Lordag 28 Februari - Internet tillbaka.

Antligen! Vi har varit utan internet i 5 dagar och det har fungerat lite som det vill. Ikvall har vi iallafall turen, vi far val se om vi har samma tur imorgon. Spanjackerna har nere har inte lika snabb service som hemma i sverige, sa nar jag flyttar hem ska jag verkligen inte klaga. Jag kan borja med och beratta lite om veckan... har egentligen inte tid att blogga just nu, men det maste ju uppdateras! :) Iallafall..

Veckan som har varit har varit bade upp och ner. Jag var sjuk HELA forra helgen och tillbringade 80 % av tiden i sangen, acklig och svettig som fan. Mandagen kom och jag var pa jobbet, det gick bra. Men jag var en aning trott. Pa kvallen chillade jag pa Jamboree med Mark & Nando. Ja, det klart att jag drack lite... men det var en chillkvall. Vi stod i baren hela kvallen och snacka en massa seriost...

Tisdagen kom och det var jobb igen. Dock vart det en hardare dag, da jag hade grymt ont i hogra brostet (lungan). Eftersom att jag inte var 100 % frisk, sa trodde jag forst att det var traningsvark efter all hosta i brostet, men den tanken forsvann under dagen da den smartan jag fick nar jag hostde inte alls var densamma som man haft 100 ggr tidigare och nar jag kom hem efter jobbet, brot jag ihop hemma pa koksgolvet och borjade storlipa. Men med tanke pa att jag inte ar ett fan av sjukhus, sa ville jag inte dit, utan jag ville sova och hoppas pa att det skulle bli battre dagen efter... 

Dagen efter kom, onsdagen och jag hade minst lika ont nar jag vaknade igen.. Japp, jag tag fingret ur roven och pallra mig bort till sjukhuset som ligger 10 min promenad ifran oss. Dar gick den visiten snabbt, da dom ville att jag skulle rontga mina lungor PA ETT ANNAT SJUKHUS PA ANDRA SIDAN STAN... Jaha.. det var bara att ringa Mark och be honom att folja med. Kl 18, tog dom bilder pa mina lungor. Maste saga att jag kande mig oerhort sexig i det genomskinliga "nattlinnet" man maste ha pa sig nar dom tar rontgenbilder. Iallafall.. Och med tanke pa att man i spanien INTE kan ha allt pa ett och samma stalle, sa fick jag aka tillbaka till "mitt" sjukhus for att Min doktor skulle stalla en diagnos. Men nej... Nar vi kom dit sa fick jag boka en tid och den tiden fick jag en vecka senare, dvs nu pa onsdag... Jag var mest i chock. 

Tjena, jag har ont i brostet och rontgat mina lungor, men ni kan inte stalla ngn diagnos forrens om en vecka...?! Jag var mest lack och trott pa det hela. Sa hela veckan har jag jobbat med en nagonlunda smarta i brostet/lungan och forsokt att stalla en egen diagnos pa mig sjalv via internet. Pappa sa direkt att det var lunginflammation och med den infon jag fick pa natet, sa stammer alla symptom in pa det jag har... Nu ar det inte sa att ni ska tro att jag har do-ont, men det ar en obehaglig kansla och bli anfadd efter att har gatt i en trappa en vaning upp, sa man maste stanna till och andas och fa luft.. Just nu vill jag val pasta att jag ar van vid att kanna sa har, och det kanske gar over tills onsdag, men jag vill anda veta vad for fel jag har.. ?

Jobbveckan med andra ord har kanns ratt hard, med tanke pa att jag pratar hela tiden sa blir jag anfadd oxa, vilket ar jobbigt, men jag hoppas att jag mar battre med lite antibiotika snart. Vi far val se.

I veckan tog jag mig anda tid att aka och bowla med Phatt, Mark & Carlos. Det slutade med att jag forlora forsta serien och vann den andra. Men jag skyller pa att det va jobbigt att kasta klot med smarta i brostet. :) Annars har veckan varit lugn. Igar var det fredag och klart att det drar i whiskytarmen nar det ar helg. Jag ville mest stanna hemma egenligen, men tog anda fingret ur roven och gick till Otto, det var trevligt och traffa folk igen, bara chilla runt OCH jag drack inte en anda droppe! Det ni ! :) Det jobbigaste var bara att nar man skulle prata med folk pa nattclubben sa maste man skrika och det tog ratt hart, jag var i princip tyvungen att ta en paus mellan varje mening jag sa... Tillslut, stallde jag mig i ett horn och digga till musiken (som jag heller inte kunde dansa till, da skulle jag val dott..) och latsas om att jag inte horde folk...

