Tisdag 30 Juni - Det ena efter det andra..!

God kväll.
Ligger i sängen efter en lång och varm dag på jobbet, men jag sålde rirkigt bra! Vet egentligen inte varför det gick bra, bra samtal helt enkelt. Efter jobbet stack jag hem till Alvaro och slöade, det är som att komma hem, man lägger sig i soffan och pösar med en laptop, sen ligger man där resten av dagen, halvsover medans resten av familjen gör annat.

Jag fick mitt kära hår klippt oxå. Alvaros lillasyster är frisör och har tidigare erbjudit sig att fixa allt som har med mitt hår att göra. Efter att ha gått i tofts konstant i snart 2 månader så liknade mitt hår som könshår. Det var som stora tussar i hårspetsarna och jag tänkte att fan nu är det dans att klippa bort det slitna. Hon klippte inte mkt på längden, med tanke på att jag ville ha den kvar, men helvete vad hon tunnade ut. Känns superskönt..!

Förvrigt så är jag bokstavligt knottrig från topp till tå förutom ansiktet, men det skulle inte förvåna mig att jag vaknar upp imorgon med det där oxå. Fröken har gått och fått soleksem och det kliar så in i helvete. Jag vill stå i en kall dusch hela tiden! Men jag får egentligen skylla mig själv som har legat och solat utan ngn solskyddsfaktor, men samtidigt så har jag käkar antibiotika i 7 dagar och solat på det, så det har blivit en effekt efter det. Iallafall så känner jag mig mindre sexig just för tillfället. Jag fick piller igen som vanligt från Alvaros mamma, men jag hoppas att det går över innan söndag, för jag vill inte spendera dagarna i skuggan på Ibiza.. Vi får hoppas på det bästa.



Jag känner mig så fräsch ! Jag ska oxå tillägga att det SER VÄRRE ut i verkligheten.. :(
Har kletat på en massa hydrokortisonsalva och tagit ett piller, så jag hoppas att det blir liiiiiiiiiiite bättre tills imorgon.
Hela min hals är fuckad.

Imorgon kommer lönen och då ska jag ner på stan med Phatt, måste hitta ett par nya glasögon, då MINA FAVORITER ha gått i 2 delar. Är skitlack över det men jag hoppas att jag hittar ngt liknande i samma prisklass. Vi ska även fylla kylen oxå hade vi tänkt efter ett par dagars tömmande av den. Senare på kvällen ska vi käka sushi-buffé. Det är typ ett måste när man fått lön. Sen ska jag slagga över hos min man som förövrigt har är ledig den ända dagen imonn.. Lite kram o gos vill man jue ha...

God natt med er. Jag hoppas att jag får en knott-fri dag imonn.
From Barcelona with love.. / Thai


Torsdag 25 Juni - Snart sjuk-fri

Woho! Snart helg..! REDAN?! Jag hänger inte med överhuvudtaget längre...

Som sagt fredag och lördag är det alltid whisky & cola som gäller oavsett om jag har lust eller inte. Det är lixom inplantat i huvudet. En vana (ovana kan man ju uttrycka det)

Imorgon fredag ska vi alla fira Alavaros kompis Bruno, som är 2 meter lång, stor som en.. ja jätte skulle jag vilja uttrycka det för han går precis som en jätte faktiskt. Bruno var med om en mc-olycka för  ca 1,5 år sen och hans ben fungerar inte som dom ska, så han trampar sig fram... ja, precis som en jätte. Varför detta är intressant det vet jag inte, men Bruno är iallafall en riktig trevlig karl. Han fyller 23 och detta ska firas med en bit mat på Club Solo, vad annars?


Alvaro & Jätte-Bruno bakom stolpen. Det ser ut som man har förminskat Alvaro eller förstorat Bruno.. =D

Efter det ställer vi till det som vanligt till med fest i den fin fina clubben. Jag har tänkt på detta flera gånger och det är att Club Solo kan ses när man går in i nattklubben/resturangen att det "ser dyrare" ut än vad det egentligen gör. Visserligen är det "fin klädsel" som gäller under nattöppet, en annan som varken går i klänning eller högklackat smälter ändå in ganska bra. =) Men det är hur mysigt folk som helst som jobbar där och maten som serveras är till lagom pris och man blir "väl omhändertagen" Det serveras en fin meny med en blandning av italienskt & japanskt. Jag får se vad det blir till middag för min del imorgon.



Nedvåningen på Club Solo - hiphop-floor.

På lördagen sen ska vi tillbringa hela dagen och natten i Cunit igen. Jag hade tänkt att steka på stranden om vädret tillåter och Alvaro ska under dagen tro jag fylla det sista på sin tatuering som han inte klarade av att avsluta senast.

På kvällen ska det festas igen på The Suite och sen därefter på grannklubben Deja vú. Det roligaste med den här kvällen är att Alvaros familj ska med ut och vi alla ska partaja. Det ska bli riktigt kul, har aldrig festat med Alvaros lillasyster och det ser jag fram emot.


Söndagen ska säkerligen nog spenderas halvdöd i sängen som vanligt...

På tal om inget, så har jag smittat Alvaro med min förskyldning och han verkar vara mer än dödende, stackarn. Men oxå typiskt karlar, när dom är sjuka så är det alltid när döden upplevelser och det har med erfarenheten av min egna far.
Medans vi damer (med erfarenheter av min mor, som städar och sliter på som vanligt, febrig och med röd snorig näsa..) sliter som as ändå..! Men det är väl lite mitt fel att han blev sjuk då.. En annan ointressant sak. Häromdagen la jag märke till att min karl sover med sina ögon öppna, SKITÄCKLIGT JU. Jag trodde ett tag att han låg och tittade på mig när vi sov siesta, men insåg ganska snabbt att han snarkade och sov.


