28 April - Leka med photoshop.

God dagens folket!

Har egentligen inte alls mycket att uppdatera, men va är man bloggare så måste man jue. Kom hem från jobbet och sitter hemma hos Alvaro, han hade lagat lite lunch, så det va gött och få mätta magen lite.

Jag käkar inte frukost numera, då det känns alldeles för tidigt att sätta sig med frukost klockan 6 på morgonen, samt att jag hellre sover 15 min längre! Nu kanske mamma blir en aning lack, men jag tror att jag har gått ner i vikt, då jag märkt att mina jeans börjar bli lösa.
När jag jobbar mellan 7-14 drar jag med mig 3 äpplen som jag äter varje dag och ibland så äter jag en baguette på lunchen. Så kan nog vara den förklaringen... Men jag orkar inte bry mig, dock lite ledsen över att min rumpa håller på att försvinna. FAN - den gillade jag. Vi får väl se.. just för tillfället jag inget att deppa över, därav inget depp-ätande, haha!

I veckan händer inte mkt, då jag väntar på min kära lön som jag hoppas kommer på torsdag eller lördag. Idag spräckte jag nämligen min sista 10 euro-lapp. Woho! Grymt att man lever in i dom sista småmynten lixom.
Jag hoppas dock på ett liiite bättre lön, då jag började på kundtjänst nu, så man ska tjäna ngn 1000-lapp extra i månaden.

På fredag är vi lediga, så på torsdag kväll, efter att Alvaro har haft sin spelning, ska jag och grabbarna åka till Cunit över hela helgen, det ska bli sååå kul. Jag hade så jäkla kul där sist. Jag hoppas bara på skitbra väder, så man kan ligga på stranden och kanske få lite äkta solbränna för engångs skull. Ska packa ner bikinin - men ngt dopp i havet. Det vet i fan.

Sov hos karln inatt och vi chillade båda med varsin laptop, mycket trevligt. Det visa sig senare att han var tvungen att skicka in en bild till någon såm skulle göra en flyer, så vi låna hans systers kamera och begav oss ut på bakgården och plåtade lite. Resten av kvällen satt jag mest och redigerade, när han jobbade på sin musik.
Lite av resultaten som jag gjorde....







Njee, nu väntar solariet. Sen blir det chill hemma på min gata i Gracia med damerna ikväll.

From Barcelona with love / La chinita!

26 April - Konfirmation & gråa hårstrån.

Veckans sista dag har kommit och jag ligger i min säng och ska sova efter det här inlägget tänkte jag. Även om jag är van vid att gå upp vid 05.30 numera så är det jävligt surt. Jag vill byta till eftermiddagspass nu känner jag. Vi får se vad som händer framöver..

I helgen har det varit fullt upp. I fredags fyllde Mirian som sagt år och det firade vi lite smått. Igår var jag hemma hos Alvaro hela dagen och blev ompysslad av hans syster, mysigt och spendera tid med hans familj.
Igår kväll var jag dö-trött men fick ändå pallra mig bort till Club Solo för att vänta på Alvaro till 04 tills hans slutade jobba för att åka hem till honom och sova. Tror ni inte att vi gick på After till 07 på morgonen efter det..? Iofs så var jag trött fram tills jag blev full, haha...
Men på Aftern satt vi mest och pratade i baren jag och Alvaro, näst intill skrek på varandra för att vi hade så mkt att prata om. Hans polare trodde ett tag att vi tjafsade, men nehe... bara lite pratglada.

Kom hem och sov 3 timmar och vaknade inte alls upp som en nya människa. Idag har hela familjen varit på Alvaros kusin Miguel's konfirmation som höll till i en kyrka vid en skola där Alvaro gick som barn. Skolan var superstor och såg nästan ut som ett gammalt universitet. Det var soligt och påminnde mycket om skolavslutningarna man hade på lågstadiet.

Förutom 1 timme i kyrkan där prästen snacka en massa katalanska (som jag inte fattade ett skit av) så var det mkt fotograferande utanför. Efter det åkte vi alla tillhörande, ca 40 pers till en resturang där det bjöds på mat i massor som skaldjur, fin fina biffar, tårta, vin, cava, och sprit så det räckte och blev över.  Efter 4 timmar där var jag mätt och bokstavligt talat död. Men det var ändå trevligt. Jag fick träffa diverse mostrar, mormor, tillhörande makar och resten av släkten. De var trevligt och väldigt kramgoa måste jag säga.
Miguel, lillkillen på 10 som konfirmerades gjorde så tom JAG blev avundsjuk när han fick en resa till Disneyland i Paris ! 10 år och fick redan fin & dyr klocka och diverse smycken, oh my god, dom firade honom som han fyllde 50 år, haha.

Vid 19.30 kom vi tillbaka till Alvaros lägenhet och jag deckade i sängen i 2 timmar. Ville egentligen inte vakna och åka hem utan ville bara sova vidare i 2 dygn, så trött var jag... shit.
Men dagen var trevlig, nästan bästa var att jag fick lära känna Alvaros syster lite mer, vi kommer riktigt bra överrens och den här tjejen är så SÖT!

En annan jävligt VIKTIG SAK. Var hemma hos Alvaro och skulle på toaletten.
Efter att jag gjort mitt såkallade behov och skulle tvätta mina händer, tänkte jag endel på min utväxt som jag har numera och som jag ska färga om till helgen... Ser förjävligt ut men iallafall...
VAD ÄR DET JAG LÄGGER MÄRKE TILL...? Jag hittar ett grått hårstrå i mitt hår?!!? Av panik drar jag bort hårstrået för att se om jag egenligen är blind. Men mycket rirkigt så har Thai hittat sitt första gråa hårstrå, men det är inte slut än. Jag fortsatte gräva i mitt hår och hittar FLERA hårstrån...! Herre jävla jesus, jag är 22 år... När lönen kommer, så är det dags för färgning. Kan ju fan inte gå runt och va gråhårig när man är 22... Shit asså..

