Torsdag 29 April - Tigga middag

Hej hopp!

Redan torsdag och imorgon fredag..? Jag hoppas att inte sommaren går lika snabbt som vintern har gått.. buhu..
Kom hem för ca 2 timmar sen och jag ligger i sängen... Klockan är strax efter 12 och jag ska redan gå och lägga mig..

Innan jag slutade jobba idag, skickade jag iväg ett sms till Alvaro där jag bad honom att bjuda ut mig på middag, som om killen skulle säga nej... (mohaha) Men jag kände mig för lat för att laga middag och kylskåpet är rätt tomt tills lördag. Det blev iallafall 2 rätters på Club Solo. Först sushi till förrätt, sen pasta med hummer..! (mmh mmh mhh!) Sen var flickvännen nöjd, haha... Jag erbjöd mig med att vara extra snuskig i sängkammaren i helgen, haha! Va ful jag e..!

Vi pratade endel jobb för hans del i sommar. Han har bland annat fått flera datum för att spela för Martinée, samt att dom ska starta en ny grej på City Hall varje måndag nu, likt American parties men med house-musik istället. Dom ville att jag skulle sätta mig som en mini-PR för att locka svenskar, dvs folk ifrån mitt jobb. Det låter lite lockande iaf... 1 euro /per person får jag då, då folk går in på min lista. Inte mycket jag behöver göra mer än att övertyga med en massa reklam, billig sprit och musik av Barcas bästa house-dj ! ;) Klart jag ska ställa upp på det!

Vi försöker även kolla upp spelningar som Alvaro kan göra i Stockholm eller Malmö, när vi åker till Sverige i juli, han har ett par vänner där så vi får se. Hahahaha!! På tal om inget, så kollade jag på Jock-de-Nations hemsida och jag står fortfarande kvar som en utav deras dj's (www.jock-de-nation.se) Måste säga att det var riktigt kul att åka runt lite och spela, men roligast var ändå att spela hemma i Nässjö, för där fick man alltid bra och positiv feedback..
När jag kläcker det här nere, tycker folk att det är kostigt att jag dj:at i sverige, men inte gör det Här i Barcelona? Även min gamla dj-chef och min egna pappa tycker att jag har alla möjligheterna för att lära mig och blir duktig eftersom att min karl spelar. Men ska jag erkänna, så är jag lite feg, men jag hoppas någon dag att jag faktiskt tar tag i det igen och börjar spela, för det är så grymt kul och den responsen man får av alla som dansar. Men jag skulle aldrig kunna bli lika bra dj som Alvaro. ALDRIG och jag beundrar honom för att han kommit så långt...


Alvaro på Cabaret i februari.


Dj Thai - på Bryggan för ÅR SEDAN.

I helgen ska jag som vanligt jobba på Solo, men ska även hinna med annat. På lördag ska jag, Alvaro, hans syster Lili och hennes pojkvän Joel iväg på Aire de Barcelona som är ett arabiskt bad och massage spa. Jag och Lili gav grabbarna det i Alla hjärtans dag-present i februari, men fick först en tid i maj, då det är fullbokat typ jämt. Men det ska bli jätteskönt att få sig en go massage och bubbla runt i varmt/kallt vatten. Hans föräldrar fick detta i julklapp utav oss och tyckte att det var superbra och det tvekar jag inte om!


Ser det inte härligt ut !? Gå in här för att kolla mer info & priser -- www.airedebarcelona.com

På lördag efter Solo så åker jag, Mario & Joe till Cunit där Alvaro spelar och fortsätter festen på Deja Vú. Det ska bli kul och på söndagen ska vi spendera dagen på stranden och vädret tillåter.. härligt!




Sunstechs mp3 = SÄMST!

Jag tog även fingret ur röven igårkväll och sorterade min musik jag har på datorn och la över en massa på Blackberryn. Min mini-mp3 spelare som jag köpte tidigare i vintras är BAJS-dålig och tar typ inga format alls, USCH!

Sist, men absolut inte minst så ska jag tacka Hanna för den fina länken jag fick utav henne. Den gäller för oss svenskar som bor utomlands men saknar svensk mat/godis/chips osv.
Haha, hon är för söööt ! --- www.missingsweden.com

Puss & Godnatt!
From Barcelona with love / La Chinita!







Onsdag 28 April - Att jobba över

Hallå eller !??!

Det är läggdags för mig snart, men jag kände att jag behöver uppdatera lite här innan jag kryper ner i sängen.
Igår och idag jobbade jag bara 5 timmar vilket var skönt, men det var ändå mycket samtal på jobbet, så både igår och idag behövde jag jobba över 30 min, vilket är surt. Alla på jobbet följer inte alla regler och jag vill oxå gå hem när klockan slår 21 och inte 21.30.. Men men...

Förutom jobbet igår och idag har jag inte hunnit göra mycket. Igår efter jobbet träffade jag Hanna och Albin över lite drinkar på en bar inne i Barrio Gotico vilket var trevligt! Alltid kul när Nässjö-bor kommer ner och hälsar på. :)

Från söndags tills igår var jag ju i Cunit och kopplade av och det var behövligt. Kände mig som en ny människa igår när jag kom till jobbet - liiiite iallafall. Jag älskar Cunit och ibland kan jag tänka mig att faktiskt bo där seröist, men sen kommer jag på hur tråkigt det lär vara på vintern - öde stad med andra ord.


Alvaro & jag chillade i sängen på söndagen när vi kom.