Söt har bestämt sig för att spara ut till långt hår... =D

Har suttit halva dagen och laddat hem en massa musik, så Hanna, fröken Martinsson. Är det ngt du måste lära dig att tycka om vare sig du vill eller inte, det är att digga housemusik. That's it.. Jag är större house-hora än någonsin. Ett par sånger som har rullat fint dom senaste dagarna är... :

David Guetta (ft. Kelly Rowland) - When love takes over
The Black Eyed Peas - I got a feeling REMIX by David Guetta


En aning djupare men minst lika bra..  (hittade inte för att ladda ner.. CHECK IT OUT!)

Ralf Gum feat. Monique Bingham - Kissing Strangers ( DJ Le Roi & Ray Jones Dub Mix)
- -  http://www.youtube.com/watch?v=0HulHsqcMmc
Lenny Kravitz - Believe in Me me (Muzikjunki remix) - - http://www.youtube.com/watch?v=r-rpMfRZ7aA

Som sagt, det är ju bara att lyssna och njuta ( eller ev. "flydansa" som jag gör åt det här...)

Om ca 5 vecka flyger jag till Ibiza för 5 dagars semester (tro att det skulle luta mer åt 5 dagars fylla) Men what the hell, jag ser fram emot det. Alvaro ska spela första kvällen på min gamla favorit dj Pitu, på hans nattclub Pangea. Det sägs vara en ganska fräsch nattclubb...?


Pangea Nightclub, IBIZA. ICE NICE !!


Vad ska alla andra hitta på i helgen..?

Nu ska jag ta mig en powernap !

From Barcelona with love!!! / Thai


Måndag 22 Juni - Lite sjuk & så lite Kent

Kent - "Chans" går just nu på repete..

Det är måndag natt och jag och Phatt har precis avslutat våran filmkväll, vi kollade på Wonderland, vilket jag hoppades på skulle vara någorlunda bra men icke! Vilken besvilkelse det var..!

I vilket fall, det var mer än en vecka sen jag bloggade och jag tänkte ta mig en snabb genomgång på veckan som gått.
Jag jobbade bara mån-ons förra veckan då det var midsommarhelg och hela kittet. Det var fest från ons-lördag, inte lika hårt varje dag, men det vart iallafall inte alkoholfritt.

I onsdags var jag ute med Phatt. Vi förfestade först på Peppermint, ni vet det där stället som säljer liters-drinkar. Det var livat, men ändå lugnt, då jag inte drack något när vi sen kom till Bikini. Stannade inte heller kvar hela kvällen, dels för att jag blev trött och sen vart jag lite trött på att damerna skulle försöka gör sig så sexiga som möjligt för männen. Tro, mig... fulla damer som tro att som är allt annat än sexiga är inget annat än osexiga. Jaja, jag trampade hem och somnade i princip direkt i sängen.

På torsdagen låg jag med Hanna på playan hela dagen. Det var skönt och vara med någon man inte träffa på länge, sen svensk dessutom som man kunde snacka en massa skit med! Det var trevligt. Hanna är en utav mina arbetskollegor, som tyvärr åkte hem till svea idag. Lite bitter över det är man jue.

Midsommar och fredagen kom och det var förfest på Malin & Johns (oxå arbetskollegor) balle med Paulina och Hanna. Vi försökte väl gör det så svenskt som möjligt och det vart trevligt då vi hade långa pratstunder på den där ballen. Efter det gick vi ner på stranden där alla andra kollergor OCH svenskar befann sig. Tyvärr så är man jue svensk här nere och är inte direkt polisernas favorit, då vi svenskar har en tendens att bli så fulla.. (NOT SHIT!!!) Iallafall, efter bortfösningen av polisen, så dog partajet lite och efter någon timme befann jag mig hos min karl på Opium, som festade där. David Guetta var där och drog säkerligen halva stan. Åtminstone alla med cash, då det visades både genom svindyra champagner, kostymer, klänningar och bara enbart "uppförandet"... Efter en timme där och en förkylning med halsont osv, så bestämde jag mig för att ta Alvaros nycklar och åka hem i förväg. Somnade dirket...

Blev väckt dagen efter och det var dags att åka till Basi's hus och grilla med grabbarna. Det var trevligt och huset som han bodde i var skitfint. jättemysig bakgård med pool och altanen befann sig i en grotta med bar och shit. Huset i sig vart väldigt modernt och jag som älskar sånt var ju tvungen att snoka runt. Jag mådde inte så super den eftermiddagen då min sjuka drog igång rätt rejält, men jag underhöll mig med att alla grabbarna tillsut badade nakna som vilka 2-års-fisar som helst. Det var kul och se på. Jag har 1000 kort och säkert 100 filmer ifrån den dagen. =)


"Glassar vid poolen.."


Jag vet egentligen inte varför, men jag är så jävla såld..


Heeela gänget! Bruno, jag, Alvaro, Basi, Mario & Guti.  Skön dag med härligt folk.

På kvällen gick jag ner till Solo sista timmen för att kunna åka hem till Alvaro och sova hos honom. Hela söndagen spenderades hos honom och vi gjorde inte ett skit. Var ensamma hemma och vi växlade mellan sovrum oc h tv-rum hela dagen. Skönt med en dag man inte gör ett skit på.

