Måndag 1 Juni - 3 månader idag - Tiden går snabbt.

Idag har jag och min älskling tillrbringat 3 månader tillsammans. Tiden har gått såå snabbt!
I love you baby, not just for the way you are, but the way I am when I am with you.. !!!
Te quiero mi amor...!



From Barcelona with love / thai

Torsdag 28 Maj - Veckan som gått.

Snart fredag! Veckorna går såå snabbt. Jag är rädd att sommaren kommer att passera SÅ snabbt, usch!
Nåja, jag hoppas alla där hemma har haft en kalasvecka. Har egentligen ingen aning om hur vädret är hemma, men jag hoppas att det är någorlunda fint. Denna i veckan i Barcelona har hittills varit ganska fullbokad ändå.

Den började med måndagen med ett ganska grinigt inlägg om no-sex, men det löste sig rätt bara dagen efter, och även dagen efter det.. heee, nu är batterierna laddade igen. Iallafall ngt enstaka dygn.

I vilket fall, hela veckan har jag jobbat eftermiddag 14-21, vilket verkligen har varit surt denna veckan, då det har varit ca 25 grader, molnfritt hela dagarna och jag har vid dessa timmar suttit inomhus i en ICKE fungerade AC-lokal med 60 andra kundtjänstare och svettats. Nåja, klaga på ngt ska man alltid, men det har varit riktigt surt iallafall. Veckans bästa samtal får ändå vara med en nässjö-bo som man efter ca 10 minuters samtal insåg att man kände varandra - klockrent! Haha!

I måndags åt jag även min efterlängtade sushi-buffé som min karl bjöd med mig på, kan säkerligen varit fjäsk ifrån hans sida, men det skiter jag i. Jag fick sushi och den satt fint!
På tisdagkvällen efter jobbet tog jag den snabbaste vägen hem, dels för att hjälpa Alvaro med en flyer till hans spelning på lördag. Den blev rätt snygg trotts en massa stress ändå. Check it..



Efter att denna flyersen gjordes, begav jag med mot Shoko med Edgar och Phatt för att kröka i 2 timmar innan jag tog taxi och bestörde min karl igen. Observera att det va han som ringde och bad om att jag skulle komma hem till honom, han fick snällt betala för taxin ska jag säga. (Är inne på nudel-veckan nu och det innebär att jag lever på enbart nudlar, om jag inte blir bjuden på mat såklart och mina sista euros innan lönen kommer på måndag)


Jag, Edgar & Phatt på Shoko.

Jag & Phatt på Shoko.

Igår onsdag, efter ännu en svettig dag på jobbet bar det av med bussen till Club Solo för att titta på dom sista 30 minuterna på Champions League-matchen mellan Barca (i mitt hjärta) och Manchester. Jag ska säga att att jag numera är en stolt Barca-bo när Barcelona har vunnit TRE LIGOR i år! Fett nice och fett med fest i hela staden. Om ni inte sett bilder, så kolla det på vilken nyhets-sajt som helst!! Det var jag, Alvaro, naken-Mario (som förövrigt har blivit jävligt snygg!), Kike, hans fruga Patricia, Bruno och Kim. Det var trevligt vi käkade en jättemiddag efter det.
Vi stannade även kvar fram till 01, då det var fest så det blev ett par glas och ett par Barca-ramsor iallafall. Skoj hade vi.

Idag har inte hänt mkt på jobbet. Jag gick hem för första gången efter en viss övertalelse och insåg att det tar lika lång tid att gå till jobbet som att åka metron, dvs 30 min. Så från och med imorgon ska jag gå till jobbet om jag sover hemma. Sparar både pengar och får liiite motion..

Hade tänkt och ta det lugnt imorgon kväll med tanke på att jag haft full vecka och sen tänkte jag gå upp tidigt och dra till stranden och få mig en fin bränna tills kvällen, då vi ännu en gång ska till DC10, som Alvaros polare nyligen har öppnat. Alvaro ska spela, så då är man ju skyldigt att följa med.

Har tänk på en annan sak. Vet ni hur jag bor..?
Det här är iallafall mitt lilla rum på 10 kvm, som jag nästan aldrig tillbringar tid alls i..

Tänka er att alla mina kläder är nertryckta i den här byrån..


Sängen kanske inte ser så het ut, men den är förjävla skön ändå..


Ett ganska ointressant hörn, men nu har ni sett det iallafall..


Och så här ser Alvaros rum ut på söndagarna.. :) Man vet inte vad som är glov egentligen.
och den där klädhögen är ca 70 cm hög på det högsta stället. Jaa, jag har mätt..

Jaha! Jag hoppas att alla får en bra start på helgen imorgon!

From Barcelona with love / thai


Måndag 25 April - Frustrerad & förvirrad

Update.
Måndag/Tisdag Kl. 03.05... natt
Svar till Jannis kommentar -  dude, ja maste ju verkligen ge allt pa krogen for att komma nan vart haha.

- Du Janni, i detta fall låter tom det som ett roligare och enklare sätt att få sig ett skjut på. Jag känner mig som en 3-åring, inne i världens största godisaffär, men inte har några pengar att handla godis för! Let's face it... 
Min karl har gått och blivit kvinna.. >suck!< ..Y no se porque !


