Söndag 27 Mars - Nytt jobb, nya rutiner - nytt liv!

Klockan är kvart i tre på natten och det är 15 grader i Barcelona. Kollade precis på hur vädret var hemma i svea. -2 grader i Södertälje - INTE Okej alltså. Min resväska är fortfarande tom för jag vet inte vad jag ska packa ner... Packa har lixom aldrig varit mig grej och jag lyckats alltid ta mig mig för mycket av ngt eller så glömmer jag det viktigaste. Därmed har väskan stått tom, men jag tänkte att jag skulle börja med det snart iallafall..

Alvaro är på Catwalk och spelar, jag är hemma och brevid mig i soffan ligger Pichi och snarkar, men hon är så söt ändå. Idag har varit en lugn dag. Vi vaknade rätt sent, käkade pannkakor till frukost sen åkte vi hem tills hans föräldrar. Mama skulle hjälpa mig med att sy in mina kjolar som jag ska ha på jobbet, dom var lite för långa men nu sitter dom bättre. Vi käkade middag oxå, innan Alvaro skulle jobba och jag åkte hem till oss.

Jaha, i veckan börjar jag jobba hemma i sverige, jag har gått klart cabin crew utbildningen och på torsdag börjar jag flyga. Det känns sjukt spännande och för göra något jag alltid harft en liten dröm om. Jag kom på i helgen att i årsboken vi gjorde i 3:an på gymnasiet, på frågan "Vad gör du om 10 år?" så var Mitt svar: "Då stor jag i i högklackat med röda läppar och jobbar som flygvärdninna...." Det var väl inget jag siktade 100 % på då, men känns helt sjukt att jag kommit dit ändå, 5 år senare... :)

Jag kommer att bo och våldgästa Lotta i Södertälje tills vidare, lite sådär spontant och det ska bli kul tycker jag. Jag ser fram emot vinkvällar, svensk mat och SVENSK jävla TV. KVALITÉ på alla 3 sakerna. Dessutom blir jag inte helt hundlös, eftersom hennes chihuahua Pablo oxå finns där, vilket betyder att jag kan utnyttja honom när jag saknar Pichi lite för mycket. Lotta har lovat mig att vi ska springa på ICA och Willys 3 timmar på onsdag... :)

Det som givetvis känns tungt, men ändå inte döden är att jag inte kan komma hem till min älskade man varje kväll, sova med honom varje natt eller plocka strumporna på golvet efter honom varje dag. Sen vi träffades 2009  har vi träffats varje dag, om man bortser ifrån mina småsemestrar hemma i sverige då. Min karl, min älskling, min åååh kärlek! Min hem, åååh, min säng och min soffa, haha!!.. Härmed börjar vårt tillfälliga distansförhållande och jag hoppas att det inte varar mer än 1 år, men känns ändå skönt att jag kan ta första bästa flyg hem när jag är ledig iallafall.. :) (OM jag inte hälsar på hemma i småland vill säga.. ;P )



Jag kommer till Sverige på tisdag natt, efter att vi varit en sväng i Dublin för bank-visit under dagen. Vänner hemma i sverige - ni kan nå mig på mitt svenska nummer som jag ALLTID har haft.


Vi ses snart Lotta!

From Barcelona with Love // Thai

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0