Idag vakna vi tidigt, 14 av att mamma ringde till mig och ville gratta mig pa min namnsdag, sot hon ar.
Vi har stadat HELA lagenheten och proppat kylen full med mat. Nice... Nando kom forbi innan och vi kakade kott med pommes och bea-sas. Det var omtyckt.. Och ja, jag tog mig ett glas rodvin, det va ackligt... men bjuds det sa bjuds det.

Ikvall ska vi ut pa Otto, lika nykter som igar. Hoppas att alla darhemma har en kalashelg. Jag saknar Nassjo, FAKTISKT.
Alla vanner, trakiga barer, alla problem och skitsnack. Skitsnack pa svenska ar sa mkt roligare an pa spanska. :P

Foresten, sa bokade jag biljett hem nu. Jag kommer att vara hemma i Nassjo mellan Fredagen den 3:e april t.o.m Mandagen den 13:e april. 11 dagar med familj & vanner ar INTE fel. Foresten... ar det ngn som vill hamta/skjutsa mig i/till Nykoping nar jag kommer, sa ar jag oerhort tacksam for detta, da det inte gar nagra tag vid mina ankomst/avgangstider.

Ta han om er vanner! Jag saknar er!

From Barcelona with love / Hogra Lungan

Sondag 22 Februari - Missade maskeraden

God kvall gott folk.
Jag sitter i soffan och lyssnar pa KENT, det ar ackligt vilka harliga rysningar man far...! :) Det later helt fantastiskt i oronen.

Da har hela helgen gatt och har spenderat ca 40 timmar i sangen. Trots att jag inte gjort ett skit, sa kanner jag mig anda valdigt utmattad. I natt blev jag lack. Jag gick o la mig klockan 01 for att duktigt for en gangs skull. Ligger och vrider och vander pa mig anda fram till 06 pa morgonen. Arg var jag ! Men sa fort Phatt kom innanfor dorren och la sig jamte mig sa somna jag dirket. Sov anda fram till 16, sen orkade jag inte mer. Idag har jag iofs inte hunnit gora mkt. Har inte duschat pa hela helgen, sa ni kan ju tanka er hur frasch jag har varit. Med andra ord idag sa har jag tagit den langsta duschen ever, fixat mina naglar och sitter just nu med en ansiktsmask som skulle tvattat bort for ca 30 min sen.
Det blir en lika lugn kvall som det har varit hela helgen. Phatt ska traffa Mark ikvall, men jag ska stanna hemma.

Jag missade gardagen stort kan jag saga. Alla var utkladda till olika hjaltar och jag har aldrig garvat sa mkt som jag gjorde i morse nar jag sag bilderna. Babe Phatt & Mark var superman/woman och Kevin var Spiderman, men sag mest handikappad ut, haha. Ah, tank om jag hade haft med mig min banan-drakt alltsa. :)


Phatt var superhet i sin drakt. :)


Mark var allvarlig, men man kan ju inte mer an att skratta. Snygga dojjor till lixom..?


Och sa kommer vi till Kevin, som mest ser ut som ett Miffo. Ni ska se resten av hans bilder, helt sjuka.

Imonn ar en annan dag, da ar det dags att aterga till jobbet. Jag ber till gud om jag far sova normalt inatt, annars kommer jag va dotrott pa jobbet imonn, sen hoppas jag att jag blir ordentligt frisk sa jag kan prata i telefon utan att kanna att jag dor. Hoppas att ni far en mysig kvall. Jag ska fortsatta lyssna pa svenska Kent. 
MUA!

Lordag 21 Februari (uppdat) - Seg kvall.

Hostandet haller i sig och jag kan inte pasta att jag gjort mkt idag. Diska & tvatta ar nagot som tjejerna jag bor med inte gor frivilligt och jag som ar smatt pedant vill ju att det ska vara rent och stadat, diskar och tvattar sjalvklart - aven om jag ar sjuk och bor kanske ligga i sangen. Fan va trakigt det ar att vara sjuk - grining och javlig ar man alltsa. Men nu ater jag en massa glass direkt ur glassburken, det far vara min trost ikvall. 

Mark ringde mig innan och ville att jag skulle komma till Otto ikvall, men jag blir tvungen att missa deras maskerad som dom ska ha ikvall, buhu... Jag missar Phatts utkladnad till superwoman och Kevins spiderman.. :( Det hade varit kul & se.

Satt och laste runt lite bland andra bloggar pa natet och fick mig en tanke. Vad hander hemma i sverige?
Vad gor mina vanner dar hemma?! Hur mar ni?! Nicko andrade sin status pa facebook till "i ett forhallande" idag. Med vem, Nicko? Jag undrar hur det for Madde och hennes jobbsokande? Vad gor hon pa dagarna? Micka som ar i 5e manaden nu, hur mar ni? Jag vill se mer magbilder. Malin, hur gar det med studierna & blir det nagra bullar i ugnen for dig med snart? Hanna Adolfsson, vart far du alla dina cash ifran? Forst London, sen Are och snart ska du till NYC & LA, vad ar detta? Hanna Martinsson, hur mar du? Vad har du for planer i sommar? Alle, jag har inte traffat henne pa 1 ar nu, min soulmate.. Hur mar du? Shit, det ar mycket man ska ta igen nar man kommer hem alltsa.


