Onsdag 30 December - Hemma fran Andorra.

Ikvall kom vi hem ifran 2,5 dagar i Andorra. Akte dit i mandags-morse och resan tog ca 2,5 timme vilket inte alls var farligt eftersom att jag sov typ hela vagen, hehe. Akte dit med Alvaro och Basi som hade hyrt ett hotell-rum/minilagenhet. Lagenheten var riktigt mysig med tv-rum, koksvra och tjusig toalett. Eftersom att man inte betelade ngt for varme och vatten drog vi pa en 25-gradig varme pa rummet vilket konstaterade att det blev lite svettigt ibland.

Jag som bara akt skidor en gang tidigare i Are 2008, gjorde min 2:a premiar i backen, det gick val bra. Efter ett par backar kunde jag iallafall svanga bade at hoger och vanster och till slut fick jag till "det" som kallas for slalom. Maste dock papeka att i Are 2008 tog jag mig ner for en Svart backe, i ar kom jag knappt nerfor en Rod backa, OM MAN NU SKA KALLA DET FOR BACKE, snarare stup eller "backe for sjalvmordsbenagna"!!! Iallafall, jag klarade mig hur bra som helst i dom Blaa backnarna (och nagra enstaka Roda da, for att vara kaxig) 
Jag och alskling uppe pa toppen i Andorra forsta dagen.

Vi akte bara i 2 dagar for sen satte min kropp stopp for all traningvark jag hade trots att jag faktiskt stretchade efter dagarna. Idag tog jag och Alvaret bussen fran Andorra tillbaka till Barelona, vilket tog 2 timmar langre, men Basi skulle inte aka hem forrens imorgon pa nyarsafton, men eftersom att bade jag och Alvaro borjar jobba vid 21 imorgon kande vi at vi ville aka hem tidigare. Men det har varit rikigt skont att komma ivag ifran storstan och fa andas in lite frisk luft. DET gillar jag och jag hoppas pa att vi aker dit flera ggr med tanke pa att det ligger sa nara.
Nu ligger jag i Alvarets sang, medans han sjalv befinner sig pa Solo for att forbereda for morgondagen. Hade jattegarna gatt ut pa Bikini idag da Edgar och Carlos spelar ikvall, men jag drog med mig en javla huvudvark som hallt hela dagen. Iofs sa forsvann den for en timma sen, da jag drack en super bra medicin som jag fick, men kanner mig anda en aning for trott och otaggad for att ga ut.
Mina planer for imorgon Nyar ar att jag maste handla mat !! Tomde kylskapet innan jag akte hem till Svea och har inte fyllt pa den sedan dess!! Eftersom att jag forhoppningsvis far lon imorgon sa hoppas jag pa att jag kanske oxa hinner att hitta ngn nyars-klanning. Pa kvallen innan jobbet ska jag laga middag at mig och Phatt eftersom att aven hon borjar jobba vid 20. Jag borjar vid 21 och hoppas pa att fa sluta runt 01-02, sa jag kan festa vidare... Det ryktas aven om att Rikard ska komma dit med sina vanner, han har just landat med sitt plan i Barca och vart pa vag in mot stan.
 
Foresten, vet ni att det var 21 grader VARMT i Barcelona igar, jag gar fortfarande runt i min tunna, korta skinnjacka. Fint det ! Gott nytt ar pa er !!!
FROM BARCELONA WITH LOVE // THAI

Söndag 27 December - 1 årsdagen med Phatt.

Hej allihopa!
Ligger hemma i soffan och chillar med Alvaro & Basi. Grabbarna ska sova här i natt och imorgon bitti åker vi till Andorra för att jag ska lära mig att åka skidor igen och dom ska väl styla med sina snowboards. Det ska bli kul att komma iväg faktiskt och vi kommer att komma hem de 31:a, och då ska jag jobba på Solo i resturangen.

