Tisdag 12 Juli - Limits are for pussys!

Om jag fick beskriva mitt liv med ett ända ord just nu så skulle det ändå bli två och dom är: KUL & GRÄNSLÖST!
Visst, dåliga dagar kommer alltid, men i de stora hela, helvete vilket liv jag lever..! Haha, jag har så kul!

Dom senaste 10 dagarna och det druckits alldeles för mycket alkohol 7 av dom, så jag måste erkänna att jag känner mig en aning sliten givetvis och jag tänkte sova länge inatt för imorgon flyger vi till Italien (Algero). Jag har haft lång helg och har varit ledig mellan lördag-tisdag och tänkte lägga upp en sån jäkla bildbomb på allt ihop...

Jobbade tidigt i fredags och bestämde med mitt crew (Ruben & Joanna) att det skulle vankas fest i hamnen. Vi firade dock löningsdagen med att käka ute, orka laga mat till sig själv lixom. Efter det blev det ngn timmes trevligt förfestande innan vi drog ner mot hamnen för ÖS!... trodde vi ja... Det var ett rockband som speladelive och headbangade och vi väntade tills klockan slog 01:30 innan vi fick dansa till house och annat dansvänligare i fjuttiga 30 minuter innan dom stängde. Kvällen var okej... Jag fick iallafall käka min capriciosa på Kosmos. :)


Joanna & Jag.


Dagens crew: Jag, Ruben & Joanna efter våran middag ute, på väg hem för lite förfest innan utgång.


Sina kom senare oxå så vi blev 4 på förfesten, woop wooop.
Sina, den heta och mest omtalade är mer feminin än jag!!




Lördagen kom och det blev sol&bad&grillning i Vrena med gårdagens festgäng och det var lika trevligt det. Grillningen vart super och resten av eftermiddagen bara låg vi där och taggade återigen till lördagens utgång på Tellus som var betydligt bättre trots att dansgolvet var tomt när vi kom dit...


Ruben & Fransisco i framsätet påväg mot Vrena!


Joanna & jag i baksätet, hungriga som fan!


Joanna testar en utav dom nya luftmadrasserna vi köpte för dagen.. nöjd.


Männen gör sitt, dvs sköter grillningen som förövrigt var superbra!


Lite chill i eftermiddags-solen...


.. och så lite luftmadrass krig blev det oxå.


På kvällen blev det fylla igen, men denna gången på Tellus och bra musik.


1 av 1000 bilder som togs den kvällen... woooh!



Söndagen vaknade man upp, härligt när man vaknar upp och har gosat in sig i sitt egna smink och fått 20 finnar som straff. Härlig känsla.. asså. Jag mådde inte dåligt, men jag var fan inte pigg.

Klockan 16 lyckade jag äntligen ta flygbussen från Skavsta till Stockholm och möttes av Hanna Martinsson, vi kom fram till att senast vi sågs var när hon var och hälsade på mig i Barcelona 200 fucking 9 !! Asså 2 jävla år sedan.. helt sjukt! Vi hade endel att ta igen och det gjorde vi med hjälp på Snaps på söder med lite vin/öl & cider tillsammans med min andra Hanna Adolfsson som bor i storstaden. Trevligt värre, men sen smög tröttheten fram och vi åkte hem när klockan slog 01 - somnade riktigt jävla gott.


Min ena Hanna (M) som jag inte träffat sen sommaren 2009!
Vi käkade buffé på mongoliskt & sushi, satans gott och hur trevligt som helst!!



Sen kom min andra Hanna (A) joinade oss och då hade vi ännu trevligare!


Alla gäster fick små buddha-statyer tillsammans med notan. Var inte det lite sött ändå..?


På väg mot Söder och Snaps!


Mina 2 Hannisar!


Hanna & Jag på Snaps, drar 1 öl eller 2.



Måndagens väder sög getballe, men vi gick ändå ner till Lundsjön som ligger ute i Saltsjöbaden-området där Hannis bor. Vi var "barnvakter" åt hennes Sötaste lillebror Simon 6 månader. Helt sjukt söt och vilka ögon han HAR! Så jag har hunnit med en massa bebis-mys oxå!


Hanna & hennes ursöta lillebror Simon 6 månader. Vilket sötfrö!


Han charmade även thailändaren!


Thai fick köra barnvagn oxå!!


Fick med vitt och jorgubbar under sminkningen lixom... :)

Klockan slog 18 på måndagskvällen och jag och Hanna.M mötte upp mitt gamla Barcelona-gäng Camilla, Cattis och Jocke som bor i storstaden. Den andra Hanna:A kom senare och även tre utav Hanna.M's STORA killkompisar Rimi, hans bror Karolis och deras vän Mario. Vi satt ett fett gäng på Ojojoj och hade ytterst trevligt. Hanna drack 6 öl där och då hade kvällen inte ens börjat, därmed hennes härliga fylla hon hade imorse vid 03. :)

Efter 5 timmar på Ojojoj, tog vi tunnelbanan bort till Nivå, ett litet hak som var minst lik trevligt det. Billig sprit, det är fint. När klockan slog 01, var det meningen att vi skulle ta taxi tillbaka till söder för lite käk innan vi skulle åka hem, men på ngt sätt så stannade vi på ett ställe i gamla stan som hette After. Asså.. hade jag varit i nyktert tillstånd hade jag inte gått dit, men efter några cider/whisky&cola så skiter man i vilket och kvällen slutade suppperrr!!


Hanna.A, Hanna.M, Cattis, Camilla & jag på Ojojoj!


Jag & Jocke, gamla kollegor i Barcelona, fett nice!


Hannas ursköna vänner, Rimi, Mario och Karolis. Ytterst trevligt sällskap!


Barca-crew äger!!


Asså, jag är 1,63 m och DET är inte dvärg-varning på det, men dessa killar var ju gigantiska! (2,11 m)
Fatta va liiten, men ack så trygg jag kände mig den kvällen, haha!




Skostolek 50 vs. 35 - coolt!



Rimis 1:a plankning på tunnelbanan!


Rimis 2:a plankning på tunnelbanan!





Idag tisdag vaknade prinsessan upp, minst lika pigg som alla andra dagar och eftersom att solen sken så drog vi ner och solade och badade bland klipporna igen! Härligt underbart tills någon bestämde sig för att det skulle regna lite och vi gick hemmåt igen.. Det blev en sen-lunch på söder med båda mina Hannor, thaimat är så jääävla bra för "bakfyllan" jag inte hade.. Dom sällskapade mig hela vägen till Cityterminalen där jag klockan 20 tog flygbussen tillbaka hem till Nyköping. Nu är jag hemma.. TACK FÖR ALLA DAGAR JAG HAFT !!! Får se vad som väntas i helgen.. wooop wooop!


Hopp i Lundsjön! Underbart!


Hanna är oxå en livsnjutare..


Smålänningar äger Stockholm..





Stockholm, EAT THIS !

LIMITS ARE FOR PUSSYS!

Hoppas att ni haft en Minst lika rolig långhelg som jag. :)
Puss & Godnatt!
// Thai


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0