Jag fick iallafall inviga playan i bikini och det var lika varmt som en "skön sommardag" - fast nästan helt tomt på stranden men som var ännu skönare. :) Jag hann även fixa min tatuering och den ser bra ut just nu iallafall, jag får vänta och se hur den blir om några veckor, men jag är nöjd. Alvaro hann även med att fixa sin tatuering och den blev skitsnygg - man blir jue sugen igen.... :)


På måndag morgon intog jag direkt sol-position på ballen innan vi gick ner till stranden.


Spring på stranden!


Ego.


Strandpromednad innan jag skulle fixa mina tatuering.


CP-kort.


Alvaro är sämst på att ta kort när man ska försöka hoppa.


Man lär sig av misstag, stackars räka.


Alvaros nyaste tattu blev klar..!

Det blev en kort uppdatering iaf! Vi hörs imonn!
Då berättar jag om när jag kommer hem till sverige på besök! :)

Bona niiiiit !
From Barcelona with love // Thai


Söndag 25 April - Äntligen LEDIG !

Äntligen är jag ledig! Finally!

Från levande till en zombie hoppas jag att jag får både energi och humör tills tisdag innan det är dags för jobb igen... Kom hem ifrån jobbet för 1 timme sedan och nu har jag packat färdigt för 2 dagar i Cunit, skönt att komma iväg från storstaden och åka till mitt favorit-sommar-ställe med Alvaro ett par dagar. Det ska bli skönt att komma i iväg ifrån stressen och koppla av ett par dagar.
 
Bikninin är nedpackad och likaså flipflopsen.. Imorgon ska jag ner och gräva fötterna i sanden och sola, men om det blåster för mycket får det duga med tak-terassen. Nu ska vi inviga vårsolen med lite äkta bränna. :)

Men innan det blir det en försenad Sant Jordi-middag med familjen. Böckerna är med och rosorna till Mama Maite och Lili oxå! :)




Cunit är en liten by som ligger ca 40 min söder om Barcelona.
Alvaro och hans föräldrar har deras sommar-lägenhet där, där vi brukar spendera alla helgerna på sommaren.
Bilden är ifrån deras tak-terass förra året i maj. I love this place!

Vi ses på tisdag! Ha en bra start på veckan!

From Barcelona with love! // Thai


Torsdag 22 April - Bloggar ifrån sängen.

God kväll folket.

Nu har jag myst ner mig sängen, dock ensam som jag alltid gör varje torsdag med tanke på att min karl alltid spelar på Club Solo och därefter på VIP:en på Otto Zutz på torsdagar... Det är iaf skönt att få Minst en dag/kväll för sig själv. Idag har jag inte hunnit göra ngt annat än jobba, när jag kom hem ställde jag och lagade den fetaste thailändska grytan, så nu har jag nästan mat till hela helgen haha. :)

I helgen väntar ännu är RÖV-helg med bara en massa jobb näst intill på varandra:
FREDAG: One Contact 12-20 sen Solo 23-03
LÖRDAG: One Contact 11-18 sen Solo 23-03
SÖNDAG:
One Conatct 11-18 sen är jag äntligen leeeedig och även på måndag. Woooph !

På söndag ska vi fira Sant Jordi i familjen eftersom att ingen utav oss träffar varandra förrens på söndag. Det är egentligen imorgon fredag man firar Sant Jordi - vilket innebär att kvinnorna ger sina män en bok och männen i sin tur ger kvinnorna en ros. Det fina i det hela är man verkligen gör detta seriöst här nere..
På morgonen finns det redan en massa ros-stånd ÖVERALLT. Vartenda gatuhörn, på metron... Överallt !


Normal syn i stan under Sant Jordi dagen.

Förra året fick jag en ros utav både Alvaro och hans pappa. Dom hänger på väggen just nu, torkade och mest dammiga... Jag och Alvaro har tillsammans köpt en bok till hans pappa som vi ska ge på söndag, men jag ska även hinna köpa en bok till Alvaro. Jag tänkte att jag skulle skippa boken eftersom att han aldrig läser dom, men istället tänkte jag köpa en hög med tidningar och magsin som handlar om DJ:ing och musik, så det lär nog bli omtyckt och genomläst iaf :) Sen ska jag även köpa en ros till hans mamma och till hans lillasyster Lili - det är ju trots allt tradidion.

På söndag eller måndag ska jag även hinna åka till Cunit, måste fixa om min tatuering igen, men jag hoppas att jag slipper göra om hela för 5 timmar till, det pallar jag inte fan. Inte mest för smärtans skull utan mest för att det tog sån lång tid, jag blev lixom rastlös och ville att det skulle gå fort.. Haha! Vi får se..

Helgen som sagt blir det inte mycket till mer än jobb. Men jag måste göra lite reklam för Alvaros (Al Muñoz) spelning i helgen dock. :) (DJ-frugan måste ju göra sitt oxå, hahaha!)

Han ska spela för Martinée GroupDclub som ligger strax utanför Barcelona (Casteldells) nu på Lördag, så känner ni för att dansa house mellan 24-06, så tar er dit. Normalt sett går det fria Martinée-bussar ifrån Pl. Espanya. Finns en massa info om detta på bla. Martinées hemsida och på facebook. Lite kini är man för att man inte kan gå, men jag tror jag har tillräckligt med event i sommar att gå på så det räcker och blir över! boff!


Saturday 2010.04.24 - Dclub - Castelldefels - 24-06



                                                 *           *          *





Bilder ifrån när vi var på Martinée summer festival förra året i Vilassar.
7000 solbrända personer i badkläder, skvättande vatten,  Helt sjukt kul !!