Det känns som om det spelar kvitta om jag måste stå i köket och skåla in 2010 eller om jag står en våning ner med 12 vindruvor och cava i handen. Jag lär säkerligen får gör det ändå, trots att jag jobbar ! Kommer dock bara att jobba fram till typ 01, sen är natten och whiskyn min igen. Solo kommer att vara öppet fram tom 06 och efter det ska Alvaro spela på Sotavento from 06-09 på Atfter(party) så det lär bli nyårsfirande så det räcker och blir över för min del, haha.

Julhelgen är över och en kort sammanfattning av den är: MASSVIS MED MAT. Shit, vad jag har käkat. Förutom spanskt julbord både den 24 och 25:e blev det sushibuffé igår till lunch och thaimat senare på kvällen för att fira Alvaros 25 årsdag. Kalaset fortsatte på en liten bar som hette Ninfas där vi drack drinkar för 3 euros (eller mestadels gratis eftersom att det Alvaros kompis som jobbade) innan vi drog vidare till Solo för mer.

Solo stängde vid 03, men vi körde privat efterfest till 06 OCH det va skoj. Trött som ett as var jag ett tag, men det blev bättre när jag fick bestämma att vi skulle byta musiksmak till klassikarocklåtar. Det gillade stor-chefen. :) Alvaro fick en videokamera av sina vänner och det var ju självklart med hela kvällen, tom för att väcka hela familjen när vi kom hem, herre je... Haha.
Somnade rätt gott sen och jag sov typ resten av dagen, vakande upp som en ny människa vid 19, men ändå lite för trött.


Marina, Victor & Quim.


Joel, Joey & Albert.


Halva högen på resturangen.


Elisabeth, Joel, Jag, Ramon, Basi & Marina på Ninfas innan vi drog till Solo.

Idag firar jag och Phatt även 1 år som sambos. Det firades med en middag på thai-resturang och lambrusco, innan hon skulle iväg och jobba. Under ett år har vi hunnit byta lägenhet en gång och även blivit blåsta på typ 20 000 kr för det. Vi har även haft inneboende och numera är vi 4 som bor i lägenheten. Vi har haft 2 katter, Cookie och Tiger, var Tiger vi fick ge bort igen för att dom andra i lägenheten vart allergiska, sen var vi tvungna att avliva Cookie i september för att hon ramlade ner ifrån fönstret ner på gatan, stackarn. Vi har haft både bra och dålig perioder tillsammans, men jag älskar henne ändå!


Phatt, Lambrusco och förrätt!

Jag hoppas att alla därhemma haft en kalasjul med släkt och vänner. Såg bilder på facebook innan på Juldagen och jag hoppas att det vart värt kön ute i kylan. Jag måste säga att jag saknar mina nässjö-tjejer (OCH norrköpoings-Patte!!!) här nere i Barca, men jag tror starkt på att ni kommer att komma tillbaka. Dock ser jag fram emot att Lina flyttar ner, wohow !!!!

Njepp, dags att packa det sista innan vi åker imonn! God natt!

From Barcelona with love // Thai.


Fredag 25 December - Julfirande i Spanien.

Klockan har precis slatt 03.36 och jag ligger i sangen efter en dag/kvalls julfirande med Alvaro och hans familj.
 
IGAR var vi som sagt hemma pa julmiddag hos Carmen och Juanito, vars Carmens foraldrar ar mycket nara vanner till Alavros foraldrar. Det var riktigt trevligt. Juanito ar halvsvensk, sa aven hans syster var dar med sin man, som da ar helsvensk. Kanske later en aning komplicerat, men det pratades iallafall endel svenska igar.
Det var en riktigt trevlig kvall igar med god mat och trevligt sallskap. Meningen var val att man skulle ut efter det, men jag och Lili lag i soffan och halvsov vid 24, sa Alvaro som precis firade in sin 25 arsdag fick ga och jobba sjalv pa Solo. Jag och Lili tog en taxi hem istallet och somnade ratt gott bada tva.

