Torsdag 21 Maj - Shoko & FCB's privata fest

God torsdag eftermiddag på er alla. Erkänn att det är riktigt fint och vara ledig?!
Jag har glassiga-veckan, jobbar bara 3 dagar denna veckan är ledig ons-tors, lör-sön. Det sitter fint.

Igår på min lediga dag låg jag på stranden hela dagen med Phatt. Vi solade oss röda som kräftor. Hon är lika röd som igår, men jag ser normal ut typ. Efter 5 timmars solande, siesta & badande och bestämde vi oss för att dra oss hemmåt och börja festa.


Brunskala resultat efter 5 timmars solande. :)

Vid 24 tog vi metron till Shoko, dessvärre var det ingen 1-euros drinkar att dricka, men vi fick en massa drinkbiljetter, så det räckte och blev över. Vi träffade även Dani (Dani-Vi, elviolinisten, även en polare till Alvaro) Han var ensam där, men blev snabbt en med oss. Vi hade riktigt kul. Drack oss en massa drinkar, dansade och mest fjantade oss.


Jag & Phatt på metron på väg till Shoko.


Jag, Dani & Phatt mitt i festandet.

Alvaro skulle egentligen oxå hakat på men han var tvungen att spela på Solo, då FC Barcelona skulle ha VIP middag&party där. Det var ett privat party, men med turen man hade med tanke på att man är dj-fruga - så fick jag iallafall komma på "efterfesten" vid 03.30 när Shoko stängde. Tyvärr fanns det inte så många spelare kvar, men jag fick träffa några iallafall... Lite problematiskt dock. Kul att man "är" Barca-fan, men har egentilgen ingen aning vilka alla spelare är. "Är han spelare...?!"  frågade jag Alvaro typ var 10:e minut. HAHA! Vågade dock inte ta upp min kamerna och börja fota, men  det blev ett kort med tränaren Josep Guardiola iallafall. Han har ett ansikte som heter DUGA.


Jag, tränaren Guardiola & Alvaro på Solo.


Alvaro, Piqué & festfixaren på Solo.

Jag dreglande mest över Gerard Piqué som mest var full, men oxå väligt trevlig och (LÄS) kramgo!  :P - SUG PÅ DEN! HAHA! Tja, lite kändis-kåt är man nog iallafall... tihi.


Gerard Piqué - 10 av 10. Ingen mer kommentar.


Efter kalaste åkte jag hem till min karl och det blev sängen efter nattkäket nudlar och lite sänggympa. Idag blir det en lugn kväll. Äntligen städat mitt rum, då det ser lite beboligt ut. Imonn ska det jobbas 5 timmar, sen är det helg igen.
Vi ska försöka ta oss till Barcas Zoo denna helgen, jag och Alvaro, men vi får se. Planerna kan ändras för varje timme som går.


Det kan oxå vara kul att besvära sin man i badrummet. :P

Sist men inte minst - GRATTIS HANNA PÅ DIN 20-ÅRSDAG! Hoppas att du får en riktigt kalas dag/helg och firar rejält!
Ser fram emot när du kommer ner i augusti, damn va kul vi ska ha!

Godkväll, From Barcelona with love / Tina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0