Njepp! Nu är det dags för sängen!
Jag hoppas att ni får en betyldigt mer roligare och fartfylld helg än mig! Puss & Godnatt!

From Barcelona with love // Thai

Torsdag 22 April - Nyduschad & nytömd innan jobbet.

God morgon alla pigga och glada!

Iofs så är den över 13, men här i spaninen räknas det som morgon för min del. Orkade faktiskt kliva upp i morse och ta en dusch - tvätta bort bacon-lukten ifrån solariet igår. Känner man sig lite brun och fräsch iallafall.

På måndag ska jag dock igen "justera" om min tatuering igen. Göra Buddhas "boll" huvudet lite större och fixa om alla skuggor igen. Just nu ser det ut som tatueringen är 10 år. Lite grå-grön-dassig... :( Buhu..

Frukosten har jag ätit upp och har även tömt med nr 2 på toaletten, så nu är nog inte mycket mer kvar än självaste frukosten. Dags att gå till jobbet strax, jobbar till 21, sen ska jag förbi Solo en sväng och hälsa på Alvaro innan han börjar spela innan jag pyser hem igen. I helgen väntar som sagt mördar-pass på BÅDA jobben. Dubbelt upp och inget mer... På söndag kläll klockan 18 är jag ledig igen.. Puuuh !

Va fan ska man ha på sig ? Det är 18 grader ute.. Vi hörs! Bloggar senare ikväll. :)

From Barcelona with love / Thai


Onsdag 21 April - Redo för summer 2010!


Tjoo hoppp!!

Nu är jag redo för summer 2010 ! Jag har nu 2 nya bikinis som jag har investerat i och jag slängt mina gamla sletna jag hade förra året. Den neon-rosa bikinin utan axelband köpte jag på Primark i vintras för typ 7-8 euros och den zegra-leopard mönstrade i alla regn-bågens färger är av märket Roxy, fick jag utav Alvaro igår.

Det roligaste med den var att jag var på Corte Ingles (stort varuhus) igår med Sebastian för och hjälpa honom med att hitta sig ett par sommar skor. I samma sekund som jag ser bikinin ringer Alvaro, vilket betyder att jag berättade att jag hade hittat en snygg bikini, men inget mer om det... Haha, jag menar. Det finns mycket saker man hittar här nere som man vill ha. 
Han bad mig dock då att MMS:a över en bild på den, vilket jag gjorde och tänkte inte mer på det.
När jag senare igår kväll åkte hem till honom och familjen så fick jag det i ett paket. Då hade Sötnötet själv åkte ner till butiken och köpt den. Nått utav det sötaste, eftersom jag inte hade en jävla aning..! :)


Neon-rosa bikini, Primark 7-8 euros.
Zebra-leopard-mönstrad bikini, Roxy 49 euros.
Nya solglasögon med gul överkant, Ocho. - stora, but I like them!



Härligt! Våren har äntligen kommit nu och numera ser man alla jobbarkompisar i dom mest lättkläddaste och somrigaste kläderna.. Det är härligt att känna att man svettas lite när man är på väg till jobbet, ärligt talat.
Nu väntar jag på stek-hettan, playan, mojitos och långa fest-nätter med vita kläder och solbrända kroppar...
Mmh MmmH mmmH!


Man blir ju inte LITE sugen...! (bilden är ifrån Pangea beach-club, Ibiza förra året)


Resten av kvällen blir i soffan med mina damer här hemma.
Puss & Godnatt.

From Barcelona with love // thai



Måndag 19 April - LEDIGA måndag!

Vilken härlig dag jag har haft! Idag har stod det ledig ifrån jobbschemat så igår satt jag inget alarm alls och vaknade upp vid klockan 15 - utsövd och go! Tittade genom fönstret dock insåg att jag missat halva dagen med en massa sol.. (som om att det inte kommer fler dagar väldigt väldigt snart...)

Jag hann iallafall städa igenom hela lägenheten. Damma av alla hyllor, sopa, damsuga och skura alla golven. Putsa och skura både kök och toalett + slänga in en tvätt, allt på 1 timme. :) Alvaro låg fortfarande i sängen och drog sig..

Efter det gick vi ner en sväng på Passeig de Gracia/ Rambla Catalunya och njöt av solen och värmen som äntligen har kommit tillbaka! (ska dock tilläga att 3 timmar efter var vädret gråare än grått och det piskade ner regn.. men det var fortfarande varmt!)

Han hade med sin Nya Fixed-cykel som han trampade runt på. Hans gamla som han har håller han på att fixa om till mig - med bromsar så jag slipper oroa mig för döden när jag ska trampa på den. Det var skönt att ta en sväng i den "friska" luften. Man börjar allt se mer av turisterna här i stan, dvs folk som går i t-shirt, kortbyxor och flip-flops!


Ner mot stan på Rambla Catalunya.


Alvaro med sin nya Fixed bike - cykeln utan bromsar.


Jag fick oxå testa! :) Men cykel-fan var för stor..




Neon-rosa handtag på styret.


Jag hann iallafall med att springa till den Orientaliska mat-butiken och köpa nudlar, kokosmjölk och lite annat asiatisk och sen blev det även 20 min i solariet så nu känner man sig lite fräschare. Jag solar på en kedja som heter Solmania och bet 30 euro i månaden och får sola 2 ggr i veckan och 20 min per gång. Har varit väldigt lat på senaste gäller solning, då jag fortfarande går till de stället som låg nära där vi bodde innan vilket tar 20 min med metro - borde byta ställe till ett som ligger 5 min med gångavstånd istället, men är man lat så är man!


