Sondag 28 Februari - Sommarens absoluta !!!!

Jag och Mario alskar den, men Alvaro vagrar att spela den. Men jag far en kansla av att den komma hanga med en del i sommar. Jag alskar dragspelet..! :) Let´s get some summer.

Edward Maya & Vika Jigulina - Stereo Love (Molella Remix)

http://www.youtube.com/watch?v=fBef1eVkacs
LYSSNA PA REPEAT !
STORT TACK TILL HANNA SOM FIXADE MIN HEADER IKVALL. I MAJ DANSAR VI TILL DENNA LATEN. :)

27 Februari - Jobbar förfullt!

Igår blev det varken förfest med dom svenska jobbarkompisarna eller något särkilt röj på Jamboreé...

Jag fick veta att jag skulle jobba på Solo även igår, så när jag slutade vid 21 blev det raka vägen hem för lite käk och ombyte sen iväg och ställa sig i baren igen...! Kvällen var bra och det var strax över 1000 personer på Solo, därmed mycket jobb. Att hälla upp dricka är en jävligt enkel grej, men att jobba i highheals är en helt annan sak, haha. Självklart kan man jobba, men helllllllllllvete va ont i fötterna man har efter..! Det är sjukt hur damer kan springa runt i sådana skor. Jag tror att jag kommer vara väldigt härdad till sommaren iaf..! Kvällen slutade iaf bra, gott med dricks som jag var dum nog att dela med mig med dom andra tjejerna. Fick även ett nice besked om att jag ska köra baren även nästa fredag och lördag. Cash in-so to speak!

Nåväl, trots att jag var dödens trött + världens största hunger. (jag tror nästan att jag kunde placera mig själv bland kategorin: svältande barn.) Vi drog iaf till Jamboreé och helvete vad folk det var där. Med världens bästa mixa av musik, som jag så gärna hade velat vara aspackad och bara stå och dansa till, satt jag i ett hörn och kände mig svimfärdig. Jag hade inte druckit en droppe alkolhol och klarade knappat att gå till taxin. Väl hemma käkade jag allt jag fick tag på och somnade som en stock. Imorse var jag lika hungrig och det blev sushibuffé med Alvaro, Joey, Mario, Basi, Ramon, Guti och hans flickvän Conchi. Trevligt sällskap och gööör-god mat.

Efter det blev det 45 min siesta hemma hos Alvaro innan jag tog metron till centrum. Inhandlade lite smink, en "jag har panik"-kjol och 5 paket nudlar. :) Nu sitter jag hemma, tänkte hoppa in i duschen och göra mig iordning inför ikväll. Det som är mest tråkigt med att jobba på Solo är att man måste vara svartklädd från top till tå. Orkar inte rikigt köpa nya svarta kläder till jobbet hela tiden, men men... snart har man säkerligen samlat på sig endel så man kan variera...

Imorgon ska jag sooooova hela dagen, sen ska jag mysa med Alvaro och hans familj. Vi ska käka familje-middag och fira vår 1-årsdag. MYS !




Kvällens bilder innan jobbet ! Svart och kvinnligt ska det ju tydligen vara... :)

TACK TILL HANNA SON FIXADE MIN HEADER !!! =)
Nu ser det ju äntligen bra ut ! =)

Vi hörs imorgon!

Puss & Kräääm!


From Barcelona with love /
/ Thai

Fredag 26 februari - FREDAG förfan! =)

En fråga: Varför blir man alltid bajsenödig när man tar sin första cigg utan att ätit frukost på morgonen??

Det skulle jag vilja veta! Det skulle vara super om ngn utav er kunde skicka iväg denna frågan till 118 100, då vi här nere i spanien inte har sådana finesser. :) Ha en bra start på fredagen alliohopa!

Köss!
From Barcelona with love! // Thai


Torsdag 25 Februari - Lite nytta

God nattens!

Just nu ligger jag nerkrypen i min 1,10 m breda säng i mitt lilla rum, nyduschad med blött hår och alldels för lat för att föna det. Idag har jag äntligen gjort lite nytta efter jobbet, har städat som vanligt HELA lägenheten. Har torkat av varje vägg i köket, skurat hela badrummet och även skurat hela golvet i lägenheten. Nu hoppas jag bara att mina roomies kan hålla det någorlunda rent till nästa torsdag. Japp, torsdagar har numera blivit min städdag, vet dock inte varför men men...

Känns verkligen att våren har kommit. Det är varmt i luften och det blåser ibland, men man känner lixom ingen kyla. Gick till jobbet idag i enbart t-shirt. :)

Igår kväll var jag på Solo och söp mig själv full. Inget sällskap förutom Alvaro som spelade. Det rorligaste var jag jag söp mig själv full när jag satt i dj-båset och facebookade typ i 2 timmar. Det slank ner 4,5 whisky/cola då och när kvällen var slut insåg att jag var rätt full efter att ha suttit där. Kvällen tog dock inte slut där. Jag, Alvaro och Solo's dörrvakter som är Habibis följde med oss till Bikini där det var livat. I sängen somnade jag iallafall klockan 6 i morse och var väl inte så pigg på att stiga upp klockan 12.. Sånt man får ta iallafall!

Jag har iallafall hunnit att skaffa mig ett mobil-kontrakt idag genom Alvaro. Måste bara vänta på att man flyttar mitt nummer till operatören innan jag kan Blackberra..! Det sägs att det nummerflytten ska vara klar tills nästa vecka. Gittans - ännu en månadskostnad extra, haha!

