Måndag 31 Januari - Kvälll i L'Hostpitalet...

Så var de måndag igen! Härligt ! Hoppas att ni alla haft en bra helg!

Det är kväll här nere i Espana och i kvarteren i L'Hostpitalet där vi bor, har vi precis käkat middag. Jag är absolut inget fan av det, men det blev tacos idag. Fråga mig inte varför men anser att det är lite "barnmat". Typ sådan mat man gjorde när man var 14 år och ville ha lite festligare mat. Men ska jag vara ärlig så blir man ju trött på smaken redan efter 2:a tacosen. Njae, så tacos är ngt jag nästan aldrig äter..




TACCOS!!!

Nåväl, här borta i L'Hospitalet ja.. Jaa, för ni vet väl att igentligen bor jag faktiskt inte i Barcelona.. :P
Det är typ 100 meter till Barcelona-gränsen och mindre än 1 km ifrån självaste Camp Nou, så jag anser mig faktikst som Barcelona-bo, haha! Man skulle inte se på gränsen mellan L'Hospitalet och Barcelona varken på en karta eller metromapp så det så!

Just nu så kollar vi på Callejeros viajeros på tv Cuatro (spansk tv 4). Det är ett rese-program om spanjorer som bor i andra länder och är det typ det ända man kan titta på en måndag. TV-programmen är SKIT här nere.
Man skulle kunna kalla dom ALLA Ricki Lake-shows med kändisar som bara snackar en massa skit om varandra HELA jävla dagarna. Ett program kan hålla på typ i 3-4 timmar VARJE dag. Det är typ som man skulle sända ett program där Victoria Silversteth och Linda Rosing snackar om deras privatliv och bråkar med andra kändisfolk..? (interssant eller hur?..)

Därmed är spanjorerna som dom är...
Inte så allmänbildade och mest intresserade som saker som man inte bör lägga intresse på. Ja, kanske inte alla men dom är inte få.

Sedan jag hann blogga senast så var det lördag... Jag jobbade på Belice i lördags och efter det hade jag planerat att gå till Sutton och träffa tjejerna jag ska börja flygkursen med då dom festade där.
Dock måste jag berätta en sak som fick mig smått irriterad.. Inte för att det var ett problem, men ändå så fult gjort..!

Kvällen på Belice gick bra, det gick snabbt och det visade sig att både gay-bartentern och den kaxiga dj:n jag jobbade med, även dom skulle till Sutton så vi tog sällskap dit efter. Under kvällen hade grabbarna varit så himla intresserad av att jag skulle träffa typ 7 svenska tjejer och ville så hemskt gärna vara med. Det var väl inga problem för mig del... men iallafall.. 

När vi kom dit pratade Herr Kaxiga DJ med dörrvakten och dom fick ställa sig en kö och jag fick tydligen ställa mig i en annan. Vad jag inte fattade förrens 2 minuter senare var att Herr Kaxiga DJ hade sagt att jag inte var med i deras sällskap, så därmed hamnade jag i betal-kön. Att betala var inget problem, men att grabbarna som vart sååå sugna på att vara i sällskap med oss KUNDE ju glömma det NU! I kön står jag och ser Herr Kaxiga DJ går förbi som fnissar fint och snälla gay-bartender med en blick som undrade hur jag hamnade där..

I vilket fall, så hakade jag mig upp så mycket på det och gav mig i fan på att jag INTE skulle betala något inträde, så jag vände och skulle tillbaka till den andra kön med en ursäkt om att jag faktiskt var uppskriven på listan (vilket jag faktiskt var..) men hamnat i fel kö... Sen att man ska försöka förklara det för Suttons otrevliga vakter är ju en annan sak..
Som tur är träffar jag på Santi som är PR för Sutton (som är polare med Alvaro) och berättade bestämt att jag hamnat i "fel" kö. Haha, jag fick gå in i "rätt" kö och när jag sedan en halvtimme senare såg grabbarna igen, skit jag i dom totalt.. Gay-bartendern Marco gillar jag dock, men Herr Kaxiga DJ kan ju dra där åsnor bor..

Väl inne på Sutton hade jag jättekul, dock var det bara 2 tjejer kvar eftersom att många redan hade åkt hem. Dock var det så myckey folk så man knappt kunde röra sig överhuvudtaget. Vid 06 ställde jag mig i den helveteslånga garderobskön för att hämta jackan och fick stå ensam framför en spansk apjävel som höll på... pjuhh! Det var min lördag!

Eftersom att jag enbart hann dricka en drink, så hade jag inte baksmälla igår söndag och spenderade heeela kvällen med Camilla här hemma. Vi spelade alla wii-spela jag har och hade jättekul, haha!

Sist, men inte minst fyllde min syster Nipa 33 år igår! Jag hoppas att du haft en mysig helg och en underbar födelsedag! Älskar dig!!

Njae, nu blire TV..

Bona nit!

From Barcelona with love // Thai




Kommentarer
Postat av: JM

Hejssan! Kan du berätta lite mer om att bo L'Hosiptalet bra och dåliga sidor och var någonstans du bor? Vi har fått ett erbjudande om en bostad nära Santa Eulalia, känner du till området?

2011-09-17 @ 13:04:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0