Idag gick jag inte till jobbet, då min hals inte riktigt tillät detta, men det blev en visit hos sjukan (för detta jävla sjukintyg) sen stack jag hem och som vanligt städade hela lägenheten efter helgen som vart.

Imorgon är det Sant Juan, vilket innebär att man firar nån "prick" jag vet inte vem. Jag kallar det iallafall för Katalanernas midsommar, då det är den ända dagen man faktiskt lagligt får dricka ute offentligt. Jag var med på detta stohej förra året. Det var livat kan jag säga. Jag satt på stranden med Madde, Fille och Diana och pimplade cava innan vi röjjde sönder Shoko!  =)

Morgondagen är ännu ganska oklar, men jag skulle säkligen tippat hamna på Solo ändå.. Men efter jobbet imorgon så ska jag slösa tiden med att sova 16-22... Låter kalas tycker jag.

Jag har en massa "privata" tankar som jag skrika ut och är trött på att behöva hålla för mig själv. Pratar jag med min roomie, så är hon alltför upptagen med att prata om sitt och jag bara lägger ner allt. Men här i min blogg, kan jag skriva vad jag vill. Bloggen handlar bara om mig och meningen är att jag ska skriva av mig, då jag inte har bett någon att varken läsa eller kommentera, men vågar man skriva om saker som egentligen ska hållas med privat... Hmmm. Änså länge är det instängda tankar som gäller.

God natt med er. Hoppas att alla har haft en riktigt fin och härlig midsommar.

From Barcelona with love / Thai

Måndag 15 Juni - Grymt avslut på min helg.

Woala! Ny dag och ännu en vecka in i Juni...

Jag väntar fortfarande på att Micka så få ploppa ut sin bebe, jag är så nyfiken! Men ska jag vara ärlig så TROR jag att det blir en flicka...=)  Vi får se. Jag hoppas iallafall att du föder innan midsommar helgen, Micka och lycka till!

Min helg avslutades med ett riktigt kalas. Jag var ute i lördags en sväng på solo, vi tog det ganska lugnt, men in i dom sista timmarna så blev det en massa dans. Jag kom hem runt 07 och jag och Alvaro slocknade direkt i sängen..

Vid 12 ringde Mario till Alvaro och tyckte att vi skulle i väg på detta "poolparty" som lät nice när Alvaro förklarade för mig. Det jag inte visste var att detta "poolparty" skulle äga rum i en vattenpark med 6996 andra personer !
Jag var i chocktillstånd när jag såg detta...

Martineé Summer Festival i Vilassar, ca 30 min utanför Barelona.

Detta var EN del av kalaset. 7000 pers står och dansar och rockar till pumpande housemusik.


När partajet nådde sin topnivå. Vilken känsla det var..


Alvaro, Mario & Guti.

Vilken dag, Vi kom dit runt 14 efter att ha ätit frukost på sushi-resturangen, fin start på dagen så att säga.
Och vi kom hem vid klockan 19, döende allihopa. Efter 5 timmars stekande sol, bad och dansande somnade jag mycket gott i natt.. Så gott att jag inte ens ville gå och jobba imorse.. Puh, va trött jag var dag...

Gittans, jobbar bara mån-ons, sen är jag ledig resten av veckan. Sitter fint. Hoppas på att det blir soligt så man kan åka till Cunit och njuta lika mycket som jag gjorde i fredags. Hoppas att alla där hemma mår bra.

Vad har ni för planer på midsommar föresten? =) TELL ME !

Puss & Kram!
From Barcelona with love / thai

Fredag 12 Juni - Heldag på stranden i Cunit

Vem är det som är hemma och chillar lika mycket som jag just nu?
Jag borde egenligen sova, för jag sov typ 4 timmar inatt och imorgon bitti ska jag jobba.

Idag tog vi tåget till Cunit och låg på playan heeeela dagen. Det var hur skönt som helst förutom bakfyllan man hade dom första timmarna.. Gårdagen var hård med andra ord. Inget speciellt hände förutom att fröken tog för sig lite väl mycket.


På tal om inget, så var jag uter igår och hade inte druckit alkohol på 1,5 vecka.
Det här blev mitt resultat av gårdagens partaj. =)

Iallafall. Vi tog tåget till Cunit och låg på stranden hela dagen. Det är så skönt att komma ifrån storstan som bara består av trafik och utsläpp. Ta tåget 40 minuter och komma till det mysig strandsamhället, gå ner till den kilometer långa stranden, där sanden är vit och där det inte finns en människa och njuuuta av solen på en molnfri himmel. Vi låg näst intill en liten strandbar som var tom, men som spelade lugn chillmusik. Så jäkla härligt var det.. Jag finner inga ord, sån här skön dag har jag inte haft på länge...


Alvaro & Zayas snackar skit på stenarna medans jag ligger i vattnet...


Keff-bild.


En sån här härlig dag var längesen jag hade... Jag njöt.
Totalt tom strand, en bar med lugn musik, en stor handduk och molnfri himmel och en massa sol. LIFE IS GOOD.

(Finns mer bilder på facebook..)

