Söndag 27 December - 1 årsdagen med Phatt.

Hej allihopa!
Ligger hemma i soffan och chillar med Alvaro & Basi. Grabbarna ska sova här i natt och imorgon bitti åker vi till Andorra för att jag ska lära mig att åka skidor igen och dom ska väl styla med sina snowboards. Det ska bli kul att komma iväg faktiskt och vi kommer att komma hem de 31:a, och då ska jag jobba på Solo i resturangen.

Det känns som om det spelar kvitta om jag måste stå i köket och skåla in 2010 eller om jag står en våning ner med 12 vindruvor och cava i handen. Jag lär säkerligen får gör det ändå, trots att jag jobbar ! Kommer dock bara att jobba fram till typ 01, sen är natten och whiskyn min igen. Solo kommer att vara öppet fram tom 06 och efter det ska Alvaro spela på Sotavento from 06-09 på Atfter(party) så det lär bli nyårsfirande så det räcker och blir över för min del, haha.

Julhelgen är över och en kort sammanfattning av den är: MASSVIS MED MAT. Shit, vad jag har käkat. Förutom spanskt julbord både den 24 och 25:e blev det sushibuffé igår till lunch och thaimat senare på kvällen för att fira Alvaros 25 årsdag. Kalaset fortsatte på en liten bar som hette Ninfas där vi drack drinkar för 3 euros (eller mestadels gratis eftersom att det Alvaros kompis som jobbade) innan vi drog vidare till Solo för mer.

Solo stängde vid 03, men vi körde privat efterfest till 06 OCH det va skoj. Trött som ett as var jag ett tag, men det blev bättre när jag fick bestämma att vi skulle byta musiksmak till klassikarocklåtar. Det gillade stor-chefen. :) Alvaro fick en videokamera av sina vänner och det var ju självklart med hela kvällen, tom för att väcka hela familjen när vi kom hem, herre je... Haha.
Somnade rätt gott sen och jag sov typ resten av dagen, vakande upp som en ny människa vid 19, men ändå lite för trött.


Marina, Victor & Quim.


Joel, Joey & Albert.


Halva högen på resturangen.


Elisabeth, Joel, Jag, Ramon, Basi & Marina på Ninfas innan vi drog till Solo.

Idag firar jag och Phatt även 1 år som sambos. Det firades med en middag på thai-resturang och lambrusco, innan hon skulle iväg och jobba. Under ett år har vi hunnit byta lägenhet en gång och även blivit blåsta på typ 20 000 kr för det. Vi har även haft inneboende och numera är vi 4 som bor i lägenheten. Vi har haft 2 katter, Cookie och Tiger, var Tiger vi fick ge bort igen för att dom andra i lägenheten vart allergiska, sen var vi tvungna att avliva Cookie i september för att hon ramlade ner ifrån fönstret ner på gatan, stackarn. Vi har haft både bra och dålig perioder tillsammans, men jag älskar henne ändå!


Phatt, Lambrusco och förrätt!

Jag hoppas att alla därhemma haft en kalasjul med släkt och vänner. Såg bilder på facebook innan på Juldagen och jag hoppas att det vart värt kön ute i kylan. Jag måste säga att jag saknar mina nässjö-tjejer (OCH norrköpoings-Patte!!!) här nere i Barca, men jag tror starkt på att ni kommer att komma tillbaka. Dock ser jag fram emot att Lina flyttar ner, wohow !!!!

Njepp, dags att packa det sista innan vi åker imonn! God natt!

From Barcelona with love // Thai.


Kommentarer
Postat av: pattee(så som du brukar kalla mig) hihih

God Jul och gott nytt år på dig Tiniis!!.. Hur e d me dig i barcelona?!.. själv så håller ja på att bli galen här,får humörsvägningar, o kan varken skit eller fest så som ja gjorde i barcelona,inte lika roligt du vet:/:P.. Du verkar fortfarande a lika roligt, o fortsätt me d också!..Ja saknar dig o tjejerna jätte mycke, brukar prata om er rätt mycke här att mina kompisar blir galna på "barcelona snacket" hahah,hmmmm.. Ta hand om dig och ha d så jätte kul i Andorra:):)!!.. PUSSS!!

2009-12-28 @ 02:24:34
Postat av: Stephie

Hej Tina

Va kul att hitta din blogg, hoppas att allt är bra.

Hit kommer jag definitivt att titta in fler gånger.

Om du kikar in på min sida så är den inte riktigt klar än;)

Ha det gott

Kram Stephie hemma i Nässjö

2009-12-30 @ 23:52:52
URL: http://www.paxe.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0