Jag lägger upp 20 bilder av dagen som har varit. Enjoy !
Hoppas att alla där hemma har haft en bra helg.
Vi hörs i veckan. God Natt.


Mormor, svärmor Maite, jag & svärfar Alvaro.


Jag & världen bästa mama! Näst efter min egna så klart. :)


Kidsen inne i kyran. Väluppklädda. Miguel är blonda killen näst längst till vänster.


Jag & söta lillasyster Elisabeth, jag gav henne ett nytt smeknamn idag - Betty.


Mi Amor & jag.


Elisabeth & hennes karl Joel som hon har varit tillsammans med i 3 år.


Kusiner.


Familjen. Joel, Elisabeth, mama Maite, papa Alvaro, Alvarito & jag.


Vi "ungdomar" & Miguel.


Papa & Mama vid middagen.


Jag, Miguel & Alvarito.


Så himla fult är det här...


Alvarito försökte ge sig på samma sak, lyckades riktigt inte.


Men han har andra skills ! HAHA! Så jävla fult !


4 BILDER PÅ EN DAM SOM HA SKILLS PÅ ATT SÄTTA SKEDAR I ANSIKTET !


På näsan.


På hakan.


T.o.m på KINDEN satte jag den!


Och så en bonusbild.



Papa Alavro & Miguel.


Vi ungdomar & Mormor "Yaya"


From Barcelona with love / Thai

Lördag 25 April - Mirian 23 år

Igår fredag fyllde Mirian 23 år, detta firade vi lite smått med lambrusco och chocklad innan damerna skulle iväg och jobba vid 21. Själv blev jag ensam kvar och det blev dusch och göra i ordning sig inför kvällen. Hann med att springa in på Otto och förfesta en timme. Det blev hårt. 3 drinkar och 4 shots sista kvarten... När jag gick därifrån mådde jag lagom illa, men den lilla promenaden till Club Solo gjorde susen och jag mådde genast bättre. Men ett jävligt taggat humör entrade jag Club Solo och var genast igång med dansen, vinglade lite men det hör ju till. Efter 1,5 timmes dans där, behav jag, Alvaro, Basi och Bruno oss till ett ställe jag fortfarnde inte kommer ihåg namnet på. Men det var en spansk dj från Miami som var en vän till Alvaro som var på besök hemma i Barcelona - Paco Pil. Tydligen en känd dj från 90-talet och mycket 90-tal blev det som sagt dom siata 2 timmarna. Jag dansade så jag svettades rejält, men hade skitkul. 90-tal är fan bra! Såndana kvällar behövs...!

Lagom runda om fötterna gick vi sakta hemåt till mig och somnade gött.. :)
Idag har jag spenderat hela dagen hos familjen Palau Marimon där inte bara jag fått fotbehandling av lillasyster, utan hela familjen hann hon med den damen...! Så nu har jag fina fötter, inte för att jag är ett fan av dom annars, men dom är mjuka iaf. Det blev självklart middag innan jag åkte hem till mitt.

Nu sitter jag här med en ansiktsmask, då jag på ngt sätt kände att jag hade alla världens finnar i ansiktet. Inte för att jag har en aning om en ansiktsmask hjälper, men det känns bättre iaf. Ska hoppa mig i duschen, packa tills morgondagens konfirmation och bege mig mot Club Solo och vara ett socialt & en aning full stöd till min dj !

Hoppas att ni alla har en kalashelg!

From Barcelona with love / la chinita!



Miran fyllde 23 och vi firade detta lite smått med en bild på alla tre Lambrusco och lite chocklad.


Mirian och jag.


Sånt här sysslelsätter sig Mirian i vårt vardagsrum..


Och det här gör Phatt när hon chillar i vardagsrummet..


..och sånt här gör jag. Är det ngn mer är jag som ser likheten i dom här bilderna?
Dagens problem : Ingen laptop, inget rullande liv.


Alla 3 på Otto Zuttz. Jag hälsade på damerna en sväng innan jag gick vidare.

Torsdag 23 April - Sant Jordi

Happy Sant Jordi's day får väl en annan ny-spanjack säga till er där hemma i sverige!

Själv har jag ingen aning om varför man firar den här dagen, men jag kan nästan gissa på att det är ngt historiskt och dessutom firar man denna dagen enbart i Katalonien. En tradition här är då att männen ger sina kvinnor en ros och att kvinnorna i sin tur ger sina män en bok. Har aldrig varit med om att fira Sant Jordi här innan, då jag kom i maj förra året. Så jag tog det inte så säriöst ärligt talat... MEN OJ va fel jag hade. Redan klockan 06.45 utanför metron står folk och säljer rosor för fulla muggar och och när jag tog metron hem ifrån Alvaro idag vid 21 hade i princip alla damer och herrar rosor och böcker i händerna.

