Onsdag 3 Mars - Diplom till dagens Bitter-fitta.

Idag har jag nog tagit diplom i både sämsta flickvän, arbetskamrat, kundservice & vän. Min dag började inte alls bra, då jag upptäckte att jag knappt kunde andas då jag hade båda näsborrarna fulla med snor + att det kändes som jag svalt en snopp som fastnat i halsen. Så bra mådde jag imorse...

Självklart blev det ännu bättre av när Orange (en telefonopertör) hörde av sig och sa att nummerporteningen till dom inte gick igenom, därmed ingen Blackberry denna veckan. TACK för den. Lyckades iaf fixa ett kontrakt med Moviestar istället som vart billigare och jag hoppas då att jag kan min förbannade BB nästa vecka.

Idag har det regnat HELA dagen i Barcelona och alla som känner mig vet väl att jag varken är fan av varken regn, snö eller kyla. Särkilt inte när jag inte är rätt klädd för detta. Sov hos Alvaro inatt så jag kunde inte direkt välja kläder när jag vaknade... Fick låna ett paraply som var alldeles för stort för mig, vilket bidrog att jag nästan flög iväg eller inte kom någonstans i detta blås-väder.

Väl på jobbet kände jag inte heller på världens bästa humör att hjälpa folk som hade problem med deras bredband. Jaja... dagen bara flöt iväg och jag måste väl erkänna att när jag nu äntligen har fått komma hem till mig och kunna stänga in mig själv i mitt rum, så känns det bättre. I-landsproblem..

Förkylningen är ok, vill bara att jag ska vara superfrisk till helgen, då jag jobbar igen..
Nje, nu får det räcka. Det ända som jag lyckades bra med idag var min korv-stroganoff som blev kalas. Tack för den. Nu ska jag ner i sängen och bara vara... förhoppningsvis får jag besök inatt, woho..!

From Barcelona with love // Teeeena

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0