I helgen har jag lite planer ja.. Imorgon tänkte jag och jag så får gå själv, så ska jag iallafall till Jamboreé där min gamle favorit Pitu spelar. Han firar sin 30-årsdag och det ska tydligen firas. Äntligen ska jag få dansa och rocka loss till gamla klassiker i alla kategorier.
På lördag hinner jag nog inte vara mer än bakfull, men på kvällen ska jag iallafall jobba på solo. Efter det blir det säkerligen en utgång oxå, då Alvaro är mer på g på lördagar. Vi får se vart vi hamnar..

På söndag-måndag firar jag och min käraste 1 jävla ÅR tillsammans. Helt sjukt vad tiden går fort. Vi har dock ingen aning om vad vi ska hitta på. Käka ute är ju ett måste, men det skulle vara mysigt och ha middag med familjen oxå. Bio kanske?? Nje, jag vet inte... Vi är inget bio-par direkt. Vi får se!

På tal om inget så vet jag inte när jag kommer hem till sverige igen, men jag tror att det kan bli i juni. Min lill-kusin ifrån Thailand ska komma till sverige och hälsa på i 3 månader, så jag tänkte att jag skulle kunna passa på att komma då, annars hade jag planer på att komma i april, men då blir det icke! Däremot skulle jag uppskatta lite besök ifrån sverige! Kom ner och hälsa på förfan! Det blir ju bara bättre och bättre väder för varje dag som går här nere. Hoppas iaf att ni kommer och hälsar på snart..

Njepp, nu ska jag göra annat! Vi hörs! Puss och kram!

From Barcelona with love // Thai

Onsdag 24 Februari - Smått putt & jävlig.

Jag har sagt det en gång tidigare och jag säger det en gång till. Kalla mig egoistisk men då är jag väl det...
Jag har absolut inga problem med att låna ut kläder och jag har inga problem med att låna kläder utav någon själv. DOCK lånar jag kläder när jag själv inte hittar ngt annat som duger att ta på mig, dvs när vi kommer till kvällar och nätter där man ska gå ut och festa och ha kul. Där man känner att vad man än tar på sig, så förblir man ful. Därmed börjar man rota i någon annans garderob ihop om att hitta ngt snyggt !

Självklart, visst vi snackar bara kläder och det är tyg och skit.... Saken är den att Det jag är trött på är att komma hem och se folk komma hem ifrån sin svettigaste träning i mina leggings, eller sitter hemma i min fräschaste och dessutom vitaste mjukiströja och mjukisbyxor (som jag knappt själv vågar använda för att mysa hemma med) eller går ut på stan i en hel outfit utav min  garderob 4 ggr i veckan. Alltså använder mina kläder till vardags...!!  Då snackar vi från top till tå.. Och vem är det som får tvätta allt detta på torsdagskvällen OM inte jag ?!?!? Jag har kläder som används mer av någon annan än mig själv. Så fort prislappar åker bort så är dom pust väck och dessutom måste jag gå och rota i andras garberober för att hitta Mina kläder.. Jag kan inte ens låta mina jackor förbli gömda för användning. Låt mina klädhelvete vara!

Sur.

From Barcelona with love //Tina

Tisdag 23 Februari - Hela helgens händelser!

Har inte hunnit uppdatera bloggen sedan helgen!! Inte bra, haha.. Vi kör helgens händelser lite snabbt! :)

Fredag: I fredags slutade jag tidigt, hann med att sola och även hinna laga thaimat till mina kära arbetskamrater som kom på förfest innan vi gick till Hyde för gratis sprit till hela teamet. Förfesten var trevligt. Den var väligt kort eftersom att vi skulle vara på Hyde redan vid 24 och dom flesta slutade jobbet vid 21, vilket betydde att många kom inte förrens runt 22. Maten uppskattades iallafall :) Tack ska ni ha!
Vidare på Hyde delade vi alla 10 på 2 flaskor Absolut, vilkte inte riktigt dög och på ngt sätt lyckades Yori att fjäska sig till ytterligare 2 till, vilket vart bättre. Vid 03 när spriten tog slut gick många hem och andra gick till Gallery, en klubb jag aldrig vart på, men jag kände mig inte så pigg på att varken festa vidare eller gå till Gallery så jag gick till Solo för och vänta på Alvaro innan vi åkte hem till honom.


Ena halvan av gänget... på HYDE.


Andra halvan av gänget.. !


Jag & Letica flummar lite. :)

Lördag: Hela dagen var slapp, Alvaros päron var i Cunit hela helgen, så jag lagade carbonara till Lili, Alvaro, Mario, Joey, Joel och Maris. Efter det låg jag och Lili i soffan HELA dagen och degade igenom en massa massa filmer medans grabbarna producerade nya låtar i Alvaros rum - jag har aldrig riktigt förstått varför man måste ha så hög musik så hela huset vibrerar när man gör musik? Det gick ändå bra att kolla på film samtidigt...
Jag hade planer på att gå ut på lördagen, men fick beskedet att jag skulle jobba på Solo och i baren dessutom. Helt plötsligt så vart det inte så jobbigt att behöva jobba. Kvällen gick superbra. Inga problem alls och jag kom in i det hela väldigt snabbt, att blanda enbart groggar är nästan för enkelt.. Det är inte lika roligt som att blanda riktiga drinkar som jag gjorde hemma i sverige på AJ's och Olearys!! Det var tider det.. =) Men är oxå skönt på ett sätt, enklare och det går snabbare att servera. Fint med dricks blev det oxå. Jag ska jobba igen redan på lördag, ska bli skönt faktiskt. Lite friskade helg iallafall.. Efter jobbet på Solo, åkte vi alla i personalen till Oshum och stannade där tills det stängde. Efter det var vi inte nöjda heller utan åkte vidare till Seven Crowns till 08 på morgonen. Jag var nära på döden, så trött var jag. Somnade rätt gött där sen.