                                      *                *            *


Sen har jag oxå träffat hela familjen och det var skönt, jag träffar inte dom så ofta då dom under sommarhalvåret alltid åker till Cunit på helgerna, och Alvaros pappa var arg på mig för att vi inte hade setts på längre och vi båda fick oss ett par skratt vid midddagen idag.

Imorgon ska jag dit igen då det bjuds på Mama Maites gaspacho - skeeta god! Det är en kall tomat-paprika-lök-vitlöks-soppa som man äter med rostade brödtärningar på och den är den godaste gaspachon i stan vill jag lova.

Sen har jag, Mama Maite och lillsyster Lili bokat TVn för imorgon ska vi fortsätta kolla på La Duquesa de Alba - en långfilm som handlar om Cayetana (Alba) som har mer titlar än en befintlig regering eller än något annat ädelt. Alltså jätte-rik och jätteFUL.... Visst är damen gammal, men så mycket plastikoperationer damen gjort har jue förvandlat henne till en mardröm. Men filmen dock är bra och väldigt intressant..


La Duquesa de Alba - visst är hon inte vacker?
Nämde jag att hon har en 30 år yngre pojkvän i sina dagar. Jag undrar vad han är ute efter...

                              *                 *               *

Ikväll spelar Alvaro på Otto zutz och jag ligger i soffan och slöar, fan va gott det är! Vi har "våfflat" ur vår soffa, då den ser mer inbjudnande och skönare ut, vilket den faktiskt blir!! Det blir att köpa mer kuddar så kan man mysa till det ordentligt! Phatt köpte in en ny TV förra veckan oxå, så nu är tv-rummet komplett igen.


Bloggande ifrån slö-SOFFAN!

God natt folk!

From Barcelona with love // Thai


Söndag 18 April - En helg utan bilder. (obs! NU med bilder.)

God söndag.

Jag har längtat hela helgen efter att få ligga och slöa i soffan och absolut inte göra någonting och helgen ligger jag nermysad här... fan va skönt. Jag är dödens-trött efter alla helgens jobb och händelser.

Jobbade fredag och lördag på Solo till 03. I fredags var det meningen att jag faktikst skulle hem efter jobbet och sova. Men istället fick vi för oss att gå till Jamboreé och supa ner oss istället. Jag, Alvaro och Sandro (en kille som oxå jobbar på Solo, italienare 2 meter lång med barcas blondaste afro. Nåväl... inne på Jamboreé spelade en utav mina favoriter Pitu och han var inte sen med att fylla oss alla 3 med diverse drinkar och 1 blev 2 och 2 blev 3 osv, osv. Kom hem vid 6, någorlunda onykter och trött, men KUL det hade jag.


Alvaro & Pitu !


Alvaro & shakade på dansgolvet !


Alvaro & jag - cp-paret som vanligt! =)

FOTOS BY: David Arnoldi

På lördag morgonen vakande vi runt 03 och jag ville sova mer, men vi käkade kebab-rulle på en resturang i närheten av där Alvaro bor innan vi gick hem för att sova siesta igen. Jag åkte hem till mig och det blev mat och fixa iordning sig för kvällens jobb. Det gick bra, inte mycket folk alls vilket är skönt, men ibland blir det tråkigt oxå. Tiden går snabbare när man jobbar hårt och när det är mycket folk.

Club Solo normalt sett är propp-fullt under vinterhalvåret då dom flesta gästerna är spanjorer, som på sommarhalvåret åker bort till sina sommar-ställen, därmed är det mycket lugnare på sommaren..

Efter jobbet igår gick vi alla ifrån Solo till Club Hyde. Det har på ngt sätt blivit en After Work för oss alla där och vi har riktigt kul, men igår var jag så trött att jag satt i soffan i 2 timmar och bara titttade på folk, haha.
Äntligen vid 6 fick jag åka hem och sova...!

Idag har vi käkat paella på en jättefin resturang i Sitges, och vi var 10 pers ifrån Solo. Bossen, hans boss-fru, jag, Alvaro, Mario och ett par andra bartenders. Det var jättetrevligt och jättegod mat. Efter det gick vi en lång sväng ut till hamnen och en vända i byn. Sitges är riktigt fint, synd bara att det är för mycket turister, jag vill inte ens veta hur det är på sommaren när det är högsäsong..


Sitges - en av europas mest kända gay-städer.

Efter en heldag i Sitges åkte vi alla tillbaka till Solo då endel skulle jobba, men vi andra som var kvar käkade buffen L'aperativo som alltid är på söndgar på Club Solo.

Det är en buffé med bla skitgod fräsch sallad, sushi, pasta, risotto, pizza, grillade kyckling bitar som man får ta av - det ända man behöver betala är valfri dryck. Jag och Mario käkade nog upp halva buffén samtidigt som vi dansade till reagge och lugn R&B och soul-musik. Det var mysig stämmning, men efter att jag nästan somnade i en utav sofforna kände jag att det var dags att åka hem...

Vad skönt det är att vara hemma. Nu väntar jag bara på att Alvaro ska komma hem efter sin spelning så vi kan gosa ner i sängen och söndags-mysa. Det bästa är jag är LEDIG imorgon och jag ska sova ut som bara den... Jag är så trött på aldrig får sova ut, utan hela tiden väcks utav ett ringande alarm..

Ha en mysig söndag!

From Barcelona with love // Thai


Torsdag 15 April - Rutten dag = baksmälla.

Heej..