Mina damer, va jag saknar er!  
Detta galler aven dom som inte finns med pa denna bilden. :)


Hmm.. Det finns ett par saker i denna lagenheten som jag faktiskt irriterar mig pa. Jag har abslout inga problem alls med att lana ut klader, sa lange jag sjalv far lana av dom som lanar utav mig, MEN jag uppskattar garna om jag far ha mina underklder for mig sjalv ?!? 
Ett JA en gang, betyder fortfarande att man ska fraga nasta gang man vill rota i min garderob. Bara for att jag sagt JA en gang betyder det inte  "..Ta allt, lana allt, underklader och smink... ta slut pa min parfym varje dag nar du anda ar igang, jag sjalv skiter pengar varje dag sa det ar inga problem.." Men nu har det gatt sa langt att det enbart mina klader som anvands av alla TRE. Come on...! Jag hinner inte tvatta ett plagg och lata det torka innan nagon annan tar det..woah!


Jag & Cookie, aven om det ser ut sa pa bild, sa gillar vi INTE varandra och 
jag maste erkanna att jag slangt ivag henne ett antal ggr... 
Kattjavlen lar sig aldrig !

Nu far det vara slutbloggat for idag. Jag ska dra en film nu, sen ska jag fan sova.
Far se vad jag hittar for filmer, saknar min laptop som bara den..
Hoppas att ni har en betydligt roligare lordagkvall an vad jag har.

From Barcelona with love /thai



Lordag 21 Februari - Snorig & hostig

God eftermiddag. Just nu ar det runt 18 grader varmt har i Barcelona och solen skiner lika mkt som den gor hemma i sverige nar det ar sommar. Tyvarr kan jag inte ta del av den, dels for att jag ligger hemma i sangen fortfarande och ar sjuk, sen oxa for att jag inte har nagon energi alls. Natten gick bra. Jag sov med hoodtroja med luvan over huvudet, knullbyxor & strumporna pa. Over det hade jag 3 tacken over mig - likt forbannat fros jag. Febern kommer bara pa natten och under dagarna mar jag ganska ok, som vem som helst som ar forskyld och grining. Phatt var pa apoteket idag o kopte hostmedicin till mig, for att forhindra att jag ev kanske faktiskt hostar upp min ena lunga - you never know.

Forutom att jag ar sjuk, sa ser jag seriost doende ut. Jag har inte solat sen jag kom hit for 2 manader och jag blir nastan radd nar jag ser mig i speglen. Nar jag far min lon nasta vecka sa ar det dags att inkopa sig ett solkort och borja sola. Det kostar 30 euro/man man far sola 2 ggr/vecka - vilket ar kalas. Solariumet ligger ca 20 meter fran var lagenhet, vilket ar skitbra. :) Det ar med andra ord dags att fa lite liv i mig.. Jag ska bli brun igen, thank god.

burned baby burned--

Ja, da har vi kommit till historien varfor jag i tisdags vakna upp med en massa brannmarken ifran ciggaretter pa halva kroppen. Jo, det va sa har i mandags va jag ute och festade med Mark, Kevin, Murphy, Cristian, Nando och Oscar.. dvs jag, ensam tjej med 6 grabbar. Vi hade riktigt flippanden kul. Forst var vi pa Peppermint, ett stalle som du koper 1-6 liters drinkar till ett sjukt billigt pris. Det ar ett perekt stalle for att forfesta och efter 2 liter och 200 kr och du ar i princip vack.
Iallafall. Vi forfestade och vid 03 fick jag for mig att kora moppe ner till centrum med Mark - kalasbra idé, tur att jag inte blev tagen. (Bade Mark & Kevin blev tagna av polisen pa hemvagen sen..) Iallafall, vi flippade vidare till Billie Jean och alla 80-tals hitar som spelades pa Jamboreé den kvallen och det vart sjukt kul. Drinkar dracks i overflod och senare kom ciggaretkriget in da ja.. Jag tror att det var sa jag rakade branna Kevin, vilket i sin tur blev lack och brannde mig i ansiktet, sen var vi igang med det hela.. Som tur ar sa gor det inte ont, ser dock mer ut som en smittsam sjukdom. Det senaste ciggkriget minns vi mkt val. Ayia Napa 2007 - Jag, Janni & Hanna vid poolen pa Kalypso. Buff! Vilka tider...!

Nje, nu ar det dags att vila lite, jag kommer sakerligen att uppdatera lite mer ikvall - ingen utgang har inte!


