Måndag 1 Augusti - Pizzaface

Jaa, det är ju ett helvete att man vakna upp ser ut som en jävla pizza i nyllet idag. Sexigt värre.. Jag har typ 10 små amigosi nyllet som jag just nu håller på att döda med tandkräm. På tal om det, hjälper det förresten? Jag har hört att det torkar ut finnarna, så vi får väl hoppas på det bästa!

Hopp, igår hade jag standby men dom ringde aldrig så jag hann med att tvätta alla kläder jag hade här hemma, Malin kom förbi på 2 koppar kaffe, sen kollade vi på årets sämsta film. Den var då dålig att jag inte ens kom ihåg vad den hette.. fyyy. Min roomie kom hem oxå och han bjussa mig på Chili Nam Nam vilket var jävligt gott. Jag bjöd dock på deserten som blev lyxshake och mjukglass på MAX innan jag hamna i matkoma.

Ännu senare på kvällen åkte jag hem till Rubi & hans roomies och vi kollade på Hangover 2 vilket var fantastiskt bra. Tänk att jag inte ens somna till filmen. Haha!

Idag ja, soligt som fan och det är redan augusti vilket bidrar till lite ångest. Jag borde väl egentligen ligga i trädgården och inta lite sol, MEN jag har bestämt mig för att det blir film i soffan innan jag åker mot Norrköping och hälsar på Coco ikväll... Myyyys!

Imorgon åker jag ännu mer söderut, mot Nässjö och mammas maaaaat! Systarna är där oxå, så hela familjen blir samlade, awesome!!


Fr hö: Min systerdotter Simone, min syster Nisa, mamma och min andra syster Nipa. Wooop wooop!

Höres!! // Thai


Kommentarer
Postat av: linda

Tiiiinis! :) Jag saknar dig tonvis!! De är så kul att kunna 'hänga med' lite i vad som händer i ditt liv genom din blogg! Puss

2011-08-01 @ 16:49:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0