Torsdag 25 Juni - Snart sjuk-fri

Woho! Snart helg..! REDAN?! Jag hänger inte med överhuvudtaget längre...

Som sagt fredag och lördag är det alltid whisky & cola som gäller oavsett om jag har lust eller inte. Det är lixom inplantat i huvudet. En vana (ovana kan man ju uttrycka det)

Imorgon fredag ska vi alla fira Alavaros kompis Bruno, som är 2 meter lång, stor som en.. ja jätte skulle jag vilja uttrycka det för han går precis som en jätte faktiskt. Bruno var med om en mc-olycka för  ca 1,5 år sen och hans ben fungerar inte som dom ska, så han trampar sig fram... ja, precis som en jätte. Varför detta är intressant det vet jag inte, men Bruno är iallafall en riktig trevlig karl. Han fyller 23 och detta ska firas med en bit mat på Club Solo, vad annars?


Alvaro & Jätte-Bruno bakom stolpen. Det ser ut som man har förminskat Alvaro eller förstorat Bruno.. =D

Efter det ställer vi till det som vanligt till med fest i den fin fina clubben. Jag har tänkt på detta flera gånger och det är att Club Solo kan ses när man går in i nattklubben/resturangen att det "ser dyrare" ut än vad det egentligen gör. Visserligen är det "fin klädsel" som gäller under nattöppet, en annan som varken går i klänning eller högklackat smälter ändå in ganska bra. =) Men det är hur mysigt folk som helst som jobbar där och maten som serveras är till lagom pris och man blir "väl omhändertagen" Det serveras en fin meny med en blandning av italienskt & japanskt. Jag får se vad det blir till middag för min del imorgon.



Nedvåningen på Club Solo - hiphop-floor.

På lördagen sen ska vi tillbringa hela dagen och natten i Cunit igen. Jag hade tänkt att steka på stranden om vädret tillåter och Alvaro ska under dagen tro jag fylla det sista på sin tatuering som han inte klarade av att avsluta senast.

På kvällen ska det festas igen på The Suite och sen därefter på grannklubben Deja vú. Det roligaste med den här kvällen är att Alvaros familj ska med ut och vi alla ska partaja. Det ska bli riktigt kul, har aldrig festat med Alvaros lillasyster och det ser jag fram emot.


Söndagen ska säkerligen nog spenderas halvdöd i sängen som vanligt...

På tal om inget, så har jag smittat Alvaro med min förskyldning och han verkar vara mer än dödende, stackarn. Men oxå typiskt karlar, när dom är sjuka så är det alltid när döden upplevelser och det har med erfarenheten av min egna far.
Medans vi damer (med erfarenheter av min mor, som städar och sliter på som vanligt, febrig och med röd snorig näsa..) sliter som as ändå..! Men det är väl lite mitt fel att han blev sjuk då.. En annan ointressant sak. Häromdagen la jag märke till att min karl sover med sina ögon öppna, SKITÄCKLIGT JU. Jag trodde ett tag att han låg och tittade på mig när vi sov siesta, men insåg ganska snabbt att han snarkade och sov.


Söt har bestämt sig för att spara ut till långt hår... =D

Har suttit halva dagen och laddat hem en massa musik, så Hanna, fröken Martinsson. Är det ngt du måste lära dig att tycka om vare sig du vill eller inte, det är att digga housemusik. That's it.. Jag är större house-hora än någonsin. Ett par sånger som har rullat fint dom senaste dagarna är... :

David Guetta (ft. Kelly Rowland) - When love takes over
The Black Eyed Peas - I got a feeling REMIX by David Guetta


En aning djupare men minst lika bra..  (hittade inte för att ladda ner.. CHECK IT OUT!)

Ralf Gum feat. Monique Bingham - Kissing Strangers ( DJ Le Roi & Ray Jones Dub Mix)
- -  http://www.youtube.com/watch?v=0HulHsqcMmc
Lenny Kravitz - Believe in Me me (Muzikjunki remix) - - http://www.youtube.com/watch?v=r-rpMfRZ7aA

Som sagt, det är ju bara att lyssna och njuta ( eller ev. "flydansa" som jag gör åt det här...)

Om ca 5 vecka flyger jag till Ibiza för 5 dagars semester (tro att det skulle luta mer åt 5 dagars fylla) Men what the hell, jag ser fram emot det. Alvaro ska spela första kvällen på min gamla favorit dj Pitu, på hans nattclub Pangea. Det sägs vara en ganska fräsch nattclubb...?


Pangea Nightclub, IBIZA. ICE NICE !!


Vad ska alla andra hitta på i helgen..?

Nu ska jag ta mig en powernap !

From Barcelona with love!!! / Thai


Kommentarer
Postat av: Hanna

Jag gillar housemusik darling!

Men då ska det verkligen vara bra sådan!

Jag har haft så jävla mycket att göra hela tiden, plus att min dosa är borta så har inte bokat biljett än, men jag gör det på söndag! Var inne på msn runt fem tiden om du kan så tar vi det då!



PUSS

2009-06-26 @ 08:49:23
URL: http://martinssonhanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0