Fredag 21 Oktober - Luktar höst.

Nu ni, nu luktar det höst på riktigt här i svea!! Eller åtminstone i Nyköping.

Det är SVINkallt ute, speciellt på morgonen. Det är lixom inte okej att gå i uniform och  tunna strumpbyxor och i en "kappa" som är till för sommaren typ. Jag funderar på hur i helvete jag kommer att klara mig ute i dessa jobbkläder när det väl står -25 grader på termometern. Hmm.. Köldskada? Yeap..

Dock jag har nog inte riktigt fått den där höstdeppen jag alltid fick för längesen... (vilket är jävligt bra!) 
Det är okej att det är kallt, det är okej att jag inte gör ett skit när jag jobbar. Jag typ "små"njuter av att vara ensam och göra inget. Vara lat lixom..

I tisdags var jag ledig och följde med Sina till London, han skulle ha möte på Stansted och fick ha med sig moralist stöd så att säga... Och får man åka gratis, så varför inte..?? Efter hans 10-minuters möte checkade vi in på Stansteds taxfree... 


Jag och Sina på flyget till Stansted. Tog en ball panorama på det!

Väl inne där inne så rensade jag nog hela Victoria Secret hyllan, så nu luktar man ju lite gott när man tar veckoduschen (höhö!) Förutom och fylla på skönhetskontoret så fick jag med mig 2 flaskor whisky, det gjorde bra i själen trots att jag nu återigen får leva på nudlar tills nästa löning typ. Men det är det fan värt, haha! Jag bara älskar hur jag prioriterar saker och ting...! Flaskorna står ännu oöppnade, men på söndag efter jobbet är jag så jävla värd minst en halv flaska, att njuta av efter denna helvetes veckan jag just nu jobbar.. Flygit och farit typ 10-12 timmar/dagen i 3 dagar i rad nu och jag har 2 dagar kvar att klara av innan jag typ dör. Kanske låter lite i vissa öron, men har man glidit runt med soft-schema hela sommaren så är det här schemat nära självmord asså.

MEN det är jävligt tur att jag trivs på jobbet och med människorna jag jobbar med. Att jobba på RYR är lite som att gå tillbaka till gymnasiet. Att jobba som flygvärdinna är ett fisjobb, dock med ett ganska stort ansvar.. (dvs, skulle vi nödlanda och evakuera, skulle fröken Thai snarare skrika: " We're fukkin crashing, saaave yourselves!!" Än att göra allt som står på den där rutin-listan vi går igenom dagligen.... ah, men typ.)
Om vi inte nödlandar eller ngt annat dramatiskt händer, slickar vi passagerare i röven genom att vara äckligt trevliga, iallafall jag... sen snackar vi en massa massa skit. Det är alltså jävligt chill uppe i luften tycker jag. Dock gör ju kollegorna allt, utan dessa människor som jag jobbar med hade jag nog slutat flyga för längesen. Men jag trivs i lill-Skavsta, hemma i skitkalla Svea. Låter sjukt att ngt sådant skulle komma ifrån mig som egentligen är så anti-Sverige som det bara går.. haha!

I slutet på oktober åker jag hem till Nässjö ett par dagar, måste packa lite vinterkläder och äta mammas mat. Shit va jag saknar mammas mat. Bråka lite med henne och mysa lite med vänner står väl på schemat. Ytterst viktigt är att jag får träffa Lotta. Min gamla fruga eller hagga kanske man ska säga..

Jag bodde hos henne i Järna första veckan på jobbet och nu har hon flyttat därifrån, sagt upp sig ifrån jobbet, sålt bilen och åkt ner till småland för att spendera 2 veckor hemma hos sina päron innan hon tar tåget på Transibiriska järnvägen, till Kina och gör sin livs resa genom Asien och Australien FUKKIN SJÄLV!! Samtidigt som jag undrar hur i helvete detta ska gå så är jag super glad & stolt över att Lotta kommer iväg..! :) Kom hem med 2 armar och 2 ben, så är jag nöjd! :)

Hittade bajsgamla (5 år) bilder på mig och Lotta när vi härjade hemma i småland som mest!




Lotta & Jag på våran bal 2006.

Njehee.. Jobbar imonn, gör BVA-RIX (som betyder att jag flyger till Beuvais(Paris)- Nyköping-Riga-Nyköping). Det blir att gå upp vid 03:30, jobba och förhoppningsvis landa vid 14:30... Jeeeez! På kvällen har jag lovat Sina att kolla på den sista filmen vi hyrde och sen är det tydligen födelsedagsfest på Tellus. Kanske inte det minsta sugen, men man får väl ge lite dåra...


Nähe, dags och äta lite tycker jag. Puss heeej!

// Thai


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0