Idag, imorse vaknade vi runt 11 och da var det julklappsoppning med familjen, helvete va julklappar det var. Jag fick en massa massa massa crooks n castles trojor, vaska och armband fran Tous. Till Alvaret blev det en talva med en massa bilder och aven en weekend med flyg & hotel till Amsterdam. Ata massa svamp och hallucineria lite tyckte jag passade oss bada, haha. 

Alla vart nojda och glada over sina presenter och efter det borjade vi montera upp bord i det lilla vardagsrummet for alla kommande gaster. Alla kom runt 14 och det ats och det ats och det ats. Efter att ha atit i ca 3 timmar med soppa med makaroner, kyckling, kott, potatis och gud vet vad, pallade jag inte mer.. ja, da ar det dags for fodelsedags tarta for Alavaros 25 arsdag och jag fick aven sla ut presenter av den "Caga Tio" (Bajsande stocken som jag forsokte forklarar lite snyggt vad de var nar jag var hemma i svea.. :)

Vid 19 var jag do-trott och det fick bli en 4 timmars siesta for min del innan jag vakande upp igen. Alvaro gick och jobbade vid 22, men jag orkade inte folja med sa jag sov vidare och hjalpte mama och papa att stada och plocka undan nar alla hade gatt vid 02. Ingen utganga idag heller, men imorgon ar det All In, da vi ska ata ute pa thai-resturang for att fira Alvaro och for att sen fortsatta festen pa Solo. IMONN ar det fest.

Eftersom att jag har samst kamera, lat jag Lili sta for all fotografering, sa jag kommer att lagga upp lite bilder sa fort jag fatt dom ifran henne. Men min forsta julafton i Spanien vart superbra! Jag hoppas att ni alla har haft en riktigt god jul med era nara och kara. Vi hors och ses!!
From Barcelona with love!! // Tina

Torsdag 24 December - Svensk julafton = fest i Barna

God middag! Idag är det svensk julafton! Jag hoppas att alla där hemma har tittat på Kalle Anka, för här nere visas det icke !

Jag kom hem igår natt till ett 13 gradigt Barcelona, kändes som sommar med den kylan hemma i svea, traskade och kom hem vid 02, dö trött och hade inte käkat på 12 timmar, men en latte på flygplatsen... Iallafall. Jag packade upp snabbt, sen gick jag ner till Otto för att hälsa på Phatt. "Hälsa och hälsa på" vill jag inte påstå att det var. Damen var någorlunda smådragen och bjöd på en massa whiskycola och vips hade man mättat magen med alkohol istället för ordentlig mat. Alvaro kom efter sin spelning på Solo och vi var ett gäng som hände i baren och hade kul. När vi väl kom hem vid 6 tiden DÅ var jag hungrig. Ställde mig och lagade korvstroganoff till mig, Phatt, Alvaro, Edgar och Carlos innan det blev sängen...

Idag satte jag klockan på 12, men gick en timme senare, städade som vanligt igenom HELA lägenheten och nu ser det beboligt ut iallafall. Har fixat Alvaros sista julklapp, tvättat och sitter nu med lite käk innan jag ska hoppa in i duschen. Ska åka med Alvaros familj till ett par vänner till dom. Det kommer att komma 3 andra svenskar oxå, så det ska bli kul att träffa dom.

Efter det blir det nog Solo ikväll och även vidare sen till Otto Zutz. Både Alvaro och Phatt jobbar, så det blir att fira svensk julafton där, plus att Alvaro fyller 25 år vid midnatt. Jag undrar hur det ska firas!?

Imorgon är det iallafall den spanska julen som ska firas. Jag ska vara hemma hos spanska familjen äta gott med världens bästa spanjack-familj och öppna paket ! =) Sen blir det säkerligen fest på det oxå.

Lördagen blir inte mindre alkoholhaltig heller, då Alvaro ska ha födelsedagsmiddag på Thai Gracia med alla vänner innan vi festar vidare på Solo.