Dagen har alltså förutom 7 timmar på jobbet, spenderas i ett 27 grader varmt Barcelona city med den spanska karln. Vi strossade runt (heter det verkligen så...?) lite överallt på stan och det var folk i massor. Då menar jag rosor i högar  (och böcker!! ) som jag aldrig sett tidigare, tv, radio - hela kittet. Förutom för mkt folk så var det mysig att gå runt och svettas... :)

Jag fick 2 rosor. En utav Alvaro och en utav hans pappa, så sött! Dock fick jag aldrig tillfälle att köpa en bok till Alvaro då han vägrade att kolla in böcker överhuvudtaget, så jag sket i det tillslut. Men det blev en ros till hans mamma iallafall, som ett litet tack för sjukhus-kuren.

Imonn är det finally helg igen! Miriam, vår roomie fyller 23 och det ska firas lite smått. Jag och Phatt har förstorat upp ett stort kort på oss alla 3 som vi ska ge til henne, sen får vi se hur mkt vi hinner fira då damerna börjar jobba vid 21, men jag ska gå förbi Otto en sväng imonn och shotta lite mer damerna hade jag tänkt. :)

En annan sak oxå. Helt plötslig ikväll fick jag känslan att jag inte har ett ända klädesplagg som jag vill ta på mig.
Jag har helt enkelt tappat min stil och vet inte vad jag gillar numera...?! Det sjuka är att alla vi damer här har otroligt mkt kläder tillsammans så det är äckligt. Jag ska ta kort på alla våra garderober en dag så ska ni få se vad jag menar. Ni kommer bli chockade för det ser ut som rena kläd-varuhuset här hemma, vilket i sin tur är väldigt chockerande att jag känner mig kläd-lös... konstigt!

Äsch, jag skriver jue inget vettigt ändå.. Godnatt!

From Barcelona with love /thai


Utsikten från vårt vardagsrum - kanske inte mkt att hurra för men jag är enbart glad över att jag se ut över gatan.


25 grader och varma vindar. Thai har redan börjat svettas minsann..


I raval med "mitt bleka heting".


Pungkulorna på katt-statyn ska vi inte glömma! Jag ville klättra upp på den men det fick jag inte.... *putt*

22 April - Hemma igen & på bättringsvägen

God kväll allihopa.
Ibland har jag ingen aning om hur många och vilka det är som egentligen läser min skit till blogg.
För att göra det enklare.. Kan ni inte göra mig en tjänst? Bara skriva en kommentar, så jag vet vilka ni är ! Jag är ju nyfiken på vilka det är som läser min blogg.

Iallafall.. Så, vad har hänt sen jag bloggade igår..? Har varit på sjukhus-kur hos familjen Alvaro, men då menar jag inte en massa sex, ok? Hans mamma har oxå varit sjuk dom här dagarna, så jag har spenderat en massa tid med henne. Igår efter att jag kom hem ifrån sjukhuset, så skulle Alvaro iväg på ett jobb och jag och hon låg i soffan och kollade på 60-talsfilmer hela kvällen och snorade lika mkt båda två. Det var mysigt tyckte jag. Hon lagade en massa mat och matade mig med en massa medicin och såg till att jag fick massage i deras koreanska massage-säng. JAG ÄLSKAR DEN  och jag låg sov i den i typ 1 timme. Så jävla gött. När Alvaro väl kom hem hände inte mkt mer, det blev en chill kväll i soffan och vi försökte ge oss på hans nya dj-program Traktor, men jag la intresset åt sidan ganska snabbt för jag fattade inte ett skit. Om han inte fattade, hur skulle jag då kunna fatta...?!

Sen blev det sängdags och idag vaknade jag upp och mådde mycket mycket bättre... Kom hem runt 15-tiden och jag hade energi till att städa toaletten och sätta in 3 tvättar innan jag satte mig i soffan och chillade.
Provade lite kläder idag oxå för söndagens släkt"träff". Tänkte mig först en kjol och skjorta, men kände mig mest som en sekreterade, hehe. Kommer lägga upp lite foton från söndag, så ni får se.

En annan sak. Idag kände jag sommaren här nere. Det har varit strålande sol och 22 grader varmt - jag svettades när jag åkte hem på metron. Men värme är alltid fint :)  Imonn blir det antagligen lika fint och då ska jag och min spanska karl gå en sväng på stan. Jag tänkte att jag skulle hitta mig en bok åt honom ändå. Haha, vad tyckes om en svensk/spansk lexikon? Han måste ju lära sig karln... Vi får se. Men jag ska iaf köpa en ros till hans mamma, som tack för att hon har tagit hand om mig dessa dagar. Frun har ju varit sjuk själv men ändå har hon tagit hand om mig.

Känns skönt att det är torsdag imonn, veckan har gått snabbt som vanligt. På kvällen har jag inget planerat, så det lär bli rätt lugnt..

Hanna undrade ju vad vi alla skulle göra i helgen ja... På fredag förutom att jag jobbar fram till 14, så fyller vår roomie Mirian 23 år, så jag antar att vi ska fira detta på ngt sätt. Men både och hon och Phatt jobbar redan vid 21, så det lär nog inte bli så mkt firande. Men jag ska till Otto sen på kvällen så vi alla 3 kan dra ett par shots. Efter det ryktas det om att jag ska följa med Alvaro till nån klubb här i stan där en utav hans dj-kompisar från Miami tydligen skulle spela. Har ingen aning om vem och vart det är, men vi får la se hur det blir.

Lördagen är fortfarande oklar, med tanke på att konfirmationen är klockan 13 på söndagen, så lördagen lär bli rätt lugn tror jag. Men jag skulle tippa på att jag ligger i Alvaros säng halva lördagen. Men det skulle vara kul om man kunde hitta på ngt som tex dra till stranden och chilla över dagen. Tja, vi får helt enkelt se..  :) Shit, jag är kär så det är nästintill äckligt. Ni ska se hans ögon med världens längsta ögonfransar. Föresten.. hur kommer det sig att killar har så förbannat långa och fina ögonfransar när det vi tjejer som behöver det! Woah !