Mi amor fick för sig att tatuera sig så klart, så vi åkte moppe till hans polare, som fixade iordning detta.
Det blev en tatuering på bröstet och min karl vart pussy som var tvungen att avbryta arbetet, då han inte klarade av den sista smärtan.. PUSSY kallade jag honom resten av kvällen.. Men som om jag inte skulle lipa sönder själv om jag gjorde en gadd, med tanke på att tatueraren själv hade en massa buddha-tatueringar så blev jag ju ännu mer sugen på att tatuera mig själv, men vi får se. just nu har jag inte råd att lägga ut pengar på en tatuering, tyvärr..


Jag & Alvaro, han blev lite sur efter att jag kallat honom pussy som inte avslutade sin tatuering..heee... =)

Sov gott allihopa, buenas noches. Nu ska jag sova!

From Barcelona with love / Thai

Onsdag 10 Juni - Tatueringssugen

Nu när solen börjar ta sin plats här nere i Barcelona syns allt mer naken hud ute på gatorna. Och då får man se alla tatueringar som varit gömda under vintern...


Snyggt eller vaddå!??

Många, och då menar jag nästan alla jag ser här nere har en tatuering, även om det kan vara den minsta bakom örat till tatuerade kalsonger. (Japp, en utav dom kända nudisterna här nere har tatuerat in kalsonger..!) I vilket fall ger det mig ett värsta sug efter en gadd! Idag har jag 2 små tatueringar som består av thailändsk text, en i nacken och en på höften.

Den första som jag har i nacken, gjordes för hand med bambu i Thailand 2006. Eftersom att det var min första tatuering, så trodde jag självklart att det skulle göra skitont, men en kväll i en tatueringsstudio som låg öppen mot havet, lite brus från havsvattnet och lugn loungemusik på, så var det inte farligt alls. Det kändes som om han retade mig mig nålen. Det tog bara 20 minuter och jag köpte cd'n som spelades. =) Det bästa med handgjorda tatueringar är att man aldrig får några skorpor, för att nålarna går inte lika långt in i huden, men tatueringen ser lika bra ut som en vanlig.
Det är tre thailänska bokstäver/tecken och det står "Älskling" på thailändska.

Min andra tatuering gjorde jag ca två år senare på min födelsedag, jag gav mig själv den i present. Denna gången gjorde jag den på höften med en vanlig maskin. Med tanke på att jag hade en tatuering tidigare så hade jag inga förväntningar alls, MEN i helvete va ont den gjorde!! Det tog säkert bara 7-8 minuter att göra den, med tanke på att den är så liten. Men jag höll andan och småtjöt som en unge och var räknade ner antalet tecken hela tiden. Usch! Hur kan människor säga att det är skönt att tatuera sig?! Det är ju smärta till max!

I vilket fall fick jag till min andra tatuering och den består av flertalet tecken som bildar en thailändsk mening. Ska jag översätta den till svenska så lyder den ungefär: " Jag leva utan luft, vatten och mat, så länge jag får kärlek." Det låter mycket vackrare på thaiändska, men jag hoppas att ni fattar vinkeln..? Efter dessa tatueringar tycker mamma att jag är "så himla romantisk" av mig, så där som hon säger med en töntig röst... Ja, jag är väl det då.

I vilket fall, jag sa att den skulle vara min sista, men jag är lika sugen på en ny och jag vet vad jag vill ha, men jag har inte bara hittat den rätta "bilden". Jag vill ha en bild på buddahs ansikte i sned-profil tillsmammans med en massa lotus-blommor runt på något sätt. Ev vill jag skriva dit en text/citat av Buddha eller någon annan stor herre i buddhismen, men jag har inte hittat "den rätta" ännu.

Jag vet att om jag skulle ta mig till en studio och be någon att rita upp en bild och måla den, så skulle jag säkerligen bli nöjd, men jag har varken haft mod eller pengar ännu. Det känns som om jag ber någon att rita en bild, så är det stämplat att jag ska göra den där förbaskade tatueringen. Och jag är inte säker än, jag är inte ens säker på vart jag vill ha den, men det lutar åt mitt vänstra kärleks-handtag/vid sidan av ryggen och jag vill att den ska vara ganska stooor ! =)


Buddhas ansikte är vackert... tja vi får väl se vad som händer..

From Barcelona with love/ Thai

Tisdag 9 Juni - Ny mobiltelefon

God tidag eftermiddag!
Hoppas att alla har fått en bra start på sin vecka.. Förutom på jobbet har jag dom två senaste dagarna varit hemma efter jobbet och bara städat. Måste nog erkänna att jag känner att mina roomies tar för vana att det är jag som är städerskan i huset. Med tanke på att jag mammas gener, så jag har inte alls problem med att städa, men jag blir lätt sur när folk tar förgivet att jag ska städa efter dom.

För ca 1,5 vecka sen kom jag och Phatt hem båda lite smått dyngraka efter en kväll på Otto Zuttz. På vägen hem kände jag suget efter nudlar och tänkte att jag skulle laga till det mitt på morgonen. Vi kommer hem och jag kommer in i ett kök fullt av disk. Redan under den veckan hade jag diskat andras disk tre gånger, och då menar jag både flottiga stekpannor och fastkokat ris i grytor.  Jag har inte alls problem med att varken diska eller att städa, men när folk tar för givet att jag alltid kommer göra det borde få sig en smäll på käften. Att diska andras disk tre gånger på en vecka är tillräcklig många gånger, när man inte ens har ätit hemma under den veckan.