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _


Måndag Kl. 12.37.. morgon
Kalla mig dryg, cp, kvinnlig, egotrippad eller ett depp-offer, men jag har ett problem.
Hur kan man vara frusrerad och desperat efter sex när man har en karl?!
Det svaret har inte jag, utan min karl !!!



Idag blir det en dålig dag på¨jobbet, garanterat, men jag hoppas på en skön kväll med Phatt.
80-tal på Jamboreé eller sushi, vilket är bäst? Det har jag inte listat ut än.

Föresten så ska jag lyssna på Laleh - hela dagen...

From Barcelona with love / Thai

Lördag 23 Maj - Bakfull?

Idag är man allt seg asså.. Vaknade av en konstig anleding vid 13 och gick upp...! Varför låg jag inte kvar för?
Iallafall. Klockan är snart halv fyra och jag sitter på golvet, har precis käkat nudlar och ska hugga in i köttet jag nyss stekte till och lite papaya-salad. Är så sugen på mammas thaimat, men hur jag än försöker laga till det så kommer jag inte i närheten av det.. Men men.. detta får duga.

Jag vet inte om jag är bakfull..? Känner matsug. Har ingen huvudvärk. Är skitenödig. Inte alls sugen på mat?

Som sagt, igår kväll var jag på otto, kändes lite konstigt att komma in där då det va så längesen jag var där. Satt i baren hela kvällen och pimplade drink efter drink till jag insåg att  " Oj, jag är visst full..?"  Kvällen var väl hyffsat skoj, så tråkigt att gå ut ensam egentligen, har börjat tröttna på det. Anledningen till att jag egentligen vill gå ut är för att dansa, men istället sitter jag still och super mig full, för det finns ingen att dansa med...! Buhu.. Längtar tills Hanna kommer ner, då ska de fan i mig dansas så svetten rinner..!

Ikväll ja. Vi får väl se vad som händer. Känner mig fortfarande lite bitter efter gårdagens sushi-sug. Jaa, jag vet att jag är töntig, men fan jag är ju ärlig..?!

From Barcelona with love / thai


Fredag 22 Maj - Trött - sur - huvudvärk & sushisugen

Fredag och jag ligger redan i sängen. Klockan är 22.30, MEN jag ska inte gå och lägga mig.
Tänkte ta mig en siesta till 01, sen hoppa in i duschen och bege mig dom 50 meterna ner mot Otto Zuttz. Det var säkert 1 månad sen jag var där och hade en helkväll om inte mer, men ikväll är jag taggad så jävlar vad festligt det ska bli !

Men på tal om det hela "trött - sur - huvudvärk & sushi-sugen" - ämnet¨då...
Igår bestämde jag och min spanska karl för att vi skulle luncha sushi efter att jag hade slutat jobba vid 14 idag. Med tanke på att jag bara jobbade 5 timmar idag blev det bara en påse med jordgubbar, "det skulle ju räcka för sen vid 14 lär jag vara hungrig och kunna njuta bättre av sushi-buffén...." - tänkte jag. När klockan äntligen slog 14, sprang jag ner till metron och tog blåa linjen bort till Alvaros place.

Precis när jag skulle ringa på dörren öppande han och sa att vi skulle iväg och hämta en låda med nytryckta t-shirts till hans vän som nyligen öppnat nattclub utanför Barcelona. "Vi kommer tillbaka sen och så käkar vi sushi efter, ok..?" Fine, tänkte jag, döhungrig så jag skulle kunna käka upp hela buffén efteråt... Det lär jue bara ta en timme ändå...

I vilket fall, efter en timme var vi inte alls påväg till någon sushiresturang, utan vi satt i en bil med han och hans polare och åkte till nattklubben, då dom skulle fixa ett par listor till kvällens stora evenemang. Kurd Maverik ska spela ikväll. (mega stor dj här nere) Iallafall.. Vi kom till nattklubben och dom fixade och höll på. Jag satt mest kollade runt på nattklubben.. "älskling, vi åker tillbaka till Barcelona om 20 min, så käkar vi sen ok..?"
Nemas, problemas tänkte jag.. Visst, nu är jag såpass hungrig så jag "mättade" mig på fanta vid det här laget, då det var det ända nattklubben hade att erbjuda..

Men inte åkte vi tillbaka till Barcelona när vi satt i bilen inte! Vi åkte till ett Nöjesfält inne i småstaden. Vid det här laget hade jag ingen aning om vad vi skulle göra.. Åka karusell eller vad? Det visade sig iallafall att vi skulle hälsa på en utav deras kompis som skatade och det var en allmän show typ, vilket i sin tur var trevligt med tanke på att det var fint kött att titta på. Men efter ytterligare en timme, då klockan slog 19 , i stekande soldär så började jag få ont i huvudet och hungern hade försvunnit för längesen, men självklart var man sugen på sushi ändå..

I vilket fall.. Vi kom tillbaka till Barcelona klockan 20 och klockan 20.10 stod vi äntligen utanför mitt favoritsushi-ställe och hade sushi-drömt hela dagen om dom där goda laxbitarna över den där vita risbädden... aaah!  Vi kom in och det visade sig vara stängt. Dom öppnade om 20 min och då kläcker min karl : " Shit, 20 min... jag hinner inte det för jag ska iväg och jobba snart, men vi kan gå hem till mig och käka, så jag laga till något, ok..?" Vid detta tillfället var jag som en vandrande zombie, huvudvärken var på max och jag var trött.

