Lördag 23 Maj - Bakfull?

Idag är man allt seg asså.. Vaknade av en konstig anleding vid 13 och gick upp...! Varför låg jag inte kvar för?
Iallafall. Klockan är snart halv fyra och jag sitter på golvet, har precis käkat nudlar och ska hugga in i köttet jag nyss stekte till och lite papaya-salad. Är så sugen på mammas thaimat, men hur jag än försöker laga till det så kommer jag inte i närheten av det.. Men men.. detta får duga.

Jag vet inte om jag är bakfull..? Känner matsug. Har ingen huvudvärk. Är skitenödig. Inte alls sugen på mat?

Som sagt, igår kväll var jag på otto, kändes lite konstigt att komma in där då det va så längesen jag var där. Satt i baren hela kvällen och pimplade drink efter drink till jag insåg att  " Oj, jag är visst full..?"  Kvällen var väl hyffsat skoj, så tråkigt att gå ut ensam egentligen, har börjat tröttna på det. Anledningen till att jag egentligen vill gå ut är för att dansa, men istället sitter jag still och super mig full, för det finns ingen att dansa med...! Buhu.. Längtar tills Hanna kommer ner, då ska de fan i mig dansas så svetten rinner..!

Ikväll ja. Vi får väl se vad som händer. Känner mig fortfarande lite bitter efter gårdagens sushi-sug. Jaa, jag vet att jag är töntig, men fan jag är ju ärlig..?!

From Barcelona with love / thai


Kommentarer
Postat av: Hanna

Jaa fy fan vad kul vi ska ha :)

O äta massa sushi, hihi!

2009-05-23 @ 22:26:41
URL: http://martinssonhanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0