Och en annan oviktig sak. Jag såg för första gången Alvaro i (LÄS I !) kalsonger igår. Han brukar annars gå utan kalsonger...Haha! Lätta jeans att ta av med andra ord. Ska oxå påpeka att aklsongerna inte va bland dom nyaste modellerna, haha. Men gud va sött det va! :D

Vad ska resten av Sverige göra? Har våren kommit än?
Hej då!

From Barcelona with love/ Thai

Tisdag 21 April - Sjuk men väl omhändertagen

Det är tisdag. Jag har inte varit ute idag, men enligt balkongen fran Alvaros lägenhet ser det ut att vara minst 20 grader varmt ute idag och jag ser inte ett ända moln. Iofs sa täcker halva himlen av en massa hus, från min syn, men ändå. Det ser fint ut iaf.. Och så sitter man inne och är sjuk. Vilken härlig dag!

Igår när jag satt på jobbet i den otroligt fräscha lokalen och kände mig som ett varmt element, samt att jag snorade snor i  rekord. När jag kom hem, så var det siesta för min del och hoppas att det skulle bli bättre. Alltså, jag är ju inte dödens sjuk, men jag blir som en 2-åring när jag är minsta bacill-smittad och vill att alla ska tycka synd om mig typ. Synd, men sant.

Jag kom hem till Alvaro runt 9 då han erbjöd sig att ta hand om mig, dock tycker jag att hans mamma är bätte på detta. Hans mamma är GULD! När jag kom, överdoserade hon mig med diverse mediciner så jag inte visste vad jag hette, trots att hon är lika sjuk som jag. Hon bäddade ner mig både i soffan och i sängen, låg och kramade om mig som om jag va 10 år och aldrig vart sjuk tidigare. I morse kom hon in till oss och kolla min temp och gav mig en massa näsdukar och nu så fick jag precis frukost! Vilken mamma! Själv klart kom det ju ett - "jag är din spanska mamma och jag ska ta hand om dig, gumman...."
Blev smått rörd där ett tag. Jag trivs så jäkla bra här hos Alvaro och hans familj. Chilla med farsan Alvaro (Ja, han har samma namn som hans pappa) i soffan eller bli ompysslad i håret av familjens frisör - lillasyster Elisabeth. Men Mamma Maite är förstås bäst. Hon kan laga mat den damen och ser till att man alltid är mätt. Love it.

Just nu sitter jag i sängen med hans Mac och han själv sitter vid hans stationära dator och chillar. Vilket liv. Iallafall... Efter att vi har käkat, så ska jag åka till sjukhuset och få papper på att jag är sjuk, så jag kan ge det till jobbet imonn, så jag inte förlorar några pangar. Som sagt, ett sant skit-system dom lever med här. Ska se om jag ev kan vara hemma ifrån jobbet imonn med, men det beror på min doktor säger.. Vi far hoppas att han är snäll. 

Jag hoppas att jag blir frisk till helgen iaf, på söndag är jag bjuden till Alvaros kusins konfirmation och har fått rådet att säga att jag inte pratar spanska - annars kommer Alvaros mormor inte kunna hålla käften. Och det var ett råd ifrån hela familjen, haha.

Föresten... om man ska köpa en bok till en karl, va ska man köpa för ngn då? På torsdag nämligen så firar man Sant Jordi som är ngt jag vet inte vad, men då är det meningen att kvinnorna ska ge sina män en bok och männen ska ge sina kvinnor en ros. De verkar som det är stort här i Katalonien. Får dra mig en sväng på stan och se vad jag hittar för ngt. 

Hörs senare.

From Barcelona with love - La Chinita

Lördag 18 April - Ärliga Svar

Alla mina smeknamn har fått med åren: Tinee, Thai, Thailand, Gulan, Yellow, Chinita

Jag TROR att folk uppfattar mig som: Framförallt som Thai, men jag tror att folk tycker att jag en brud med en massa energi och att jag alltid är glad. Men dom som inte tycker om mig anser nog att jag är en brud "som tror att hon är något"- mitt svar på den är: DET ÄR JAG JU!

Jag VILL att folk ska uppfatta mig som: Som sagt, en glad brud med massa energi. Samt måste jag erkänna att jag är för jävla rolig ibland, dock även om det handlar om att jag kanske ibland inte har alla hästarna i stallet och enbart är dryg. Jag vet att jag är för öppen, snuskig och ibland tom äcklig, men den egenskapen är jag stolt över. Sen vill jag att folk ska tycka att jag är generös, för det vet jag att är jag är.


Mat som jag inte kan motså: All form av thailändsk mat, nudlar & sushi.

Mitt hemliga matsug är: Chili. Ibland krossar jag nudlarna i nudelpaketen och käkar dom torra med kryddorna i påsen, bara för att jag är så sugen på något starkt. Det är som chips, fast med chili-smak

Min favoritdryck: Till mat dricker jag vatten. Är jag törstig dricker jag alltid Fanta och när det är fest blir det numera alltid whisky&cola.


Det jag tycker är attraktivt hos män: Helheten för det första, men jag tänder mycket på bringan och rumpan är något som jag måste ha tillgång till när jag träffar en kille. Den är lixom min, no matter what! Min fetsich.. :)
Men jag ser mycket på ögonen, leendet och hans läppar. En kille som är hårig är inte mindre attraktiv än en kille som är hårlös på kroppen.
När det gäller personlighet tänder jag mycket på humör och att han är pratglad. Så länge jag har har kul med killen är det perfekt. Sen kommer vi till det här när en kille är "svår" som jag vill ha, gör att jag vill ha honom ännu mer..!!! Jag blir som desperat. Gosh !

