Söndag 31 Oktober - EN vecka kvar!

God morgon!

Jag vakande klockan 12 idag, trodde jag. Sen var det ju dags att dra tillbaka klockan 1 timme och ack, så kunde jag sova en timme till, men det gjorde jag inte ändå.

Idag är en EN fucking jävla vecka kvar innan vi åker till Thailand, äntligen kan jag räkna ner dagarna. Jag har bara 5 arbetsdgar kvar och mina dagar är i sig så fullspäckade. Jag måste hinna springa till banken och sätta in alla pengar vi har sparat, jag måste hinna åka ner till stan och köpa en turist-guide om Thailand eller speciellt om Bangkok eftersom att jag är sämst på stan. Jag måste hinna packa och alla mina sommar kläder ligger i den nya lägenheten så jag måste åka dit och hämta allt. Jag ska till skolan och hämta en massa material om skolan i veckan. Jag ska åka och kolla på kylskåp och tvättmaskin med mamma oxå.
Vi ska fira Camillas födelsedag på fredag, sen ska jag ligga bakfull hela lördagen och sen på söndag åker vi.

Vi la upp en reseplan för några dagar sedan och det ser ut som om vi kör på:
BANGKOK - KOH CHANG - KOH SAMET - PATTAYA - ev. HUA HIN och sist  KANCHANABURI.




Lite gamla bilder ifrån när jag var i Thailand 06-07:


Phi Phi Islands 2007.


Bamboo Islands 2007.



Maya bay 2007.


En viss längtan känner jag...!! HAHAHA!
Hörs senare ikväll ! Puss heeeej !
From Barcelona with love // Thai

Lördag 30 Oktober - Så jävla LEDIG!

God kväll!

Det är egentligen sängdags för mig, inte för att jag måste men jag är skittrött. Men ska bara lägga upp ett inlägg först! Är rätt överlycklig eftersom att detta är första lördagen på VÄLDIGT länge jag är hemma. Åhh, legat i soffan med mjukiskläder, käkat pizza och kollat på film fisit runt och bara inte gjort ett skit ikväll! :)

Igår jobbade jag min sista kväll på Soma nu innan vi reser iväg och även idag på jobbet skrapade jag ihop mina 35 timmar eller 5 dagar jag tog för mycket till semestern. Har varit rätt jävla osocial dom senaste veckorna, men det blir det värt när väskan är packad och jag får ligga på stranden och njuta i 1 månad framöver.


På Club SOMA igår kväll. Det var Halloween-tema på schemat igår, men varken dracula-tänder eller annat skit ville fastna i käften eller på andra ställen så det blev rött läppstift och offer istället!

I veckan har det inte hänt mycket förutom jobb som vanligt, får fortfarande inget vettigt gjort när jag jobbar mellan 14-21 eftersom att jag inte gör mycket varken innan eller efter jobbet, men ibland så blire ngt iaf!

I veckan fyllde både Camilla och Alvaros syster Lili år! Grattis till er båda två! Lili firade vi i torsdags hemma med god middag och supergod tårta mama köpt i stan. Hon fick även ett jättepaket ifrån mig och Alvaro som hon vart glad över. :)


Lili fyller 22 !


Paketöppning! :)

Jobbade mellan 14-18 idag lite snabbt, sen åkte jag och Linda ner på stan och mötte upp Lina. Vi skulle köpa present till Camilla på hennes dag som vi firar lite sent nästa helg tänkte vi. Presenter, jo tack det hittade vi, men jag ska i fortsättningen inte sätta min fot i centrum en lönehelg framöver. Jävla CP-turister som går med karta i nyllet och vet inte vad som är fram och bak och alla andra jävla spanjackfamiljer som går på bredden med sin spanska attityd "Jo, jag ser att du behöver passera.... och?" Bästa dagen att gå runt i stan är en vardag klockan 10, lite folk och du känner den friska morgon luften... mmm.