Söndagen spenderades hela dagen i soffan med Alvaros pappa. Vi kollade på film och somnade och vaknade till då och då båda två, hehe.. Skönt med slappa dagar alltså.

Igår var det dags för jobb igen. Jobbade morgon för Leticia ville byta med mig och det var inga problem. Senare på kvällen träffade jag Alessandra, en annan tjej som jobbar på Solo. Hon bjöd mig ut på mexicansk mat på Rosa&Negra och det var både trevligt och gott. Efter det gick vi och tog ett glas vitt på Buddha Bar, vilket var ett riktigt fräscht och fint ställe i min smak - dock såg det lite för fint ut för att vara nattklubb. Men Buddha-statyer överallt - Me like ! Efter det tog jag och älskling en jävligt lång promenad mitt i natten, det var mysigt eftersom att det varken regnade eller var kallt. Självklart somnade man brevid honom oxå.. Snuffsande i nacken, mumma!


Alessandra på Rosa&Negra.


Ett glas vitt på Buddha Bar.

På tal om inget kläckte Alvaro till sin mamma i helgen om att vi skulle gifta oss - hans mamma visste inte hur hon skulle reagera glad och chockad men oxå fundersam för hon visste inte om vi skämtade, haha!! Hon sa: "Men, men, ni kan ju inte säga detta nu !?? Hur ska jag hinna skicka inbjudan till alla mina vänner...!!!" 

Igår satt mama och jag och försökte ta reda på vilka papper som behövs för mig som utlänning och jag ska säga er - Det är tamej fan inte så jävla lätt som man tror alltså. Papper ifrån sverige ska skickas hit, översättas och stämplas, skickas vidare till Madrid där som ska granskas tillsammans med Alvaros familje-papper. Detta kan ta lång tid, upp till 1 år. När detta sedan godkänns kan man boka tid för att gifta sig borgligt eller kyrkligt. Eftersom att jag varken är döpt eller konfirmirad är kyrkligt inte ett alternativ... Vet inte riktigt vart jag ska börja?? Det får nog bli ett och annat samtal till skatteverket i veckan alltså.... Sen får vi se, ngt ska vi iallafall fira!

Hmmm. En annan sak. I veckan tänkte vi göra ett besök hos Orange, en telefonoperatör där jag faktiskt ska teckna ett mobil-abonnemang. Känner att det är dags nu och eftersom att ALLA här nere har BlackBerrys, så kommer det bli likadant för mig oxå. BlackBerrys tror jag är bra, dessutom med BBM (blackberry-messenger) där att BB's messar med varandra utan kostnad så kommer man spara mycket pengar på detta. Både Alvaro och Phatt är BB-ägare sedan länge, så jag kör på det oxå. För längesen när jag ville förnya mig var Iphone ett alternativ med den är bara skit och den tycker jag inte om alls. Ömtålig och jävlig, njee.. Icke.
I Spaninen i sig är det BAJS-dyrt med mobiltaxor. Jag som körde på 3's flatrate för 599 kr/mån tyckte att det var tillräckligt men varken Phatt eller Alvaro får någonsin en räkning under 1500 kr. Alvaros senaste gick på över 3000 svenska kronor. Jag tror seriöst att han pratar i telefon i sömnen...

Jag har iallafall hittat ett abonnemang som gör att jag ringer helt gratis utan startavgift mellan 18-08, samt hela helger. Utöver det har jag 700 gratis minuter på övriga tider. Blackberry-service (=Internet + BB-messenger) för 32 euro/mån + nån moms eller var det var. Telefonen får jag gratis om jag kör på kontrakt på 18 mån kontrakt. Men då Alvaro har en tendens att gilla att byta telefoner (Jag tror att han har bytt ca 4-5 telefoner på 1 år) så tar jag hans nyaste BlackBerry, eftersom att han ville skaffa en ny IGEN.. Herrejävla Jesus..!


Den här blir min nya mobil!


Titta! Vilken söt jag fick utav mamma och pappa! HIHI!!


Stackars mamma!

Nje, nu kom min man innanför dörren! Nu ska jag myyyyyyyysa igen. Att vi aldrig kan få nog av varandra är sjukt! Puss & Kram!

From Barcelona with love!! // Thai

Tisdag 23 Februari - 18 grader!

Jag gillar att det ar 18 grader varmt i Barcelona idag, gillar mindre att jag borjar jobba vid 14. Men det ar det ar sant man far ta! Tycker dock nastan liiiite synd om er och sno-ovadret dar hemma.
MEN jag uppdaterar ang helgen nar jag kommer hem ikvall! Puss pa er!
From Barcelona with love // Thai

Fredag 19 Februari - Jobbet betalar.

Finally vart det fredag! Denna veckan har gått såååå långsamt. Iofs har det vart väldigt soft dagar, då det knappt har varit några samtal, men det har varit jobbgt att gå upp på morgorn, så nästa vecka ser jag fram emot att jobba kväll faktsikt !