Antal sexpartners: Det kan vi ta en annan gång...

Bästa sexupplevelse: Kanske inte det bästa, men helt klart den roligatste, 3-kanten med en tjejkompis och en oerhört rolig karl som kunde hantera 2 damer samtidigt. Fan va roligt vi hade!

Det här anser jag om kärlek: Kärlek är något jag lever för, jag älskar att vara älskad och jag älskar att älska någon. Att bara se en person i ögonen och känna hur mycket kärlek jag vill ge honom är en fantastiskt känsla.

Jag blir svartsjuk när: Jag anser att jag inte är så svartsjuk av mig, men jag vet att jag blir svartsjuk när jag har rätt till att bli det.


Någon kroppsdel jag inte tycker om hos mig själv: Att sitta och nojja över ens kroppsdelar anser jag är onödigt och slöseri med tid. Du har din kropp så lär dig att älska den istället för att klaga över den. Men självklart saknar jag min platta mage som jag förlorade förra året, men se - jag fick ett fint, stort arsle på köpet !

En egenskap som jag har som jag inte tycker om hos mig själv: Jag bryr mig alldeles för lite om andra.

En vana: Jag kan inte ha sex utan ha tvättat mig mellan benen och förstår inte hur en kille skulle vilja gå ner på en tjej som har kissat 5 ggr samma dag, USCH !

En ovana: Ciggaretter.


Mina 5 närmsta kompisar och varför: Phatt i spanien, hon är min närmsta vän och jag måste lita på henne även om jag vill eller inte. Alexandra, min soulmate sen jag var 5 år. Vi träffas sällan, det kan gå 6 mån-1 år innan vi ses, men vi har lika mkt att prata om när vi väl träffas. Vi tänker precis likadant och avslutar varandras meningar. Nicko, för hon är en skön människa som får mig att skratta. Jag har aldrig tråkig med henne. Hanna M, vi har alltid en massa skit och prata om och vi äger alltid på dansgolvet. Sist men inte minst, Fredrik, min systers ex, min bror från en annan mor. Han är min förebild här i livet och fungerar som en bibel för mig.

Det här anser jag om vänskap: Vänskap är vackert, så länge man är ärlig och uppskattar varandra trots brister man har.


Jag avundas dom som: Kan tala flera språk och som har sett mer av världen än vad jag har. Och självklart dom som har pengar. Utan pengar kommer du ingenstans.

Min svaghet är: Pojkvänner, då jag har en tendens att bara "finnas" för honom och inte mina vänner. Det är ngt som jag jobbar på fortfarande...

Min bästa egenskap enligt mig själv: Jag skiner som solen och är väldigt generös.


Länder jag har besökt: Sverige, där jag kommer ifrån. Thailand, mitt andra hem, där jag har släkt. Spanien, där jag är bosatt just nu. Cypern 06 & 07 - studentresor är bara fylla & ångest men samtidisgt så jäkla kul och det bidrar med en massa minnen. Frankrike 05 & 08. 18-årspresent av Fredrik och jag firade nyår-2oo8 med Madde i Paris. Danmark, Malta, Tyskland.

Antal språk jag kan: Svenska (flytande), Thailändska (bra), Engelska (flytande), Spanska (bra) Läste franska i 4 år, så några fraser kan man väl kanske...


Min mening i livet: Göra så mycket som möjligt, se världen med egna ögon, skaffa man och föröka sig.
Religion: Jag är varken döpt eller konfirmerad så jag är inte religös av mig alls, men ska jag välja en religion så drar jag mig åt buddism.
Saker jag preoriterar i livet: Jag själv och min vilja i livet, min familj, partner & vänner.

Nje, nu är det fest!


Barcelona sommaren 2008.

From Barcelona with love / thai

Lördag 18 April - Energisk

Idag är det redan lördag, attans va illa att helgerna ska gå så förbannat snabbt!
Igår vart jag väldigt trött men följde ändå mönstret med att dricka whisky/cola.. Först joinade jag Phatt i baren på Otto i nån timme innan jag gick vidare till Solo. Fick i mig en sisådär bara 4-5 drinkar under hela kvällen, måste skumt igår.
Var inte alls full, men magen krånglade och jag kände att jag kunde spy på beställning när som helst, så runt 5 tiden drack jag inge mer.Hade tidigare under kvällen käkat kycklingkebab på en pizzeria, så jag tror att det kan va därför min mage var konstig.

Min karl däremot blev kalasfull, vilket var jävligt kul för mig när han skulle ta sig ett seriöst "jag älskar dig och du är den bästa tjejen jag träffat" - snack. Alltid kul och höra på sånt, men jag brukar säga.. " Kan du tala om allt det där för mig imorgon bitti, så kanske jag tror på dig..." Haha. :)
I vilket fall så vakna jag runt 15 idag, med så mycket energi att tom Alvaro tyckte att jag var jobbigt. Satta musiken på max och fjantade och sjöng (skrek) i köket när vi lagade mat. Det var nästan lite synd om honom, med tanke på att han inte mådde så bra imorse.. hehe...

Jaja, iallafall. Just nu sitter jag hemma i soffan, lagt upp lite bilder och försöker ladda ner lite musik, men mitt jäkla bearshare fungerar jue inte ! (LACK E JAG) Ikväll hoppas jag på att magen inte ska krånga för idag känner jag att jag är mer taggad för fest asså.... Hoppas att tagget inte dör tills ikväll bara...