När vi kom hem till honom, skulle han ställa sig och laga mat, men jag hade bara tankarna om sushi och soya och sa att jag inte var hungrig och skulle käka thaimat sen när jag kom hem, då jag va så sugen på asiatisk mat. Istället somnade jag i hans säng med sprängade huvudvärk en stund.. En påse jordgubbar på hela dagen hade jag ätit.

Jag somnade typ 20 min efter att ha drömt sushi - sen fick jag nog.. TRÖTT, SUR och hade HUVUDVÄRK så jag skulle kunna beat:a ihop en egen houselåt och så jävla sushi-sugen, så åkte jag hem till mitt, hittade närmsta sushi-resturang och beställde 12 bitars för 150 kr - samma pris som jag skulle kunna få äta hur mkt jag vill av, av sushibuffén !!!

Man blir ju inte mer en bitter sur kärring vid det här laget... men jag fick min sushi iallafall. Så nu har jag nojjat av mig och skrikit av mig hos Phatt att " WHEN A LADY WANTS SUSHI, SHE FUCKIN WANTS SUSHI !!! " Och ikväll ska jag säkerligen vara en bitter flickvän som super sig kalasfull med sina damer på Otto Zuttz, fitsället för och haka på sin karl och se en utav världens grymmaste DJ - det vill vi inte !

Helvete vilket trotts...!? Men det är sån där typisk bitter dålig dag som vi kvinnor kan ha och som män inte förstår sig på.

sushi

From Barcelona with love / Bitterfittan.


Torsdag 21 Maj - Shoko & FCB's privata fest

God torsdag eftermiddag på er alla. Erkänn att det är riktigt fint och vara ledig?!
Jag har glassiga-veckan, jobbar bara 3 dagar denna veckan är ledig ons-tors, lör-sön. Det sitter fint.

Igår på min lediga dag låg jag på stranden hela dagen med Phatt. Vi solade oss röda som kräftor. Hon är lika röd som igår, men jag ser normal ut typ. Efter 5 timmars solande, siesta & badande och bestämde vi oss för att dra oss hemmåt och börja festa.


Brunskala resultat efter 5 timmars solande. :)

Vid 24 tog vi metron till Shoko, dessvärre var det ingen 1-euros drinkar att dricka, men vi fick en massa drinkbiljetter, så det räckte och blev över. Vi träffade även Dani (Dani-Vi, elviolinisten, även en polare till Alvaro) Han var ensam där, men blev snabbt en med oss. Vi hade riktigt kul. Drack oss en massa drinkar, dansade och mest fjantade oss.


Jag & Phatt på metron på väg till Shoko.


Jag, Dani & Phatt mitt i festandet.

Alvaro skulle egentligen oxå hakat på men han var tvungen att spela på Solo, då FC Barcelona skulle ha VIP middag&party där. Det var ett privat party, men med turen man hade med tanke på att man är dj-fruga - så fick jag iallafall komma på "efterfesten" vid 03.30 när Shoko stängde. Tyvärr fanns det inte så många spelare kvar, men jag fick träffa några iallafall... Lite problematiskt dock. Kul att man "är" Barca-fan, men har egentilgen ingen aning vilka alla spelare är. "Är han spelare...?!"  frågade jag Alvaro typ var 10:e minut. HAHA! Vågade dock inte ta upp min kamerna och börja fota, men  det blev ett kort med tränaren Josep Guardiola iallafall. Han har ett ansikte som heter DUGA.


Jag, tränaren Guardiola & Alvaro på Solo.


Alvaro, Piqué & festfixaren på Solo.

Jag dreglande mest över Gerard Piqué som mest var full, men oxå väligt trevlig och (LÄS) kramgo!  :P - SUG PÅ DEN! HAHA! Tja, lite kändis-kåt är man nog iallafall... tihi.


Gerard Piqué - 10 av 10. Ingen mer kommentar.


Efter kalaste åkte jag hem till min karl och det blev sängen efter nattkäket nudlar och lite sänggympa. Idag blir det en lugn kväll. Äntligen städat mitt rum, då det ser lite beboligt ut. Imonn ska det jobbas 5 timmar, sen är det helg igen.
Vi ska försöka ta oss till Barcas Zoo denna helgen, jag och Alvaro, men vi får se. Planerna kan ändras för varje timme som går.


Det kan oxå vara kul att besvära sin man i badrummet. :P

Sist men inte minst - GRATTIS HANNA PÅ DIN 20-ÅRSDAG! Hoppas att du får en riktigt kalas dag/helg och firar rejält!
Ser fram emot när du kommer ner i augusti, damn va kul vi ska ha!

Godkväll, From Barcelona with love / Tina

Lördag 16 Maj - Eurovision 2oo9

Det är lördag och jag är supertrött, sitter hemma ensam i soffan och tittar på Eurovision 2oo9, UTAN MINA SVENSKA VÄNNER! Ikväll saknar jag er ngt grymt! I vilket fall... med tanke på att jag har en blogg och tittar på Eurovision, så måste jag ju säga min åsikt här va..