Efter att ha kollat halva stan efter presenter åkte jag hem till
"mig". Jag, Lili och Joel körde på hemmakväll med film och popcorn tills vi somnade i soffan. Innan det blev det hemkörning av telepizza. Hade ju gärna betalat 200 kr för en kebab-pizza hemma i Svea, men man får ta det som finns att välja på här nere. Vi hade föräldrar-fritt hemma och även för min del pojkväns-fritt då mama, papa och Alvaro är i Cunit. Han spelar där ikväll och även imonn, så alla kommer hem på måndag. Lite skönt, för då får man lite mer tid för sig själv. :)


Min baby har en 5-årings handstil, men det blir ännu sötare när man får ett sånt här medelande på sängen när man kommer hem efter en dag. :)


Hemkörning är BRA SKIT! =)

Njepp, nu ska jag sove. Imorgon har jag planerat att städa och pyssla med lägenheten igen och sen en kaffe-dejt med Lina och Camilla om dom inte är för bakis! Hoppas att ni alla andra haft en skön helg! Hörs imonn!

Bona niiit !
From Barcelona with love // Thai




Tisdag 26 Oktober - Jag blev kär.

Örongodis för musik. Jag blev kär i helgen vid första öronlyssningen. Låten Deja Vu med Larry Heard gjorde mig totalt kär. Dock ska jag tillägga att denna lyssnades inne på en mörk nattklubb med riktigt bra bas, därmed när du lyssnar på denna, sätt på liiiite högre volym! Om du är full blir det nog ännu bättre!! Måste säga runt tid: 05:00 är låten som bäst.

http://www.youtube.com/watch?v=1LH0Lnhpd8s



God morgon!

From Barcelona with love // Thai

Måndag 25 Oktober - Wii party

Jag spelade wii party häromnatten med Lili och Joel. Spelet party är skitkul med en massa små roliga spel
som är perfa på förfesten! HAHA! Fan va vi skrattade!
Vad tycker ni om min wii-gubbe. Rätt jävla likt om jag får säga så haha!
Shit, Wii är nått jag måste skaffa sen senare när vi flyttar, vilket jävla spel det ÄR!

! 
Visst är det ändå likt mig? HAHAHA

Sist men inte minst så måste jag gratta min syster Nisa som fyller år idag! Grattis syster!
Hoppas att du haft en underbar dag! Älskar dig! Snart ses vi på semester i Thailand!!
PUSSSSS!!!


Nipa, jag och Nisa, systrana thai !!


Jag och mina underbara syskonbarn! Saknar er massssor !!



From Barcelona with looove // Thai


Söndag 24 Oktober - Club Soma fick besök.

Igår fick club Soma besök av Gun's n Roses. Jag lite av DOG när jag såg dom komma in genom entrén. Va i helv....? Det var liiiiiiite mer folk än normalt på stället igår och det var riktigt skoj när jag äntligen fick stänga min bar kl 05 och festa istället den sista timmen. Dock var herr Axl Rose själv omringad av diverse eskortflickor och marijuana och när jag väl kommit fram kommer en mindre trevlig karl fram och säger the two big words: No cameras.. (uff!) Dock fick jag iaf chansen att snacka med några av dom andra i bandet, som var ritkigt jävla trevliga och väldigt väldigt fulla och sägerligen gick på ngt mer. Vilken kväll! Ikväll har dom konsert här i Barcelona. Man hade ju velat gå kanske... ?

Dags för käk och sen flyttdags!










From Barcelona with loooove // Thai





Lördag 23 Oktober - FLASHBACK Cyprus 2007 !

Uff ! Sitter vid datorn och helt plötsligt spelas Rihanna's "Umbrella" upp i min spellista. Vilken flashback jag
fick på 2007!!!! Jag var singel, levde livet som om det inte fanns några gränser. Jag flyttade hemfrån i tron om att jag kunde har mer efterfester utan att mamma och pappa skulle klaga, men flyttade hem efter sommaren igen.
Men mest minns jag när jag och Hanna åkte ner till Cypern med alla som skulle ta studenten det året. Vi hade året tidigare åkt till med vår klass 2006 och brakade loss helvetet där, men 2007 fick vi inte nog och bokade varsin biljett och åkte ner och firade studenten igen, haha.