På vägen hem kan man alltid hitta möbler som man kan ha jävligt roligt med. :)


En sån där typisk fyllebild.
Vi hade nakenbrottning  i sängen (bokstavligttalat och inget kod-ord för sex lr så..)
vilket bidrog till en massa konstiga bilder. Men kul hade vi.

Glad lördag, folket !

From Barcelona with love /thai

Torsdagen 16 April - Kent bidrar till mycket.

Sitter i soffan och ska dra mig mot sängen efter detta inlägget hade jag tänkt. Har suttit och redigerat lite bilder på Mickas magbilder, måste säga att dom blir riktigt fina. Dock jag inte bestämma mig för om dom är snyggast i färg eller svart/vitt.
Lägger upp en bild som ex, så får ni se va fina dom är. Hoppas att du inte har ngt emot det Micka.




Micka i v. 31.

Dagen annars har varit ganska lång. Igår när jag sov siesta ringde Filippa, min teamleader och frågade om jag ville börja sitta i telefon för Churn - dit du kopplas när du vill säga upp en tjänst på Comhem. Dom skulle börja en utbildning idag och jag tackade ja och hade utbildning från 9-17. Lång dag, men jag somnade iaf inte, haha. Vi ska bara ha utbildning i 2 dagar så det känns bra. Redan på måndag ska jag sitta och ta emot samtal. Mycket förändringar på jobbet nu, men men...

Igår på kvällen väcktes jag ännu en gång av Alvaro som undrade om jag ville med ut och käka med han och hans vänner. Vi begav oss norrut och hälsade på en vän till honom som hette Antonio, som ska öppna en nattclub om 3 veckor. Stället var kolosalt och tar in 4000 pers om man har alla 4 dansgolven öppna. Hoppas att det går bra för herrn, vi får väl se.
Sedan vart vi ca 15 pers som var ute på en resturang och käkade middag. Middagen var god, men jag blev så jäkla mätt och trött efter maten, så jag ville mest hem.. Sov hos Alvaro inatt och ville inte stiga upp i morse heller, men man är illa tvungen.

Kom hem vid 17.30 och har vart vaken sen dess, hann med och städa och tvätta lite innan jag lagade mat till mina homies och min karl. Det blev spagetti med köttfärssås och det var uppskattat. Har degat i soffan sen dess.
Både Phatt och Alvaro jobbar ikväll och Mirian ska ut senare oxå, så jag kommer att sova ensam i huset inatt.

Slog på Itunes när jag skulle redigera Mickas bilder och slängde i några Kent-album. Fick ett sånt där härligt rus av när man var 16-17 år... Jag vet att det finns dom som tycker att när man köper Kents album, så bör man få med ett rakblad för att kunna ta livet av sig. Men jag vet oxå dom som älskar Jocke Bergs text och hans musik lika mycket som jag ! :)
Funderar på när nästa album kommer, eller hur var det nu igen? Hade dom lagt av...?

Imonn är det fredag, thank god. Är på utbildning till 17, sen tänkte jag hälsa på Alvaro innan jag drar och solar. På kvällen blir det förstås whiksy/cola. Det ska ju firas som vanligt.



Men än så länge, god natt.
From Barcelona with love / Thai

Onsdag 15 April - Vår i Barcelona

Äntligen onsdag måste jag väl få säga. Bara 2 dagar kvar innan det är helg, känns hur skönt som helst även ifall jag har haft en rätt lång påsksemester hemma i Sverige. Kändes smått tungt att åka ifrån sverige ändå, man hade kunnat stanna kvar ett par dagar till. Veckan var stressig, då man skulle hinna träffa alla, men det avslutades fint med fest hemma på koltorpsgatan. Phatt som kom till nässjö på fredagen verkade bli väldigt omtyckt iaf, hon verkade oxå trivas måste jag säga. Lägger upp lite bilder ifrån helgen lite längre ner. Jag saknar folket redan där hemma, men jag hoppas att några utav er verkligen tar fingret ur röven och kommer ner och hälsar på oss i sommar. Sängplats finns alltid så längre ni inte är fler än 3-4 åt gången, se till att boka nu för fan!

Kom hem till barcelona i måndagsmorse, tröttare än någonsin och sov bort hela dagen. Det behövdes med tanke på 24 timmar med dålig sömn i bilen på väg upp till Skavsta och sen på flyget hem - ingen höjdare.
Jobbade dag igår och idag likaså. Det börjar blir rätt skönt att jobba dag numera, man slutar vid 14 och har hela dagen framför sig. Visst är det sjukt jobbigt att gå upp klockan 05.30 varje dag, speciellt när min spanska karl fortfarande ligger kvar i sängen, utbakad på hela sängen med halva täcket som täcker hans nakna kropp. Vill man inte ligga kvar då...?!
Nje, då ska det jobbas minsann.

Har börjat fundera lite på hur jag ska lägga ut min semester för igår, får jue som sagt 2 dagar per månad, men som jag nu i sommar kommer att få i förskott, så jag kan lägg ut dagarna lite hur jag vill, vi får se hur det blir med den planeringen. KANSKE så det blir en resa till Marocko med Alvaro, hans polare Kike och hans tjej Patri. Dock är detta väldigt oklart ännu, med tanke på att Alvaro inte har fått ngt speldatutm, plus att jag inte har ngn aning om min ekonomi kommer att tillåta denna resa, men vi kan ju alltid hoppas på en mirakel-lön.

