Fredag 2 April - Sexdetaljer.

Hej Långfredag och hej allihop!

Nu ska jag berätta dom snuskigaste sexdetaljerna som jag och min karl gör i sängen.... Mooohahaha! Skojar bara! Micka, det blir inga sexdetaljer än så länge..! Tack för dom kommentarerna som jag fått ang hur jag ska förbättra min blogg. :)

Idag kan kan garantera att det inte blir ett långt inlägg! Idag väcktes jag av att Lianna skulle flytta in och ringde och behövde hjälp. Det var inte mycket hon hade kvar att flytta, bara sängen och ett par kartonger, så det gick på 30 min ! Hela dagen idag har jag hjälpt henne med att packa upp och vi har blivit riktigt bra vänner. Jag tror att stämningen här hemma kommer att bli mycket bättre nu och då vi har pratat mycket om hur det är att dela lägenheter. AWSOME!

Efter det lagade jag kyckling med ris och currysås och det var omtyckt och vi åt och skrattade tillsammans. Efter det tog alla siesta och det behövdes kan jag lova. Dock känner jag inte för att jobba ikväll ÄNNU. Känner fortfarande för att vara hemma och gå runt i mysbyxor och bara se hur bra och fin lägenheten  har blivit. Lianna har precis samma smak som jag var gäller inredning..! Ni vet, buddha asiatiskt, mörka detaljer och hon tog med sig MYCKET av det!

Nu sitter jag, nyduschad och dricker te. Mmmm. ska börja göra mig iordning nu inför jobbet och efter det drar jag till Cunit med Alvaro och Mario och spenderar hela dagen där imorgon innan jag tar tåget tillbaka till Bcn.

Ha en trevlig kväll!

Puss & Kram!

From Barcelona with love // Tina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0