I vilket fall tog jag upp detta med Phatt, lite så där rund om fötterna och sa att dom senaste veckorna har jag behövt diska andras disk innan jag kan laga min egna mat, det börjar bli lite jobbigt och ganska surt.
Som sagt, självklart var det ju inte hon, utan hon började skylla på vår tredje rumskamrat. Tillslut fick jag sånt där flipp..
Ni vet när man blir en jävel på att diskutera både och högt och länge när man är full. Jag sa att jag sket fullständigt i i vems disk det är, om det är en gryta eller 3 tallrikar, så vill jag inte behöva diska innan jag kan laga min egna mat och jag vet själv att  när jag lämnar köket, är det kanske inte 100 % kliniskt rent, men det finns i varje fall ingen disk att diska ! Jag som är känd för mina skitdåliga jämförelser sa att det är som att skita på toaletten och aldrig spola efter sig... MEN DET ÄR JU SANT !

Tydligen så råkade vi väcka vår tredje roomie, som hetsade ut i köket och ställde sig och började diska... Jag sket då ärligt talat i vilket och lät henne diska, men efter den dagen finns det inte en ända smutsig tallrik när man entrar in i köket och det tackar jag för. Saken är den att jag inte har problem med att städa, det är snarare en sak jag gör när jag är rastlös, men när man bor tre vuxna damer, så borde man kunna hjälpas åt med detta arbete. Alvaro har oxå påpekat detta och blir lack så fort jag tar tag i en sopkvast... Jaja..slutpratat om hushållsarbete.


Igårkväll var jag iallafall hemma hos Alvaro. Hans mamma har nyligen operat sin höga hand vilket i sin tur betyder är att hon är rätt handikappad dom kommande dagarna, så jag erbjöd mig att laga mat åt familjen ett par dagar tillsammans med Bettie. Så nu är det hon och jag som är kockar i huset. =) I fredags lagade jag svensk och det blev kokt poatatis, med fisk och sås. Igår lagade jag till lite kyckling och grönsaker med ris och currysås. Det var lika omtyckt det. Idag ska jag hem till honom igen och då ska hans syster laga "patatas bravas", som egentligen är typ poatatis med en slags sås som är skitgod. Vad det blir till det, det får jag se, men det är alltid trevligt att äta hemma hos dom, man känner sig hemma lixom.


En söt Bettie i köket.


Min karl fick oxå lära sig hur man hänger tvätt och det var värt ett kort ! =D

I vilket fall, igår när jag stod mitt i maten med Bettie, kommer min karl hem som vart på möte med sina polare hem med en ny telefon till mig! Av vilken anledning det vet jag egentligen inte, men han tyckte att det var dags att uppdatera mig lite på mobilfronten och med tanke på att jag enbart är en fan av Sony Ericsson's mobiler så är det bara det som gäller om jag inte köper en Iphone vill säga, men jag fick iallafall en W910i i röd färg. Och den fungerar gallant ! =)



Imorgon efter jobbet tänkte jag dra direkt till stranden och slagga i middagsolen och förhoppningsvis få lite färg och sova middag. Veckorna rullar och snart är det helg, woho!

Ha det kalas!
From Barcelona with love / Thai


Söndag 7 Juni - Att jobba söndag.

Har suttit och tryckt på jobbet från klockan 9 i morse och jobbar fram till 16...
Jag har tagit 5 samtal under hela min arbetstid, sen har jag mest suttit och fisit. (inte bokstavligen, men jag hade velat..!) Samtalen hette duga, då jag sålde på 4 av dom och en vart felkopplad. Rätt chill söndag med andra ord. Det är fint att få pengar för att blogga på arbetstid, även om jag vet att vi inte får använda internet privat, men idag skiter jag i...!!

Så har ni inget för er kan ni juh ringa Comhem's kundtjänst ! Nje, nu ska jag ta 10 min rast !

Vi hörs senare..
From Barcelona with love / Thai

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Update.

Kom nyss hem ifrån jobbet och sitter på golvet och äter nudlar (jaa, jag preoriterar att handal kläder istället för att köpa matstolar....OCH?!?! ) I vilket fall får jag för mig att läsa mina kommentar och blir halvt chockad men oxå så jäkla glad..! =)

Anonym om Fredag 5 Juni - "I-miss-you-message":
Hej, jag har läst din blogg litet tag nu & jag måste bara få skriva att du får ens hjärta att dunka fortare, får mina ögon att vattnas av allt det fina du skriver, det kommer från ditt hjärta när det träffar andras hjärtan så hårt. Du är en sann människa. Hoppas du kommer hem till Sverige snart & du kan göra allt med dina vänner som du skriver. Jag lider med dig & förstår hur du menar . du är långt borta, men i dina tankar är du nära minnena. Ta hand om dig, det finns ju jättemånga som älskar dig, just för du är en sådan sann människa. & har sanna vänner. Mvh Sverige-bo ;)

TACK för kommentaren! Jag blev skitglad av läsa den, så jag läste den om och om igen.. 
Jag blir ju nyfiken på vem du är..? Känner jag dig..? Det är sjukt vad man kan uppskatta kommentarer av folk, för egentligen har man ingen aning om vilka det är som läser ens blogg. Men det uppskattas.. !

I iallafall. Jag tänkte hoppa in i duschen nu, så jag blir någorlunda fräsch, sen tänkte jag ta metron bort till min karl som jag inte träffat på helgen. Jag ska våldta honom med pussar!


