Torsdag 29 Juli - Solen slår allt.

God kväll!

Idag har jag haft min lediga dag och hade planerat att ligga på playan och bättra på brännan med Camilla efter att hon slutade skolan. Vaknde upp vid 11 och himelen var helt jävla gråtäckt - SJÄLVKLART! när jag är ledig. Alltid när jag jobbar är det jättefint väder och när man äntligen är ledig så är det rövväder.

Camilla kom iallafall hem till mig och vi käkade lunch som bestod av spagetti och köttfärsås, turen kom och solen smög sakta men säkert fram mellan molnen. Vi tog chansen och tog metron till stranden.. GÖTT! När vi kom fram så vart viså jäkla lökiga så vi hoppade i vattnet och badade direkt. Därefter blev det 1,5 timmes siesta för båda två, helt utslagna. Runt 5, halv 6, kom dom gråa molnen igen och vi bestämde oss för att packa och dra hemåt och det blev en magnum på vägen. Precis när jag kom upp ifrån min metro hade det börjat regna och det regnade MYCKET.

Väl här hemma har inte hänt mycket, duschat av mig all halvsalt och sand som man bär med sig hem sen har jag legat och fisit i soffan och ligger här fortfarande. Tänkte sova i någon timme innan jag tänkte käka kvällsmat.

Eftersom att jag är ledig imorgon oxå lutar det åt att jag springer ner till Otto Zutz. Alvaro spelar och Alberto fyller år, så det lär räknas med fest antar och hoppas jag? Alberto är förövringt ägarens bror som "sköter" stället. Trevlig prick!

Igår så var jag trött på att ligga hemma, så jag och Alvaro åkte till Poble Espanyol och tittade runt där. Hade aldrig varit där tidigare och jag vart lite förvånad över att man var tvungen att betala inträde?! (what the f**?)
Poble Espanyol är i vilket fall en gammal del av Barcelona som är typ "bevarad", det var mysigt att går runt där, men det kändes lite väl dött tyckte jag.


På en utav dom små gatorna i Poble Espanyol.




Den otroligt apgulliga personen är karln i mitt liv.




Do me baby...


CP-gången?


Min älsklings-stad & jag.


Dock hade jag tur att se genrep och soundchecket med Bebe som är en spansk sångerska, hon är riktigt bra och jag gillar hennes stil på hennes låtar och jag har mig en favorit faktiskt. Hon skulle ha konsert där samma kväll och vi var ca 20 pers som fick turen att se henne. Hon var jätteduktig.
AWSOME!


Titta baby, det är ju förfan Bebe på scen! Förihelvete!!


Bebe på hennes genrep/soundcheck innan kvällens konsert.




Visst är det härligt att vara nyduschad?


Nu tänkte jag köra en sen siesta så jag orkar med nattens drinkar..! Bona nit!

From Barcelona with love // Thai


Måndag 26 Juli - Barcelona Summer week 2010

Hej... igen.

Är JÄTTEPIGG och försöker komma på vad jag kan göra för att göra mig JÄTTETRÖTT.
Läsa bok? Titta TV? Måla naglar? Ligga i sängen och svettas? Mmm, det ska bajjas iaf, tömma på skiten lite.
Thaimaten verkar, det kan jag säga. HAHAHA. Ni tycker säkert att jag är skitäcklig, men det skiter jag i :)

MEN !


Barcelona summer week 2010 startar igen mellan 4-7 Augusti (tors-lörd)

Förfesterna startar på onsdagen och torsdagen med spelningar och party på playan på standbarerna. (min favorit El Chiringuito på Bogatell-playan)
På fredag och lördag körs den stora festivalen uppe på Montjuic på Sant Jordi Club fram till klockan 06 på morgonen.

Biljetter finns att köpa på deras hemsida och bla hos MIG.

Pris:
2 dagars-biljett (FRE & LÖR) = 40 euro

1 dagarsbiljett (FRE) = 30 euro
1 dagarsbiljett (LÖR) = 15 euro

För mer info besök deras hemsida: www.barcelonasummerweek.com





Området där festivalen hålls i år.


Årets version av reklam: (Alvaro) HAHAHAHA!




BILDER I FRÅN FÖRRA ÅRET ! Barcelona summerweek 2009.


Jag & Hanna, lagom dragna och slöa efter ett par dagars "förfestande" på stranden innan själva festivalen. HAHA!