Idag hade man ÖL-tävling på jobbet vilket var att så många sälja man fick under dagen, skulle man få på Miguels, som är baren som ligger precis jämte kontoret och som dom fleska går till efter jobbet och tar just en ÖL. Jag hade ingen aning om detta förrens jag slutade, MEN jag fick iallafall iväg ett sälj och jag tog en whisky/cola istället. Bra start på kvällens fylla klockan 14 lixom hahaha ! =)

Efter det följde jag med Jonas hem till honom. Han flyttade in till city-center för 2 veckor sedan så jag var lite nyfiken på hans lägenhet! Snygg och fräsch som fan! =)

Ikväll ska det bjudas på gratis sprit för vårt gamla team vi var med i, innan vi bytte skills på Club Hyde. Det ska bli riktigt kul. Jag ska ha förfest hemma innan, men alla kommer inte eftersom att folk vill hem och fixa iordning sig innan dom drar ut. Iallafall har jag lagat thaimat till dom som kommer, för dom kommer direkt ifrån jobbet så jag kan tänka mig att endel är hungriga. Känner på mig att det här kommer bli en riktigt bra kväll... =)

På tal om en helt annan sak skulle jag oxå vilja få gratis kläder...
Alvaro, den lilla apan har olika klädmärken/butiker som sponsrar honom med kläder. Han går dit och får plocka lite hur han vill, och det är såååååååååå fuskigt ! MEN iallafall. Igår var han bla på ett ställe som säljer märket Vicelona. Ett märke som är just ifrån Barcelona som går mycket i street-stilen. Han plockade hem en vårjacka som jag tjatat om en hel del, då jag inte vill gå omkring i min vinterjacka när det regnar på våren utan vill ha ngt liiite tunnare. Så söt som han var så kom han hem med en jacka till mig och jag hade den idag på mig till jobbet när det regnade. Helt superbra är den. Inte blöt och frös det gjorde jag inte heller.... Vem vill inte ha gratis kläder...?!??!



Min vårjacka ifrån Vicelona


Jag uppdaterar säkerligen imorgon på min bakfylla. =)

Puss & Kram

From Barcelona with love ! // Thai

Onsdag 17 Februari - Vårkänslor i mitt Barcelona

Idag när jag vaknade och skulle till jobbet vid 06.30 trodde jag som vanligt att det skulle vara svinkallt ute när jag öppnade ytterdörren. Jag hade bara tagit på min tunna vårjacka och hoppades på att min stickade tröja skulle värma. När jag kom ut vart det typ "varmt"..! Och när jag slutade jobbet idag var det ännu varmare och solen sken! Som sagt, det är inte varje dag man känner lukten av nyklippt gräs i februari, härlig känsla. Jag kände nästan lukten av sommaren..! Fasen vad jag längtar. Jag kom ihåg att förra året låg jag på balkongen och solade i mitten på mars... 4 veckor kvar tills dess. Vi får se om våren kommer tidigt eller inte.

Väl här hemma blir inga barn gjorda. Sprang till Consum och handlade lite käk. Jag som fram tills idag enbart nästan käkat nudlar denna vecka tänkte att det kanske är dags att laga till ngt ordenligt lixom. Lite kyckling och kladd-ris väntar iaf i köket :)

Idag händer inte mycket annars, tänkte att jag skulle vara hemma resten av kvällen och ta det lugnt, vila upp sig lite. Tänkte t.o.m unna mig att kolla på svensk tv på nätet. Inte ofta jag gör det, men när jag väl tar fingret ur röven och gör detta så fastnar jag i flera timmar. Thank god för Kanal 5 play !

Njahe, nu ska det lagas mat! Hörs senare. Puss!

Föresten, lyckas få upp en header nu, men hur i helvete gör man bilden större ??

From Barcelona with love! // Thai


Tisdag 16 Februari - IKEA igen...

Om det är ngt jag gör varje månad så är det att åka till Ikea. Om jag inte köper nya ljus (som vi överkosnumerar här hemma..) så är det alltid ngt annat skit som jag egentligen kanske inte behöver. Men jag tycker det är kul att inreda! Iofs, så är mitt rum så förbannat litet så det finns inte mycket saker att ändra på haha.

Idag åkte jag iaf till IKEA igen med Phatt och hennes kompis Anna som hade bil för en gång skull och denna gången köpte vi iallafall saker vi Verkligen behövde, nämligen stolar till vårt middagsbord, thank gooood! I snart 1 år har vi haft 2 plast-pallar som vi har suttit på när vi har ätit, men istället köpte vi 4 svarta enkla stolar och lite annat skit.. Men bra, det blev det !!




Liiite bättre, lite snyggare och liiiiite mer svenskt ! =)

Inte hänt mycket annars idag, ska strax käka lite nudlar och packa lite, ska sova hos min karl ikväll. Inatt vart det lite tomt i sängen utan honom.. buhu. SÅLD är man!

Föresten, jag tänkte ge mig på att försöka att fixa en header till min blogg, men vet inte hur i helvete man lägger upp skiten... Någon som vet kanske ? Hade vart tacksamt! =)

Hörs imonn!!! Puss heeeeeeeeeeeeej!

From Barcelona with love // Thai

Måndag 15 Februari - Carnival & Alla hjärtans dag!

I mitten på förra veckan så började carnivalen här i Barcelona och ialla andra städer runt omkring. Den firas rejält och inte minst i Sitges, en liten strandstad som ligger 20 minuter söder ifrån Barcelona och som är en utav världens mest kända gay-metropoler. Folk är utklädda till max till allt man kan tänka sig. Tetrisspel till den finaset drag-queen man kan tänka sig. Alla går i tågmassor på gator och hela stan är som en storfyllefest. Jag tog dock inte tåget till Sitges alla utan jag firade på annat sätt.

I fredags slutade jag sent på jobbet vilket resulterade en massa stress innan jag skulle till Solo. Självklart skulle jag oxå klä ut mig! Det blev aerobics-brud á la 80's och outfiten blev riktigt lyckad, kanske inte pga just outfiten utan för att jag och 2 andra (Alvaro och Mario) var dom ända som var utklädda på HELA Solo denna fredag kväll.. (!)
Jag ville dö när jag gick in på clubben och insåg att det enbart jag i alla färgglada tyger tillsammans med gubbar i kostym och snygga damer i glitter-klänningar. Det blev ett par glas innan jag ens faktiskt ville dansa, haha. Kvällen var ändå kul och vi gick vidare till Otto zutz efter det och även där entrade jag ensam som carnival-firare. ÄCSH, va fan, man får väl bjuda på sig själv! Måste säga att mina tanga-badräkt gjorde succé, men helvete vad den skav !