Idag har varit en sån där rutten dag med bakfylla och med gårdagens ciggpaket kvar i käften typ. USCH!
Jag kom upp ganska snabbt ändå och fick iaf i mig en frukost, men blev inte lika kaxig längre efter 4 timmar på jobbet då huvudvärken kom smygande. MEN...!

Helvete va kul jag hade igår! Vi firade Idas 22 årsdag och den blev en riktigt superbra kväll, jag hade dö-kul.
Vi möttes upp vid girona metron för att vi alla skulle käka brasiliansk buffé. Jag har varit där innan och det är riktigt god mat. Det finns allt ifrån pasta, sushi, olika sallader, skinka och massa ostar + en massa brasilianska grytor jag inte riktigt vågade mig på. Sen går servitörerna runt med en massa olika kött som dom skär upp och serverar. Det var gott!


Camilla, Hanna & Cattis.


Lina & jag.


Födelsedagsbarnet Ida & hennes karl Diego.


Hela sällskapet!


Efter det tog vi 6 tjejer taxi till Pippermint, men bar som påminner lite om ett litet O'learys som ligger 200 m ifrån Bikini. Där serveras det 1,2,6 och 13-liters drinkar. Vi alla drack upp den FÖRSTA 6-litaren efter 20 min och var inte sena med att beställa in den ANDRA. Efter 1,5 timme hade vi allihopa hällt i oss 2 liter vodka/limon var och praktiskt rullade ut ifrån stället mot Bikini för dans! Det var Joe Cabana som lirade vilket inte var fel alls !


Första drinken på Pippermint.


Ida på G som fan! :)


Häller i oss bokstavligt talat!




På Bikini !


Camilla & Ida!


Fylle !


Jordi, Pitu & Edgar.


Tjejerna och tjej-tjusaren Sandro i bakgrunden!


Alvaro, jag & Pitu.

Jag hade riktigt kul och det var kul att träffa lite svenska vänner för en gång skull. Snacka skit och snusk och framför allt svenska skämt!

Det måste vi göra om och väldigt SNART ! Tack tjejer för en grym kväll !

Ikväll ligger jag hemma, en aning död, men hann ändå med två tvättar och lite städ innan läggdags!
I helgen väntas jobb på Club Solo fredag och lördag, men ska hinna med att mysa på stranden med Michaela på lördag oxå! :)

Puss & God Natt

From Barcelona with love // Thai

Onsdag 14 April - Birthday party!

Hi folks!
Im writing in english cause Im at Alvaros place and he doesen't have a's and o's with dots above, on his laptop.
Anyway... I was off from work yesterday and today aswell, like it! Yesterday I went to visit Alvaros grandparents. They are both well and we ate a pizza at thier house.
After that I went to the center for a coffe with some of the swedish friends/workmates at Starbucks and at Corte Ingles on the topfloor with a very nice view over the city-center.
Well, tonight we're having a birthday to celabrate and it's Idas birthday. We all gonna go to a brasilian resturant, after that we gonna preparty at Pippermint were they serve drinks in 2-5 liters. I guess that we're gonna be drunk when we are going to Bikini later and dance to Dj Joe Cabana & Dj Muly´s black session night!
Well, I update tomorrow when I got plenty of time in the afternoon.. :) Now Im going to the solarium to get some tan. Havent been at the solarium in 3 weeks because of the tattoo i got. And the tatto aswell Im gonna re-make it again in a few weeks...
See you!
From Barcelona with love / Thai

Lördag 10 April - RÖTT läppstift

Japp! Ikväll gör jag premiär av rött läppstift. Haft lite svårt för färg på läpparna då jag alltid haft persikofärgat eller vanligt vaselin tidigare, men va fan. Man får väl testa på! Lite sen med rött, men bättre sen än aldrig!
Jag ser ju riktigt tjusig/slampig ut. Tur att jag valt väldigt enkel klädsel för ikväll. Nu ska jag iväg till solo och kolla på när Barcelona spöar skiten ur Madrid!

Hörs i morgon! GRATTIS SANNA PÅ DIN 23-ÅRSDAG! Jag hoppas att du firar den riktigt rejält! Puss på dig!





From Barcelona with a red kiss! // Thai


Torsdag 8 April - Att älska.

Jag önskar att alla någon gång i livet, helst livet ut någon gång känner sig riktigt älskad och själv kan älska tillbaka.

När vi snackar kärlek så behöver man inte älska någon bara för att man är kär, och man behöver inte heller vara kär för att älska en person... Men kan man både älska och vara kär i en person väldigt länge är det en helt underbar känsla..



Jag & Alvaro på Martinée summer festival 09.


Jag vill inte påstå att det pirrar i min mage när jag tittar på Alvaro.. Jag ser hans ögon varje dag, hans leende och hans katalanska näsa, vartenda litet skäggstrå han har och varje litet hårstrå som växer upp mellan hans ögonbryn som han ber mig att plocka bort varannan dag. Det pirrar inte någonstans.. eller jo kanske ibland.

Kärlek är så mycket mer än pirr i magen och att älska någon kan vara borde lätt, men ibland oxå riktigt svårt...

Har man ingen tillit till varandra kommer man inte långt, tro mig. Jag tror att jag erfarenheter att jag skulle kunna skriva en hel bok om just tilit...
Har man inte heller någon respekt för varandra tror jag inte heller det går långt. Vi är trots allt 2 olika personer och vi varken ser ut, tänker eller tycker om samma saker.
Kärlek möts med både med- och motgångar och dom kan vara svåra.. Jag tror varken mina eller dina föräldrar levt en dans på rosor hela livet, men jag tror oxå att viljan att delta och älska, viljan att jobba når långt för kärlek.