Med tanke på att jag inte alls hängt med i melodi-svängarna och slog på tvn allför sent för att ens ha sett alla bidragen så kollade jag ett par låtar på youtube.com.
Sverige, what the fuck?! Jag finner inga ord för denna hemska låt ! För det första tycker jag inte att opera hör till ngn jävla melodifestival, då var tom Carolas "invisble" ett bättre bidrag. För det andra, så vart kommer det franska fjäsket ifrån?! Antingen ska det vara svenskt eller engelskt. Antagligen satt det helt fel personer hemma i sverige denna kväll som röstade fram henne som ett vinnande bidrag till eurovision.. Fyy, vilken hemskt låt !

Malena Ernman - "La Voix"  - hemsk skit ! BUU !


I spanien är eurovision inte lika stort, särskilt inte i katalonien.
I vilket fall tycker jag (som inte är så förtjust i schlager) att spaniens bidrag ändå var lite sväng  i. Kanske inte ett vinnande bidrag till eurovision, men skulle lätt kunna vara en typisk schlager-dänga på sveriges schlager-dansgolv i sommar.
Lyssna och lär... "come on and take me, come on and shake me...LA NOCHE ES PARA MIIIII...." :P

Soraya - "La noche es para mi" - "Natten är till mig", vad påhittat !


Och nu då till norskarnas stolthet, Alexander Rybak eller va violinpojken hette...
Vilken fest det lär vara i Norge just nu dels pga vinsten i eurovision, samt att det är 17 maj i dag. Ska vi slänga på en kommentar på denna låten, så tycker att jag den är smått töntig, men efter några av dessa pampiga refränger av "skotts-irlänsk-låtande allsångs musik" så är låten fan helt okej, vågar jag säga att den är ganska bra...? (tvekande..)
Det blir nog en nedladdning och ett par repeat's på den innan jag kommer med ett 100 % ärligt svar. Det bästa just nu är enbart refrängen iaf... En annan sak, den där Alexander skulle gått till frissan innan han åkte till Moskva. Av med söta-pojk-frisyren !!

Alexander Rybak - Fairytale - I'm in loooooooooooooooove with a fairytale..!!!

Nä, nu blev jag sugen på fetaost..!  Godnatt !

From Barcelona with love // Thai

Fredag 15 Maj - Finally friday!

GOD MORGON! ÄNTLIGEN FREDAG O NU SKA JAG TILL JOBBET !!!!

Seeg fredag?!
Här kommer en lista på bra skit. Gammal som ny musik. Såhär festar jag i Spanien.

Martin Solveig - Everybody
Dj Gomi - Glad I found you
Michel Cleis - Mezcla
Michel Cleis - La tortuga
Macaco - Moving
Chocolate Puma - Whohaddrums
Chicane & Bryan Adams - Dont give up
Dave Darell - Children
Cidinho & Doca - Rap das Armas
Sidekick - Deep fear
Kurd Maverick - Blue monday
Delerium feat. Sarah McLachlan - Silence
Dj Mujava - Township funk
Kevin Bryant - Who you wanna be

Alla mina måste numera för en bra start på helgen.
Ni måste erkänna att om ni lyssnar på låtarna så rycker det liite benen iallafall..?



Material wishes.  I WANT CAUSE I LOVE !


SUPRA

Så fort jag får över 1300 kr till annat, skall dessa skor inhandlas. !!!
Men med min budget lär skorna sluta tillverkas innan jag kan köpa dom.


REEBOK
Hittade ett par andra fräscha dojjor som jag mer än gärna har i min skohylla.
I'm a sucker for Reeboks. Have always been and will always be.

From Barcelona with love /thai

14 Maj - Projekt städning avlsutad

USCH!
äcklig lägenhet jag har bott i ! Nu antyder jag på köket!
Jag och Mirian har spenderat ca 2 timmar med att städa enbart köket, fy va äckligt det va !!!
Hon är fortfarande kvar och skurar, men jag pallade inte mer. Men nu har vi iallafall en någorlunda ren lya.
Har städat ALLT idag och ikväll ska jag laga mat åt min karl innan han åker och jobbar. Han antyder på att min mat inte är god, men han kan ju inte äta thaimat som man ska göra... pfft ! :P

Så som det ser ut blir kvällen nog lugn. Har fortfarande alkoholsmak i munnen efter gårdagen och är inte det minsta sugen på en whisky/cola... Men det kan ju säkerligen ändras framåt kvällen när man är rastlös som fan.
Ah, vi får se !

Jag vill att nästan hela Nässjö borde flytta ner till Barcelona. Fan vilken underbar stad detta ÄR !

From Barcelona with love  / Thai

14 Maj - I'm going to Ibiza :)

Torsdag! En dag närmare fredag och jag är bakfull som ett as! Gårdagen var party party på hög nivå.
Efter jobbet tog jag ett snabb visit hem, duschade och käkade nudlar, sen tog jag metron till Jaume I (mitt i stan) och förfestade med Pollan, Hanna och deras nyanlända vänninor från Svea-riket och den ända karl i gänget Sam.

