Fredag 4 November - Helg IGEN?!

Det är fredag. IGEN?! Men det var ju typ nyss helg..? I vilket fall blir det chill för min del. Jag flyger imorgon och då ska man ställa klockan på 04. Hoppas INTE på att grannen har fest ikväll.. :/ Isch!

Tidigare i veckan tog jag tåget ner till dom småländska skogarna och Nässjö. Mammas 54-årsdag skulle firas lite smått eftersom att hon annars skulle varit helt ensam på sin dag och så träffade jag en dos vänner på det med. Kom ner i måndags förmiddag och förutom att käka mig mätt på mammas thaimat det första jag gjorde så tog jag bilen ut till lilla Bodafors för att hälsa på Lotta. Vi drack te och åt bullar och inspekterade Lottas feta lårkaka hon hade på sitt lår. Hur gör du människa?!

I vilket fall så ska min fruga ge sig ut och resa i världen och hon kommer att åka på måndag. Jag kommer att sakna henne och hennes spontatnitet (?) häromkring, men jag hoppas iallafall att hon kommer hem hel nästa vår. :) Hon kommer hit på söndag för att sova sista natten innan hon far och då ska vi korka upp ett par flaskor hade vi tänkt, skitkul !

Men eftersom att fika och bulle inte räckte för måndagen så följde Lotta med in till Nässjö igen. Vi handlade en box på systemet och Hanna joinade oss och sen blev det Måndagsklubben hemma hos Iris efter att vi först satt hemma hos mig och småsnutta. Det var ytterst trevligt och träffa boysen hemma i stan och jag & Lottis trillade nog hem runt 2 snåret och deckade fint den Osköna sängen jag sover på hemma när jag är på besök.


Franjo, Habbe, Hanna, Jack & Iris hemma hos Iris. Måndagsklubben, all in!


Hanna, Habbe, Lotta & Jag snackar skit ute på balkongen.


Iris, Lotta & jag.


Chill på hög nivå i vardagsrummet.


Iris & Lotta. Iris gillar att "halka" och slå sig.


Min Nagem kom förbi sen och hälsade på!


Men kul att Habbes armbåge är typ lika står stort som Lottas ansikte!


Och jag är väl antingen väldigt liten eller så är grabbarna väldigt stora...

Mammas födelsedag kom på tisdagen och eftersom att hon ville så gärna åka till Jönköping så blev det så. Mamma ville hitta ett par joggingskor med eftersom hon är rätt kräsen så blev det dessvärre inga. Efter lunch vart vi nöjda och belåtna så det bar hemmåt igen..

Tisdagskvällen blev det middag med några utav damerna! Det var jag Hanna, Micka, Sanna som åkte till Vetlanda och hälsade på Malin med fulla matkassar. Lagade till ngn fin pasta och och så blev det äppelpaj till efterrätt som var rirktigt god. Jag hade en riktigt trevlig kväll. Vi pratade Mickas bröllop som kommer nästa år och jag kom på att jag skulle vilja ha mitt framtida bröllop med ett Vegas-tema.
Ja, ni vet... på bröllopsfesten så kan Elvis själv viga mina vänner och så kan man spela på casino där pengarna går till min bröllopsresa. Helt fantastiskt bra idé!


Malin, Sanna, Micka & Hanna i köket.


Sanna hackade lök medans Micka & Hanna förberedde äppelpajen.


Malin & Hanna skålar en skvätt vin innan middags dags!


Micka, blivande fru nästa år, gottade i sig pasta!

Vi läste oxå igenom Malins gamla dag- och gäst-böcker som vi alla skrev i för typ 10 år sedan. GUUD JÄVLAR vad roligt det var och läsa.. Inlägg om hur man ville bli av med sin oskuld, vem man var kär i eller funderingar om att bli lesbisk. Haha! Jag själv har ett gäng i källaren som jag och Lotta gick igenom häromdagen.. Jag borde ju skämmas för det jag skrev för så längesen..! Usch!

Och så packade jag väskan full och tog tåget tillbaka hem till Nyköping i onsdags för att jobba!
Nää, nu känner jag hungern här va, dags att hitta på ngt att äta. Hörs senare. Pussis.

// Thailand.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0