Påklädd och taggad för aerobics!


Alvaro i sin flamenco-klänning och öronhängen, jag och Chusbu på Solo.



Lördagen kom och jag var mindre sugen på sprit, men lyckades dämpa baksmällan med världens bästa paella gjord av mama Maite. Vi fick även färska jordgubbar med grädde, vilken mättade magen rejält.. Thank god.


Spansk bakfyllemat! =)


På eftermiddagen på lördagen tog vi tåget till Cunit, då Alvaro skulle spela i Calafell senare på kvällen. När vi klev av på tågstationen, stod det utsmyckade vagnar ialla former och färger tillsammans med 1000-tals utklädda carnival-folk. Vilken känsla! Varje vagna taggade med sin musik och människor, gamla som små 5-åringar var utklädda till max! Det var så kul att se att alla verkligen tog detta på allvar och verkligen gick in i detta, vilket får än att tänka hem till sverige och insé att den ända vettiga tradition vi har i sverige är typ midsommar och julafton, vilket är Jättekul... suck.
Iallafall, efter 1,5 timmes virrade runt bland folk för att ta kort och bara se hur kul folk hade det började själva paraden, alla gick och åkte i tåg och det dansades och sjöngs! Tyvärr, börjde det småregna och bli kallt så vi drog oss hemmåt, men dom som deltog i carnivalen sket väl knappst i vädret...

Senare på kvällen bar det av mot The Suite igen, och det var lika kul kväll som vanligt. Jag var en utav dom ända igen som inte hade klätt ut sig !! Typiskt att man missade helt fel dag lixom. Alla var utklädda och det var knappt jag kände igen dom få som jag känner där. The Suite som normalt sett stängen kl 03, var öppet och smockfullt fram tom 05.30 då man äntligen bestämde sig för att stänga. Vi gick en snabbis till Deja Vú och dansade till gamla klassiker och hade lika kul som vanligt. Vilken kväll...!


En av alla carnival-delatagande. Uppblåst som faen!



Välklädda fiskar.


Senare på The Suite. Alvaros vänner...


Fest och fylla på The Suite.

Dagen efter vaknade man upp med utsikt till havet, solen sken och det var kallt, men det påminde så mycket om sommaren.. helvete vad jag längtar. Kommer att spendera så många helger som möjligt i Cunit bara för att jag tycker det är så härligt att vara där..

Vi spenderade hela dagen i Cunit, åkte runt i Marios bil, käkade på Outlet och hälsade på folk och flummade som vanligt. Kom tillbaka till Barna vid 21 på kvällen. Åkte hem till Alvaro, då alla mina grejer till jobbet var där..
Alvaro skulle jobba, så jag käkade middag ensam med familjen och tittade på TV med Lili tills Alvaret kom hem och myste ner oss i sängen på Alla hjärtans dag. Jag fick en parfym tidigare i veckan, Nina Ricci... lukar skitgott. Till Alvaro var man ju smart ytterligare ännu en gång och köpte 2 timmar på ett känt spa här i Barcelona med massage och värmebad för oss båda. Man måste ju vara smart !!! =) Jag kommer nog njuta mer än han, men äsch va fan...! =P

Idag har inte hänt mycket... Sov som sagt efter jobbet och när jag vaknade så blev det att städa lite igen. Nu ligger jag i sängen med smygande mensvärk, så jag tror att jag ska ta mig en dusch sen, så jag blir varm.
Vad har vi kvinnor gjort för att förtjäna att blöda i musen !?

Jag hoppas att alla där hemma fick en mysig Alla Hjärtans Dag. Själv behöver jag ingen för jag har alla hjärtans dag Varje dag!

From Barcelona with love! // Thai


Torsdag 11 Februari - Årets hitills värsta bakfylla.

Japp Idag vaknade jag upp med en bakfylla som hette duga. Detta pga att jag ensam drack en flarra cava på förfesten hemma hos Cattis igår. Det var jag Cattis och Ida, 2 tjejer ifrån jobbet som förfestade tillsammans innan vi tog taxi Bikini. Förfesten var trevlig, vi kom in på ämnen som skolan (?) och barnuppfostran, intressanta ämnen. Hehe...

Väl inne på Bikini var det dans och vidare fylla - jag minns med andra ord inte mycket detajler igår, men minns att jag sprang runt en massa eftersom att både Alvaro, Phatt, Carlos, Edgar, Mark och andra kompisar var där. =) Typiskt mig så klart. Kvällen var riktigt kul och men den bakfyllan jag fick idag var inte att leka med alltså, ni vet så man är så där skakis och känner att om man rör på sig för mycket som kommer magen att vända sig ut och in och så kommer man att spy. Så mådde jag hela dagen idag och jag trodde att jag skulle lägga en pizza på tangent-bordet flera gånger alltså..!

Efter jobbet stupade jag rätt i säng i 1,5 timme och vaknade upp vid 22. Orkade laga till lite extra starka nudlar och faktiskt hinna köra torsdags-städet som vanligt i lägenheten. Dock skippade jag toaletten, städar den en annan dag.

Igår innan jobbet hann jag springa på stan och köpa helgens "maskerd"-outfit. Det blev riktigt lila-leggings i sån där baddräkts-tyg, en svart baddräkt med tanga & vita svettarmband. Kör på 80's aerobic/flashdance-style på lördag. =) Vi får se hur det blir och slutar! Självklart så hittade jag en massa skit, som jag egentligen inte behövde bla ett par baggy jeans, tygskor och linne. INTE BRA TINA. Jag har så förbannad mycket kläder nu, det är sjukt och hälften bara ligger och tar plats! Jag köpte allt på H&M och det var 20 % rabatt på valfri vara vilket iofs var bra.