 
Kärlek är som en ros, vi måste ta hand om den varsamt med omsorg och kärlek för att den inte ska torka ut..



Alvaro & Jag på Space på Ibiza 09.



När jag tittar på Alvaro känner jag istället en trygghet. En slags trygghet jag aldrig känt tidigare med någon annan.. för jag vet att han alltid kommer att finnas där, för det har han alltid gjort sedan den dagen jag träffade honom. Jag vet att han alltid vill mitt bästa, men låter mig själv välja hur jag vill göra och respekterar det jag gör. Det finns ingen minsta tvekan om min tillit till honom och jag vet att han litar på mig minst lika mycket.
Vår dans på rosorna inte alltid varit kul, men det samarbetet, den viljan och kraft vi haft har gjort både oss själva och vårt förhållande starkare och jag vet redan nu att den kommer att slå alla andra framtida motgångar vi kommer att möta.. Jag kan inte tänka mig en dag utan att veta att han finns där för mig.



Rak-skums-krig i badrummet.


Upp-och-ner på fyllan i Cunit.

Lika mycket som jag gillar när han ropar "Carinooo!" ifrån hans rum när jag ligger i soffan och slöar - bara för att på ngt sätt bekräfta att jag är där och ingenting mer, gillar jag lika mycket när vi diskuterar. Det kan gå hett till för vi har olika uppväxter, olika kulturer och olika syn på saker, så vet jag oxå att vi somnar i sked tillsammans och vaknar upp som ingenting har hänt. Jag mår bra av att höra när han  säger "Te amo mi vida" innan vi somnar och att "Hola Carinoo.." med krasslig morgonröst är det första han säger när vi vaknar upp tillsammans.

Och lika mycket som jag älskar Alvaro älskar jag hans familj. Dom är alla helt underbara och varmhjärtade människor och är min enda familj här nere. Jag älskar dom ngt stort!



Alvaro & Jag på The Suite i Cunit 09.


Jag & Alvaro i Eivissa på Ibiza.


Alvaro & Jag med min familj hemma i Sverige 09.





Helvete vad jag blir älskad och shit vad jag älskar..



From Barcelona with love // Tina




Onsdag 7 April - Ledig dag, skönt!

Tjosan allihopa!

Trots jag innan hade en långldeig påskhelg blev det iaf en mjukstart på jobbveckan. Jobbade igår, men var ledig idag vilket var skönt. Dock väntar en riktigt RÖV-helg framför mig... LÄS:

Fredag: 14-21 - kundtjänst därefter 23-03 på Solo. Har 2 timmar att duscha och äta innan jag ska iväg igen.
Lördag: 11-18 - kundtjänst därefter 23-03 på Solo.
Söndag: 11-18 - kundtjänst sen får jag äntligen sooova!

Idag har jag varit på stan med Alvaros lillasyster Lili. Hon ska på bröllop snart så vi var ute efter lite kläder och accesoarer till henne. (hur man nu stavar till det?) Jag var inte på shoppinghumör, thank god! Men jag hittade ändå lite grejer bla. en sjal ifrån Berskha och en svart enkel klänning med öppning i ryggen. På Solo måste vi alltid bära svart och jag vill aldrig lägga en massa pengar på att köpa svarta kläder enbart för att jobba i dem.. Klänningen kostade bara 9 euro, vilket klipp! Jag hittade även sommarens hatt, den sitter PERFEKT på huvudet, så den kommer att bäras till 100 % kan jag lova. Jag var även inne på TOUS och köpte present till mina systar, men jag säger inte vad det är... :) Det får dom se när jag kommer hem.

Inne på ett bazar (typiskt kinesikt butik som säljer all skit) hittade jag plast-blommor som jag köpte med mig hem och fick även idén att skriva en text på min tomma vägg med "The reason is the desire" vilket ett ett utryck ifrån Buddhismen. Har visat lite väl mycket bilder på mitt rum nu, men jag älskar att inreda och saknar ibland min lägenhet som jag bodde i hemma sverige, då jag kunde göra hur jag ville både i kök, tv-rum, sovrum och toalett. Jag har så mycket saker där hemma som jag vill ta med ! Folk där hemma vet att jag älskar att inreda :)




Det blev rosa blommor. Jag velade ett jävla tag om jag skulle ta vita eller rosa, men tycker att det blev en fin färgklick ändå, men tanke på att min rum överhuvudtaget är rätt ljust.


"The reason is the desire" satt jag och klippte och klistrade upp under kvällen.


I TOUS-påsen finns mina systrars presenter som dom ska få när jag kommer hem. Jag gillar TOUS och fick under jul och i födelsedagspresent en massa TOUS ifrån Alvaros familj.


Phatt igång med att laga kvällens käk i köket! (Japp, vi bort fortfarande ihop! Jag bytte enbart rum och inte lägenhet eller adress)


Vår nya roomie som flyttade in under påskhelgen: Lianna. Helt skönt underbar tös med brittish accent ! =P

Annars ikväll har jag inte hunnit med mycket, vi alla 3 tjejer har varit hemma ikväll och mysit. Just nu kollar dom på film, men jag tänkte gå in till mitt snart då jag börjar bli trött.

Imorgon jobbar jag 13-20, sen har jag ev planer på att träffa Joe, min filippinska bror från en annan mor som vi brukar säga, men vi får se hur det blir.

Njepp, nu är det dags att mysa ner sig i sängen. Titta på ngn serie/film kanske?
Puss & God Natt!

