Fredag 20 november - Dubbel-jobba 14-02

Jag har inlett min fredag med veckans längsta dusch, men jag får fortfarande damp på vattnet eftersom det antigen för kallt eller skollhett så man bränner sig. Men vältvålad och nytvättat hår blev det iallafall.
Nu har jag gjort iordning mig ska äta lite frukost hade jag tänkt. Klarar inte av att äta dirket när jag vaknar på morgonen utan jag måste lixom vänta tills magen börjar kurra lite.. :)

Iallafall. Idag blir det dubbel-jobb. Först på OneContact från 14-21, sen vidare direkt till Solo mellan 22-02.30.
Alvaro ska spela på Rosebud mellan 03-06, men jag vet inte om jag ska föjla med, med tanke på att jag tror att jag kommer vara dö-trött + att jag gärna vill vara pigg en lördag.

Morgondagen är ganska oplanerad för jag vet fortfarande inte om jag jobbar på Solo på kvällen, men jag hoppas iallafall. Är i nöd av cash, då jag endast har 45 euro kvar tills löning. Men jag vet iallafall att jag och Nina ska springa bort till bio, så vi får säkra biljetter till New Moon på söndagskvällen. Det ser jag fram emot !

Njepp, dags för frukost. Jag måste tacka för dom kommentarerna jag fick tidigare i veckan oxå, det värmde och det behövdes.. :) Gud vad jag saknar mina vänner hemma i Svea. Men snart kommer jag hem.

Jag hoppas att ni andra får en riktigt go fredag, utan jobb !!

From Barcelona with love // T

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0