På söndag är det Alla Hjärtansdag och då ska mitt älsklingsnöt få en spakväll med massage på ett Arabiskt spa. Eller han kommer att få ett presentkort på detta, vilket datum detta blir av det får vi se. Det är fullbokat varje helg fram till april, så vi får se när vi kan få en tid. Det ska bli skönt och det var inte dyrt heller 36 euro per person kostade det och det var samma present som vi gav hans föräldrar i julklapp och dom sa att det var jättebra. Annars på söndag tror jag inte att det är mycket planerat. Vi ska käka middag hemma hos honom, sen ska han spela på kvällen, så det blir nog inga större planer, men om 3 veckor firar vi 1 år tillsammans! Helt sjukt vad tiden har gått snabbt. 1 ÅR ! =)

Längtar sjukt mycket till sommaren just nu. Vill ligga på stranden och slappa och känna sanden mellan tårna och låta solen bränna sönder ryggen. Ge mig sommar NU !


Jag på stranden i Cunit förra året i början på Juni.

Nje, nu blir det nog att sova tror jag. Alvaro kommit hit och sover hos mig sen, så jag tänkte att jag skulle värma sängen innan. Och imorgon ska jag laga köttbullar, potatis och grädd-sås innan jag pyser till jobbet. Det vet jag att det uppskattas av en Phatt iaf ! =)

Puss & Kram
From Barcelona with love // Thai


Onsdag 10 Februari - Maskerad-panik!

Efter att vi har fatt bredbands-utbildning pa jobbet, ar det fortfarande lika OK att ga till jobbet, men efter 7 timmars support kommer man ut ifran kontoret och bara onskar att man antingen vore smartare eller helt enkelt inte genomforde den dar javla utbildningen!! Jag fattar absolut ingenting utav det jag gor och jag hjalper ca 40 % utav alla jag pratar med, resten lagger pa pga att det tar for lang tid for mig att hjapla dom. Jag jobbade med Leticia igar och det var hennes forsta dag pa supporten och vi bada tva satt i princip som 2 stora ? halva dagen. Kul, jobbigt och frustrerande...!! Jag HOPPAS verkligen att det kommer ga battre med tiden. Vi far se.

Idag ar det onsdag och i helgen borjar spaniens (eller kanske bara Barcelonas?) carnival. Hela stan klar ut sig och festar rejalt bade i Barcelona, Sitges, Cunit och Calafell. Forra aret var jag sjuk vid denna tiden, sa jag lag hemma i sangen och missade allt, men i ar ska det fanimig klas ut ! Vad vet jag inte an och det ar darfor jag ar uppe alldeles for tidigt. Ska dra mig ner mot centrum strax och se vad jag hittar... Har ni nagra tips pa vad jag kan kla ut mig till kan ni ju slanga ivag en kommentar.
Jag har fortfarande inte uppdaterat om Amsterdam, sa jag gor det kort. Det var skont att komma ivag och se ngt nytt, verkligen! Jag gillar Amsterdam, men jag tror att vi hade gjort mer om vi hade akt pa varen eller pa sommaren. Det var svinkallt nar vi var dar, haha. Men vi hann med att ga pa museéum, bade Heiniken och Madame Tussads. Vi sket i Anne Frank´s hus och Van Googs museéumet var inte oppet nar vi kom dit, sa det blev inget med heller. Vi gick sjalvklart i Red light district och det var ju trevligt att se kvinnor i alla former ala sig emot sina fonster. Nagra kom ut och skrek "Lets get wet!!" Vi gick nog hela stan fran Leidse plein till stationen, mysigt, mycket folk, men daligt vader. Vi kakade sa javla god mat !! Jag som hade sagt att jag skulle in i en coffeshop for att ta mig ett par bloss roka, kunde gott noja mig med att enbart ga pa gatan. Hela Amsterdam luktar braja och jag vill inte ens tanka mig hur det skulle vara att GA IN i en coffeshop. Istallet gick vi till en smartshop och kopte med oss ett ror braja och jag fick ta mig nagra bloss pa hotellrummet - CHECK ! Dessvarre fick vi slanga halva roret som vi kopte for 4 euro innan vi akte tillbaka till BCN, kandes lite riskabelt att ta med sig sant genom flygplasten... Jaja. Staderskan blev nog iallafall glad. =) Det var min helg i kort version.
Jag skulle vilja aka till London nasta gang, men vi far se nar det blir av !
Nu ska jag iallafall borsta tanderna och springa pa stan innan det blir jobbet !!! Puss och hej !!
From Barcelona with looooove // Thai

Mandag 8 Februari - Back on track in Barna!

God morgon!! Efter en mys/kalashelg i Amsterdam ar jag hemma i Barna igen. Klockan slar snart 12 och jag borjar jobba om om 2 timmar. Kom hem vid 21 igar och vi oppnade en flaska Moet till Alvaros pappa som fyllde hela 54 ar. Vi gick och la oss tidigt och jag somnade till en film.... Dags att kaka frukost sen gora iordning sig infor jobbet. Det pumpar pa med house-musik sa de donar hemma hos Alvaro, han haller pa att gora en lat nu, sa det ar en massa bas och annat i hogtalarna, hehe. Bra start pa en mandag. Jag uppdaterar mer med helgens Amsterdam och bilder ikvall... See ya later...!
From Barcelona with love// Thai

Torsdag 4 Februari - Amsterdam med Alvaro.

