Måndag 21 Juni - Pinnsmal

Hej hej!

Jag borde sova, men jag ska SNART ! Så var det måndag igen och det känns fan gött, eftersom då kan jag säga att NÄSTA vecka så är jag hemma i sverige, äntligen. Jag har dagarna fullproppade med planer fram tills dess, så jag slipper "vänta". Jag får nämligen besök av min soulmate i veckan och det ska bli så kul ! Vi ska fira Sant Juan och vi ska gå ut och vi ska shoppa och vi ska leka turister och jag ska visa henne hur jag bor och vi ska åka till Cunit och vi ska festa mer och vi ska och vi ska...! :)

Idag efter jobbet åkte jag hem till Alvaro, han var full igång med Pedro att mixa till en barn-ramsa till ett housebeat, vi får se hur resultatet blir. Det lät bra men efter 2 timmar med repeat på hela låten, så satte jag mig i vardagsrmmet och kollade Aftonbladets tv-snuttar om det kungliga bröllopet! Åhh, jag blev helt tårögd av Daniels tal. Han har inte riktigt varit min favorit tidigare, men han verkar ju vara riktigt charmig! (inte för att jag heller är så jävla insatt i kungligheter menne...)

Självklart så somnade jag i soffan mellan 18-21, därav skitpigg just nu. Jag hann med ett sol i solariumet innan jag stack hem. Nu har jag städat och bytt lakan för min finbesök i veckan. :)

Något som dock gjorde mig smått irriterad, jag skyller först och främst på att jag vaknade upp klockan 21 och därmed missade att handla mat + att jag hade massa att göra hemma och därmed av den sena bloggningen är att när jag skulle gå ifrån Alvaro, kläcker hans kära mor ett suckande "att jag har blivit så smal", vilket får mig i mitt redan nyvakna sura humör, surar ihop totalt.... Jag får en flashback av alla dessa år min Egna mor tjatat om att jag är så förbannat smal... Även bekanta och vänner har för länge sedan kommenterat detta säkerligen..

Det jag vill göra klart för mig är säkerligen lika mycket som en tjock person säkerligen skulle hata att får höra att hon är "skitfet och behöver banta" jämt och ständigt så är det jobbigt att höra folk säga att jag är så smal, så smal och att jag bör äta mer och bla bla bla bla...!!

Jag har aldrig någonsin haft tanken med att banta och har aldrig varken satt fingrar eller tandborste i halsen för att jag mått illa efter att jag har ätit. Jag är matglad så in i helvete och äter mig mätt och äter jävligt mycket för att vara så "liten" i min storlek. Vill jag äta en pizza, så äter jag en pizza. Vill jag äta en bulle, så tar jag en bulle...

När jag var mindre käkade jag Herbalife, av den versionen av att man kunde gå upp i viket, vilket iofs inte resulterade till ngt.. Jag testade dock på någon vecka att äta "nyttig" mat, vilket dock resulterade att jag gick NER, så jag gick tillbaka till min vanliga matcirkel, dvs äta vad jag vill, när jag vill..

Innan jag flyttade ner till Barcelona våren 2008 vägde jag som jag gör idag 50 kg. Efter ett halvår med spanska studer, fylla varje dag och pasta 5 gånger om dagen kom jag hem till sverige med 10 kg extra på pattar, mage och framför allt RÖV. Jag ökade från 25-26/32 till storlek 30/32 i jeans!
Mamma var ju som sagt överlycklig för att jag fått kött på benen och även vänner tyckte jag såg "friskare ut. Jag själv brydde mig inte om vikten och var mest glad vilken jävla het RÖV jag hade fått, men vart dock lite gråtfärig för att alla jävla jeans var ju bara att slänga i sopporna. Men jag trivdes i det, lika mycket som jag trivs med den vikten jag har idag..

En månad senare hade jag förlorat redan 5 kg, jag kom in i vardagen började jobba och stressa som vanligt - MEN jag åt fortfarande mig mätt och mycket. Sedan dess har mina kilon fortsatt att gått ner och idag väger jag 50 kg igen, lika mycket som jag alltid gjort och blir lika trött och sur på alla jävla männsikor som tittar suckande på en; " Nämen va smal och spinkig du är lilla flicka..."

Jag äter fortfarande vad jag vill när jag vill och hur mycket jag vill tills jag blir mätt & nu lämnar vi min spinkiga vikt ifred,  kapisch?? Jag tycker även att alla andra som är smala, normala och tjocka ska gotta sig i precis vad dom vill... Det handlar inte om vad folk ser på dig, det handlar om att du själv ska trivas i den vikt du har !!!

Vem fan orkar bry sig om vikt när det finns så helvetes god mat i världen !!!!???


I LOVE FOOOD! Bilden är tagen i fredags när jag och Marina var ute och käkade på Hollywood fosters
(tror jag det hette) Helvete va käk det blev !!


Marina var mest chockad. Hahaha!

Time to go to bed! Buenas noches!
FROM BARCELONA WITH LOVE // THAI


Kommentarer
Postat av: Jeerawan

faan tina jag vet EXAKT vad det ar du pratar om. jag hor det konstant, jag hor det nastan varje dag. men jag ater som en full vuxen man, kan bara inte hjalpa att jag har bra amnesomsattning, spelar ingen roll hur mkt jag ater jag gar nastan aldrig upp i vikt. lite grann ibland kanske, men annars ligger jag runt 50-51 kg hela tiden. mkt bra inlagg, nu kanske folk forstar att de ar precis likadant for smala manniskor som for tjocka! xx

2010-06-22 @ 15:57:09
Postat av: Malin

Snuttan, du e jätte fin. Det är väl inte konstigt att du är "liten" du har ju thailändskt påbrå!!! Och alla de som bantar kanske ska börja göra som du, äta mera!! Du är snygg och hälsosam, ja kanske lite mycket sprit..nä skoja.



kram stumpan

2010-06-22 @ 19:30:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0