag... IGEN ?!?

Då var det fredag igen då... Veckorna går waay too fast........!

Ska nu medela att vi numera är 6 personer ifrån Nässjö som jobbar på One Contact. Förutom Wahlund och den andra tjejen som jag aldrig kommer ihåg namnet på, så är det numera jag, Jossan, Hanna och även Nina som tig steget in i telefon-försäljar-världen..! Välkommen! Nina sålde 1 sälj idag på första dagen, inte illa pinkat! :)

Veckan i sig har varit ganska seeg, men jag har sålt rätt bra så det blir nog provision även denna månaden med. Nice! Annars har jag inte fått mkr gjort.. chillat igenom hela veckan och inte gjort ett piss... Förutom igår så träffade jag Nina och det blev kyckling med curry och ris, mycket gott sen 2 avsnitt utav Ullared som vi kollade på Kanal5 play, såå jävla kul var det. Längtar redan tills nästa avsnitt som kommer på måndag.

I måndags var jag även på IKEA, då jag kände för att andas in så mycket svenskt som möjligt. Det blev en ganska snabbt visit med Jossan och Patricia. Men jag köpte ändå med mig ett väldigt nödvändigt klädställ, då min byra snart går sönder av alla nerproppade kläder. Nu slipper även mina skor stå och damma. Ang skor, så har jag samlat på mig en del. BOAH, bara 3 nya par den senaste månaden. Iofs inga speciella, men skor som skor !!! Nu är iaf allt på plats! Skulle vilja påstå att jag inte får rum med så mycket mer i min lilla lya, den har blivut mysig och innehåller nog mest saker i den här lägenheten.. :)

I onsdags käkade jag på Thai Express med Alvaro, inte lika gott som mammas kan jag säga, snarare snäppet till äckligt nästan, men nu har man iaf testat det. Efter det drog vi till Solo för att hälsa på Pitu, lika trevligt som vanligt. När han börjar spela sin musik får man sig verkligen flashbacks efter Sommeren 2008 här nere, VILKEN SOMMAR !!


Kan se en aning inpackat allltihop, men det är betydligt bättre än för en vecka sedan!

Ikväll, fredag blir det ingen servering på Solo, då det inte var tillräckligt med reserverade bord. Och med tanke på att man inte har någon bättre fantasi så ska även ikväll öppnas en whisky-flaska. Väldigt otippat !
Det blir antagligen jag, Nina, Jossan och Hanna och även kanske hakar ett par andra tjejer ifrån jobbet med, vi får se. Vi har inte riktigt bestämt oss om vi ska till City Hall eller Otto Zutz ännu.. det återstår att se. Ska vi till Otto blir det en förfest här isåfall.. Vi hoppas iallafall på sen redigt kul kväll...!


Förfest med tjejer ifrån jobbet hos Hanna och Jossan för ett par veckor sen. RÖJ.


FGC'n på väg mot Otto Zutz, jag Nina och Hanna gör asgarvet! Helvete va kul vi hade den kvällen.



Man behöver ju inte överdriva, MEN varför inte... ? Whisky på Otto.


Annars, så har "värmen" kommit tillbaka igen. På dagen är det ca 15 grader + och det innebär att jackan man hade på morgonen är alldeles för varm för att ha på sig på dagen. Rätt gött ändå.. :)  Jag längtar inte riktigt till vintern ännu.

Imorgon ska det ätas middag och fira Alvaros päron som firar 28 år som gifta och jag skulle tippa på att det blir sushi kanske. :) Hoppas ! På söndag ligger jag antagligen i sängen och bara drygar, men på kvällen ska jag träffa Jonas och förhoppningsvis Sebastian och vi ska gå på bio, det blir År 2012 som vi ska se, hoppas att den är bra!

Sist men inte minst så fyller Hanna 22 år idag! GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN SÖTNÖT !! Det var alltför längesen vi sågs! Jag hoppas att du firar din dag rejält !! PUSSS!

Nje, kanske man skulle ta och äta ngt. Jag har köpt GETA-OST ! Mmmh Mmmh!!
From Barcelona with love! // Thai


Fredag 6 November - Fredag=fest

God kväll!!
Det blir ett snabbt inlägg idag! Som sagt, jobbade morgon idag och efter det blev den en sminkshopping på Sephora, för att fylla på sminkskåpet med diverse småsaker. Efter det blev det solariet så man är någorlunda "bränd". Ikväll är det Inget jobb som gäller och då är det fest som gäller istället !! Ska snart hem till Nina och Hanna och supa tét lite.. =) Imonn vill jag till ikea, men det får vi ju se hur det blir !!!