Woho! Imorgon åker jag och min karl till Amsterdam över helgen, det ska bli skitkul. Äntligen har jag hunnit ta fingret ur röven och faktikst kollat upp vad vi kan hitta på, gå på muséeum och kolla in stans bästa Coffeshop. (ni kan räkna med att jag SKA köpa röka, trots att Alvaro sagt nej...!) Ev så kanske vi går ut en kväll på nån klubb, Alvaro kände ngn dj, så kan han kanske säkerligen vill hälsa på honom. Vi får se, men det ska bli kul att upptäcka och se en ny stad.. Jag kollade redan in en weekend-resa till London, dom vart inte så dyra ändå. Den billigaste som jag hittade låg på 1300 kr med flyg och hotell i centrum, kanske vore ngt? Vi får se..

Nu är iallafall min väska färdigpackad och vi åker imorgon vid 15. Jag kommer jobba mellan 7-12, sen åker vi till flygplatsen. Hade gärna tagit en semesterdag ledigt, men vill hellre spara den till sommaren eller till vintern. Måste snåla med mina 24 dagar som jag har nu..


Helgens väska ÄR packad och klar...!

Idag efter jobbet drog jag med mig Sebastian hem. Vi färgade hans hår igen och käkade pizza och pluggade till morgondagens prov. Det blev en chill eftermiddag och kväll, nice som fan. Alvaro kom förbi och hälsade på en sväng innan han stack till Solo för spelning igen.

Ska hoppa in i duschen nu och duscha bort gårdagens vitlöks-lukt jag lyckade bära på hela dagen idag, haha!
Måste bli någorlunda fresh till resan juh, men innan det tänkte jag sno Paulinas "10 saker du kanske inte visste om mig"-lista.  Ja, har man inget bättre för sig så Har man inte!




10 saker du kanske inte visste om mig:
Dom som känner mig vet redan dessa saker, då dom vet mer om mig än vad jag vet om mig själv! =)

1. Jag har en skadeglädje så det räcker och blir över. Detta är ju självklart inom en vissgräns, men den gränsen ska vi inte ta här..

2. Jag har en oerhört stor fetisch för manliga rövar. (syftar just nu dock enbart på min karl's) Röv=mjukt gosedjur. Jag älskar att klämma och gosa med den !!

3. Jag har jätteångest för min framtid. Jag har absolut ingen aning om vad jag gör om 10 år..

4. Jag har ett stort beroende av chili och jag TROR att chili är beroendeframkallande.

5. Jag drömmer om barn och familj och känner att mitt familje-sug kan bli farligt.

6. Jag skulle vilja ha Lyxhustru eller Hemmafru som "yrke". Jag har absolut inga problem med att tvätta, städa, ta hand om mina framtida barn och min hårt jobbande karl, MEN jag skulle definitivt sakna att ha arbertskamrater.

7. Det finns absout ingenting jag vill ändra med min kropp, varesig pattar, röv, ansikte eller lår!

8. När jag är ensam, städar jag hellre än att slappa i soffan och titta på tv. Min avkoppling är att städa och få allt att bli snyggt och rent.

9. Jag är avundsjuk på folk som kan och har råd att resa utomlands och se världen. Jag älskar att RESA.

10. Om ett bröllop blir av 2010-05-10 kommer jag att säga JA, utan att veta vad jag gör!!! Men vet ni vad, jag älskar't !!!


Ett egokort, en kväll innan jag gick till Solo förra sommaren...




Hanna! Tack för kommentaren om tatueringen. Jag ska ta mig ett par funderingar om den nu.. Men det kommer bli bra. Sen måste jag säga till dig Hanna, att du ska fortsätta med dig blogg, jag har ju ingen aning om ditt liv längre, por favor !

För ett år sedan.

För ett år sedan lagade jag & phatt hemlagade köttbullar(biffar)med gräddsås i våran gamla KALLA lägenhet. =)

Jag hoppas att ni alla får en kalashelg, jag uppdaterar så fort jag får möjlighet när jag kommer hem ifrån Amsterdam! Puss & kraaaaaaaaaaam!

From Barcelona with love // Thai

Torsdag 4 Februari - Tattoo !

Jag nämde för någon vecka sen att jag var tattueringssugen... och det är jag fortfarande!!!

Efter sommaren 2009 så har man sett endel smakprov på folk på stranden och på stan i lättklädda kläder, där man visat en hel del tatueringar och jävligt snygga sådana! Ibland kan de kännas att hemma i sverige som om det är lite "dåligt" att ha tattueringar och piercings, särskilt i samband med jobb. Farmor och farfar ska helst inte se att man gjort en tatuering, haha! Tabuuu !


Phatt's senaste nr: 8 "I made myself so easy 2 love"


Phatt: F står för Fatima & Lucky Lefty självklart för att hon är vänsterhänt.


Phatt, lite godheter på magen..!


Phatt: 1 tatuering på varje handled och 1 på varje "gäddhäng". =)


Alvaro har nytatuerat sin arm med 3 nya tatueringar nu i höst. Kladda me tattoos kan man oxå göra!


Alvaro, keff !!


Alvaro, en tatuering som han gjorde i somras, dock är den i klar..
"Ahora aqui, adios ayer"...


Alvaros senaste impuls, mustachen..! =)
Förutom dessa har han flera svart-vita tatueringar på sin andra arm, 1 i ljumsken, 1 i svanken och 1 på foten.

Här nere har vartenda käft som jobbar allt ifrån ett vanligt fik till kassörska på Consum eller Zara antingen nyllet fyllt med pierings och någon enstaka tattuering här och där och ingen verkar bry sig om det. Det känns som att här nere tas detta inte alls på stort allvar och det verkar vara OK att vara tattuerad och piercad. När Alvaro var och gjorde sina senaste 4 tatueringar pa typ 3 månader i Cunit (han har gjort totalt 5 nya tattueringar sen vi blev tillsammans för 1 år sedan) så hakade jag på en kväll då jag ville att Juan skulle rita upp en tatuering till mig.

