Söndag 15 Augusti - Summering av veckan.

Buenas noches!

Jag hade planerat in att sova resten av kvällen efter att jag kom hem ifrån jobbet idag vid 18, eftersom att jag var ute och festade igår och var "jätte"pigg när jag vaknade kl. 09 imorse för att gå upp och jobba 8 timmar och dessutom ÖVERtid i en halvtimme. Men icke. Givetvis hittar jag på annat, städa hela lägenheten var visst lockande. Skurade badrummer från golv till tak inkl. pustade skåpsdörrarna. Rent och snyggt är det iaf!


El bano. Kliniskt rent och en klick av orange.


El salon.

Sen på det var det ju dags att käka oxå, istället för att koka till ngt lätt blev det 2-rätters thaimat till kvällskäk som jag lagade även till tjejerna här hemma. Grön curry och kyckling... Även den blev jävligt lyckad!! :)

I veckan har jag förutom allt jobb hunnit med att festa téet två gånger, det ni ! Och trots att jag mått bajs dagen efter har jag iaf orkat ta mig till jobbet och även ångrat mig att jag inte stanna hemma och sov istället.

I onsdags var det iaf rekord i att spendera så lite pengar på en utekväll. Jag träffade ett par goa tjejer ifrån jobbet och hade en riktigt rolig kväll med Linn. 
Jag spenderade (efter att jag faktiskt räknat ihop) 14 euro på hela kvällen inkl. taxiresor. Det blev 4 nattklubbar besökta totalt och vi började med det ny-flashiga 5?+stjärniga Hotell W. Vi satt på 26:e våningen och hade utsikt över det mesta över Barcelona stad. Det skålades med en Amaretto med is.

Där efter stod vi i kön till Opium och i samma veva träffar jag min gamla chef ifrån Solo, som numera jobbar på Opium. Turen var med och 5 damer gick rätt igenom dörren. Senare hamnade vi på Icebar och fick bla springa in i frysrummet där bar, soffa och bord beståd av is. Kallt så in i helvete var det, men svenska tjejer är vana vid kyla.
Sist men inte mint sprang vi in på Catwalk och söp oss redfulla på whisky/cola och dansade till bra house resten av kvällen. Hej fylla va skoj jag hade!


Jag & Johanna på Hotel W.


Asballa Linn ifrån Arjeplog & jag på Hotel W.

Igår lördag var jag ute på ett nytt ställe jag aldrig varit på. Marys Place hette det och låg på Carrer de Casanova.
Joakim, en arbetskamrat hade lockat lite folk ifrån jobbet och tyckte att vi skulle dit. Jag var till 03, men hade riktigt kul ändå. Påminner mycket om Cunit. Fullt med spanjorer och musiken var en blandning av både house, pop, rock, spanskt och karaoke-klassiker. I LIKE ! Dit ska vi fler gånger.

Innan jag gick dit hann jag med att hälsa på Alvaros vänner (och nu mina :P ) Pedro och Victor som båda jobbar på en liten bar här i gracia som heter Ninfas. (som säljer drinkar för 3 euro fram till 03!! ) Pedro är även han dj, men kör hårt på kategorin indie, vilket är en mycket trevlig musiksmak. Det blev en whisky/cola med grabbarna innan jag gick vidare till Mary's place.


Pedro goes indieee at Ninfas.


Victor som bröt benet dagen han skulle åka till USA på semester, fett otur!


Senare på Mary's place. Några utav tjejerna som jag var med.


Camilla & Joakim.

Det känns som jag har jobbat år och dagar nu och jag ska jobba 3 dagar till innan jag äntligen blir ledig i 5 dagar.
Det var meningen att jag Alvaro, Mario, Basi och Dani-Vi skulle åka till Almeria/Mojacar på fredag för att spendera helgen där. Det ligger i södra spaninen och det var meningen att Alvaro skulle spela på en strandklubb som min gamle favorit Pitu är sommar resident. Jag har sett tidigare bilder och filmklipp därifrån och det ser så jäkla ballt ut. Mojacar skulle man kunna jämföra som ett gammalt Ibiza, där det mest är spanjorer som besöker. Nu blev detta inställt och jag blev kinki, vi hade bokat detta för längesen och jag hade sett fram emot det men NEJ...

Istället kommer jag att spendera hela ledigheten i Cunit, så jag kommer ändå iväg ifrån stan. Det ska bli skönt, vi hoppas bara att vädret vill jag som vill. (pretty please!!)




Natt/strandklubben jag missar bittert... (bilder tagna ifrån facebook)

Nähepp!! Nu är det dags att nana. Jag hoppas att bi haft en riktigt trevlig helg. Läst en massa bloggar och sett skoj ifrån tjejgänget där hemma. Saknar er allihop!

Bona niit !
From Barcelona with love // Thai

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0