Iallafall, Alvaro kom hem ifrån en spelning ifrån Maroko/Casablanca idag och bidrog med dessa till MIG! =) Matriell lycka är rätt go ändå...



Sist men inte minst har jag antagligen drömt för mycket och för HÖGT om Min D&G Sicily, då jag har letat förgäves efter min "vinterparfym" i drya 2 år, så kom min karl även hem med denna som om han hittat den i soptunnan. Inget jag visste om alls och OM jag blev lycklig !!!


Min största vinterkärlek... mmmmmh!!! DOLCE & GABBANA - SICILY

Nä, nu ska det göras iordning inför kvällen. Sup väl och gott allesammans!
From Barcelona with love // Thai

Torsdag 5 November - Jobb, jobb men snart helg!

God morgon!!

Klockan är strax över 13. Jag vaknade för 40 minuter sedan, helt ensam hemma hos Alvaro nu...
Idag åkte han till Maroko/Casablanca för en spelning där ikväll. Jag har beställt nya Converse och förhoppningvis får jag dom både i vitt & svart. :) Gitt som fan!

Jag har hunnit att ta ur ren disk från diskmaskinen och fyllt på den med skitig disk. Jag har även lyckats proppa i mig lite nudlar innan dagens jobb. Gott var det!

Igår efter jobbet, var vi och käkade på Solo, för en gång skull så får jag själv äta den maten jag annars serverar på helgerna, blev så där äckligt mätt ni vet. Sen blev den whisky&cola nere med Alvaro och Pitu, innan vi gick vidare till en club som hette Duvet, var bara där i 20 min dock, men Det var en club som jag definituvt kommer att besöka igen..! Skitcoolt!

Ikväll kommer ingenting bli gjort eftersom att jag jobbar morgon imonn, då efter jobbet blir det mat och sen direkt i säng. Kanske skriver ett inlägg om jag har ngt vettigt att säga!

Nepp, nu ska jag fixa iordning mig, dags att pysa! Idag är det 18 grader OCH sol! :)

From Barcelona with love!! /thai

Måndag 2:a November - Shit, året är snart slut !

Klockan är snart 01.30 och jag har fortfarande inte gått och lagt mig, ligger iofs i sängen och rätt klar för sömn, men vet ni vad? Jag jobbar kväll, så jag behöver inte lägga mig förrens 04, ett woho på det !

Klickade nu fram lite klassiska Bryan Adams på Spotify, vet inte varför jag tänker på högstadie-tiden, men det var iallafall goda tider det!

Iallafall.. Återigen måndag. Veckorna går så jäkla snabbt här nere. Året 2009 har passerat på en månad känns det som! (Kanske inte bokstavligen talat, men väldigt snabbt iallafall..)

Jag har hunnit flytta ner till Barcelona en 2:a gång och denna gången känns som om jag kommer stanna här ett tag till. Jag bor med Phatt, Mirian och hennes karl Jordi sen mars, trivs i lyan och den känns numera lixom inbodd. Jag har hunnit festa för mycket, förtärt min kropp med dessa farliga drycker så det räcker och blir över till ett helt liv. Jag har aldrig spenderat så mycket tid på nattklubbar som jag har gjort detta året. Otto Zutz och Solo är numera mina hak, mina fika-ställen och dit jag går när jag rastlös, haha! Jag har aldrig njutit så mycket av sol och strand som jag gjort i sommar. Jag har aldrig lärt känna så mycket folk som jag har gjort detta året.


En lat och härlig dag på stranden i Cunit i somras.

Jag har släpat med mig både Phatt och Alvaro till Sverige där jag visat dem hur vi gör saker och ting i Sverige. Jag har hunnit träffat en förbaskat bra spanjack till karl (blivit en jävla toffel oxå, but he treats me like a queen..) och vi har tom hunnit planera vårt bröllop. Jag har varit på Ibiza och insett att Pattaya i Thailand är MYCKET bättre. Jag har dessutom hunnit lära mig en massa mer spanska och skulle vilja påstå att jag en jävel på att iallafall förstå den, även om jag fortfarande är någorlunda ok på att prata språket. Jag jobbar även på ett utav sveriges sämsta kundstjänst. (enligt vissa studier..) Skulle dock vilja påstå att jag tillhör den bättre delen utav kundtjänsten iallafall... :)

... Och jag ska fortsätta att jobba på denna kundstjänst ett tag till, jag ska även fira spansk jul, där jag som är ny i familjen ska sjunga en svensk låt på kalaset. (det blir Främling med Carola, om någon annan inte kommer med bättre förslag..) Och jag ska fira ännu ett nyår till i Barcelona. Vilket år...