På söndag ska jag och Phatt fira att vi har varit sambos i 1 år och det ryktas om att vi ska käka thaimat då oxå, hihi. =)

Lite mer om svea-resa då.. Det var hur skönt som helst att komma hem, träffa alla, äta mammas mat och bara ta det lugnt. Det är konstigt, men man kan vekrligen slappna av och koppla av när man är hemma, det är inte samma sak som att vara hemma en dag i spanien. Och självklart var det roligt att träffa min systerson för första gången. Han är sååå söt (och jätte tjock!!) Saknar redan att bebis-sniffa!!!

Lägger upp bilder ifrån helgen som var, men mer hinner jag inte!!


Jag & JJ.


Mamma & Pappa.


Nipa & Mamma utanför vårt hus.


Nipa & Mamma.


Mammas thaimat ! Mmh Mmh Mmh!! Sket rätt ordentligt dom dagarna kan jag säga.


Nicko & Anna på förfest hemma hos Anna innan vi drog till Zebra&Hotellet.


Lalle & Andreas.


Natta & Sara.


Lisen, jag & Madde.


Lisen & Jag.


Nicko, jag & Malin på Zebra.


Madde, Anna & Malin.


TJOCK !!!


Speed! Fiffi's nya tillskott.


Jag matar JJ.


Lite mer thai-käk.


Hej! Jag heter Justin, men kalla mig för JJ !!


JJ som tjock tomte.


SÖTTT!


Ett kallt SVEA.


Fika hos Anna, med Malin & Micka.


Sista kvällen innan jag åkte!!  Kallt som fan!

PUSSS OCH KRAM! // From Barcelona with love // Tina


Måndag 21 December - Efter en helg hemma i Nässjö.

Jag måste påbörja att min hemma vistelse i nässjö har påbörjat väldigt lugnt och skönt. Kom hem till nässjö runt kl 23efter 2 timmar i bil ifrån Göteborgs flygplats Säve. Shit, när jag gick av flygplanet och skulle gå in mot terminalen slog kylan pratktiskt taget mig i ansiktet som en lavett !! Hela ansiktet gjorde så ont !

Väl inne i terminalen väntade mamma på mig och vi gick till bilen som pappa hade varit och värmt upp. Sebbe åkte med oss åkte och vi släppte av honom i Borås, innan vi var back on the road igen. Väl hemma väntade Nipa och Tony och så jäääkla söt systerson Justin på mig. Han är så söt och lik Nipa så det skriker om det. Så nu hlea helgen har jag sniffat på bebis, bytt blöja och blivit nerspydd. Så mysigt så.

Igår lördag hann vi även med kort säng till JPKG med mamma och Nipa, köpte julklappar till Nisa så klart och även jag hann med lite. Hittade en halsduk till Lili, som jag vet att hon väldigt gärna vill ha. Vi åkte hem och det blev thaimat igen. Fatta va mycket thaimat jag har proppat i mig, nästa lite tur att jag ska ha mens snart annars hade jag nog aldrig tryckt i mig så mycket jag har gjort dom senaste 48 timmarna.

På kvällen sen hämtade vi upp Nicko och sen drog vi mot annar och körde på fröfest där. Det var kul och träffa alla, snacka lite skit och bara vara hemma. Efter det gick vill Zebra, som i sin tur var väldigt dött, men det dög med sällskapet tycker jag =) Runt 24 kom Nagem förbi och plockadee upp mig och vi drog en sväng till Hotellet, men det vart ju inte bättre där. Njae, sällskapet var bäst.

Jag kom hem runt 03 efter att ha tagit en sväng till statoil och snackat lite skit med Nagem innan jag åkte hem och sov igen. Igår söndag var jag hemma hela dagen, mös med Justin och var och tände ljus på farmors och farfars grav.

Idag måst ejag en sväng på stan, måste hitta en julklapp till Phatt, sen hoppa jag på att jag får träffa Micka en sväng oxå, fika på thimons kanske?? =) Vi får seee! Jag har tagit en massa bilder oxå, men jag lägger upp dom när ja kommer tillbaka hem till Barca.

