Måndag 23 April - Panik

Snart får jag en panikattack. Bokstavligt talat.
Vad gör jag??

Måndag 9 April - Homestandby 12:30-23:30

Halluu och god eftermiddag på er.


Jag antar att typ hela sverige är lediga idag, men jobbar man på det stället jag jobbar på så är man givetvis INTE ledig. Fast jag är rätt nöjd med en standby här hemma ändå, än har dom iaf inte ringt..
Jag vaknade runt 12 och satte igång med första tvätten, har hunnit städa lyan och nu käkar jag mycket sen frukost. Mer än att tvätta idag blir det väl inte. Ruben kommer förbi senare i eftermiddag och då ska vi kolla på en film hade vi tänkt. Sen senare ikväll är vi bjuda på "fest" hos Maria-Sol och hennes karl Juan, då Sol fyller år. Det ska bli trevligt!
I veckan blir det inte mycket planerat... tror jag? Nicko och förhoppningsvis Anna och Lisen kommer hit på fredag tills lördag. Då blir det ferre och utgång i lilla Nyköping, fab! Ruben har 5 (!) vänner som kommer hit ifrån Madrid och stannar hela helgen, så det lär bli utan tvekan mer alkoholintag i helgen som kommer.
Men fram tills fredag blir det lugnt, med förhoppningsvis någon fika med nån och en liten runda på stan = LÖNING!!!



(Inlägg utan bilder är ju hur tråkigt som helst, därför slänger jag upp 2 bilder som inte alls har med själva inlägget att göra. Jippi! )


Klickade ett litet ego hemma hos Nicko i helgen.. !



Jag & bebis chillade framför tv'n HELA påskafton. Mys!


Hoppas att ni får en bra vecka! Hörs!
// Thailand

Torsdag 5 April - Påsk!

Fint att ha standby sista dagen innan helg kan jag säga. Igår var vi en sväng på O'learys och kollade på fotbollen, mindre intresserad av det var jag, utan käkade min nachotallrik i lugn och ro medans dom andra skrek och hejjade på diverse lag. Sovit gott i natt har jag gjort oxå, jämte min bebis! :)

Idag ska jag till Norrköping, byta lite miljö så att säga,haha! Jag ska hälsa på Nicko och har förberett mig med 3 liter vin och cider. HAHA! Givetvis ska jag INTE dricka upp allt ikväll, men påskhelgen är ju lång, så innan nästa vecka hunnit börja lär boxen vara slut iaf. Det ska blir hur fab som helst och träffa Yoko, måste updata varann lite juh!
Det är dags att hoppa in i duschen och sen försöka lösa problemet med att försöka hitta vad jag ska ha på mig ikväll. 2 ton kläder och jag känner fortfarande att jag inte har ngt som duger, vad är det för fel?
Puss hej och glad gul påsk på er!
FUL ?

Måndag 2 April - WOW, she's bloging again!

Men HEJ allihopa!! Hur mår ni?!


Fuck, jag hade nästan glömt bort att jag hade en blogg där ett tag... helt sjukt. Tittade in på bloggen och insåg att mitt senaste inlägg var för 1,5 månad sedan, jeez!
Jag vet inte riktigt vad som hände där, skrivandet bara dog och sen har jag typ knappt suttit vid datorn senaste tiden. Eller nu ljög jag visst.. givetvis har jag använt datorn, men det har mest blivit snabba stunder, sen har jag gjort annat lixom. Dock tittade jag på statistiken och blev sjukt överaskad av att jag fortfarande hade besökare, wtf ?! Haha!



Så.. Vart ska jag börja...? Jag tog 7 veckors ledigt och åkte ner till Barcelona i slutet på januari, kom tillbaka till sverige i mitten på mars, efter ett besök i Madrid och så en weekend i Lissabon med Rubén.
Barcelona 2012. Me & "el chico"!


Anledningen till att jag åkte till Barcelona var för att plugga färdigt spanskan som jag hade OCH jag avslutade kursen med ett certifikat i spanska på nivå C1 (C1=avancerad, C2 är den högsta och mest avancerade nivån). Jag är otroligt nöjd, trots att jag fortfarande har svårt för att böja till vissa former, men eftersom jag tränar på spanskan varje dag så lär det bli bättre snart. Mina lärare har varit helt fantastiska då jag fick privatlektioner och kunde lära mig i min egna takt och på mitt egna sätt. Jag funderar på att göra DELE-examen i spanska här i sverige, då man får ett internationellt certifikat som gäller "livstid". Kanske låter lite farligt, men att ha ett certifikat efter DELE-examen är bra när man söker jobb osv. Ja, vi får väl se hur jag gör..
Min weekend i Lissabon var helt fab, trots att jag lackade ur ett par gånger, HELVETE va vi gick och jag blev så trött! Jag vet inte hur många mil och hur många uppförsbackar jag gick upp för under den helgen. MEN! Lissabon var vackert och litet. Jag åker gärna till Portugal igen och gärna när sommarvärmen når dit, kanske till Porto eller Faro.
Jag & utsikten över Lissabon, Portugal.




Uppe vid slotten i ett soligt Sintra, utanför Lissabon.



Magiska slott i Sintra.




Jag & bästa killen on earth!


Trots att det är jävligt skönt att komma hem igen, komma tillbaka till rutiner och skit, jag saknar inte Barcelona, MEN jag saknar min thailändska fru Jeera nått så jävligt! Guud, vilka trevliga kvällar och kramiga nätter vi hade när det var som kallast i Barca, haha! Jag bodde hos henne under tiden och hade det otroligt bra där. :) Tack för att jag fick bo hos dig! Och givetvis saknar jag Dean, min engelsman!
Min thailänska fru Jeera & jag. Miss ya boo!


Iallafall.. Nu tillbaka till idag. Jag jobbar och flyger som vanligt och idag "firar" jag 1 fucking år som flygvärdinna. Det senaste året har gått sjukt snabbt, jag har aldrig haft så kul på jobbet med alla underbara kollegor som jag har. Dessvärre så är det många som har fått transfers till andra baser, alldeles för många bra människor som ska flytta eller sluta, men nu får jag ännu mer anledning till att åka till Budapest, Nice, Mallorca och Barcelona, hehe.



Nu ser jag fram emot våren och sommaren, fick en fin försmak på den i Lissabon med 25 grader och jag vill att värmen kommer till sverige nu. Förhoppningsvis så blir det varmare om ett par veckor och det ser jag fram emot! Summer 2012, hit me! Och jag lovar... eller jag ska iallafall försöka blir bättre på att blogga, haha!



Sweet dreams! // Thai

RSS 2.0