Det blev en snabb, men mycket trevlig förfest innan vi tog taxi till Shoko allihopa och där fick man drinkar för 1 euro styck. Ni kan jue tänka er vilket kalas det blev... ! Drink efter drink så börja det snurra lätt om fötterna på den kinesiska damen och vid klockan 03 när Shoko stängde bestämde jag mig för att ta en taxi och besvära min spanska karl med mitt fylleri.
Uppenbarligen var det inga probs med honom fram tills jag tog hela sängplatsen, då han tydligen blev lite kinki.. hehe.

Vaknar upp idag och känner mig fortfarande full. Toalettbesöket gjorde mig säkerligen 3 kg lättare och där satt jag ett tag!
Men idag är jag ledig och det ska gå till solariet och det ska hem och tvättas och städas, så damerna där hemma blir nöjda!

I tisdags umgicks jag med min karl efter jobbet och vi drog en snabbis till Shoko för att hälsa på och kolla läget, visa sig att ett helt kompisgängtill honom var där och festade. Det var trevligt! Hittade lite vimmelbilder som jag lägger upp från tisdagen !









BTW ! Jag & min karl åker till Ibiza 5-8 juli. Biljetterna är nu bokade. Det sitter fint ! :D

Ha en kalas-torsdag ! :)

From Barcelona with love / thai

10 Maj - Helgens händelser

God söndagkväll på er. Jag hoppas att ni har haft en kalashelg. Min helg började väldigt lugnt och avslutades med fest på en väldigt hög nivå. (ni vet, dåliga stunden på toaletten-nivån..)

Dom senaste 2 månaderna har jag jobbat morgon, men på måndag börjar jag entligen att börja jobba eftermiddag. Känns skönt, men kanske lite dumt oxå nu när sommaren har kommit igång. Då kan det faktist vara skönt att sluta vid 14 och kunna ta del av dagen istället, men det ska bli skönt med omväxling iallafall.

Helgen då ja. I fredags efter jobbet åkte jag hem till Alvaro för lite siesta. Somnade som en stock i soffan..
Vaknade upp 3 timmar senare och jag och min kärlek åkte till centrum för att handla lite grejer i thaiaffären, för jag skulle laga thaimat till han och hans syster på kvällen..
Vi chillade runt i stan ett tag och jag fick mig en klocka bara sådär..! Det blev en vit casio Baby G - skitsnygg. Det var så att vi var inne på en klockaffär och kollade in ett par klockor.. Vi diskuterade dom färgglada casioklockorna och han gick fram till disken och sa: Jag ska två utav dom vita casioklockorna, tack. Bara sådär lixom. Men klockan är riktigt snygg och fräsch, den kostade 67 euros, ca 700 sek. Så nu har både jag och min karl likadana klockor. :)


FRESH ! :)

Det blev grillad kyckling med jordnötsås och röd-curry gryta med kött, bambuskott och annanas.
Grytan trots inga tillsatser förutom curryn var stark enligt spanjackerna, men kyckling och såsen var mkt omtyckt. Jag trodde att jag gjorde mat till ca 6 pers. Det blev en massa över.

Efter detta skulle Alvaro till Solo och spela och jag åkte vidare in till centrum och hälsade på grabbarna i Raval, då dom hade BBQ uppe på deras takterrass. Det var mysigt. Vi var ca 10 pers uppe på taket och hade en fin utsikt. Det grillades säkert 5 kg kött och blev en massa över. Jag var där i ca 2 timmar, sen åkte jag hem för att sova, men tanke på att jag skulle upp 9 dagen efter och jobba mellan 11-18.


Svenskt folk på ett tak i Raval.


Jonas, jag & Sam har jobbat på Comhem sen januari allihopa. :)


Sam gillar jordgubbar. Det var gott !

Lördagspasset gick snabbt, vi hade inte alls så många samtal  och vi var typ bara 10 pers som jobbade på hela stället. Det var skönt. Min lunch blev jordgubbar och äpple.
 
Det blev en sväng till solariet innan jag åkte hem gjorde iordning för kvällens partaj...
Alvaros vän skulle ha sin premiär på sin nya nattklubb DC 10 som ligger ca 20 min utanför Barcelona. Stället är kolossalt ! Det har 2 dansgolv inomhus och 2 dansgolv utomhus.

Alvaro som har hjälpt sin polare med det här var tvungen att åka tidigare, så jag åkte dit med hans tre kompisar/bekanta med bil runt 02-tiden. För det första blev jag nervös, då chauffören Ruben rökte joints som en jäkla skorsten och det va han som körde. Iallafall, han körde normalt och betedde sig likaså och vi kom iallafall fram till stället.
Det roligaste med det här var att Ruben fortsatte att röka som en skorsten och det visa sig tillslut att Ruben var POLIS !
Jag blev mest chockad, men har numera blivit van vid att folk är en aning konstiga här nere.
I vilket fall..
VILKEN PREMIÄR säger jag bara. När vi kom dit.. Jag har aldrig sett en sådan kö tidigare. Det stod ca 300 pers i kö och det visade sig att premiären hade lockat till sig 2500 pers under hela kvällen. Därav proppfullt, skollhett och fylla.
Med tanke på att dom inte hade ngn air-condition och med ca 1000 dansande personer, så spelade det ingen roll om du stod på dansgolvet i baren, du blev lika svettig ändå.
Men vi hade kul och jag drack väligt mkt pga att det va så varmt, därav 2 trevliga långbesök på toaletten. Det satte fint. :)

När kalaset slutade vid 06 stod vi ute på parkeringen och spelade fotboll alliohopa skitpackade. Trodde vi skulle åka hem kort efter det, men ICKE. Det blev efterfest inne i lokalen och en oerhört trött och en aning full thai kom hem vid 10 på morgonen... döende faan..

