Fredag 13 Augusti - Färgat, fejkat men klockbilliga!

God fredag!

Idag är det ju fredagen den trettonde, är det någon som haft någon otur idag? Jag har faktiskt inte råkat ut för ngt speciellt. Dock fick Alvaros killkompis indraget körkort idag i 1,5 år, woho! Vilken otur, han hade..!

Ikväll tar jag det lugnt för imorgon jobbar jag vid 10 igen, det suger men man vänjer sig lixom. (usch!)

Idag har jag träffat Alvaro igen som numera har spenderat nästan alla dagar i Cunit eftersom att Mario har semester i 2 veckor. Ganska skönt ibland, då hinner man sakna och hitta på saker med vännerna istället och ha riktigt skoj.

Idag var vi iallafall en sväng på stan. Jag kan inte säga att jag seriöst går in i varje butik o kollar när jag är ute med honom. Vi brukar dyka upp på dom mest underligaste ställena ibland och kolla på massa andra saker som jag normalt aldrig skulle leta eller titta efter...

Jag har numera blivit fan av Casio's fake-klockor sedan en tid tillbaka...
Jag äger själv en äkta vit Casio Baby-shock, men har den även i fake, i guld som ligger på halva priset. Nej, jag ser absolut ingen skillnad på dom alls.. 


Min välanvända fake Casio & min Icke så använda äkta Casio.

Nu i sommar har det kommit en annan ännu billigare variant som påminner om dessa jag har. Märket Casio står inte alls med på klockan, men eftersom att det inte står ngt annat märke på heller, så döper jag dom till fake-Casio. Dom finns i alla möjliga färger och är lite tunnare, lättare och mindre än dom äkta.


Får du ett bra pris får du alla klockor för 1200 SEK.
(eh, jag ska först ha den ljuslila, sen den persikofärgade, sen den turkosa... :)


Jag har gått och blivit seriöst kär i dessa...! Jag fick den lila strax innan sommaren och köpte mig idag den rosa (efter typ 30 minuters velande, eftersom att jag ville ha ALLA, haha OCH jag kommer att köpa alla...!) Jag som fattig invandrare i spanien har inte riktigt råd att punga ut rikigt så mycket pengar på fjuttig klocka, därmed köper jag hellre 6 stycken i fake och i snyggare färg till priset av 1 äkta. Variation är betyldigt roligare och att handla billigt är ännu roligare.


Mina 2 som jag har inhandlat, rosa & lila.

Det finns ingen mening med att låta plånboken svida när den egentligen inte har råd till det.
Om jag ska överdriva är det är ungefär som att köpa sig en LV-väska, men att leva på nudlar resten av månaden eller köra fin bil för 600 000 kr och bo hemma med blattemamma och dela sovrum med lillebror.. ? Förståd ni min pik om hur töntigt det låter? :)

Nähe!?
Kanske man skulle kolla på film kanske.. Hörs imonn! Hoppas ni har en mysig start på helgen vänner.

From Barcelona with love // Thai

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0