Voila!
En bild i varje inlägg är ju obligatorikst, men jag hade ingen aning om vad jag skulle lägga upp,
så jag får ta en nybilven taggad bild på mig från facebook. Utövar lite gymnastik hemma hos Alvaro. =)


Hoppas att alla får en mysig söndag.
From Barcelona with love // Thai

Lördag 6 Juni - Sveriges nationaldag

God kväll mina vänner. Efter detta inlägget blir det dags att sova för min del då jag ska jobba imorrnbitti klockan 9-16.

Min vita helg har gått kalas. Inte för att jag har ett sug efter en whisky, men det känns skumt att man inte har varit ute på vecka (!!!!) Skumt, men sant, så nästa helg lär jag vara jävligt taggad på fest.

Idag, på sveriges nationaldag så har jag umgåts med Alvaros syster hela dagen. Vi har sprungit på stan och shoppat i det fina sommarvädret. Jag vill då säga en sak att denna damen är farlig att shoppa med, då hon bara plockar på sig saker och går till kassan utan att prova varken BH,trosor,tröjor eller byxor. Och detta gäller inte bara i en butik, utan i de flesta som vi gick in på.. Hennes sätt att shoppa, fick mig att ta för mig, kanske inte lika mycket, men jag vill påstå att jag hade iaf 7-8 kassor hem och DET är mycket för min del. :/


En bra start på min shoppingrunda var en frappe med caramell.. Mmh! Mmh! Mmh! (tjock)


En söt svägerska i Barcas centrum.


Dagens köp =)
 (som om jag shoppade varje dag..? NOT.)
Randiga jeans, solglasögon & Body shimmer
 från H&M.
Ljusa jeans, blått linne, skor från Bershka.
Bob Marley t-shirt från en butik jag inte kommer ihåg namnet på.
2 parfymer i penn-format från Sephora.
Och så fick jag en t-shirt av Bettie oxå..! =)

Ang dessa Nike-skor som jag vill ha, funderar jag fortfarande på. Alvaro tyckte att jag skulle vänta, så kunde vi tillsammans med Ivan (en riktigt sneaker-nisse) ta oss tills stans bästa sneakers-butiker i veckan, så kanske jag kan välja på fler skor. Vi få se. Det känns som om dom 1400 gick till dagens köp istället, but I want them so badly!!

Iallafall, vi hade trevligt, jag och Bettie (Elisabeth), även ifall jag försöker att förstå hennes snabba spanska, men vi föstår iallafall varandra även om vi måste använda händer och gäster ibland. Efter 5 timmars shopping, så skulle hon vidare till sin karl i Sabadell och jag gick hem till mig. Det har varit en lugn kväll hemma, har lagat mat och chillat. Det har varit skönt och inte gått ut nu i helgen, då man har tagit igen en massa sömn, som man skitppat under veckan och jag känner mig någorlunda utvilad.


! Te hecho de menos Carino ! Btw, så tycker jag att min karl bland det finste leende jag sett!

Anledningen till att jag inte träffat min karl är för att han är i Cunit och spelar denna helgen och med tanke på att jag jobbar helg så kunde jag inte följa med, hur mkt jag än ville. Men han har ifa haft tid med sina polare och dom var och surfade idag och invigde en bar vid stranden som en polare till honom har öppnat. Hade varit kul att vara där, men jag har aldrig stått på en surfbräda, men en whisky i en strandbar skulle inte sitta fel. Men iallafall..
Vi ska ses imonnkväll och det duger gott och väl.

En annan sak... Kalla mig dum eller vad som, men va i helvete är det alla hemma i svea ska rösta om imonn?!

Ännu en sak, MADDE om du läser detta, så ska du veta att jag såg Jessie James igår! Han lever, men har ändrat stil till punkare. Till er andra som inte föstår vem jag pratar om så är Jessie James en uteliggare, som alltid låg vid vårt kvarter och som vi ibland gav bocadillos (baguetter) till. En skön gubbe som hade både hund och mus som husdjur. :)

Nähe, god natt gott folk. Nu ska fröken sova..
From Barcelona with love / Thai

Fredag 5 Juni - "I-miss-you-message"

Update: Ett svar till Som's älskling's kommentar: Du vet att du är inkluderad i "vänner"-kategorin, eller i delen fyllesnack utanför chabbes :)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Jag trivs här. Jag älskar värmen och jag älskar det här landet. Jag njuter varje dag av att se nya saker jag aldrig sett tidigare och jag mår bra.

Men det finns många dagar som just denna som jag bara önskar att jag vore hemma i sverige, hemma i "tråkiga"  Nässjö. Även om jag känner mig hemma här i Barcelona, så finns det så mycket som jag saknar och ibland gör det riktigt ont att inte kunna ta bilen och åka bort till någon, knacka på och våldgästa. Sitta i någons kök och bara prata ut...
Ibland gör det riktigt ont att inte kunna ha mamma tjatandes i ryggen på en. Trots att det är hur jobbigt som helst så saknar jag det.. Jag saknar helt enkelt och boksavligt talat hem vissa dagar.


Hemma en fredagkväll. Har varken energi eller humör för att dansa & dricka en hel natt.

Det som gör att jag känner så är nog mest för att jag har abslout inga problem med att skaffa vänner här nere, men dom flesta är egentligen bara ytliga relationer man har, med tanke på att man bara träffas ute på fester och nattklubbar.
Det är aldrig folk man umgås med på fritiden och jag saknar någon att prata med som jag känt länge och som har känt mig länge och som vet vem jag är, hur jag tänkter, hur jag känner och inte dömmer mig för mina konstiga åsikter och tankar. Någon som avslutar mina meningar och någon som jag kan prata minnen och problem med.