Har ingen aning om ni har lagt märke till detta, men dom senaste dagarna har jag haft  I LOVE LIFE på min "vad gör du just nu?-status på facebook.. När jag läst Linas blogg om Jannikes diverse hets om tecken, så ÄR detta verkligen ett tecken. Jag hittade den här på dansgolvet ... :)


Is this not a sign or what ! ? :D :D

From Barcelona with love! / thai

7 Maj - Första och antagligen sista träningen

Jag är lika lycklig idag som igår.

Woho! Ännu en dag i ett varmt Barcelona har passerat. Det har varit svettigt och t-shits och toppar är längre inte ett val, utan nu gäller linnen och tygtoppar. Av jeans blir jag svettig i röven av så det blir short imonn till jobbet.

Efter jobbet fick jag för mig att åka till IKEA, kände lixom att jag hade ett "behov" av gardiner och ljus och kanske ev en massa annan skit man kan hitta där. Skulle ta metron ifrån jobbet men ångrade mig i sista sekund. "Va fan ska jag köpa en massa skit till mitt rum när jag knappast tillbringar tid där ändå..?" Istället bytte jag destination och åkte ner mot centrum och inhandlade en tubtop och en jeanskjol och mådde genast bättre.

Det är äckligt vad man kan bli glad av att shoppa. Dessvärre när man inser 2 veckor innan lön att man borde lägga ner shoppandet för att kunna överleva dom sista 14 dagarna. Det är idag den 7e maj och jag har ca 2700 kr kvar på mitt konto. Nu ska jag försöka leva snålt. Meningen var att jag skulle spara 1000 kr, men den idén kan jag jue glömma...

Jag kom hem runt 16 och chillade lite lugnt hemma. Tvättade en massa kläder och käkade nudlar innan jag tog metron igen vidare hem till Alvaro där jag skulle möta hans lill-syster Elisabeth, eller Bettie som jag kallar henne :)
Idag tog hon med mig till det största gymmet jag någonsin varit på. Jag tror att skiten hade typ 6 våningar och dom hade allt ! Gym i alla former, danslokaler, simbassäng, yacucci & solarie och solterras på taket. U name it !

Jag blev lite impad av damerna omklädningsrum som hade såna här fina sminkbås med lampor runt om spegeln och alla hade hårfön. Det var fräscht, men det kostar oxå 500 kr och uppåt att vara medlem varje månad vilket innebär minst 6000 kr för ett gymkort!!! Woala ! Jag minns senast jag köpte ett gymkort och det var mitt första och sista. Betalade 3000 kr för ett gymkort hemma i nässjö och gick på aerobics 3 ggr under det året. Dyra aerobics-pass ska jag säga... aldrig mer. Det får hellre bli fylledans på nattklubben och sexgympa i sängen. Det räcker gott och väl..

Vi kom hem till Alvaro döhungriga både hon och jag. Maten var naturligtvis färdig och serverad, så det va bara att sätta sig och äta o njuta. Min karl skulle vidare till Solo och spela så vi sa hejdå på halva vägen och jag åkte hem..

Igår träffade jag min karl på Solo, meningen var att vi skulle käka middag men egentligen var ingen utav oss hungriga så vi sket i det. Vi kollade istället på sista perioden av Chelsea-Barca matchen. Helvete vilket liv det blev när barca gjorde mål i dom sista minuterna ! Gitt som fan.. När matchen tog slut gick vi en lång promenad, hand i hand och kramandes genom Barcas mest underbara gata att gå på en onsdagskväll, Passieg de Gracia. Det va så myisgt. Vi kom tillsist ner till Pl. Catalunya (mitten,mitten på centrum) och La Rambla. Det var fullsmockat med fotbollsfolk och barca-fans. Jag ska då påpeka att det blev 1-1 mellan Chelsea och Barca. Alltså ingen utav dom vann, men Barca gick ju vidare. Det var fullsmockat med folk som sjöng och var höga. Jag kan inte tänka mig hur det ser ut när Barca verkligen vinner..


Med min katastofala mobilkamera blev det inget bra, men man fick ta det man hade.
Fotbollsfolket kommer alltid och firar i centrum när Barca har vunnit en match.

Glömde säga att i tisdags var Veronicas sista dag i Barcelona innan hon drar till Norge. Vi spenderade halva jobbgänget och drog runt på stan. Fikade och käkade glass i solen och njöt av att vara här, men tyckte synd om Wonka som skulle åka hem. Hoppas att du får det kalas i Norge!




Och på tal om inget så försov jag mig i morse 2 timmar...
Och så fick jag mensvärk på köpet ! Jag vill plocka ut mina äggstockar ibland alltså !
God Natt folket!

