Lordag 21 Februari - Snorig & hostig

God eftermiddag. Just nu ar det runt 18 grader varmt har i Barcelona och solen skiner lika mkt som den gor hemma i sverige nar det ar sommar. Tyvarr kan jag inte ta del av den, dels for att jag ligger hemma i sangen fortfarande och ar sjuk, sen oxa for att jag inte har nagon energi alls. Natten gick bra. Jag sov med hoodtroja med luvan over huvudet, knullbyxor & strumporna pa. Over det hade jag 3 tacken over mig - likt forbannat fros jag. Febern kommer bara pa natten och under dagarna mar jag ganska ok, som vem som helst som ar forskyld och grining. Phatt var pa apoteket idag o kopte hostmedicin till mig, for att forhindra att jag ev kanske faktiskt hostar upp min ena lunga - you never know.

Forutom att jag ar sjuk, sa ser jag seriost doende ut. Jag har inte solat sen jag kom hit for 2 manader och jag blir nastan radd nar jag ser mig i speglen. Nar jag far min lon nasta vecka sa ar det dags att inkopa sig ett solkort och borja sola. Det kostar 30 euro/man man far sola 2 ggr/vecka - vilket ar kalas. Solariumet ligger ca 20 meter fran var lagenhet, vilket ar skitbra. :) Det ar med andra ord dags att fa lite liv i mig.. Jag ska bli brun igen, thank god.

burned baby burned--

Ja, da har vi kommit till historien varfor jag i tisdags vakna upp med en massa brannmarken ifran ciggaretter pa halva kroppen. Jo, det va sa har i mandags va jag ute och festade med Mark, Kevin, Murphy, Cristian, Nando och Oscar.. dvs jag, ensam tjej med 6 grabbar. Vi hade riktigt flippanden kul. Forst var vi pa Peppermint, ett stalle som du koper 1-6 liters drinkar till ett sjukt billigt pris. Det ar ett perekt stalle for att forfesta och efter 2 liter och 200 kr och du ar i princip vack.
Iallafall. Vi forfestade och vid 03 fick jag for mig att kora moppe ner till centrum med Mark - kalasbra idé, tur att jag inte blev tagen. (Bade Mark & Kevin blev tagna av polisen pa hemvagen sen..) Iallafall, vi flippade vidare till Billie Jean och alla 80-tals hitar som spelades pa Jamboreé den kvallen och det vart sjukt kul. Drinkar dracks i overflod och senare kom ciggaretkriget in da ja.. Jag tror att det var sa jag rakade branna Kevin, vilket i sin tur blev lack och brannde mig i ansiktet, sen var vi igang med det hela.. Som tur ar sa gor det inte ont, ser dock mer ut som en smittsam sjukdom. Det senaste ciggkriget minns vi mkt val. Ayia Napa 2007 - Jag, Janni & Hanna vid poolen pa Kalypso. Buff! Vilka tider...!

Nje, nu ar det dags att vila lite, jag kommer sakerligen att uppdatera lite mer ikvall - ingen utgang har inte!


Hors senare.. / thai

Kommentarer
Postat av: Micka

AA cigg krig, haha.. hur dryg får man va !? Ser faktikst lite otäckt smittsamt ut.. :P



Hoppas du trivs o har de gytt !

2009-02-22 @ 11:30:45
URL: http://micka87.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0