Alvaro spelade på bogatell-stranden.


At Sant Jordi at Montjuic 2009. Festivalen startade precis!


We are in the VIP, biiiacth !


Jag & Hanna med Fedde Le Grand på Opium Mar.


Njeee, nu ska det bajjas sen nattas!

Puss & godnatt

From Barcelona with love // Thai



Måndag 26 Juli - Livsnjuting.

Godkväll gott folk.

Jag hoppas att ni har haft en bra helg. Min har varit super, har inte gjort mer än att tagit det lugnt hela helgen.
I fredags DOCK så satt jag hemma i soffan med Camilla och Lina hela kvällen, vi käkade chips, melon och dip med morötter och söp oss fulla. Jag hade riktigt trevligt, skönt och snacka och prata ut med tjejer som om man vore hemma i sverige.. We need to do it agin ladies, we are the only ones left ! Jag deckade rätt fint i min egna soffa sen klockan 04, helt utslagen, haha!

På lördagen åkte jag till Cunit med Alvaro, Lili och hennes pojkvän Joel. Vi låg på playan hela lördagen och söndagen, lekte i sanden och spelade strand-tennis till vi blev svettiga. Givetvis var ju resten av gänget där.

Unde kvällen käkade vi tapas vid en resturang vid stranden, innan vi satt på strandbaren i ett par timmar och söp oss lulliga på alldeles för starka mojitos. Det blev en sväng till Caladell för utgång, men jag var jättetrött så vi åkte hem redn vid 04... Somnade gott!


Lili & jag där bak i bilen påväg mot Cunit!


Alvaro ville visa sin nya piercing, jag gillar den... Dock givetvis inte när han ska överdriva.
Menne... man blir ju sugen!


Jag & Lili på strandpromenaden på kvällen.

 
TAPAS med Lili & Alvaro ! Personligen tycker jag inte om tapas så mycket, så jävla mycket friterat och "konserverat" enligt mig, men smaken är som baken. Gott var köttbullarna i vegitarisk sås iaf!


Jag & Marina på Chirinquiton!


TROTS att han inte skulle jobba på lördagskvällen, kunde han inte låta bli att spela lite ändå..


Hela söndagen började med frukost på el Jijo och sen stekte vi på stranden hela dagen innan det blev middag och hem till Barcelona igen på kvällen. I Cunit mår jag bra, jag blir lugn och lycklig när jag är där... uff !
Solen stekte gott och väl båda dagarna, så nu är man genombränd igen.. 8-) Jag och Marina hann med en lite foto-session på stranden på stenarna oxå...!


Cunit, ifrån min balkong. I love this place.























Och så jättefina bilder på Marina oxå! :)







NJUTA ÄR RÄTT ORD av jag känner just nu.

Idag har jag lyxat till det med thaimat här hemma och har bara varit hemma och chillat och pulat med bilderna i photoshop. Kollar på tv samtdigt som jag bloggar med. Man vänjer sig vid att ALLT är dubbat just nu och nu har jag slutat tänkta på det... jaja.. Det blir snart läggdags iaf.

Min karl flög idag till Menorca för att spela på en nattklubb som heter La Cova där nattklubben ligger i en grotta inne i ett berg, men utsikt över havet. Han skickade en bild till mig innan och det såg såå vackert ut. Nästa gång ska jag fan följa med. Har sett en massa reseprogram som visat just denna nattklubben.


En utav ute terasserna på La Cova, Menorca.


Den här bilden togs idag med Alvaros mobilkamera ifrån samma ställe... vackert!

Jobbar 2 dagar, sen är jag ledig torsdag och fredag igen. Då blir det playyyan, någon som ska med?
Jag kommer köra på heldags-stek. :)

OBS! Föresten, har ni sett den nya musikvideon vår egna hunk Mario är med i..? Titta & njut, haha! --- > http://www.youtube.com/watch?v=scagAFg9jOA

Puss & Natti

From Barcelona with love // THAI

Torsdag 22 Juli - Siesta? My ass..!

God eftermiddag.

Vilken "siesta" jag tog, meningen var att jag skulle sova en lite stund, men självklart hamnar jue man framför datorn....! Snart är det fredag och jag längtar tills helgen! Har iofs inga direkta planer mer än att åka till Cunit och slappa, men det ska bli skönt. Är inte det minsta sugen på fest heller. Det blir nog mest playan och god mat på helgschemat..