Vi åkte ner till Ayia Napa och bodde på klamydia-hotellet Calypso som nog var det populäraste hotellet ändå. Festade in i dimman på Grabbarna Grus och stekte sönder huden på Nissi beach. Hellvete vilket liv ! Haha!
Klassresan i 3:an är ändå en resa man minns väl, vi gjorde den två gånger.

Rotade fram gamla bilder ifrån resan 2007:


Tog ett kort på min packning innan jag åkte.


Mamma och pappa skjutsade ner oss till Malmö där jag, Hanna och Tamer tog flyget ner till Cypern.
Tamer var en utav studenterna 07.


Så fort vi kom fram var det flaskorna upp och börja supa!


Utsikten ifrån vår balle, en fin pool, men en palm ivägen. På kvällarna satte vi ut våra högtalare så vi kunde överrösta musiken utanför när vi hade förfest på balkongen.


SPRIT.


Hanna, Nina, Janni och Jag på Nissi beach.


Bakfylla i stekande sol var ingen höjdare.


Solbränds-skala från 1-5.


PARTY  och in i dimman!


Vi tog med oss t-shirts trycka med FÖRFESTEN.


Kondomer var ju oxå nödvändiga att ta med... för att blåsa upp!


Janni och Hanna sov i en utav trappuppgångarna på en madrass en natt... vet fortfarande inte varför?

VILKA MINNEN, VILKA FLASHBACKS!

Nu ska jag hoppa in i duschen! Ikväll ska vi jobba igen.
From Barcelona with love // Thai



Onsdag 20 Oktober - ÄNTLIGEN!

Äntligen har jag fått igång min kära laptop. Laddaren till den var helt bokstavligt död, men nu har jag fått liv den med lite svart tejp, hehe. Har laddat upp en massa bilder ifrån kameran och sorterat dem lite.

Tidigare ikväll mötte jag och Alvaro upp Linda, Maria och Niclas på Mitsui och käkade sushi & wok. Det var gott och uppskattat, dock tyckte Alvaro om det stället vi brukar gå till som ligger vid honom, men det tycker inte jag. :) Förra helgen lagade mama hemmalagad sushi och det var minst lika gott. Jag har aldrig gjort sushi, men det låter ganska lätt, då det ska jag prova sen när vi flyttar senare...


Sushi á la Mama en casa förra helgen. MUMS!

I söndags fyllde Mario 24 år och det firade först på en italiensk resturang och därefter på Club Soma. Jag och Alvaro jobbade båda två, men vi hade minst lika kul ändå. Jag själv fyller snart 24 i januari. Jag funderar på hur jag ska fira det. Förra året överraskade Alvaro mig med att jag hittade min syster, min systerson och Tony hemma när jag kom hem ifrån jobbet på kvällen - Jag var i chock tillstånd i princip hela veckan dom var här. Bästa presenten någonsin och såå mycket bebis-mys jag fick. :)


Födelsedagsbarnet Mario, Basi & Quim.


Nacho & hans flickvän Kristina.


Marina, Conchi & jag under middagen.


CARPACCIO !! I LOVE !


Alvaro valde hamburgare till varmrätt..


.. och jag valde givetvis pizza och hoppades på ngt sätt att den skulle smaka som hemma.
Den var god, men smakade inte som hemma dock.


Mario med det blivande brudparet Carlos & Ade. Det blir bröllop år 2012!


Skål på Club Soma.


Basi, Conchi & Guti.


Basi, Raul, Ferran & Quim.


Jag jobbade och fick hälla upp en jäkla massa shots till sällskapet.


Victor & Pedro kom i kostym. Nice.


Gruppbild fr dj-båset.


Alvaro in action.

GODNATT! Nu ska vi planera lite inför Thailand. Det verkar som om Alvaro vill
åka överallt, men vi har bara 4 veckor... hmm..

From Barcelona with love // Thai


Onsdag 20 Oktober - Ont i halsen ar jue skont?