From Barcelona with love // Thai

Måndag 5 April - Min påskhelg.

God natt... Egentligen är det tisdag för klockan är snart 03, men jag lixom fastnade i tv-rummet med Lianna. Vi har suttit i soffan och pratat typ i 3 timmar om allt och inget. Hon är en riktigt härlig tjej tycker jag! I like her ! :)

Under påskhelgen har jag hunnit med en del, både jobbat alla dagar, hjälpt Lianna med hennes flytt in till oss,  invigt våren med årets första BBQ, haft påskmiddag och ätit påsk-tårta samt festat till 09 på morgonen.

I fredags efter jobbet på Solo åkte jag, Alvaro och Mario till Cunit och sov där. Dagen efter vaknade vi upp till ett mycket soligt och molnfritt väder. Det värmde, men det blåste en del, men man såg folk som låg på stranden och solade. Hela lördagen var vi hemma i sommar-lägenheten och gjorde iordning den. Städade köket och fixade resten av lägenheten. Vi hann även med att köpa en ny tv oxå innan jag och Mario åkte tillbaka till Barcelona för att jobba på Solo igen..


Att vakna upp det detta vädret eller utsikten är inte fel.


Alvaro var full igång med att städa och tvätta, medans en annan tyckte att det var roligare att ta kort, men jag lovar att jag gjorde min del i arbetet oxå..


Mario i badrummet. Cpar som vanligt.


Vardagsrummet i den lilla lägenheten med balkongen mot havet.


Jag på ballen..


Jag och en mindre sugen sötnöt som vill vara med på kort.


Fick ett par nya sol-glasögon ifrån Ocho ifrån Alvaro, då han varit och plockat på sig nya kläder och assocearer klädbutik som sponsrar honom med gratiskläder.


Mario och Alvaro. Bästa vänner, så lika men ändå så olika.

Efter Solo åkte vi tillbaka till Cunit/Calafell för utgång. Jag var inte riktigt på G som vanligt så jag blev fyllechaffis vilket var lika bra det, så jag slapp bakfyllan dagen efter. Igår söndag spenderade vi hela för och eftermiddagen hos Mario på hans utegård där vi grillade ton med kött och satt ute i solen och åt säkert i 3 timmar. Jag var dö-mätt och låg och halvsov i solstolen senare, hehe...

Även efter det var vi tvunga att åka in till Barcelona för jobb ytterligare en kväll. Jag fick stå i en egen bar denna kvällen, vilket var skönt. Det var ganska lugnt så det var skönt att avsluta kvällen så. Efter det drog alla i personalen till Club Hyde, dit brukar vi dra efter jobbet ibland, men igår vart riktigt kul eftersom att vi var så många. Mario fick för sig att bjuda på 6 flaskor Moet, vilket var uppskattat, men en annan höll sig rätt bra till whisky/colan.


Kristina, Susanna och Alessandra är 3 utav bartenderna på Solo. Killen i hörnet Yulier jobbade även han på Solo tidigare.


Quim & Mario, efter jobb-kväll.


Susanna, min favorit/barmate och Magda.


Mario bjöd oss alla på MOET. Skål hette det.


Alvaro & jag i vanlig ordning.


Life is good.


Mario, Ruben, Pepe, Dani, Alvaro & Jag i mitten, alla jobbar på Solo.


Fick med nästan hela högen, riktigt kul hade vi :)

Klockan 06 vart det tydligen INTE hemgång utan det skulle tas en taxi till ett After (nattclub som öppnar på morgonen och stänger på eftermiddagen.) Barcelona har ett jättekänt After som heter Souvenir som jag aldrig varit på tidigare, men sägs vara den största Aftern i Barcelona-trakten. Dom drar nog en ca 4000 besökare kan jag tänka mig om inte mer.

Vi kom dit efter att ha pröjsat 30 euro till taxi och vi kom in... Souvenir var väl sådär. Smockfullt var det självklart av folk i alla åldrar och dom flesta som bar vita kläder, men det kändes som man lyssnade på samma låt i 3 timmar, eftersom jag inte hörde ngn skillnad på dom och det sniffades kokain i vartenda och och jag blev lika förvånad/skraj varje gång jag såg det.. Musiken dessutom var så hög att jag fick stoppa fimp-änden på ciggaretterna i örat tillslut och tack vare dom idag har jag inte tinnitus. Vi hade kul, men efter 3 timmar var jag så trött att jag kunde somna stående eftersom att det var sådan trängsel. Vi tog taxi hem och jag somnade som en stock...

Idag blev vi väckta vid 03 för en påskmiddag som mamma kokat till och vi åt även en påsk-tårta som var väldigt god. :) Det blev ganska snabbt en siesta efter det och jag kom hem runt 20 ikväll och har haft en hemmkväll, där jag tagit det lugnt. Jag lagade till en thai-middag till tjejerna och Alvaro där jag lagade 3 rätter med ris innan Phatt och Alvaro skulle iväg och jobba och lämnade mig och Lianna hemma i lägenheten...


God morgon påsk med familjen! :)


Påsk-tårta med färgglada fjädrar.


Alvaro gav sig på kycklig-uttrycket.. Koook kooook! Vilket gulle-fjun.

Jag "försökte" att göra ett så kort inlägg som möjligt, men det är mycket man måste ta upp när man inte bloggat på ett par dagar. :)

Imorgon är det dags för jobb igen, jobbar 14-21 sen är jag ledig på onsdag igen. Woho! Då ska jag på stan med Alvaros lillasyster Lili och hjälpa henne att hitta en klänning som hon ska ha på sig på ett bröllop. Nice!