Magsjukan är iaf över men det tog mig en vecka innan jag fakstiskt hade packat på mig ordentligt och tillslut sket! Igår vart jag lite orolig över att jag skulle behöva skita ut en bajjare på bredden, men den kom ut precis som vanligt men inte så svart som Alvaro trodde. Nice..

I veckan har det varit lugnt... Jobbat morgon hela veckan och har hunnit med 2 dagar på playan för att bättra på brännan lite, sen jag har mest chillat. Igår kväll käkade vi på middag på Solo, Alvaro och jag, men ikväll är det jag som bestämmer och då blir det thailändskt. Har hittat ett ställe som ligger ungefär vid jobbet och det ser trevligt ut. Kockerskan är thailändska och bara det är bra, då många "Thai"-resturanger har filippiner, vietnameser eller folk ifrån malaysia i köket och det tycker jag inte om och det är smått irriterande trots att det bara gäller mat. Ska det vara utlänsk mat så ska mig fan kockens utrspung stämma med namnet på resturangen oxå..!

Jobbet ja. Jag börjar bokstavligt talat spy på det snart men jag hoppas att augusti blir en bättre månad dock, lite mer energi. Nu när man har haft semester blir man alltid lite halvlat när man kommer tillbaka, inte sant?!

Och jag är såå sugen på att börja plugga! Jag har fått mer information om kursen jag vill gå, så jag hoppas att få börja plugga i januari 2011. MEN JAG MÅSTE BLI ANTAGEN FÖRST... Tough shit, men jag hoppas att det inte ärnågra problem... Jag är dock ute i lite för god tid, så jag kan lugna ner mig lite. Tänkte att jag skulle få fingret ur röven och komma till skolan, då dom bjöd dit mig om jag hade frågor och funderingar, men jag känner ingen stress, så det kommer senare..
GÖTT, äntligen gör jag något med mitt LIV !

Vi har kollat lite på resan till thailand oxå och den kommer nog att bokas och köpas inom kort, vi måste bara se till att vi blir försäkrade under resan oxå, men det ska bli kul att komma iväg snart igen... November, shit tiden kommer springa iväg tills dess.

Lägenheten som vi skulle kolla på har vi skjutit upp då vi båda mest har insett att vi vill se den för skoj skull bara för att den är så läcker, hehe. Fast man vet ju aldrig, fastnar man för något så kanske.. äsch, vi får se. Jag har absolut ingen brådska.


Alvaro vid hamnen i tisdags när vi gick en promenad på stan.


Jag, mitt mongo.


Karln kan ju fota ?!


Nu är det dags för siesta! Sov gott!

From Barcelona with love // La chinita.

Lördag 17 Juli - Magsjuka var en fin avskedspresent.

Men god kväll.

Säkerligen är ni något runda om fötterna där hemma, här nere har kvällen knappt börjat. Shit, är det lördag idag?! Dock jag har absoluta inga planer på att gå ut genom dörrens, dels för att jag ska jobba klockan 9 imorgon bitti och dels för att jag frisknat till efter den magsjukan mina kära syskonbarn ofrivilligt kanske möjligtvis gav mig innan jag begav mig söderut igen.


Mina små raringar till syskonbarn har alltid en överraskning.

Kidsen hade på söndagsnatten spytt upp det mesta, men jag kände inga symptom på det alls förrens i tisdagskväll. Kände mig lite iallamående och inte alls sugen på mat. Tog mig iallfall upp på onsdag för jobbet och under dagen gick det ju som vanligt, men sen kom det tillbaka igen på kvällen. Vaknar upp på torsdag morgon och fick i mig ett äpple och en bebis-yoghurt som jag klöktes av. Magen vred till lite och jag hade haft ont lite sådär konstigt. Jag är inte alls van vid att ha ont i magen och tycker just det är skitjobbigt.

Skulle iallfall fixa till min matlåda och jag höll på bokstaviligen talat att spy! Neejjhepp, det fick bli att ringa och sjukanmäla sig och åka till doktor. Det låter kanske liite värre än va det var, här nere måste man ju ha papper på allt för att man ska få cash lixom. Fick diagnos virus i magen och det tolkade jag väl som någon magsjuka. Fick 3 mediciner, 1 för magont, 1 för illamående och 1 för att drick så jag skulle iallafall få i mig viktiga ämnen eftersom att jag inte var särskilt sugen på att äta och så 3 dagars sjukintyg, då va det klart.