Och Hanna, jag väntar på dig första veckan i JULI ! BE HERE ! ;)

From Barcelona with love / Thai


6 Maj - Känner mig bara lycklig

Det är onsdag kväll och jag har precis vaknat upp ifrån min siesta. Den var välbehövd då jag inte sovit ngn siesta över huvudtaget, samt sprungit på stan i måndags och igår och gått och lagt mig så jag sovit 4 timmar dom senaste 2 nätterna.. Det var skönt måste jag säga.

Sitter på golvet, på våran gosiga mjuka matta och mest chillar. Phatt är hemma hos sina päron och äter middag. Mirian är i duschen o katten ligger brevid och sover.

Sitter och lyssnar på musik på Spotify, som i sig är ett kalasprogram. Hade ingen aning om va det var för ett par dagar sedan (JAAA, KALLA MIG GÄRNA SEN MEN VA FAN ! ) Det funkar som ett färdigt Itunes, bara klicka på vad du vill höra och lyssna. KALASBRA!

Att komma till jobbet idag var mindre kul och jag fick höra nyheten att Comhems nät la ner igårkväll så 800.000 kunder fick totalt strömavbrott på alla sina tjänster. Detta i sin tur leder till att en massa arga kunder ville ringa in och ev säga upp sina tjänster eller be om en omöjlig kompensation.
Pricken över i:et i detta var att vårt kundsystem inte fungrade, vilket jag tyckte var onödigt att ta samtal när jag inte kan göra ngt för kunden ändå. Systemet fixade sig efter en timme, men dagen rullade på ändå.. I vilket fall. Ni som har Comhem och vill ha kompensation, så är detta inte möjligt med tanke på att naturen har sin gång. Det var en blixt som slog ner i Nackas huvudcentral, så det var inte fel som Comhem orsakat själva, vilket i sin tur leder till 0 kompensation. Bra, nu vet ni det ! :)

Förövrigt så känner jag mig bara enbart så jävla lyckligt. Jobbet funkar och duger, ingen ångest för jobb trots att jag tvingas gå upp 06 varje dag. När jag slutar på eftermiddagen är det sol varmt och soligt att man skäms om man klagar.
Jag trivs där jag bor och jag känner att jag har en "familj" hos Alvaret. Hans mamma speciellt, känner jag att hon blir som en extra-mamma, som alltid ska kramas och hålla på. Jag älskar livet just nu och vet inte vad problem är numera.

Om man kunde smitta med lycka hade jag smittat alla som hade en gnutta olycka i sina liv just nu.
Jag känner mig som solen, fast på riktigt !

Ikväll ska jag toffla som vanligt. Jag ska dejta middag med min man och försöka att sova ensam hemma inatt.
På tal om inget, så ville Alvaro att vi skulle åka till Ibiza ett par dagar om 2 veckor, så vi håller på att kollar flyg just nu.
MYS !

From Barcelona with love / Tina - skiner som solen idag.


3 Maj - Hemma efter en helg i Cunit.

Tyvärr är det söndag igen. Helgen har gått skitsnabbt !
Tänk att i sommar sen när man ska ha semester, shit... Dagarna kommer gå skitsnabbt. Kommer ihåg förra sommaren, när jag, Madde och Fille hade vår sommar i Barcelona. Vi gick i skolan 3 timmar per dag i 4,5 månad. Resten bestog av sommar och enabart en lång semester.

I år känns det mer "allvarligt" Ni vet, jobba hela sommaren och bara ta typ en veckas semster. Iallafall... Det blir en snabb genomgång om helgen som varit. Vilken semester jag har haft !


I torsdags jobbade jag morgonen mellan 07-14. Det blev en visit på solariet innan jag åkte hem för och chilla och packa. På nått sätt hittade jag en massa andra saker att göra och "hann" inte ta ngn siesta. Vid 22 mötte jag min karl på Club Solo för vi skulle käka innan han skulle spela för kvällen. Vid den tiden var jag rätt pigg, men under kvällen somnade jag i dj-båset i en stol i typ 1 timme - när alla andra festade. Måste ha sett jävligt kul ut när någon sitter i en stol och sover, medans det är typ 130 decibel hög musik på... HAHA!

När han slutade vid 04 åkte vi och Mario till Cunit. Jag som så jäkla trött, trodde att vi skulle hem och sova, men ICKE! Nu skulle det festas rejält. Nyvaken och fräsch som man var (NOT), var det lixom bara att gilla läget. Vid 7 kom vi hem till Alvaros sommar-lägenhet och jag fick äntligen min efterlängtade sömn !

På fredagen ville jag sova längre än vad vi gjorde, men att sova bort halva dagen när solen steker kändes inte som en höjdare. Vi gick bort ett kvarter till hans föräldrars sommar-lya och käkade lunch innan vi solade uppe på hans tak med hans polare hela eftermiddagen. Det här med att sola naken var abslout inga problem för Mario, han sprang lätt runt som en fjant med sitt manspaket dinglandes som det inte vore några konstigheter alls. Efter helgen ska jag oxå påpeka att jag numera kan vartenda del på Marios kropp, från topp till tå. Så mycket har jag sett han naken. Tur att jag har mammas gener och ser det numera som "naturligt" när min pojkväns vänner visar snutten överallt.