Jag saknar spontana dagar, då man går till Elsies och tar en fika som en kaffe och vanilj-bulle. Jag saknar att trampa in på bryggeriet i mina mjukisbyxor och hoppas på att hitta någon man känner där, som man kan prata skit med en timme innan man åker hem igen. Jag saknar filmkvällar och jag saknar sena nätter på Statoil med kaffe. Jag saknar att springa runt på skit-tråkiga hotellet och bara träffa och se folk som Jag känner! Jag saknar att fyllekäka pizza på Chabbes efter hotellet. Jag saknar mitt rum, min säng, vårt hus och att köra bil !

Självklart har jag Phatt och Alvaro utan problem, men dom har egentligen ingen aning om mitt liv tidigare hemma i sverige. Det kan säkerligen vara bra på ett sätt, men jag är så trött på att berätta om saker som har hänti mitt liv.

Istället vill jag kunna dela minnen med någon och påbörja en mening som "Kom du ihåg när VI var...?" istället för "Well, one time when I was..."  Jag är trött på att träffa nya människor och behöva berätta vem jag är, vart jag kommer ifrån och vad jag gör i spanien. Jag vill kunna träffa en polare och bara vara uppdaterad på personens liv och då räcker det tyvärr inte med att ha bara mina roomies eller pojkvän. Jag har så mycket som jag behöver prata av mig och jag vill bara ha en polare som ligger i min säng, precis som jag gör nu, där vi kan ligga uppe halva natten i pyjamas och bara prata, prata, prata och prata.

Dessutom har jag oxå blivit trött på att vara "svensken" eller "la chinita", bland alla spanjorer. Då jag inte hänger med 100% procent i en konversation, så är jag så trött på att inte kunna uttrycka mig på det sättet som jag vill. Jag har har börjat tappa fokus på att hela tiden på att vara 100 % fokuserad på vad folk säger till mig. Det tar mycket att hjärnan att hela tiden behöva tänka klart för att lyssna på någon och ibland bara kopplar jag bort allt och nickar för att jag inte orkar..
Jag saknar att prata svenska och utrycka mig på de olika, konstiga och mest fula sätten som jag gör.

Jag saknar min familj och mina vänner.

Jag saknar framförallt mina systrar och Simone. Att Nipa är gravid nu och inte kunna få vara med i hennes första graviditet känns ruttet rent ut sagt. Jag vill se hur hennes mage växer och hur hon förändras sakta men säkert till en mamma. Jag saknar Nisa något så grymt, pratstunder som den senaste gången i trappan utanför huset i eftermiddagsolen. Prata och dela tid med sina systar. Jag saknar självklart min systerdotter. Jag vill vara med i hennes bus och jag älskar att vara moster till denna lilla skitunge som bara växer och blir strörre och större.


Nipa, Simone, Nisa & jag. Mina systrar & min systerdotter.

Jag saknar mamma och pappa. Jag vill veta hur dom mår och jag vill bo hemma, så jag har dom runt om mig. Jag vill bråka med mamma och skratta åt henne med pappa. Jag vill dela soffa med pappa och låta han få zappa på tvn.


Mamma & Pappa.

Jag saknar mina vänner något som grymt. Nicko och hennes kloka tankar och råd, samt bittra och sura humör gör mig glad. Jag saknar att snacka kärlek med Hanna, om män och deras värld och jag saknar att bli full med Hanna och rocka loss på dansgolvet. Jag önskar att Madde var här nere och delade även sommaren 2009 med mig. Jag vill vara med och se Mickas lilla nyfödda som hon får i Juni, jag vill sitta på hennes altan i den svenska sommaren och gulla med en nyfödd bebis. Jag saknar framförallt Aleksandra, min andra själ som jag enbart har träffat 2 KVÄLLAR på 1 år.

Jag vill veta hur alla mår, vad alla gör nu förtiden?
Vardagen, festerna, problemen, deprissionerna, kärlekskänslor eller krossade hjärtan.

Ibland känner jag mig så liten och ensam och så långt långt bort ifrån er..
Jag saknar er så det gör ont.


Mina käraste.


Min Hanna - Du anar inte hur mycket jag längtar tills du kommer ner!
Att sitta på en uteservering i ett varmt Barca och ta en öl/cava - whatever med dig ska bli underbart!


From Barcelona with love / Tina


Torsdag 4 Juni - Nike liberty blazer

Till Hannas kommentar på förra inlägget: Jag har ingen aning om fladdermusens snopp är riktig eller om den är redigerad ärligt talat, men jag visste dock inte att dom var så välutrustade..?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Efter 3 timmars vila idag vaknde jag upp vid 15 utan någon mensvärk, vilket kändes väldigt skönt.
Dock vart jag jävligt rastlös, hade suttit på nätet ett tag, det fanns inget att tvätta, och det mesta var städat. Jag hade redan käkat. Efter många om och men gick jag på en promenad ner till stan, bara för att titta runt. Hade jag tänkt mig iallafall..
Alvaro ringde när jag va på väg ner och han ville haka på, så jag mötte upp honom.

Istället för att i centrum, gick vi RUNT centrum.. så det fanns inte mkt att titta på. Vi kollade in lite rollerblades som han testade och ville köpa, en annan var minst lika sugen, dels för att man har sett så många åka vid stranden plus att hela staden är full med skatare. Barcelona är ju skatarnas hjärta. :) I vilket fall fick jag med mig min karl lite mer in mot centrum och o kolla in butiker jag ville se.