Eftersom att mitt sjukhus, där jag går ligger 2 kvarter ifrån Alvaro låg jag och sov i hans säng HELA torsdagen, medans han var iväg och skötte sina jobb. Hans mamma kom in då och då och tog temp (38 grader?!?!) och gav mig medicin. Hon var så go att hon gjorde lagade till ris som är bra för lös mage och så fick jag tom efterrätt som skulle vara bra oxå, rivna äpplen med socker på! Hon är min mamma nr 1 här och jag älskar henne så mycket.

Jag kände mig att jag trängde på hos dom när jag var så dålig och skvätte någon tår i febern och så sa hon att jag var hennes lilla flicka och att det är hon som är min mama när jag bor här nere.. uff, så mysig hon är.

Illamåendet försvann redan på fredagen, men magen var fortfarande osäker, men jag chillade med Lili på kvällen och vi satt uppe och snackade till 03. Resten av familjen hade åkt till Cunit och Alvaro hade åkt till almeria för att spela resten av helgen..

Idag mår jag bra, ätit bra och tagit det lugnt, mest redo för att jobba imorgon. Kan man bli redo för det ??
Jag saknar Alvaro, men han kommer inte hem förrens på måndag kväll och då ska han iväg och spela på Cityhall igen, förhoppningsvis kanske vi hinner ses på en sen middag eller iallafall på Burger King eller en glass!?




Alvaro & jag på julafton här nere förra året! Rolig familjefest vi var på !


Vi har iallafall blackberry-bombat varandra helgen igenom så det nästan räcker snart...
Vår gemensama chef på Solo har en 2:a med takterass att hyra ut och Alvaro tyckte att VI skulle titta på den på tisdag (?!).. Och det kläckte apan igår via mobilen..!

Är jag redo för sånt undrar jag då...?!? Redan haft Superdålig erfarenhet med att flytta ihop med en karl (om han nu äns räknas som en karl?) och förövrigt så känns det lixom inte att det rätt tidpunkt just nu... Faen, jag måste ju spara till Thailand och allt. Iofs kostar inte hyran mer än den jag betalar nu, men jag vill inte heller att Alvaro ska flytta ifrån sina föräldrar, för jag älskar att vara hemma hos dom. Antagligen skulle jag (vi) nog spendera mer tid hemma hos hans päron än hemma hos oss, vilket gör det rätt onödigt att flytta ihop, MEN det är ju alltid kul att titta på en lägenhet. Tja vi får se vad som händer i veckan...

Nu ska jag se till att käka mer ris och backa på'et där bak, sen ska jag sova!
Puss & dröm sött!

BTW! TACK för alla kommentarer jag får, jag uppskattar dom något så grymt!
Hanna, stilen i bloggen jag använder är klassiska Tahoma!


From Barcelona with love // Thai


Tisdag 13 Juli - Svettig natt utan en ända vindpust.


God morgon.

Igår efter all upppackning åkte jag till Cityhall för att träffa Alvaro. Han delade dj-båset med Pedro, en mycket rolig kille jag gillar mycket. Det var till en början inte mycket med folk, men dom fick upp ett tryck sen iallafall.
Jag gjorde iofs inte mycket till tryck, satt mest på en barstol och pratade med Alvaro, Pedro och Xavi som anordnar festen där.

Vi kom hem vid 5 och somnade rätt snabbt. Något jag SKA införskaffa mig är en fläkt och det är NU omedelbart. Värmen här nere gör dig trött och hängig och nästintill spyfärdig för att det är så varmt och jag kan inte föreställa mig hur det kommer att vara på jobbet idag, usch !!

Jag måste iallafall lägga upp dom sista bilderna ifrån sista helgen i Sverige:


Vad jag kommer att sakna mammas mat....!
REDAN, man har ju ångest för att man ska behöva ställa sig i köket själv och laga mat? Puff !


Crusiade runt med syster lite på fredagen - det var skoj!


Fredagkväll innebar PIZZA, KUBB och SKRÄCKFILMS KVÄLL med några utav tjejerna. Det var mys !!


Nicko & Hanna myser på gräsmattan när vi körde kubb.


Jag var GIVETVIS med i det vinnande laget, wohooo! :)


Och här har vi dom som förlorade... mohahahah!