Fredags lunch med familjen.


Utsikten ifrån Alvaros sommarlägehet, ifrån taket. Helt underbar!


Naket på taket. OCH DETTA VAR EN "MILD" BILD, ska jag säga er.
Har en närbild på Marios kulor, men det ska jag inte lägga upp här...

Iallafall...Trots att man slappar i solen hela dagen och inte gör ett skit, så blir man ändå så jävla trött efter, så det blev en snabb siesta innan det var dags att kolla läget på Feria de Abril - som är typ som Jubeldagarna hemma i nässjö, fast en aning större och så firar man det i hela Spanien än i bara Nässjö. Diverse öltält, tivolin och allt vad det heter, men det som det är mest känt för att flamencon, då alla gamla tanter går runt i sådana här sigenarklänningar och ska visa sina flamenco-skills. Det dansas och det sups för fulla muggar.


Efter en timme på det här kalaset begav vi oss till Outlet, en resturang och käkade lite snabbt innan han skulle iväg och spela på The Suite. Den här kvällen blev hård för mig, för att börja förfesta med att enbart dricka en massa shots i en timme, var icke någon höjdare och jag tacka gud för att jag inte spydde ! Men HELVETE vad kul jag hade :)

När klockan slog 03 och min karl var ledig drog vi vidare till grann-klubben Deja Vú och festade vidare. Deja Vú är en mysig liten klubb, som har en asiatisk inredning av en blandning av indiskt och en massa buddha-statyer. SKITMYSIG ! Folket där inne är som Nässjö i det stora hela. Alla känner varandra och alla har säkerligen legat med varandra oxå, men är man ny i stan, så har man inte dom problem utan man har enbart kul och blir lätt väldigt "välkommen in i gänget"

Men det som ändå är skönast med att festa här är att alla är inte så förbannat märkes-kåta och inte så superseriösa med sin fest-outfit. Man känner sig hemma här med andra ord.


Den kvällen slutade bland annat med att jag & Bitim skulle busk-dive:a in i en palmbuske i en rondell och jag har ett råd: Dive:a INTE in i en palmbuske, såvida du vet att den även har en massa kaktus-buskar under ! Jag har fortfarande taggar i ryggen och på baklåren efter denna incident och det gör ont, för jag får inte bort dom. Förutom detta, så visades det även en massa mer snuttar, hehe..



Bea, Noria, Zule & Raul på ett utav öl-tälten.


Raul & David, kärvänliga grabbar.


På middagen på Outlet.


PÅ The Suite med halva gänget.

Lördagen kom och jag trodde att jag skulle få sova ut då med, men inte. Då var det dags att gå bort till Raul och hans päron för att käka paella. Opigg & bakfull, satt jag vid ett bord och hade fyllefrossa i stekande sol och käkade paella med Alvaro och 6 andra par. Dom hade skittrevligt, men både jag och min karl ville nog mest dö, eller iallafall sova.

Efter middagen stack vi till stranden för att sola. Det var hur skönt som helst. Stranden ligger 100 meter ifrån där han bor och är hur lång som helst. Då tog jag även mitt första dopp, svinkallt, men ändå svalkande skönt. Där låg vi hela dagen tills det började blåsa kallare vindar.


Mario & Jag i värmen.



Vi begav oss mot ett supermarket för att handla lite käk, sen hamnade vi på en bar där dom visade Real Madrid-Barcelona-matchen. Jag har en sak att säga ang detta. Att sitta på Bryggeriet o kolla på när Barca spelar är inget emot att sitta i en strandbar med enbart kataloner, när Barca spelar mot Madrid och vinner matchen! Vilken känsla!!! Tom jag som inte är fotbollsintresserad sjöng med och hade mig.


På lördagen skulle Alvaro spela på ett annat ställe mellan Cunit och Barcelona, på ett ställe som hette Eden. Ett jätteparty för typ ungdomar mellan 18-20 år. Det var säkerligen ca 3000 ungdomar på det här stället som hade openair, dvs.. en utomhusklubb. Han skulle spela 1 timme av 4, då dom var totalt 4 dj's som skulle spela på detta dansgolv. Vi kom dit runt 02, men han skulle inte spela förrens vid 03.30, så vi var rätt tidiga.. Med tanke på att det var likt "Insparks"-stuk, så var det väl inte så jätteskoj, men andra hade det livat. Kul när man ser folk halvt sätter på varandra i vardera hörn.
Jaja... efter detta begav vi oss hemmåt mot Cunit, till Deja Vú och spenderade den sista timmen där innan vi åkte hem. Kvällen var lite lugnare, men lika rolig ändå.



Frukost på söndagsmorgonen..


Alvaro & Jag i bilen på vägen hem..

Idag har vi i princip gjort samma sak, vaknade vid 14 och gick hem till Marios sommarlya för att käka fisk hos hans päron. Det var gott ! Efter det var det stranden som gällde hela dagen. Var trött som fan efter det, så vi chillade framför tvn resten av kvällen..

LADDA NER HELGENS MUSIK !

Michel Cleis - La tortuga
Macaco -
Moving

Ciao!

From Barcelona with love / La chinita


RSS 2.0