From Nässjö with love. // Tina

Torsdag 17 December - dagen innan sverige.

Jag vet inte vad jag har gjort senaste tiden... Helt torr på att blogga och helt superduktigt på att hitta på ngt annat istället! Sista veckan på jobbet nu innan 2 veckor tvingad semester. Känns helt ok för just nu känner jag att semester är behövligt. Jag blir ledig ända fram till 4:e januari innan det sätter igång igen. Då firar jag även 1 år på One Contact/Comhem om det nu ska firas? haha.

Igår vart det iallafall personalfest på Hyde för allihopa. Det innebar fri bar i 3 timmar- drick vad du vill, hur mkt du vill och de resulterade till mycket skvaller på jobbet idag. Jag hade iaf kul, men jag drog till Bikini med Michan och Meley runt 3 och dansade av mig resten där. Det var skoj. Mindre sugen på att gå upp idag dock, inte bakfull, men bara inte sugen alls. Dagen blev iallafall avklarad och ikväll har jag inte gjort mer än att packa och laga carbonara. Är dö-trött och ska gå och lägga mig nu strax.

Imonn får jag träffa familjen! Mamma, pappa, Nipa och min systerson Justin som jag inte ens har träffat !!! Som jag längtar!! På lördag blir det en dag i Jkpg med Nipa och Mamma innan kvällen antagligen drar sig till fest och fylla. Shit, måste hinna träffa ALLA verkligen! Det ska bli skönt att få komma hem och få sig en dos av svea.

Ska dock medela att min kära Barcelona har blivit kallt, förjävla kallt. I lördags natt var det som om någon bara öppnade en dörr och in kom typ 0-gradig värme in i stan. USCH ! Och stackars jag har min vinterjacka hemma i Svea! Den ska flitigt användas när jag kommer hem.

Lägger upp lite bilder ifrån förra helgen. Jobbade på Solo hela helgen, både fredag och lördag men det hanns med fest ändå. I fredags drog vi till KGB, ett mindre (typ okänd) nattclub, lite mer sletet och lite mer ounderground. Kan oxå påpeka att det var liiite mer droger, då en kille fick för sig att snorta en lina MITT FRAMFÖR ögonen på mig. Jag hamnade i lite av en shock, trodde man gjorde sånt typ på toaletten..? Lördagen blev lika mkt fest den, men då drog vi till Otto Zutz efteråt.

I söndags passade jag även på att fira Marina som fyller 23 år idag att gå ut och käka thaimat med henne eftersom att jag inte kan vara med och fira henne imorgon. Det var en riktigt trevlig middag med trevlig sällskap.


Lichi och Marina kom förbi och hälsade på. Grabbarna Jorge, Victor, Hektor och Sandro är huuuur underbara jobbarkompisar som helst! Vi kör oftast och alltid efterfest efter ett kvällspass på Solo. =)


Vi fick för oss att dansa i min halsduk. Det va ju skoj.

Man undrar ju när jag ska sluta festa...? Usch och fy.
Äh, godnatt med er! Vi ses imonn.

PUUUUUUUUUUUUSSSSSS!
From Barcelona with love // Thai


Måndag 7 December - Julklappar - check !!

Hejsan allihopa!
 
Finally så ligger jag i sängen (dock med sminket på, så jag måste upp igen!! ) och snart ska sova. Måndag igen då... jag måste säga att det har varit ovanligt varmt idag. Klockan är 23.30 och på min temp står det 17 grader.. ? Jobbet idag var väldigt chill, lite samtal och 4 gratis sälj fick jag vilket betyder att jag ligger bra till. Det snackades en hel del om personal-festen i lördags. På ngt sätt blev alla väldigt fulla, spydde, tappade bort både nycklar plånbok, och mp3. Så det kan hända... Jag hoppas att vi kör fett på fest snart igen! Jag snodde utan Jurgens vetskap hans bilder ifrån Facebook och tänka smyg-ladda upp dom här.. hihi.


Andrea, Jakob & Jurgen.