Annars? Vad händer här nere...? Det bästa just nu är att våren så himla mkt på väg. När jag går hemifrån till jobbet klockan halv 7 på morgonen är det sol och 15 grader varmt, sen när man slutar jobbet vid 14 är det solglasögon och jackan av som gäller. Känns verkligen hur gött som helst, sommaren ser jag fram emot stort...! Jag antar att det blir hela kundtjänst gänget som drar till stranden efter morgonpasset sen i sommar, känns gött att sova siesta och bli lite brun på köpet. GE MIG SOMMAR!

Nu ska vi sova siesta, katten och jag. Förhoppningsvis så vaknar jag upp i rätt tid, så jag kan käka lite mat innan jag dra till Alvaro senare ikväll - då blir det chill.

Hörs imonn.
From Barcelona with love/ Thai


Phatts 1:a svenska bild ! Mer bilder finns på facebook.


Phatt utanför vårt hus.


Var i Jkpg med Phatt, Nagem, Nicko och Anes under lördagen. Det var nice.


Phatt, jag & Anes utanför A6.

Torsdag 9 April - Farfars begravning

Halva veckan i sverige har passerat och tiden har gått så snabbt. Hela veckans schema har varit planerad efter timme kan jag lova. Idag kom den dagen vi skulle på farfars begravning, självklart var man ledsen. Men samtdigt kändes det som om jag redan tog farväl av honom i dec, innan jag åkte tillbaka till Spanien för jag visste att det skulle vara sista gången jag fick prata med honom. Han var gammal och jag antar att det var det bästa för honom. Jag ser ingen anledning till att vara vid liv när man inte kan röra sig eller är vid omedvetande. Och som Nicko sa, nu är han nog där uppe med farmor och njuter av vindruvor.. :) Begravningen var rätt kort, det var slut redan vid 14 och jag var dö-trött. Låg och halvsov i soffan fram till 17. Jeppe kom förbi oxå han fick ta för sig av smörgåstårtan som bjöds på. ( ska även tillägga att han fick käka thaimat oxå, nöjd som fan... )

Annars har dagen i sig varit lugn, hann damsuga här nere på min våning innan, så nu ser det ok ut. Väntar på att min solumate Alexandra ska komma nu. Jag har inte träffat henne sen mars förra året, skandal ! Vi kommer att ha mycket att prata om ikväll !

Igår kom halva familjen och det blev fullt i huset. Nisa, Nipa, Fredrik och hans nya flickvän och även Nipas polare Tony sover numera här under helgen. Det blev thaimat till middag så klart som mamma lagat till. GOTT som fan. Senare på kväll åkte jag hem till Micka med Simone, Madde, Anna & Lisen. Simone och Emilia lekte högljutt med varandra och dom verkade ha kul dom. Jag fotograferade Mickas bebismage och vi fick till några bra bilder tycker jag. Ska bara redigera dom och sen får vi se hur resultatet ser ut. :)

Efter det var det 40 min för ombyte, sen åkte vi ner till Bryggeriet och blev bokstavligt talat fulla. Jag hade kalaskul, sprang mest runt som en idiot och tjötade med folk. Lite ovan vid att det stängde 01, men va fan klagar gör jag inte...


Farfars begravning var fin, enkelt och kort.


Smörgåstårta är en riktigt höjdare.


Vi kvinnor i familjen. :)


Hann fylla kylen endel för helgen oxå. Whiskyn, rödvinet och vodkan fick inte plats... hehe
JAG SATSAR PÅ FYLLA !

Nje, nu får jag tacka för mig. Imonn ska jag träffa Elin & Malin, vi har inte bestämt oss om det blir fika eller lunch. Men efter det ska jag åka upp till Skavsta flygplats och hämta Phatt som kommer...! Isch ! :)

From Sweden with love / thai

Tisdag 7 April - Ett impulsivt Lager 157-besök

God måndagskväll.
Idag har det vart full fart. Jag vaknade tidigt av en konstig anledning. Annars är jag proffs på att inte gå upp före 14 när jag är ledig så att säga. Det blev iallafall en kort sväng på stan, för att leta efter solgalsögon- då jag glömt mina nere i spanien, sen kände jag för att köpa mig ett par nya. Hittade ett par för 179 :- på Åhlens, var inne på endel optik-butiker oxå, men jag brukar inte ha ngn tur med solglasögon då dom i princip bara håller en sommar, så jag känner inte för att köpa dyra glajjor som ändå går sönder 2 mån senare.

Jag mötte mamma på stan, så jag skjutsade hem henne innan jag plockade upp Madde & Lisen - Vi åkte och hälsade på Micka och hon haden en sån fin mage så :) Det blev kaffe och en massa tjöt.
Sen kom min kära impulsivitiet fram och jag hade lust att dra till Lager 157 - och 1,5 timme senare vart vi där. Jag ville köpa jeans och hittade rätt mkt Wrangler ( Yes, I got a Wrangler-ass..) Köpte ett par, för min ekonomi ska räcka hela månaden ut har jag bestämt mig för.


Mammam Micka & Jag !


Mys-fika & en massa tjöt.


JA, JAG BEUNDRAR MIN EGNA TRÖJA !!! I love it.


Säker på att det är rätt storlek, madde?