På Lördagen åkte jag till Långanäs igen med Anna, Nicko & Asse. Anna pussar på sin karl.


Anna i modern burka. HAHA!


Gowsa på stranden..


Jag och mina systrar. :)


Pappa & Justin.


Jag busade lite med mina syskonkids. Sketungar är dom båda två.


"Hey,my name is Justin..."


Sista festkvällen på lördagen satt vi på Annas utegård och det blev en jädra fest!
Hanna, Lisen, Anna & jag.


Jag, min kusin & min syster.


Bag n' Box like back in the old days !!


Anna & jag.


Jag & Nicko.


Hanna & Jag.


Jag & Lisen.


Allra sista dagen innebar nudel-kväll och finalen i fotboll. Nudelkvällen vart lyckad och även finalen i fotbolls-VM gick klockrent. Viva Espana!!!!


Vi bettade om hur vilka skulle vinna efter fulltid, men eftersom det blev 0-0 då så blev det inte ngn vinst, annars hade Micka vunnit som är minst fotbolls intresserad. Hahah! =)


Det var min sista helg i svea. Känns lite tungt eftersom att jag tror att jag inte kommer att komma hem förrens i typ april nästa år. Suger som faen, men många är ju väldigt välkomna ner hit till mig ! Nu väntar 7 timmars jobb i en lokal utan fungerande AC - AWESOME !!!!

Puss på er

From Barcelona with love // Thai


Måndag 12 Juli - Hemma i Barcelona.

Godkväll!!

Efter 12 timmars resa är jag tillbaka hemma i Barcelona igen. Jag hatar att resa, allt som har med tåg, buss eller flyg att göra. (tänk om man kunde vara superman i det läget..?) Resan gick iallafall bra. Jag fick betala 900 kr för min 4,5 kg övervikt. DET skulle hem och det var bara att betala. Väl hemma i Barcelona på buss-stationen blev jag NÄSTAN rånad, då en kille hjälpte mig med min resväska såg jag inte att hans andra polare stog och grävde i min handväska som jag hade PÅ mig, "Vad i helvete gör du i min väska?!" skrek jag på min grovaste spanska.

Jag hade tur för han fick inte med sig något.. Tog taxi hem och kom hem till en mindre kall lägenhet. Shit, den kommer snart bli fuktskadad av att svett vi får. Haha! Ni som säger och klagade på att det var så helvetes varmt hemma i sverige, kan ju sätta upp ett finger i röven för det går inte att jämföra denna hetta vi har här. När vi landade klockan 19.30 låg tempen på 34 grader - SUG PÅ DEN RÖVSVETT !!!

Nu är jag iallafall hemma och har lyckats packa upp mina väskor. Det blev ju givetvis nudlar till kvällskäk eftersom det var det ända jag hade hemma. Lianna är på Ibiza och kommer hem på onsdag och Phatt är just nu hos en kompis, de fick för mig att jag skulle komma hem på fredag när jag ringde till dem innan, hehehe!!

Jag längtar redan hem och skulle gärna ha stannat kvar MINST en vecka till och chillat och festat med polarna, äta mammas mat, gosa med syskonbarnen och köra pappas bil, men så är livet. Jag hatar fortfarande han som uppfann jobb och arbete - vart tog byteshandeln vägen...?

Jag ska iallafall hoppa in i duschen och bege mig mot Cityhall, där Alvaro spelar ikväll. MÅSTE PUSSAS!! Imorgon är det jobb igen, känner mig inte redo alls och inte att jobba mellan 14-21 i denna hettan. Men så är livet..

Jag kommer lägga upp helgens sista bilder i veckan iallafall..!!

Tack för denna veckan vänner och familj, jag har verkligen njutit av att få vara hemma med er! Saknar och älskar er alla!

From Barcelona with love // Thai


Torsdag 8 Juli - 5 dagars semester med familjen.

God kväll.

Jag borde sova som vanligt eftersom att jag är bajs-trött, men jag måste ju fukta upp bloggtorkan jag haft dessa dagar som jag varit iväg med familjen!