God morgon pa er!
Har precis vaknat upp och just satt pa 2 liter varm vatten, har ska det pimplas te i mangder! Vaknade upp i mandags av att jag hade smatt ont i halsen, vilket ar irriterande. Ni vet den dar typen av att den kommer smygande.. Sket i det, ja de gjorde jag sa igar vaknade jag upp och det kande som om jag sovit med en alldeles for stor snopp i halsen hela natten. Sa jag blev hemma i fran jobbet igar och blir aven hemma idag. Halsen ar battre, men jag har ingen energi alls idag, man skulle kunna kalla mig levande zombi, sa jag "unnar" mig en dag hemma sa jag blir en aningen pigg tills imorgon.
Kallt i Barcelona, JA tack det har det blivit. Jag vet inte vad vadergudarna fick for sig i helgen, det var som om att dom slappte an bomb av kyla mitt i Barcelona. Solen ar dock varm pa dagen, men pa kvallarna har jag funderingar pa vinterjacka arligt talat. Visst ar det lite mysigt att dra pa sig 2-3 lager trojor, men lika obehagligt nar kylan anda kryper upp innanfor ryggen eller magen.. uuurk !
Igar efter sjukan, akte jag hem och packade ihop mina sista saker och flyttade in hos Alvaro, sa nu ar jag officiellt inneboende har aret ut. Igar kvall, medans jag lag och tyckte synd om mig sjalv i soffan, fick han for sig att stad hela sit rum, sa jag kunde fa plats med mina klader. :)
I helgen vantar den stora flytten. Jag har 10 flyttkartonger klara dar hemma i den gamla lagenheten, en nermonterad sang, en hylla, en bokhylla och ett nattbord att flytta pa sondag. Mario ska givetvis hjalpa oss med detta.
Kanske man skulle kolla pa Simsons, det borjar jue snart?? Forst ska jag ta ytterligare en te-kopp och hava!
Krya pa er som vinterforkylningen!
From Barcelona wiith LOVE // Thai

Mandag 18 Oktober - PANIK

Hej alla dar hemma.
Jag ar ledsen att jag just nu ar TOTALT vardelos pa att blogga, men jag kan varken finna tid, motivation eller lust.
Just nu har jag inte mycket att prata om. Trots att jag har tillgang till den gamla lagenheten, varan nya och hemma hos Alvaro lever jag i en javla resvaska just nu. Vi har malat klart lagenheten och den ar i fraschaste VIT farg. Jag dor sa snyggt det ar, men det har varit ett helvete att stada skiten.
Forra veckan slapade jag med mig Lili, Alvaros lillasyster for att stada koket. Vi var 2 personer och stadade koket i 3 timmar, men blev anda inte klara. Jag var dar sjalv i helgen, men blev anda inte klar... uff. Jaja, nu pa lordag ska jag spendera hela javla dagen for att bli klar for pa sondag ska jag flytta ut ur min gamla lagenhet och lamna all i den nya, sen ska jag bo hos Alvaros familj fram tills vi drar till Thailand om 3 veckor.
Det ska faktiskt bli skont, en lagenhet mindre att tanka pa, uff. Jag ar saaaa himla omotiverad till allt som har med jobb att gora just nu, varje gang jag slutar jobba, maste jag vidare for att jobba pa ngt annat stalle. Jag vill bara sluta jobba, komma hem och varva neeeer...
I helgen da. Ja, forutom en massa jobb, sa fyllde Mario 24 ar, vi gav honom en spa-dag pa Aire de Barcelona som ar ett arabiskt spa, vilket han tyckte mycket om. :) Igar sondag var vi pa en gemensam kompis stand-up vilket var riktigt kul :)
Njae, nu orkar jag inte mer.  Vill bara att helgen ska komma igen.
Puss pa er, From Barcelona with LOVE // Thai

Sondag 10 Oktober - VITT, VITT, VITT!!