Vi kollade in streetskor som vanligt och jag hittade ett par av en ren slump egentligen. Dom såg roliga ut och inte särkilt snygga egentligen, men med tanke på att dom var dom ända paren dom hade i storlek 35,5 så testade jag dom för skoj skull och föll pladask...! 129 euros = ca 1400 sek får jag pröjsa om jag vill ha dessa underbaringar.
Alvaro hade samma tanke som jag först, men när jag hade dom på mig tyckte han att dom var skitläckra. Med tanke på att butiken var i stängnings-fas så tog jag inget beslut, men ska ner på stan med Alvaros syster Bettie på lördag, då hon ville shoppa. Med tanke på att jag får 6000 kr för skatten förra året, så ser det ganska farligt ut för min del... :/


Nike Liberty Blazer -
Dom är betydligt snyggare på fötterna än på bilden, samt att dom är grädd-vita och inte så vita som på bilden. Me gusta!

From Barcelona with love - La Chinita

Torsdag 4 Juni - Hellre morgonstånd än mensvärk.

God förmiddag... Klockan är bara 12 och jag kom hem ifrån jobbet för ca en timma sen.

Började jobba vid 07, men kände vid 09 "att inom en timme, så kommer mensen.."- värken i magen. Jag har aldrig tidigare haft problem med vare sig mens"mängd" eller mensvärk. Dock numera varje gång innan jag får mens, vill jag bara lägga mig ner och dö i 3 timmar tills mensen kommer.

Satt iallafall och jobbade och efter timme så pallade jag inte efter att ha testat att sitta i 24 olika ställningar, i hopp om att hitta en sitt-ställning "som gör mindre ont". Nehe, inte det, så jag gick till min teamleader och sa snällt men bestämt att jag skulle gå hem och att jag inte kommer att springa till sjukhuset för att få ett sjukintyg om att jag har mensvärk. Drar dom bort pengar för ogiltig frånvaro, så får det vara värt det och så gick jag hem.
Dock efter 40 minuters promenad i stekande sol, svettig som ett as mådde magen bättre. Jag fick mens och nu har den lugnat ner sig, men det värker fortfarande..
 
Och på tal om just mensvärk. Jag vet inte hur ni andra damer har det? Alltså jag har inte så ont i magen,(förutom dom där 3 dödstimmarna innan mensen väl kommervill säga..) men det känns som om livmorden väger ton och att den är påväg att trilla ut ur mig, som om att det tappat greppet med resten av kroppen. Det knakar och gör av sig en massa konstiga ljud och det är det som gör ont... Det är nästan en mer skum känsla en att det gör ont...? Aja, vet inte hur jag ska förklara det riktigt..

I vilket fall, på hemvägen tänkte jag på detta och insåg var vi kvinnor naturligt måste få lida en jävla massa i våra liv. Mens och mensvärk är säkerligen bara en fis jämfört med att trycka ut ett skrikande bebishuvud ut ur vår käraste ägodel så den näst intill spricker...! Män ska vara glada över att dom tycker det är pinsamt att ha morgonstånd. Jag hade hellre haft morgonstånd än mensvärk ska jag ska säga! På tal om det här.. kul att jag skriver om mens. Intressant?


"..Hellre morgonstånd än mensvärk ! "

Nu ska jag ta mig en vilostund och hoppas på att vakna upp utan mensvärk. Good siesta folks..
From Barcelona with love/ thai

Onsdag 3 Juni - Student-tider

Här kommer ett blogg-inlägg ifrån ett svettigt, soligt och 26-gradigt Barcelona - LIFE IS SWEET.

På dom flesta bloggar jag läser, skrivs det mycket om studenten och alla dessa studentresor, vilket gör att man får rätt roliga minnnen ifrån sin egna sista tid på gymnasiet. Shit, det var 3 år sen jag tog studenten och jag känner mig gammal när jag tänker så! Som sagt, som alla andra säger är sista tiden som trea på gymnasiet det bästa tiden ever. Vilka minnen och vad kul man hade då!

Jag minns den första studentresan 2006, vilken resa. Jag och Nicko ägde på XLNT och vi flirtade ihjäl oss på Rickard som var bartendern som jobbade där. En oerhört snygg och flirtig karl ifrån göteborg med en svart/vit skorpinon tatuerat på magen och han va såå snygg! Jag minns alla solstunden på Kalypso när vi låg och flöt på dubbelmadrassen hela dagen och brände sönder halva ryggen.. (och ansiktet!)



Jag minns oxå min och Hannas Reunion-Cyprus resa 2007 med dom som skulle ta studenten det året.
Fy fan va rolig vecka jag hade! Vilka citat och vilka skumma nätter det slutade med..  Vi höll till med Janni och Nina den veckan, men med grabbarna hade vi minst lika kul med.


Och självklart minns man Balen, tyvärr tyckte jag att den var väldigt överskattad. Det ända som egentligen var roligt var att fixa ordning sig som typ tog hela dagen. Väl inne hotellet tyckte jag inte var ngn hit. Jag var den som höl tal för killarna, men minns inte mycket av talet mer än att det var jävligt långt ! :)



Student-tiden ja.. vilka minnen! Man vill jue tillbaka ibland..

Nje, nu ska jag duscha och sen hem till Alvaret och umgås med hans syster! Ha en kalas dag!
From Barcelona with love/ thai


RSS 2.0