Mina båda systrar och deras barn och min kusin ifrån Thailand kom hit i lördagskväll och jag har sedan dess enbart varit med familjen fram tills igår. Vi har varit ute och festat hemma i Nässjö och vi har även hunnit med en dag på Liseberg och en heldag på stan i Göteborg. Sista rundan åkte vi även till Skövde och hälsade på där innan vi åkte vidare hem tillbaka till Nässjö igår kväll. Jag har hunnit skämma bort min systerdotter Simone tillräckligt och gowsat med min systerson Justin så tom jag känner att jag vill ha barn NU. Jag har shoppat trots att jag haft 0 kr (tack mammma!) och jag har festat på andras bekostning (tackar främst norskarna, haha!) Jag har köpt presenter till dom där hemma i Barcelona och jag har haft värsta sortens bakfylla och sist men inte minst så har jag ätit gott HELA veckan. :) Jag glömde nämna att jag käkade fyllekäk på Mc Donalds med Markoolio och killen ifrån Al cazar utan att jag fattade att det var dom, rätt jävla pruttfull var jag, men dom kunde spanska båda två.

Det är inte långt kvar tills jag åker hem igen, 12 dagar går alldeles för snabbt men dom här sista dagarna ska jag umgås med mina vänner in i det sista. Ha chillkvällar, käka nudlar och festa till det både på för- och efter-festen minsann. Sugen på att börja jobba på tisdag är jag INTE, men är väldigt sugen på att träffa min karl där hemma. Buhu...

Här kommer ett par bilder som vi tagit under dagarna:


Lördag:
På dagen låg vi ute och solade ute hemma hos Malins föräldrars hus som ligger precis vid sjön. Gatt var det. Vi käkade korv och hade trevligt i deras vackra hus, men näsan kliade efter pollen och gräs hela dagen - vilket vart bittert.


Lördag:
Jag och Anna på altanen under dagen i solen.


Lördag:
Mamma grillat för fullt för systrar och barns ankomst på kvällen.


Lördag:
Mina systar.


Lördag:
Jag och mina underbara syskonbarn lekte en massa på filt ute på gräset !


Lördag:
Vi gick på Cover-festen som höll till i stan... Madde, Hanna & jag i öltältet.


Lördag:
Min kusin ifrån Thailand, mina systrar och jag inne på Hotellet, RÖJ!


Söndag:
Sola och badade gjorde vi, men hoppade en massa studsmatta på trädgården innan!


Söndag:
Och vi hoppade ännu mer på kvällen..!


Måndag:
Påväg till Göteborg med hela familjen utan pappa. Fikapaus i Borås. :)


Måndag:
Utanför Liseberg.


Måndag:
Mina söta syskonbarn.


Måndag: 
Jag & JJ.


Tisdag:
Jag och mamma inne i Göteborg city på shoppingrunda.


Onsdag:
Nyvakna i Skövde.



Onsdag:
På kvällen träffade jag mina vänner ute för middag på Akropolis, grektiskt och det var svingott!


Onsdag:
Jag & Nicko.


Onsdag:
FOOOD!


Onsdag:
Efter det följde jag med Anna och Natalie och hennes norska genter till Jönköping för fest och JÄTTEfylla på 8 glas, Olearys och slutligen Centrum. Idag mår jag ej bra.


Idag:
Idag var jag ute och hälsade på Micka och hennes kära barn med Nicko och Anna. '
Vi fikade och hade det jätte trevligt !


Idag:
Micka och Milton 1 år.


Idag:
Jag hann även springa ner till parken med familjen och mata ankor. FISKMÅSAR KAN DÖÖÖ !


Idag:
Simone och Justin hade jättkul i gungan.


Idag:
JJ är världens sötaste (och enklaste) unge! 9 månader.

Det var min lilla semester hitills och nu har jag bara helgen kvar. Tiden går alldeles för snabbt..
I helgen väntas det chillkväll med film och nudlar med hela högen och samt FEST på hög nivå innan jag packar väskan hem på måndag igen...

God natt vänner!
Puss & Kram // Thai

Lördag 3 Juli - Svensk Baksmälla.


God morgon sverige.


Idag fick vår kära fröken thai känna på den svenska bakfyllan vilket inte är något att hurra för. Ingen fara, det löser vi ikväll igen... :) Det var jättekul att träffa alla igår!

Igår kväll träffade jag mina käraste på Akropolis för lite förfest, vilket var riktigt kul. Sen drog vi oss vidare mot öltälten som var i stan. Dom har just nu en cover-festival med en massa band som spelar. Jag hade skit kul och träffade på allt för mycket folk så jag hamnade lixom alltid efter tjejerna och tillslut gick jag till hotellet, men hade lika kul där. Ikväll köra vi igen och då är det ännu en kväll med all in again. :D Fast då kommer jag även att släpa med mig mina systrar, vilket kan leda till att kvällen blir riktigt farlig.