God sondag!
Egentligen hade jag garna legat kvar i sangen och sovit bort hela dagen for att skaffar energi till kommade arbetsvecka, men nej. Igar malade vi lagenheten och vi ska dit idag igen och kora 2:a lagret. Det gick anda snabbt att mala maste jag saga ocg idag blir vi 4 personer som ska mala. Har gar det undan...! Jag kommer lagga upp bilder pa hela lagenheten nar den och malad och stadad, haha! Hoppas att ni andra far en skon sondag. Dags att kaka och sen dra..! Hej hej !
Har ska det malas vitt vitt !! Vardagsrummet och matplats och kok bakom vaggen.
Bilden ar tagen ifran terrasutgangen.
Mario och Alvaro star i sovrummet och blandar farg.
Vardagsrummet, taget ifran koket/hallen. VITT VITT VITT ! :)
From Barcelona with looove / Thai

Lordag 9 Oktober - Mala lagenhet.

Hej!
Igar kvall gick det annu ett pass pa Club SOMA. Eftersom att sommar-sasongen pa Ibiza tog slut forra veckan, sa hade vi festen Ibiza Hang Over Party. Alla kladde sig i i "Hippie-vitt". Jag skulle mer kalla det for lyxig hippie eller romare, med det va kul med annat an svart hela tiden. Ikvall jobbar jag annu ett pass. Tankte lagga upp lite bilder pa hur det ser ut pa Club Soma. Stilen ar nagot i modern barock tycker jag. SNYGGT som faen.
Precis vid ingangen. Intrébar och soffor med dansgolv och fler barer langst bort. Trappan gar upp till andra vaningen.
VIP:en pa nedvaningen langst in vid dansgolvet.
Jag ALSKAR stolarna!
2:a vaningen med VIP:bord och bar.
Dansare over baren pa nedreplan vid dansgolvet.
Alvaros utsikt i hans dj-bas.
Jag kakar jordgubbar i baren.
Innan dess ska jag och Alvaro aka bort till var lagenhet och mala den. Vi har kopt en massa vit farg sa nu javlar ska det malas hela dagen. Haha... En annan sak. Folk dar hemma som vet att jag gillar att inreda, kommer att konkurrens da min karl vill inreda javligt mycket oxa. NOOO ! Haha.
Forovrit i Barcelona hanger varmen kvar. Just nu ar det typ laggings och tunikas eller stora t-shirts som galler. Det ar fortfarande VARMT och svettigt har nere.
Och imorgon ar det exakt 4 veckor kvar innan vi drar ivag till Thailand. :) :)
Sist men inte minst GRATTIS till ANNA, min lilla parla dar hemma i Nassjo, GRATTIS till Michan har i Bcn. Och Grattis till Farfar som ligger i graven och vilar. Hoppas att ni allihopa far en underbar dag!
From Barcelona with love!
// Thai

Sondag 3 Oktober - Thailands-planerna.