Trots mycket postitiva händelser här i Barcelona, så vill jag lova att livet inte är en dans på rosor.
Dvs, jag saknar svenska sociala systemet med alla dess bidrag och hjälp och lagar och allt vad det kan heta. Visst, jag betalar 10 % skatt här nere som alla andra, och jag får viss sjukvård som jag behöver gratis, eftersom att den ingår i den sociala grejer här nere.

Men vill jag gå till tandläkaren får jag betala minst 2000 kr, vill jag gå till gyn lär det säkerligen ta 6 mån innan jag får ens får en tid. Vill jag föda barn kostar ett besök hos doktorn minst 3000 kr, utan komplicationer, likaså om jag blir dum nog på smällen att jag måste göra abort. Skulle jag dock vilja vara mammaledig får jag inte ända öre av staten, om det är så att jag inte har en väldigt bra arbetsgivare. Mina barn får inget barnbidrag och jag måste betala för kidsens skolböcker..

Jag har ingen hemförsäkring, för det verkar inte existera här nere om man inte bor i hus. Är jag hemma ifrån jobbet för mensvärk utan sjukintyg, drar man bort 550 kr på min lön PER DAG.... etc etc.. Lägg till att jag är invandrare med noll koll på det så får ni fram en kines med ett ?-tecken i huvudet. Jag är därmed lycklig över det systemet vi har hemma i sverige.

Det finns dock ngt som heter Mutua, som jag så småning om ska skaffa. Det är en sjukförsäkring som man har, vilket betyder att ett besök hos tandläkaren istället kostar 20 kr och behöver du en operationstid så får du en operationstid på mindre än 4 veckor. Det är alltså 1:a klass hjälp och kostar mig ca 600 kr/månad, då det beräknas på person/kön/ålder. Dock När det ska skaffas det återstår att se...


Jag & mina gula Adidas-skor i Barcas centrum förra helgen.. 20 grader i sena oktober är INTE fel.
Kanske jag skulle berätta om ngt annat...
Helgen min vart inte mycket att berätta om. Jag jobbade på Solo både på fredagen och lördagen och fick in 1200 kr för det. (kommer dock nästa vecka..) På lördagen gick jag halva stan och dreglade över kläder och insåg efter halva dagen att jag faktiskt hade fått lön !!! Det blev en kort mini-skinn-mc-jacka för ynkla 400 kr och sen en svart kortarmad-spets-polo ifrån Zara för ynkla 90 kr. Jag har blivit lite smått kär i spets, då man faktikst ser lite sexig ut i detta, eller hur? Trots att jag jobbade hann jag även med att dricka 5 whisky/cola efter jobbet på lördagen, men mådde konstigt nog BRA dagen efter..
Meningen var att jag, Lili, Alvaro, Joel, Mario och Ramon skulle se MJ's film "This is it" på söndagskvällen .Dock råkade Mario ut för detta:


Marios vita fina BMW till bil igårkväll.

Så det blev som sagt ingen film. Mario vart påkörd i sidan av sin BMW och vi hann lixom inte riktigt till bion, så det blev sushi-buffé istället. Lika trevligt. Senare på kvällen hittade Alvaro Mj's film på nätet som vi kollade på. Dokumentären visade sig vara så tråkig att jag bytte till en annan film efter 45 minuter, så jag har iaf sen 1/4 av filmen.

Just det! Jag har köpt weekendresa till . . . . . . till Alvaros födelsedagspresent. Hela kalaste med flyg&hotell kostade mig 3500 kr och det är ju gull-gubben värd.. :)

Idag var det meningen att jag skulle vara pigg efter jobbet och känna ett litet sug efter att gå till Jamboreé, men så var icke fallet. Jag var sugen på hemlagad thaimat och blev fallet. Efter en het sommar med fest och fylla uppskattar jag numera lata kvällar i sängen med stinkande fis-luktar. En aning äckligt men sant...

Planerat i veckan då.. Imonn ska jag förska att vara sugen på att gå ut till Shoko, vi får se hur det blir. På onsdag ska JAG bli serverad genom att själv äta på Solo med Alvaro. Har gått där i nu i helgerna och serverat folk en massa mat och vart hungrig och sugen själv, så nu ska jag fanimej dit och äta själv, senare på kvällen tänkte jag att det blir lite whisky&cola, då mina gamla favorit Pitu kommer att spela på Solo. Ja, ni som har hängt med vet ju vem denna karl är. :)

Sist, men absoult inte minst, så fyllde min lilla mamma 52 år igår ! Kul att hon är i Thailand och att jag Inte får tag på henne.. :/

Nej, nu säger fröken Godnatt. Ni andra har säkert inte ens läst hela inlägget ändå.. :S
From Barcelona with Love// Tina


RSS 2.0