Hors senare.. / thai

Fredag 20 Februari - Sjuk

Trots att jag gick Mediaprogrammet  for 3 ar sedan och last det mesta som har med latt webbdesign och HTML-koder att gora osv .. sa har jag knappt ingen aning om hur man ska gora for att skapa en personlig blogg.. ?! Som sagt, jag ar smart pa papper, det ar allt jag kan saga. Det ar dags att borja minnas nu alltsa.. Anledningen till att jag aldrig har tagit fingret ur roven och borjat blogga som alla andra ar dels for att jag har hallt mig till bilddagboken, da jag faktist hellre vill visa bilder an att blotta min tankar. Sen anser att jag att inte har ngt vettigt att skriva heller, jag ar ganska oppen i sig och har inte svart for att snacka om sant som jag kanske "skulle hallt" for mig sjalv. Det ar inget jag skams for, men kan kanske bli lite for mkt information for andra. Tja, vi far val se... 

 

Idag ar det iallafall fredag och klockan har precis slagit 02 - till lordagmorgon. Jag ligger hemma i sangen och hostar bokstavligt talat upp mina lungor snart. (Jaaa, jag har bara rokt 4 cigg idag! ) Innan hostade jag och tog i sa pass mycket att jag spydde. DEN va fin den! Var inte pa jobbet idag for jag hade feber natt, sa jag log och simmade i mitt egna svett, vilket innebar ingen somn alls, och nar jag vakna i morse var inte mitt har bara blott efter allt svett utan jag var dessutom blot och otroligt trott. Nje, det fanns ingen chans att jag skulle satta mig med varldens minsta energi och vara trevlig over telefon - sarskilt nar jag hostar varannan minut. Njeee.. Jag ringde o sjukanmalde mig och var hemma istallet.  Dock jag ju inte sova for det. Phatt som precis blivit nyfrisk och smittat ner bade mig och Hafsa efter sin 5-dagars sjuka var pa det basta humoret och fick mig att byta rum & stada idag. Numera delar jag & Phatt rum och Hafsa har mitt gamla lilla rum. Phatts rum ar storre och med tanke pa att vi spenderar mer tid hemma an vad Hafsa gor sa bestamde vi oss for att vi skulle flytta in till Phatts rum och att Hafsa skulle ta mitt. Hafsa har ju pojkvan sa dom pippar jamt nar dom ar hemma.. Vi trivs skitbra i det nya rummet, stort & frascht och inte sa instangt lixom. Kanns kalasbra helt enkelt. Det anda jag gjort mer idag ar o kokat ihop den storsta soppgrytan jag nagonsin gjort - rissoppa som mamma brukade gora till mig nar jag alltid var sjuk. Dessvarre fick jag gora den sjalv idag, men tanke pa att mamma ar 100 mil ifran.. Jag har aven hunnit tjafsa med Phatt oxa mitt i hela flyttningen & stadningen. Skulle val pasta att det va mitt fel. Jag blir grining som en barnunge nar jag blir sjuk och tycker inget ar kul. Men san ar jag och det varnade jag tom Phatt igarkvall..

 

Dock var jag valdigt tacksam over att hon foljde med mig till sjukhuset idag. Som sagt, sa haj ar jag inte pa spanskan sa jag kan beratta hur sjuk jag ar osv. Det ar ngt som ar riktigt storande i detta land. Minsta franvaranade och du maste till sjukan for att "bekrafta" att du ar sjuk. Klart, det fattar jag val med, att det kanske faktist ar ett bra system sa satt, men tank tex dom stackars damerna sa halvt dor nar dom har mensvark (tackar gud for att jag inte ar en utav dom) och maste stanna hemma. ) Jobbigt varre att behova springa till sjukhuset och be om att fa ett sjukintyg pa att dom har ont i magen.. Antingen det eller ga minus 250 kr/per dag for ogiltig franvaro. SKIT-system ! Buff! Man blir ju lack, men sa ar det.

 

Ikvall ar det iallafall sangen som galler, jag tror tom att jag ska sova efter det har, orkar inte hosta mer, sen sa ar jag skittrott. MEN jag tog mig allafall fingret ur roven och skrev mitt forsta inlagg. (Nu, bor Hanna iallafall bli glad, sa som hon har tjajat om att jag ska borja blogga) 

 

 

Hmm..? Kanske ar mitt liv tillrackligt intressant for att lasas om anda...? 

Imonn ska jag beratta om varfor jag har brannmarken pa mitt anstikte & mina armar.. :)

God natt folket! / From Barcelona with love. MUA!

Lite storre & lite mysigare.

Mitt nya rum - lite storre & lite mysigare. Med betydligt skonare sang! 

Thank god for IKEA!


RSS 2.0