Heeej allihopa!
Shit, vi har just passerat oktoberstrecket - vad hande med ar 2010? Det har ju gatt alldeles for snabbt!
Nyss fyllde jag 23 och om 3-4 mander fyller jag 24! Jag kanner mig gammal..!
I helgen fick jag forovrigt lon och den spenderade jag loss ratt ordenligt med - MED ALL RATT. Jag kopte bla en ny lattare hostjacka till mig sjalv som sitter som ett smack. Den ar i skinn (fejk ar dock det anda jag har rad med) med pals i kragen. Inte en sadan dar typisk kort palsjacka, utan en som gar ner precis till hoften.
Hittade aven lite andra behovliga saker som underklader, halsdukar schampo som behovdes. Sen var det slut med oktobers shopping.
Vi tog moppen upp till Tibidabo dar vi hade utsikt utover hela Barcelona i lordags. Det var kul, dock givetvis hade ju karln glomt kameran hemma, sa det fick bli ett par sketna bilder fran mobilen:
Utsikt over Barcelona i bakgrunden.
Har jag berattat att Alvaro blivit glasogon-orm precis som jag. Men hans syn ar samre an min, haha!
Jag har insett att jag har jobbat 8 dagar i rad och kommer jobba vad jag vet i 6 dagar till OM jag inte aven pa sondag nasta vecka jobbar extra. Anledningen till att jag jobbar ar dels for att jag har just nu BARA 12 timmar att jobba in pa Kundstjanst till mina semesterdagar, men samtidigt vill jag jobba sa mycket som mojligt pa SOMA for att kunna spendera och njuta sa mycket som mojligt i Thailand. Om 5 veckor drar vi och jag borjar redan smyg-rakna ner lixom, hihi.
Jag haller pa att rakna ihop en gemensam budget for oss till Thailand och jag tror och hoppas pa att vi hamnar mellan 25-30 000 kr till resan. Eftersom att det sa pass billigt i Thailand kommer detta stiga bli ca 100 000 bath. I thailand ser siffrorna likadana ut som i sverige dvs, en natt pa hotell kostar 800 bath, en troja kan kosta 300 bath eller en drink kostar 80 bath vilket betyder att spendera 100 000 bath i Thailand ar som att spendera 100 000 kr hemma i sverige. Vad gor man med dessa pengar pa en manad...? SHOP UNTIL U DROP !
Mitt bloggande suger ju svettpung, men eftersom att jag inte har en hel laddare till min dator ELLER internet hemma hos mig, sa jag jag tyvarr inte prioriterat att blogga + att jag har sa himla mycket annat i huvudet.
Vi sitter och kollar lite pa vilken rutt vi ska gora nar vi val kommer dit, men jag tror att det blir ungefar sahar:
BANGKOK: 3-4 natter:
Jag ar riktigt dalig pa Bangkok, da jag anser att stan ar alldeles for stor. Idag "tavlar" 7 centrum om att vara centrum i staden och det bor ca 15 miljoner i stan. Vi tankte iaf att vi skulle forsoka hinna med det viktigaste: Khaosan Road, Grand Palace, Floating Market, aka bort pa floden och givetvis MBK och Siam square's shopping kvarter.
...sen vidare till PATTAYA: 5-6 natter:
Pattaya ar och har sedan jag var liten alltid varit mitt favorit stalle i Thailand. Det kan lata ganska konstigt
eftersom Pattaya i sig ar mest kant for sin prostutition och nattlivet. Men nattlivet ar bra, det hander alltid saker, shoppingen ar battre an i Bangkok och om du ngn gang skulle trottna pa stadsstressen kan du alltid ta baten till dom lugna oarna utanfor.
efter dar sa blir det antingen annu mer sydost till Koh Samet och Koh Chang ELLER sa drar vi soderut mot Koh Tao och Koh Samui.
Pa on Koh Samet finns inte mycket mer att gora an att ligga pa stranden underdagarna, da on ar typ 2 km bred och 5 km lang. Den har enadst en vag och det ar val 500 meter som ar asfalterat. Det finns inga hoghus, utan sma sma bungalows. Meningen ar att vi ska njuta av semestern har, kaka resturang pa kvallarna pa stranden och dricka buckets pa nagon Reaggy-bar och roka maria eller liknande. Ligga och titta pa stjarnorna i natten.
Kanchanaburi, 1,5 timme nordvast om Bangkok.
Nationalparkerna runt Kanchanaburi.
Vi ska forsoka hinna med Hua Hin innan vi aker hem till min mormor den sista veckan i Kanchanaburi dar vi traffar aven mamma, pappa och mina systrar. Har ska vi mysa hela sista veckan med dagsutflykter till naturen och blanda det med historia, muséum och fira kungens fodelsedag med en veckas festival !
Nog om min Thailands-plan, men den far duga for denna resan. Jag hoppas att Alvaro kommer att njuta av detta lika mycket som jag.
Hanna var ju nyfiken pa min andra roliga nyhet som jag sa att jag skulle beratta for nagra veckor sen, men jag haller det hemligt tills vidare tills jag fatt det bekraftat pa mail... hihi.
PUSS & Godnatt!
From Barcelona with love // Thai

RSS 2.0