Söndag 31 Juli - Vardagsalkoholist.

Det här med att dricka whisky&cola som vatten kan inte sluta bra asså. Vardagssupning kan inte sluta bra någonstans och inte bättre blir det när man absolutamente inte känner en gnutta bakfylla...
Jag kan säga att det är lite farligt att bo i Nyköping, jobba som flygvärdinna och kunna köpa med sig billig sprit hem när man är ute och flyger. Istället för att pröjsa 260 kr/flaskan för en Balletines whisky så köper vi den istället i Palma Mallorca/Riga/Rijeka eller vart vi ny flyger för gnutta 12 euro för 1 liter. Och köper inte jag så finns det 20 andra flygvärdinnor som köper... Så billig och bra whisky och vardagsfylla finns det gott om här i Nyköping. Jag kan lätt jämföra detta med att gå i gymnasiet ibland.. Bokstavligt talat. MEN det viktigaste av allt är ändå att jag har kul och trivs och DET gör jag.

Sedan senast jag bloggade har det inte hänt så ovanligt mycket. Förra helgen tog vi det ovanligt lugnt eftersom att vi hade tidig (kl: 04-15) standby både lördag och söndag. Dom ringde givetvis inte, men det var trevligt med hemmakväll och film med några i gänget.. Och sen är jag ju megasocial när jag typ somnar till alla filmer oxå.. heheeee...

På min två lediga dagar fick jag besök, först av Nicko i tisdags som kom hit över dagen. Vi käkade god lunch här hemma, sen gick vi en sväng på stan. Vi fikade med Sina innan vi alla gick till hamnen för att dra några cider/öl på Skeppsbron i solnedgången. Det var ytterst trevligt. Tack Nicko för att du kom! :)

Sen på onsdagen kom min Lotta in till stan, det blev årets godaste pasta som blev tillagad med röd pesto, feta ost och färsk basilika med mera.. Skitgott blev det. Sen satt vi i köket halva kvällen och söp till på min sista whiskyflaska och snackade skit innan vi tog på oss klackarna och gick ner mot hamnen och Skeppsbron igen.
Det var jättekul, men jag hade nog haft ÄNNU roligare om jag hade fått gå i flipflops, haha!


Jag och min fet-goda pasta jag fick till på onsdagskvällen. mmh!


Lotta & jag påväg ner till hamnen.


Lotta & Damir kör till på en pose ute på terassen på Skeppsbron. Coola?

I fredags var det dags för fest igen.. Vi firade Marcos och Carlottas födelsedag, samt så hade Sergi leaving-party eftersom att han fått transfer till Barcelona-basen. Allt firades med EN jättefest på deras gård med BBQ och trevligt folk och senare mot 12-slaget gick vi alla till Skeppsbron igen...!


Manuel & Fran stod för grillen, dock var det inte kö för att få ngt grillat. Folk gick på alkoholen direkt!


Mieria, Eva & Eva snackade om en superhet 2:e pilot som befann sig på festen. Det var "bita-sig-i-läppen-moment".. haha!


Och jag minglade runt som en jävla idoit. Btw så blev Pedro till vänster pruttfull och jag vart mest chockad över att en så lång och stor människa faktikst kunde ramla i buskar och cykla sönder cyklar..?


Marcos i mitten fyllde 20 år! :) Det firade han i matador-dräkt. Typiskt spanskt, inte sant?


Ett utav basens sötaste par! :) iiish!


Carlotta, "prustin" i blått hår fyllde oxå år, med sina italienska vänner. Spagettiii !!


Efter Skeppsbron blev det ett kort innan vi gick hem och käkade fyllemat.
Ruben, Mieria, Damir, Sergi, Marcos, Elias, ngn svensk kille? och Giovanni.



Denna jobbvecka har jag jobbat 2 dagar, sen har jag haft 3 standbydagar. Inte fått mycket gjort tyvärr. Hemma och fiser runt, träffar vänner och vardagssuper. Men! Jag njuter...!
Är ledig tisdag-torsdag nästa vecka så det blir en tripp hem till Nässjö dessa dagar, då båda mina systrar och kidsen är på besök hos mamma och pappa, så då blir hela familjen samlad igen. Hade behövt och hämta lite mer utav mina saker oxå, men det blir lixom lite åt gången, lite i taget. Dock innan jag drar till småland, så blir det först ett natt-stopp hemma hos Nicko och My i Norrköping imonn, lovely!

En annan stor nyhet är att mina vänner Micka och Freddie ska fuckin gifta sig! WOW! För en gångs skull, skicka inbjudan så jag kan ta ledigt ifrån jobbet ffs!! :)

Jag hoppas att ni haft en göör-trevlig helg oxå!!

Nää, nu är det dags att ta hand om tvätten, sen kommer Malin på kaffe och senare ikväll kanske det blir Chili Nam Nam med min roomie Andreas.

Tjo tjo!! // Thai

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0