Jurgen, ngt dragen kanske och en väl-posad Sebbe.


Vår allas karaoke-kung Ted.


Jake the snake.



Ända gulingen i gänget!


Jag & Jurgen.



Linus & jag. Ska även tillägga att Linus är vass på att käfta med kunder. Det är en komedi att lyssna på honom ibland.


Andres, Jurgen & Ted.


Vår allas kära boss - Frej, som även han har kommit full till jobbet. (vad jag kommer ihåg, eller var det så...?)


Andrea, Jakobs fruga. Tillhör inte personalen, men ändå...Skitsnygg brud. Man kunde ju ana modell... :)


Andrea & Leticia.


Leticia & Kaffe-Maja. Maja kör eget race vid sidan av telefonjobbet och säljer kaffe och typiska "svenska" grejer som vi alla njuter av att ha på jobbet.


.. och så jag igen framför en laptop. Vad annars??


Annars då...? Jaa, idag skulle jag jobbat, käkat på wok to walk och gift mig. Blev inte riktigt så. Jag träffade min karl på stan och vi gick en sju-helvetes lång runda genom hela raval, mitten av stan och el borne.. snacka om träningsvärk imonn igen. Men vi hittade alla klappar som vi skulle ha och nu är det ända roliga kvar - att slå in dom och det jobbet har jag fått ! Känns skönt att ha det gjort nu, slipper man tänka på det. =) Vi gick mest och mös med varandra mellan alla juliga-julpynt och markander som dom har nu i stan. Hand och hand och såna där pussar på pannan får man, själv räcker man ju bara upp till örat på honom, så det blev pussar där oxå.
Vi tog sedan taxin hem trötta som as vid 18 och slaggade 1 timme eller 2. Vakande upp och var hungriga. Efter många om och men blev det thailändskt på Thai Gracia, ett mycket prisvärt ställe och gott dessutom!! Efter det skulle vi ju gifta oss, men vi sköt fram det lite, tills nästa år.. Kanske man skulle planera lite mer.

I vilket fall tog jag metron hem, lagade lite snablunch tills imonn, pussade och kramade Phatt hejdå och önskade henne en trevlig natt på jobbet innan jag hoppade i sängen här.

På onsdag åker vår allas norrköpings-Patricia tillbaka hem till svea och sviker oss alla andra här nere. Men jag hoppas att hon får jobbet på Mallorca, så man kan åka och hälsa på henne i sommar!! Lycka till nu, jag kommer sakna dig, lilla skit !! =)

Imorgon har jag inte mkt planerat, det vanliga. Jobba till 15, hem sova siesta och SEN ska jag ovanligt nog hem till Alvaret och gosa/chuppa sönder honom!! AH !

KUL ATT NAGEM RINGDE MIG IDAG!! =) Kul och prata med dig, bagarn. Vi ses definitivt när jag kommer hem! :)

God natt på er! From Barcelona with love // Thai


Söndag 6 December - Bakfylla & Julpynt !

Jaaa, godkväll!

Gårdagen var en riktig bra lördag. Först vaknade jag någorlunda tidigt för att springa ner på stan och leta efter "kvinnliga klackar" med normala klackar som man faktiskt kan gå i. Dock var dom flesta klackarna för höga som jag hittade på Zara. Kändes lite för dyrt oxå att slänga 600 kr på ett par klackar man vet att man inte klarar av att gå i... så jag fortsatte att leta vidare. Jag träffade även Sebastian vid 15 och vi gick igenom typ heeela stan. Han köpte sig ett par finskor och jag hittade faktist ett par riktigt snygga klackar (med bekväm klack) på Blanco för bara 350 kr !! Till det hittade jag även en svart klänning med nitar på axlarna på Bershka för 250 kr och vips, så var kvälls-outfiten fixad och liiiite mer kvinnlig. =) Vi åkte snabbt hem till mig för att färga hans blonda hår till chockladbrunt som han passar mycket bättre i. På det blev det lite pasta carbonara och lite whisky/cola innan vi var redo för kvällens personalfest a lá Churn-fest hos bossen Frej !