Jag hoppas att ni andra haft en ritktigt härlig påskhelg. Det skulle ju inte sitta fel med ett påsk-ägg med svenskt godis nu asså... :)

Puss & Godnatt, vi hörs imorgon. 
From Barcelona with love // Thai

Fredag 2 April - Sexdetaljer.

Hej Långfredag och hej allihop!

Nu ska jag berätta dom snuskigaste sexdetaljerna som jag och min karl gör i sängen.... Mooohahaha! Skojar bara! Micka, det blir inga sexdetaljer än så länge..! Tack för dom kommentarerna som jag fått ang hur jag ska förbättra min blogg. :)

Idag kan kan garantera att det inte blir ett långt inlägg! Idag väcktes jag av att Lianna skulle flytta in och ringde och behövde hjälp. Det var inte mycket hon hade kvar att flytta, bara sängen och ett par kartonger, så det gick på 30 min ! Hela dagen idag har jag hjälpt henne med att packa upp och vi har blivit riktigt bra vänner. Jag tror att stämningen här hemma kommer att bli mycket bättre nu och då vi har pratat mycket om hur det är att dela lägenheter. AWSOME!

Efter det lagade jag kyckling med ris och currysås och det var omtyckt och vi åt och skrattade tillsammans. Efter det tog alla siesta och det behövdes kan jag lova. Dock känner jag inte för att jobba ikväll ÄNNU. Känner fortfarande för att vara hemma och gå runt i mysbyxor och bara se hur bra och fin lägenheten  har blivit. Lianna har precis samma smak som jag var gäller inredning..! Ni vet, buddha asiatiskt, mörka detaljer och hon tog med sig MYCKET av det!

Nu sitter jag, nyduschad och dricker te. Mmmm. ska börja göra mig iordning nu inför jobbet och efter det drar jag till Cunit med Alvaro och Mario och spenderar hela dagen där imorgon innan jag tar tåget tillbaka till Bcn.

Ha en trevlig kväll!

Puss & Kram!

From Barcelona with love // Tina

Torsdag 1 April - Just det ja, det är ju april april !

Tjo hej! Redan April - shit !

Jag visste att jag skulle få lön idag den 1:a, men inte tänkte jag på att det var 1 APRIL. Har inte gått på ett ända skämt dock, inte vad jag vet iallafall.

Dom 2 senaste dagarna har varit jävligt sega, jag har vart trött på jobbet och vill bara sova hela tiden. Känner mig småsjuk, men försöker att äta ordentligt så jag får i mig energi. Jag hoppas att det går över snart då jag ska jobba på Solo hela helgen fre, lör & söndag.

Denna veckan blev vi iallafall ifrån 2 tjejer och 1 par i denna lägenheten till enbart 3 tjejer. Paret hittade en egen lägenhet förra veckan och beslutade sig för att flytta 6 dagar senare, det vare ju schysst tänkte jag och funderade på att åka ner till Barceloneta-stranden och fiska upp en annan roomie.. lättare sagt en gjort, men vi har iallafall fått napp ändå och imorgon flyttar hon in. :) Riktigt trevlig tjej på 25 år och jag ser fram emot att lära känna henne mer. Jag ska hjälpa henne att flytta imonn bitti, så det blir sängen snart..

Men iallafall, så dessa dagar denna veckan har jag inprincip bara städat och plockat undan. Jag har nytt rum nu oxå, så nu behöver jag inte bo i en gardeob mer! Thank god. Då paret flyttade till en möblerad lägenhet, erbjöd jag mig att köpa deras säng+madrass, hylla, bokhylla och nattduksbord för 2000 sek, vilket dom gick med på. GITT ! Där slapp man åka till ikea och slösa ännu mer pengar..!

Så igår satte jag igång med att byta rum och installera om mig, trivs jättebra då alla möbler är i vitt vilket gör att det känns fräschare och renare ut. Och äntligen får mina kläder plats i en normal garderob med dörr - vilken lyx !
Jag har även utökat min bädd-bredd from 1 m till 1,40 m, så nu behöver vi inte ligga sandwich när Alvaro sover här. Han brukar klaga på att jag lägger mitt ena ben mellan hans ben... men det är skönt !?


Här flyttar vi ut...


...och här flyttar vi in. Helvete vad kläder man har samlat på sig...(!)


MITT NYA RUM! LITE STÖRRE & LITE BÄTTRE!

Sängen är 1,40 m, vilket är lyx för mig. Här ska det bredas ut sig till max!


Efter många om och men valde jag att lägga ner bokhyllan istället.. Men det blev bra!


En garderob - WOW!


Här inne får jag plats med allt !


Jag får plats med 20 par skor på hyllan om jag lägger skorna på varandra - varje sko som finns på hyllan köpte jag år 2009. men USCH, och det är inte alla...! (lite ångest...)


Man ska väl visa att man är lite smart, med lite blöcker i hyllan ;)


Posters, foton, torkade rosor och övriga minnen.


En utav mina buddhor. Han måste ju lixom finnas med oxå..

Ikväll åt lagade jag köttbullar med potatis och gräddsås till Phatt, Alvaro, Mario och den nya tjejen som flyttar in imorgon. En presentation av henne får ni senare. Nu ska jag hoppa ner under täcket och sova lite hade jag tänkt.

Tack Sandra för kommentaren, det finns säker fler som tycker att jag skriver väldigt långa texter än bara du och jag och det ska jag försöka ändra på.

Godnatt. From Barcelona with love / Thai


RSS 2.0