Jag tog inte detta på allvar, då jag inte trodde att han skulle skissa bra av sig, men gav ändå en liten snabb version om den tatueringen jag ville ha. Jag ville ha Buddhas ansikte/profil i en fin och gammal stil omringad av lotusblommor osv.. Jag trodde inte riktigt att han skulle klara av att rita den, då jag lixom hade en exakt bild på hur min tatuering skulle vara... den lavetten fick jag ta när jag såg vad han skissat ihop på ett fjuttigt A4-blad!!!
Jag blev kär och ville ha den där NU..



Skissen är inte helt klar eftersom den inte fick plats på pappret (det ska finnas med en massa lotusblommor ovanför huvudet...), men det fattas iegntligen bara lite extra blommor och lafs, men den är riktigt stor om man jämför med mina andra fjutt-tatueringar. Just är det bara att jag ska få en tid, då han har mycket att göra, plus att jag inte heller är i Cunit varje helg. Det tar ca 1 timme att åka dit med tåg, så jag hoppas att vi kan få in en tid så snart som möjligt, eftersom att jag inte lär få den klar på en gång, utan få säkerligen gå 1-2 gånger till om jag ska ha den/viss del i färg..

Meningen är att den ska sitta längst nere i hörnet på ryggen och ha lotus-blommor längst upp med sidan på ryggen, (som ett  L). MEN jag vet inte om jag vill ha den där...
Inom buddhismen kan det vara en aning repectlöst att sätta buddhas ansikte så långt ner på ryggen, då det kan anses var "för sexigt".... kanske skulle sätta den på vänster rygg istället (som ett upp-och-ner vänt L ?)

Fråga nummer 2 är OM jag ska ha färg, isåfall vilken/vart och hur...? Detta ska tänkas över..!

Vad tycker ni att jag ska göra??


From Barcelona with love ! // thai

Onsdag 3 Februari - Hinner inte blogga!

Haha! Jag vet inte vad jag egentligen gör på dagarna...! Hoppas att ni mår bra allihopa!

Min vecka på jobbet började både bra och dåligt. Vi har utbildning i bredbands-support denna vecka och imorgon har vi prov. Jag borde egentligen med andra ord ligga i sängen och plugga... Men det hinner jag med sen!! Det är alltid bra att få nya skills i jobbet, på så sätt klättrar man uppåt... Just nu sitter jag på churn "uppsägningsavdelningen" dit alla kunder hamnar, som vill säga upp sina tjänster och mitt jobb är att försöka behålla dom kvar. Därmed har vi fler behörigheter att fixa fria månader och göra lite som vi vill med kunderna. "Uppsägningsavdelningen" eller churn som det så fint heter i egentligen är avdelningn strax innan reklamation, vilket VAR en jävligt bra skill att ha. 

Skönt att få en till skill på jobbet MEN jag var inte glad över att vi skulle få vår churn-skill borttagen!!!. Efter detta vecka är det enbart att hjälpa kunder med diverse fakturor och ge bredband och telefoni-support. Det handlar bara om jobb, men jag blev riktigt arg över det här beslutet. För det första kom det så snabbt ifrån självaste Comhem-kontoret, sen att det kom så plötsligt och så hastigt gör mig bara arg + utan anledning till varför..! Att ett företag inte kan sköta det snyggare för sina medarbetare. (Och jag tror fortfarande att det där jävla teamet i Malmö fuskar så det ryker om det!!!) Nu lägger vi iallafall jobbet åt sidan.. Önska mig lycka till på provet bara!

I helgen som var tog jag det lugnt i fredags eftersom att jag jobbade på lördagen, helvete vad samtal vi hade, shiiit! På lördag-kvällen gick jag, Alvaro, Mario och Joey och käkade ute på en Jamaicansk resturang. Det var riktigt gott. Vi käkade 3 rätters och det blev både "nudlar" och kyckling med cocos-ris. mmm gott! En aning dyrt kanske... eller snarade lite mat för så mycket pengar. Men det var gott och stället tyckte jag om.

Efter det fortsatte festen på Solo, eller fest ville jag inte påstå att det var. Eftersom att civil-snuten var där och Solo enbart har bar-tillstånd eller liknande så var max volymen på musiken på 75 deciebl, vilket INTE var en höjdare. Alvaro var ju naturligtvis förbannad stor del av kvällen, men jag umgicks med Lili och hennes vänner.
Efter det drog vi alla till Catwalk en sväng och där vart trycket betydligt bättre, dock med fel låtar. Men det var ändå en kul kväll.


Lite småplock innan förrätten kom på den Jamaicanska resturangen.


Jag & Lili och hennes 2 kompisar i mitten på Solo.


Sötnöt och jag!!

Ikväll ska jag bara stanna hemma och chilla, det var längesen jag hade egentid och kom just på hur skönt det vara att bara ha tid till sig själv. Pilla med rummet, fixa naglarna, fisa och gliiida runt hemma i knull-byxor. Lagade precis klyftpotatis, kött och mixade tzaziki med skitmycket vitlök. Helvete vad gott det var!

Imorgon efter jobbet är det inga planer, kanske ska färga Sebastians hår om han kan, och sen tänkte jag gå till solariumet innan jag kommer hem och packar till Amsterdam som jag och min karl ska åka till över helgen. Ska bli kul och åka iväg lite och se något nytt !! =)

Nje, det får räcka för ikväll. Imonn kanske jag berättar om min kommande tatuering..! =P

Puss & Kram from Barcelona with looove // Tina

RSS 2.0