Svarta skinn klackar på Blanco för 35 euros. kvinnligt som fan!


På tal om skor, så tänkte jag lika gärna lägga upp en bild på Alvaros skor, dessa var enbart dom som fick plats på golvet, KARLN har mer...!!! OMG!

Men iallafall....Väl hemma hos Frej som bor typ längst in i Borne i en väldigt fin lägenhet bjöds det på väldigt god plockmat. Hela festen vart riktigt kul och vi lekte "Jag har aldrig..." i jobb-relaterad version. Där fick man veta ett och annat. Men jag och Massar har då aldrig någonsin varit varken höga eller fulla på jobbet, haha ! Efter ett par glas där och trevligt sällskap med världens bästa churn-team drog jag och Sebbe vidare till Solo, där vi träffade resten av kundtjänst. Dom hade tidigare haft middag på Citrus och fortsatte festen på Solo, det var riktigt kul. Efter Solo gick vi till Hype/hyde Club (jag vet aldrig vad den heter !!! ) Väl där gjorde jag ngt jag inte borde gjort, då jag ville bara decka och sova typ, så jag och Alvaro tog en taxi hem och kvällen slutade helt nerdäckad i sängen klockan 05, MEN jag klarade att gå i klackarna heeeela kvälllen. 5 kvinno-poäng till mig !!! =)

KVÄLLEN I BILDER:


Jag & Sebbe, redo att gå på churn-fest!! Jag kände helt enkelt för att klä mig liiiite kvinnligare igår. =)
HOT !


Frej & Leticia hade gjort supergod plockmat, bla med räkor och fläskfilé! Mumma!


Jag & Leticia vid köksbordet!


Jag & Jyyrrrrrrrrrrrrgen ! Han verkade vara lite veck..?


Yori, Black Betty och Mickan, kom lite senare än alla andra!


Nästan Heeela churngänget var där.. ! Tack för supertrevligt kalas!
Churn ÄGER!

Vaknade idag klockan 14 av att jag var sååå jäkla törstig, bakfyllan kom dock inte förens ett par timmar senare...hmm. Det serverades paella av mama Maite och det var gott, efter det slappades det lite och så kom Lili och Joel hem för julpyntning av hela lägenheten. Jag skojar inte om det pyntades överdrivet. Vartenda hörn och tom tavla är pyntad!! Jag och Lili hjälptes åt att pynta julgranen och när jag åkte hem var julpyntadet inte över än, så jag visar resutatet en annan dag!


Alvaro & Joel gowsade lite när Lili och Joel kom hem...


Här ska det julpyntas! Mama Maite fixar granen medans papa Alvaro njuter av sin laptop.


En annan apa i sitt rum...


Påbörjan av att pynta julgranen med Lili..


Mama Maite och Alvaro. =)


Joel vägrade att julpynta och låg i Lilis säng istället...


Stjärnan ska ju på med.


En glad papa Alvaro! =)


Alvaro.


Agera lite stege åt Lili.


T.o.m ramarna i hallen julpyntades. Var tvungen att ta en bild på Alvaro när han var typ 15-16 år.


Självklart finns jag oxå med på familje-fotona i hallen!! =)

Nu har jag mega träningsbvärk i vaderna pga klackarna igår. Ligger hemma med bafylla upp till halsen, usch!
Ska laga lite lunch-låda till morgondagens jobb och platta håret innan jag går och lägger mig!
Det var min helg det! Hoppas att ni andra haft en lika kul helg som jag!

Puss & Kram!
From Barcelona with love! // tina


Lördag 5 December - Love is in the air, Baby!



TE QUIERO !!! TE QUIERO !!! TE QUIERO !!!

Lördag 5 December - Om jag har varit tillräckligt snäll..?



