Lordag 25 September - La Merce festivalen.

Men god lordag pa er!
Hoppas att ni haft en bra helg hitills. Min har varit OK. Jag gick hem ifran jobbet igar pga min javla eksem som inte gar bort i ansiktet. Hade ett samtal som jag inte kunde koncentrera mig pa och satt och kliade i hela nyllet. Jag fick panik och kande att na, nu maste jag fan i mig till doktorn och det NU. Sa jag gick hem. Givetvis var det rod dag igar i spanien och givetvis var det MINST 2 timmars vantan pa AKUTEN. Val dar sa sjukskoterskan att jag egentligen bor
boka tid hos min egna doktor sa att dom skickar mig pa remiss till en hudspecialist. Givetvis ar det inte oppet forrens tills pa mandag. Vi far se hur vi gor..
Jag ar sa jakla trott pa skiten nu. Har i ca 2 veckor tvattat mig och kramat in med diverse tvalar och kramer OCH fatt tag pa kortison-tabletter, men inget fungerar jue. Anledningn till att jag inte varit has doktorn an ar for att vissa dagar ar det bra och vissa dagar vill jag bara frata bort nyllet, sa mycket som det kliar. Jag anvander inget smink overhuvudtaget och jag ater normal den maten jag alltid har atit. Men vissa morgonar vaknar jag med att ansiktet ar helt svullet och rott, andra dagar ar jag torr som en snusdosa. Hmmm.. Som det kanns just nu, sa ar det pa battringsvagen, men vad vet jag om imorgon..?? Uff. Javla skit. Sjalvfortroendet ar ju pa topp! - NOT!
I vilket fall, sa tog Alvaro med mig till Diagonal Mar idag som ar ett kopcentrum i norr, dar vi var inne pa Primark och shoppade loss. Eller jag har iaf fornyat mig med bade massa underklader och strumpor. De behovdes verkligen. Strumpor ar iofs javligt trakigt att kopa, men nu har jag 20 par som jag kan slarva bort under en bra tid.
Sen var vi runt med moppen i resten av stan, men det var sa jakla mycket folk sa shoppingsuget gick ner till 0, sa vi kopte med oss en bucket KFC och sitter nu har hemma i soffan och slappar.
Just nu ar det langhelg och Merce-festivalen ar igang. Man skulle kunna kalla det for jubeldagarna, men BETYDLIGT STORRE, men scener och ol-talt overallt istan. Narmsta scenen ser jag ifran Alvaros balkong. Forra aret var jag dar med Nina och ganget och vi kollade pa The Hives - det var skoj.
Idag kanner jag dock inte for att ga ut alls. Nar Alvaro drar till Soma for att spela kommer jag att aka hem till mig och ta det lugnt. Ska jobba extra imonn 12-18 for att spara ihop till mina dagar i Thailand. Igarkvall var jag hemma hela kvallen och stadade hela lyan eftersom att ingen annan verka kanna lust for att det ska vara rent som vanligt. Jag hann aven med att packa 5 flyttladar med bla skor och annan skit! Jag vill flytta NU!
Hoppas att ni andra dar hemma far en fortsatt trevlig helg! Vi hors! Anledningen till att det ar snalt med bilder ar for att jag har blivit alldeles for lat med att anvanda min kamera, men det ska jag forsoka battra mig pa. :) Puss pa er!
From Barcelona with love // Thai

Kommentarer
Postat av: Michan

Krya på dej vännen <3

2010-09-25 @ 21:45:47
URL: http://miichaan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0