Igår när vi alla satt på Akropolis och förfestade lite innan vi gick till öltälten.


Anna & Malin.


Jag, Lisen & Hanna.


Jag & Lisen!


Malin & Edden.


Nicko & Jag.


Igår under dagen åkte jag med Nicko, Madde, Anna och Edden till västervik för att sola och bada. Bra idé för jag hade skittrevligt och jag BADADE tom i det svenska havet, helvete va kallt det var, men ändå väldigt uppfriskande. Vi hann med en sväng inne i stan oxå jag köpte mig en kavaj på Vero Moda, tyckte jag väl på ngt sätt att jag förtjänade haha, men den är riktigt snygg iaf.

Igår under dagen när vi åkte till Västervik.


Edden, Jag & Anna i baksätet.


Nicko & Madde där fram!


Edden & Nicko posar i den svenska sommaren.


Anna utanför ett svenskt dass.


On the road!


Svenskt hav.


Madde & Thai goes back to Barcelona 2008.


Lilla söta Anna.


Nicko, lite allmänt cool i sina glajjor. :)


När vi kom hem på eftermiddagen fick jag äntligen min efterlängtade och svenska kebab-pizza. GUDOMLIGT GÖTT på ren småländska!




SVENSK KEBAB!



Idag ska vi ut till Malins föräldrars hus som ligger vid en sjö. Dom byggde upp detta för ca 1-2 år sedan och det är nog det finaste huset jag sett i Nässjö. Där ska vi steka på terassen idag och förhoppningsvis är sjön inte lika kall som havet, hörs senare eller imorgon!

Puss & Kram Thai


Torsdag 1 Juli - Äntligen hemma i Nässjö.

God kväll.

Nu är jag äntligen hemma i Nässjö efter en jävla helvetes natt!! Jag hade gråten i halsen typ tusen gånger.. usch!
Igår kväll hade jag packa färdigt allt som jag skulle ha med och vid 01 på natten skulle jag till banken och ta ut pengar till vår hyra som jag skulle ge till Phatt. Eftersom lönen hade kommit var ju kontot fullt :)

I vilket fall så fick jag varken ut pengar eller mitt bank-kort, UTAN anledning... I panik ringer jag Alvaro då som sover och han kommer med taxi hem till mig. Tillsammans ringer vi alla nummer vi fick tag på, men ingen kunde säga vad som hade hänt och varför, mer än att dom mig att gå till mitt bank-kontor dagen efter...

Yeah right, mitt flyg skulle gå tidigt på morgonen och jag hade inte en chans att springa till banken innan det. Jag fick iallafall spärra mitt kort och löste min hyra med att ta pengar ifrån mina sparpengar jag hade hos Alvaros mamma och även fickpengar till sverige. Jag ringde kontoret senare idag på flygplatsen och dom kunde fortfarande inte säga varför automaten tog mitt kort, men jag kunde iaf beställa ett nytt som Alvaro kunde hämta ut senare i veckan..

När morgonen kom hade jag ju givetvis glömt biljetten och det insåg jag i allra sista minuten så jag kunde inte vända tillbaka!!! Fick punga ut 40 euro enbart för att få den utskriven igen på papper, jävla as. Jag har blivit senil och fått otur på samma gång...

Väl hemma på svensk mark, var ju JAG av alla människor tvungen att vända upp och ner på mina resväskor inne hos tullen... JAG av alla 100 människor som fanns där?! Stod där inne och kände mig allmänt slut, men blev ändå irriterad av på det sättet dom ställde alla sina frågor; "Reser du ensam?", "Känner du någon som röker cannabis"?

Usch, vilken sämst jävla resa jag hade. Nu är jag äntligen hemma i Nässjö iallafall och har tagit det lugnt idag. Imorgon bitt ska jag åka till Västervik med Nicko, Madde och Anna. Vi ska åka och sola och bada över dagen och på kvällen blir det feeeest! :)


Eftersom att jag inte längre hade ngt rum kvar i huset blir det extra säng och
garderoben i resväskan hela mina vistelse här.


Fick en liten solnedgång ifrån balkong innan den sa god natt.

Vi ses imorgon!
Puss & Godnatt!! // Thai


RSS 2.0