Black Canada Goose jacka - ja tack !?
Lila Adidas firebird jacka - ja tack!?
Gwen Stefani Parfym L.A.M.B - ja tack!?
Black Converse
- ja tack?!
Canon xs200 - ja tack!?
Canon systemkamera - ja tack?!

=D

Godnatt. From Barcelona with love // Tina


Fredag 4 December - Snart spansk Jul.

Idag!! Typ 40 år senare har jag orkat ta fingret ur röven och faktiskt orkat att blogga. Igår/och idag är jag sjuk ifrån jobbet. Redan förra veckan blev Nina och Jossan dåligt, sen fick Hanna en annan "bak-smälla" och tillsist blev jag en aning krasslig. Jag mår helt ok på dagarna, men förjävligt på morgonen och på kvällen, men har drogat ner mig med lite Filumin (snoret bara rinner ut!!! ) och lite Paracetamol. Fick även papper på sjukan att jag fick vara hemma 2 dagar, så jag har tagit det lugnt och skööönt. Nästan unnat mig detta, då jag kändes att det behövdes i all onödig stress jag kännt att jag utsatt mig själv för.

Idag är det fredag och jag ska inte ta ett steg utanför dörren. Jag ska vara hemma hela kvällen, blogga, äta nudlar, sy lite, fisa och bara ha det gött och skönt. Jag taggar dels för imorgon då det är ALL IN som gäller!!
Först imorgon ska jag träffa Sebbe och vi ska dra en sväng på stan innan vi går hem till mig och förbereder oss inför kvällen.. Det är personal/churn fest imonn hemma hos Bossen Frej och det 90-tals tema. Jag måste säga att jag inte lagt en tanke på vad jag ska klä ut mig till och det verkar som att jag kommer att banga på att klä ut mig oxå.. Jaja...! Efter ca 6 timmars förfest/festade där ska jag släpa med mig Sebbe till Solo, där några utav kundservice-tjejerna ska ha en middag. Vi ska inte äta, men kommer på klubbandet sen. Vad det blir av efter DET, det vet jag inte !!! Och på söndag hade jag tänkt att vara bakfull och sova bort hela dagen.


Fredagen efter jobbet på Solo, begav vi oss en sväng till Catwalk för 1 drink eller 2..


Vi var på Nasty Monday på Apollo i måndags, jag och Patricia hann även med en sväng till Jamboreé oxå.

Jaha, då var det snart dags för jul oxå. Det finns ingen snö här inte och jag har inte räknat med att det ska komma ngt heller ( gööööött !!) Men staden är väl-julpyntad måste jag säga med dessa fina ljus-utsmyckningar gator och torg. Lite mysigt iallafall. Jag ska fira spanjack-jul här nere och det ser jag faktiskt emot. Man firar jul här på Juldagen och tydligen ska det proppas mat från morgon till kväll. Julklappar har det köpts oxå, men inte alla ännu. Jag har hunnit köpa julklappar till mina syskon-barn såklart, Simone och Justin. Jag har även köpt till Alvaro och mama Maite, resten har jag inte hunnit med ännu, men jag vet precis vad jag ska köpa, så det känns skönt. :) Det blir säkert kanon! Vad jag har önskat mig i julklapp, det har jag inte tänkt på, men jag vet 1 helt säker jag vill ha och behöver: en digital/system-kamera. Jag har ingen kamera nu förtiden, därmed har det blivit torrt på kort här... I need one, I want one !!!

På tal om inget är det göörr-gött att ha en karl som är dj - jag har idag suttit och snott en MASSA MASSA musik ifrån hans hårdisk, mohaha. Dock kom han på mig och sa att jag skulle betala 2 euros för varje låt - jag erbjöd mig att suga av honom istället, haha. Kan ju tala om att det varken blev en avsugning eller pengar betalda.. Så nu sitter jag här med en massa house-musik och taggar inför morgondagen. Hmm, kanske man skulle fundera på vad man skulle ha på sig...?

Snart kommer jag hem !! Wiii ! Puss & kraam!
From Barcelona with love // Tina th.


RSS 2.0