Torsdag 28 April - Hemma efter 2 dagar i Norrköping.

Hej hej!

Kom tillbaka hem till Nyköping efter att ha varit och hälsat på Nicko & My i Norrköping nu i 2 dagar. Haft det gudomligt bra där. Dom bor i en JÄTTE stor lägenhet med 10 min promenad till stan och igår var vi sprang där under dagen. Det blev både lunch och fika, vilket var jättetrevligt. Vi besökte systemet och köpte med oss hem en 3 liters vin box och lite cider. Jag kan säga att boxen var inte långt ifrån tom när vi gick (deckade?) och la oss i natt. Även idag hann vi med en lite runda på stan och så träffade jag Patricia en snabbis oxå, det var jättekul och se henne igen, senast jag träffade henne var när hon bodde i Barcelona för 2 år sedan. Sjukt!

Men att hälsa på Nicko var skönt, äntligen kände man sig hemma för en stund, träffa vänner man känner och inte massa nytt ytligt folk ifrån jobbet. Det har jag saknat. Tack Coxen! Jag kommer snart igen!

Jag hittade en jättefin väska inne på Gina Tricot som jag var sugen på trots att jag egentligen är snorpank, MEN sen kom jag på att min kära syster som jobbar på Gina får 50% rabatt på allt hon handlar på nätet, så det blev ett kort samtal till henne och jag köpte väskan via henne! Man måste ju vara smart! Hahaha!



Väskan jag köpte - Nina Bag, Gina Tricot 249 kr (125 kr för syster-pris :)

Sen hittade jag 2 t-shirts som jag oxå köpte med mig hem, en vit-prickig med en bild på Pichi! Haha, jag var bara tvungen att ha den!

Det blir sängen för mig snart, men jag tänkte se om det fanns ngt att titta på, på nätet. Börjar jobba vid 15 imonn och då flyger vi till Italien igen. Samma sak på lördag, sen har jag 3 standby dagar innan jag är ledig igen. Nästa onsdag åker jag till Barcelona, home sweet home... usch, vilken hemlängtan jag har.

Puss & Godnatt.

// Thai


Kommentarer
Postat av: cengiz

hej du.



jeg skrivar til dig fordi min kæreste har set denne taske og hun kunne rigtig godt tænke sig den. jeg har kigget overalt men den er ikke til at finde.



derfor vil jeg høre om du godt kunne tænke dig at sælge den til mig.



jeg tilbyder en pris på 200,- danske kroner hvad siger du til det.



det er noget mere end hvad du har betalt.

2011-05-15 @ 20:29:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0