Kom hem för 2 timmar sen och min syster är på besök - gravid hon med ! :) Det pluppar ut barn numera...!
Imonn ska jag ha quality-time med mamma och vi ska åka till Jkpg och handla thaimat. :)

From sweden with love/ Thai

Måndag 6 April - Påskvecka i sverige

Äntligen kom jag med flyget hem till sverige och jag kom ur sängen utan problem i lördagsmorse. :)
Mamma och pappa fick komma och hämta mig på Skavsta flygplats runt 2tiden i lördags. Pappa vart smått sur fr att han var tvungen att hämta mig, han gillar inte riktigt att köra när han är ledig, men jag kompensera honom med en flaska whisky, så han fick fram ett litet smile iallafall. :)

Iallafall, under kvällen på lördagen, så var jag hemma större delen av kvällen, umgicks med mamma och pappa och åt mammas thaimat - MmH! Mmh ! :) Runt 22 kom Nagem och plockade upp mig och åkte hem till honom, så han kunde fixa iordning sig - självklart fick jag en whisky/cola under väntetiden :P
Vid 23 kom vi iväg till darten, där Edden hade sin 25-årsfest och där träffade jag nästan alla tjejer, så himla kul !  Man blev jue nästan lite lipig! Dock stannade jag inte länge då det var dags att dra vidare till hotellet. DET som var kul på hotellet var att träffa allt folk, men stället i sig sög riktigt hårt. Lite synd om nässjöborna - vi borde få en riktigt nattklubb här.

Kvällen blev för min del ovanligt kort, en annan som är van vid att lägga sig vid 8 på morgonen efter varje utekväll var hemma i sängen redan vid 4 - efter några omgångar biljard med Jeppe på Elias Elias ställe och sen kom jag vidare till Ivans, men hann inte äns gå in innan dom stängde för natten. Förutom att Vicke fick åka in till sjukan för att han drog i skallen i backen och fick hjärnskakning, så vart kvällen skaplig.  Jag fick nattligt besök av Madde - min kära.Hon sa att hon hade saknat mina snarkningar, det är ju kul att man mina snarkningar är bra för någon. Dock tror jag fortfarande inte på att jag snarkar när jag sover.


Första kramen med Nicko - lite snyftigt vart det ändå.


Gamla Bcn-medlemen Madde och nyhemkomna Natta från Thailand.


Vi som stod i baren.

Snattade alla korten i från Sara - som i sin tur vart väldigt het den kvällen - mmh mmh mmh!

Igår söndag spenderade jag i princip hela dagen hemma med att packa ner lite saker som jag ska ta med mig ner till spaninen - smågrejer och lite mer kläder blev det. Kände att jag ville ha det gjort, så jag slipper tänka på det i veckan.
När klockan slog 18, träffade jag Sara och Nicko - Det blev en skräckis - EDEN LAKE, ganska bra, se den, men jag blev besviken på slutet ändå.. 3* av 5 * får den i betyg. Det var skitskönt och chilla hemma hos Sara, man fick sig en kick av att vara hemma i sverige igen. Ah, tänk om jag kunde flytta ner alla vänner ner till Barcelona - då skulle allting vara perfekt!

Idag är det måndag - ska hälsa på mamma Mikaela och se hur dom mår med Madde, resten av dagen är ganska oplanerad, men jag ska försoka hinna med en kortis på stan tänkte jag - se vad som finns i butikerna !

Och klart jag saknar Alvaro, men bara lite då.... hehe.

From Sweden with love / Thailand

Fredag 3 April - Missade flyget

God fredag. Just nu hade jag aningen suttit hemma i soffan med mamma och pappa och atit mammas thaimat, eller sa hade jag sakerligen druckit en svensk cider pa D-bar vid detta tillfallet, men icke!
Istallet sitter jag hemma pa Caller Lincoln 44 i soffan och bloggar. Jag missade flyget i eftermiddags och jag var sa lack. Flyget skulle ga 14.35 och jag skulle vart pa flygplasten 2 timmar innan, samt att det tar 1 h och 15 min att aka med bussen fran Barcelona till Girona. Vilket i sin tur betydde att jag var tvungen att aka hemifran kl. 11.30. Satte klockan pa 10 for att kunna gora den sista packningen. Istallet vaknar jag  prick 12, utan att jag horde ngt alarm, det visa sig att jag lag pa mobilen och hade stangt av skiten i somnen. Upp snabbt sa in i helvete och ner med all packning och fort som fan till buss-stationen. Jag insag ganska snabbt att jag skulle missa flyget nar bussen lamnade Barclona kl 13 plus att vi fick stanna och vanta i 10 min pga en trafikolycka (usch, jag sag foraren, helt dod och mosad i framsatet, med huvudet i bakfonstret!!) Jag kom fram till Girona kl 14.10 och fattade direkt att det inte fans ngn ide att leta efter en check-in till sthlm. I informationenfick jag glatt kopa en ny biljett for 1000 k och aka en 1 h 15 min resa hem igen - mindre glad, trott och hungrig. Resten av dagen spenderade jag hos Alvaro, vi kakade och sov siesta storre delen av dagen. Han gav mig lite trost-sex oxa med tanke pa att han tycke synd om mig som missade flyget. Kom hem nu for ett par timmar sen, sa det har var ompackning av resvaska & lagats nudlar.

Men jag kommer iallafall hem imorgon runt 17 tiden hem till Nassjo och da ska det oppnas Ballantines flaska sa det sa!
Ser fram emot att fa komma hem en vecka och umgas med allt och alla och jag vill att det ska vara lordag NU! Ska lagga mig strax, sa jag kommer upp imorgon, men Phatt lovade ox att vacka mig imorgonbitti efter att hon kommit hem ifran Otto. Iallafall...

VI SES I MORGON, VANNER & VA KUL VI SKA HA! Som jag saknat er!

From Barcelona with love / La Chinita

RSS 2.0